Coyote Ugly FCI Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 agnethka napisał(a):i nie zasnęłaś? :evil_lol: dałam rade :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 http://i40.tinypic.com/nxqmhx.jpg - idzie się rozkleić :loveu: Quote
Tengusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 w mojej galeryjce sa fotki twojej bestyjki :diabloti: zapraszam do obejrzenia :grins: http://www.dogomania.pl/forum/f80/faza-bolek-zapraszaja-do-swojej-galeri-82381/index438.html Quote
klaudia&Manta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Gratulujemy . Pochwalcie się szczegółami :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Gratulujemy . Pochwalcie się szczegółami :cool3: Dziekujemy Cambel za pamiec, ciekawe czy miałas takiego stresa jak ja jak stalam na ringu z tymi 10 astami:) no to tak na wystawie Katowickiej Kentaki w klasie otwartej w stawce 10sztuk wywalczył lokate 3 i ocene doskonałą :multi::multi::multi: bardzo sie ciesze biorąc pod uwagę że poszły oceny bardzo dobre i dobre :) Quote
Cambel&Megi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Iwona1984 napisał(a):Dziekujemy Cambel za pamiec, ciekawe czy miałas takiego stresa jak ja jak stalam na ringu z tymi 10 astami:) Nie wiem czy nie większego niż Ty:shocked!: :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Piękny psiak, ma śliczną głowke, jeden z najładniejszych amstaffów jakie widziałam. :loveu: Jakie ma wymiarki?;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Agata_B napisał(a):Piękny psiak, ma śliczną głowke, jeden z najładniejszych amstaffów jakie widziałam. :loveu: Jakie ma wymiarki?;) dziękujemy :) 50cm ok. 31 kg taniec radości za 3 lokate i ocene doskonałą :lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 dziekujemy :loveu: cudniste foteczki mojej małej pchełeczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 agnethka napisał(a):ooo....zmienili Ci nicka :evil_lol: nareszcie bo długim oczekiwaniu :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Tengusia napisał(a):ma takie szeleczki jak moja Fazula :grins: nasz sa za duze 3 numery ;) miał do nich urosnać ale chyba sie przeliczyłam Quote
Tengusia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):nasz sa za duze 3 numery ;) miał do nich urosnać ale chyba sie przeliczyłam mam podobnie tez miala do swoich dorosnac ale jakos nie wyszlo :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Miodzio fotaski i tresura ;) A ja chce kupić szeleczki i obrożę z Pitmana ...ale z szelkami zawsze mam problemos jak nie mogę namierzyć :razz:...chyba Tengusia przywiezie do przymierzenia dla Ozzulka :multi:;)i będę wiedziała jaki rozmiar wziać :p Quote
Tequila1017 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Hej :D Witamy się po raz pierwszy ;) Masz ślicznego psiaka :loveu: Też mam Ast. Wabi sie Tequila i jest ze schroniska ;) Pozdrawiam i zaprasza do mojej galerii . Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Mqrtynq']Hej :D Witamy się po raz pierwszy ;) Masz ślicznego psiaka :loveu: Też mam Ast. Wabi sie Tequila i jest ze schroniska ;) Pozdrawiam i zaprasza do mojej galerii . witamy :) odwiedze was na pewno :) Quote
Recommended Posts