Coyote Ugly FCI Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='BBeta']Gratuluje :multi: Dziekuje :multi: [quote name='Cambel&Megi']Hej Pani Licencjat Iwona :razz: z wagarowiczami nie gadam:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: [quote name='ewatr']Gratulacje !!! dziekuje:p Quote
g_o_n_i_a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Iwona1984 napisał(a):od dzis jetsem pani licencjat znaczy sie ;) Gratulacje! :multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Gratulacje! :multi: Gonia dziekuje powinno cie to zainteresować http://picasaweb.google.pl/Graphy23/WizytwSchronisko Quote
g_o_n_i_a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Iwona1984']Gonia dziekuje powinno cie to zainteresować http://picasaweb.google.pl/Graphy23/WizytwSchronisko Ojojojj :loveu: A kiedy to byłyście u Pędzli hmm? :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 anetta napisał(a):Gratki :klacz: :multi: dziekuje :p g_o_n_i_a napisał(a):Ojojojj :loveu: A kiedy to byłyście u Pędzli hmm? :razz: a dzis byłyśmy :) Quote
Cambel&Megi Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Iwona1984 napisał(a): z wagarowiczami nie gadam:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Rozumiem, dopsz, już się nie odzywam.... :eviltong: /super zdjęcia z dzisiaj :loveu:/ Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Rozumiem, dopsz, już się nie odzywam.... :eviltong: /super zdjęcia z dzisiaj :loveu:/ bo ja to tak mowie jako licencjonowany pedagog :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Iwona1984 napisał(a): a dzis byłyśmy :) Ale fajnie, zazdroszczę :placz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Witam mam dziś lenia i zrobiłam sobie urlop w pracy:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Iwona1984']bo ja to tak mowie jako licencjonowany pedagog :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj koleżanko po fachu ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj koleżanko po fachu ;) o prosze nie wiedziałam :eviltong:a z jakiego przedmiotu:razz::razz: pewnie matematyca:diabloti: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Iwona1984']o prosze nie wiedziałam :eviltong:a z jakiego przedmiotu:razz::razz: pewnie matematyca:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pani w pseckolu .....wszechstronnie uzdolniona :evil_lol::evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pani w pseckolu .....wszechstronnie uzdolniona :evil_lol::evil_lol: pseckole eh... chyba nie dałabym rady z moimi nerwami:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Iwona1984']pseckole eh... chyba nie dałabym rady z moimi nerwami:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a myślisz czemu mam zdrowotny urlop Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 zapomniałam sie pochwalic:placz::placz::placz::-(:-(:-(dalej dosmaczamy:mad::mad::mad: ps.szukam orkiesrty na wesele ...masakra w okolicy nie:shake: ma zadnych grajków:evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Tak spi Kentaki jak pancio na wyjezdzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu:tak sobie razem spimy:loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ja..... :evil_lol: Świeetnie :loveu: Quote
drzalka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 helo Iwona, podjec do SziKu i popros o derektora;p.. on ma zespol grający an weselach.. u mojej siostry w lipcu będą grać, i tak się złozylo ze u moich rodziców tez grali... umów się na "wizyte kontrolną" na wesele i posluchaj haha.. pozdrówka :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 drzalka napisał(a):helo Iwona, podjec do SziKu i popros o derektora;p.. on ma zespol grający an weselach.. u mojej siostry w lipcu będą grać, i tak się złozylo ze u moich rodziców tez grali... umów się na "wizyte kontrolną" na wesele i posluchaj haha.. pozdrówka :loveu: no to w poniedzialek sie tam wybiore...a do którego Sziku bo jest ich 3 przynajmnej ja wiem gdzie 3 sa:eviltong: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 http://img165.imageshack.us/img165/6527/16078861yr5.jpg fastastycznie ....jak Ozzulec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....jak ja koffam bullowate:loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 On tak powinien zawsze spać, nie tylko jak Pan wyjeżdża :evil_lol: No przecież to taki malutki piesio hihi :loveu: :loveu: http://img165.imageshack.us/img165/6527/16078861yr5.jpg Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):On tak powinien zawsze spać, nie tylko jak Pan wyjeżdża :evil_lol: No przecież to taki malutki piesio hihi :loveu: :loveu: http://img165.imageshack.us/img165/6527/16078861yr5.jpg pan nie :shake:pozwala psa do łóżeczka :placz::-( Quote
g_o_n_i_a Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Iwona1984 napisał(a):pan nie :shake:pozwala psa do łóżeczka :placz::-( Pan pewnie sie boi, że by się z Kentakim nie pomieścili :evil_lol: Quote
drzalka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 HejHEj sorki ze teraz dopiero odpisuje. Najlepiej jechac do " dwoch bratanków" gdzies to jest jak się na żwirownie jedzie... caly listopad grają tam na densingach. A ten Szik to jest tam na baranowce gdzies jak się wyzwolenia jedzie ;]niewiem do kladnie ;:lol: Super kentakulec na łózku :evil_lol: Quote
Recommended Posts