Coyote Ugly FCI Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 KENTUCKY przyszedł na świat 13.03.2007r. Była to miłość od pierwszego spojrzenia :D i tak już zostało... Teraz ten cudowny szkrab wypełnia moje dni od rana do wieczora :P Mamusia :lol: Gang Staff VITA KENBO VANESSA Tatuś :lol: Ch. Imperia Staff VATSON VITA KENBO Synek :lol: :lol: Fotki z hodowli Chciałam bardzo i to bardzo podziękować hodowczyni(mężowi też) za to ze Kentucky należy do mnie. :lol: :lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witam :) Super, że macie galerię! Lentucky jest pięknym psem! Mam nadzieję, że wkrótce się spotkamy :loveu: Quote
forgeta Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Pikny!!!:loveu: Już teraz ma w oku m taki samczy błysk!:mad: Zdrówka i powodzenia! Forgeta Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 forgeta napisał(a):Pikny!!!:loveu: Już teraz ma w oku m taki samczy błysk!:mad: Zdrówka i powodzenia! Forgeta tak tak , mój Księciunio ma ADHD i wszystko ten błysk tłumaczy:evil_lol::evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Z wizytą u baci :lol: :lol: Małe opalanko :lol: :lol: Próbujemy sie ustawiać, ale kiepsko nam idzie :roll: Quote
:: FiGa :: Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wspaniały szczyl :loveu: Tylko zazdrościć :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Tak opala jajeczka mój Księciunio opalenizna musi byc równomierna A taki jestem szybki Quote
:: FiGa :: Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Mój kuzyn przymierzał się do kupna psiaka z tejże Łańcuckiej hodowlii ASTów :loveu: Kurdupel jest świetny :klacz: Możemy liczyć na więcej fotek? ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Dwa szczyle z tego miotu , własnie trafiły w okolice Rzeszowa wiec moze to Twoj kuzyn:razz: Kentacky jest cudowny:loveu:ma ADHD potrafi swoja zabawa zameczyc 2 szczeniaki 3 dorosle psy a sam niema dosc:angryy::angryy: Z fotkami różnie bedzie bo aparat nam odmówił posluszenstwa:placz: i tylko bede takie robione telefonem tu Kentakuś ze swoja pańcią w wieku 9 tygodni a tu ze swoim pańciem Pozdrawiam i dziekuje za komentarze :p Quote
Patka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 fiu fiu ale foty :) nagie brzuszki w cenie :razz: Quote
Cambel&Megi Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A ja dzisiaj poznałam jakże miłą Panią Kentuckiego, i jego samego ;) Przekochany psiak :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Patka']fiu fiu ale foty :) nagie brzuszki w cenie :razz: a no w cenie:cool3: fotki dalej robione telefonem , wiec jakośc kiepska :roll: Dzisiaj Kentucky znalazł sobie obiekt westchnień :evil_lol: Bokserke Lenke, najpierw chcial zostać tatusiem:mad: :mad: a jak mu to nie wychodziło(niestety za niski szczyl jeszcze:evil_lol: ) to postanowił sobie zrobić z dziewczyny mamuśke i zaczął doić CYCA:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Iwona1984 napisał(a):Dzisiaj Kentucky znalazł sobie obiekt westchnień :evil_lol: Bokserke Lenke, najpierw chcial zostać tatusiem:mad: :mad: a jak mu to nie wychodziło(niestety za niski szczyl jeszcze:evil_lol: ) to postanowił sobie zrobić z dziewczyny mamuśke i zaczął doić CYCA:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Śmiesznie to wyglądało :evil_lol: Urocy psiak z niego :cool3: A foty jak na komórkę to mają niezłą jakość :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Niestety to nie mój kuzyn stał się włascicielem ASTa z tej hodowlii, choć nie ukrywam - szczerze się z tego powodu cieszę :evil_lol: Fajnie by było mieć tak takie cudo w rodzinie, tylko jak to cudo byłoby wychowane... nie chcę wiedzieć. Fotki z komórki czy też nie - cudne, bo model cudny :loveu: Quote
drzalka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hejo... super Galeria i super Kentucky :loveu: Lena też zakochana w szczylu teraz śpi bo ją tak wymęczyl .. ztarzeje sie ta moja dziewycha hehe :lol: ....Czekamy na Kenyuckiego bo pobycie w Warszawie z nową "fryzurką"....:multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Bardzo dziekuje za odwiedziny w galeri mojego KsięciuniA:loveu: Zabawa z nowym kumplem Taaaakich dłuuuugich uszzzzzu na podkarpaciu nikt nie ma jak Kentucky :lol: :lol: Tak sie prezentujemy tyłem 8) Do domu marsz :!: mały odpoczynek Uśmiech dla wszystkich :lol: :lol: :lol: :lol: Fotki ciągle robione telefonem , wiec sorki za jakość Pozdrawiamy Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Szczyl jest niesamowicie umaszczony :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 foteczki jak narazie tylko leżące mojego Księciunia :lol: :lol: Pozdrawiamy Quote
Harpagon Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Fajniutki psiaczek :loveu: GRATULUJĘ !!! www.harpagon.com.pl Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Dziś Kentacky pierwszy raz był nad woda 8) , tak wiec wiem ze Księciunio pływać umie, wody sie nie boi, ba a nawet bardzo mu sie podoba :lol: :lol: Marsz z dzieciakami nad wode ;) Pierwsza styczność z tak duża ilościa wody Ale mi sie podoba ;) O kurcze ale zimna ta woda Uciekam :!: Ratuj sie kto może ;) Quote
Cambel&Megi Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 http://img254.imageshack.us/img254/9266/dscf4785vu8.jpg Śliczna fotka :loveu: No, super, że Kentucky nauczył się pływać, teraz będzie mógł popływać w naszym czyściutkim Wisłoku :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 No mój Księciunio urządził mi dziś mała niespodzianke :mad: Powitanie miałąm już w drzwiach, co mnie zaniepokoiło, gdyż Kentucky podczas mojej nieobecnosci w domu siedzi w kuchni a zamiast drzwi to jest jego klatka, ale klateczka mojego Księciunia znalazła się jakim cudem na środku kuchni i piesio wyszedł na "łowy" na całe M1 8) :evil_lol: Na pierwszy odstrzał poszły moje studenckie notatki( o jak dobrze że ja już skonczyłam studia :lol: ) i opakowanie po telefonie, uff dobrze że było puste Kolejna ofiara Księciunia to ładowarka do telefonu, bo przecież mi sie nie przyda :twisted: taki kabelek z wtyczka to na pewno musi być osobno :roll: No i Kentakus stwiewrdził że kwiatka którego wczoraj przesadziłam trzeba wykopać bo brzydko wygląda w tej doniczce :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Pozdrawiam zrozpaczona zachowaniem Księciunia Iwona :wink: Quote
Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :loveu: Mały rozrabiaka :evil_lol: Chyba mu się nudziło, trzeba by go czymś zająć, bo mieszkanie poprzestawia na jego styl :cool3: A jak tam uszka się goją ? ;) Quote
Recommended Posts