Coyote Ugly FCI Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:bowskie .... http://img212.imageshack.us/img212/8559/dsc0016qv1.jpg Iwonuś ....połącz galeryjki ....kurde ja nigdy nie wiem gdzie już byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Foty rodzinne zaje2biste:loveu::loveu::loveu:[/FONT] napisałam do Vectry jak mnie choć troszkę lubi to połączy:evil_lol: [quote name='Cambel']No to znowu zostałam sama z komunikacją miejską :placz: :eviltong: Iwonko, jak możesz to wyślij mi te zdjęcia w biegu, bo zamiast pisać zadanie, to Ci szablonos robię :razz: o efekty pisz na gg, tu się nie ujawnię :lol: ale jajk doistaniesz 1 z zadznia to niech nie bedzie na mnie:cool1: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Iwona1984']napisałam do Vectry jak mnie choć troszkę lubi to połączy:evil_lol: [FONT=Arial]lubi ...lubi napewno ;)[/FONT] Quote
anetta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 O o o o prosze!! Walki psów jak na dłoni :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]lubi ...lubi napewno ;)[/FONT] napisalam teraz czekam na efekty:razz: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A my przyszliśmy się z Wami przywitać:hand::hand: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']A my przyszliśmy się z Wami przywitać:hand::hand:[/quote] witamy:razz: Kentaki ma dzis nawet apetyt:multi: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]opis na GG poczytałam.....:glaszcze: a jak samochodzik :razz:[/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]opis na GG poczytałam.....:glaszcze: a jak samochodzik :razz:[/FONT] samochodzik w poniedziałek do pana mechanika jest umówiony na wizytę:mad: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Iwona1984']samochodzik w poniedziałek do pana mechanika jest umówiony na wizytę:mad: [FONT=Arial]:roll:kurde ...ja też tak mam ...jak zawałka to na całym froncie:shake: a wogóle ......DOBERECZEK !!! [/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:kurde ...ja też tak mam ...jak zawałka to na całym froncie:shake: a wogóle ......DOBERECZEK !!! wieczoreczek byłam dzis na targach zoologicznych i oto efekty:razz: Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ja chcę fotki Kiniusia mojego :loveu: Kiedy c.d. "szkolenia" ? :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 sprzedaje Kiniusia i kupuje to cudo ;) jka wkleje szczeniaczki ze schroniska to dokoncze tutaj:razz: Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Iwona1984 napisał(a): sprzedaje Kiniusia i kupuje to cudo ;-) Jestem chętna na kupno Ksieciunia :buzi: Licze na znizke :diabloti: Quote
drzalka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Hello, witamy ślicznego księciunia :loveu: Prosimy fotecki fotecki, bo jest ich o ile si eniemyle ok 200 ? :razz::evil_lol::multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='drzalka']Hello, witamy ślicznego księciunia :loveu: Prosimy fotecki fotecki, bo jest ich o ile si eniemyle ok 200 ? :razz::evil_lol::multi: tu jest czesc foteczek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20205&page=204 jak sie uporam ze szczeniaczkami to cos wstawie tu Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Cambel napisał(a):Jestem chętna na kupno Ksieciunia :buzi: Licze na znizke :diabloti: ja ci dam zniżkę:evil_lol::evil_lol: za takiego wyszkolonego psa to w $$$$$ dolcach:evil_lol::evil_lol: drzalka napisał(a):Hello, witamy ślicznego księciunia :loveu: Prosimy fotecki fotecki, bo jest ich o ile si eniemyle ok 200 ? :razz::evil_lol::multi: jest 299:razz: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img512.imageshack.us/img512/8442/dsc0097jj2.jpg Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Iwona1984 napisał(a):ja ci dam zniżkę:evil_lol::evil_lol: za takiego wyszkolonego psa to w $$$$$ dolcach:evil_lol::evil_lol: No taaa :lol::lol::lol: Nie no cvo do jego szkolenia to ja nie mam zadnych zarzutow :p Quote
ewatr Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Iwona1984'] jka wkleje szczeniaczki ze schroniska to dokoncze tutaj:razz: A ja sie przyszłam przywitać do Ksieciunia :loveu: swieżo poznanego na Targach ;) I przy okazji załatwić prywatę :eviltong: bo wykorzystałam zdjecia szczeniaków do allegro mysle ze nie masz nic przeciwko temu ? http://www.allegro.pl/item253510308_szczeniaki_w_kropki_.html miłego dnia :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Doberek ....;)...czekam z obiadkiem :p Doberek:razz: świeżo upieczony narzeczony właśnie mi oznajmił ze od mamusi mi przywiezie obiadek od mamusi:p ps. ale na cisto wpadnę;) Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Iwona1984']Doberek:razz: świeżo upieczony narzeczony właśnie mi oznajmił ze od mamusi mi przywiezie obiadek od mamusi:p ps. ale na cisto wpadnę;) oki to czekam z Kawą i ciastem ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Kati']gratuluje kolejnej udanej wystawy. juz nie moge sie doczekac wystawy w zabrzu, bedze miała okazje zobaczyc ksiecia na zywo. potrzebuje fotografa ...zgodzisz sie robic fotki Ksieciuniowi aparacik daje swoj:razz::razz: [quote name='Alicjarydzewska']ja czerwcowa....ale wiele latek wstecz ;) zmiana termin 13 wrzesien :cool1::cool1:(13-tego wszytsko zdażyć sie moze...:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']lubi ...lubi napewno ;) nie lubi prosialm o cos jeszce i chyba nie lubi ale nie zrobila:-( albo nie ma czasu bede cierpliwie czekac :oops: [quote name='Iwona1984']napisalam teraz czekam na efekty:razz: galeryjki połączone :multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']oki to czekam z Kawą i ciastem ;) ok cisto zjem :p... kawy nie pije wole herbatę Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Iwona1984'] galeryjki połączone :multi::multi: super :multi::multi::multi: ok ciasto zjem :p... kawy nie pije wole herbatę oki będzie herbatka .....tej ci u nas dostatek ;) Quote
Recommended Posts