Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KENTUCKY przyszedł na świat 13.03.2007r. Była to miłość od pierwszego spojrzenia :D i tak już zostało...

Teraz ten cudowny szkrab wypełnia moje dni od rana do wieczora :P

Mamusia :lol:
Gang Staff VITA KENBO VANESSA

Tatuś :lol:
Ch. Imperia Staff VATSON VITA KENBO

Synek :lol: :lol:

Fotki z hodowli

Chciałam bardzo i to bardzo podziękować hodowczyni(mężowi też) za to ze Kentucky należy do mnie. :lol: :lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dwa szczyle z tego miotu , własnie trafiły w okolice Rzeszowa wiec moze to Twoj kuzyn:razz:

Kentacky jest cudowny:loveu:ma ADHD potrafi swoja zabawa zameczyc 2 szczeniaki 3 dorosle psy a sam niema dosc:angryy::angryy:
Z fotkami różnie bedzie bo aparat nam odmówił posluszenstwa:placz: i tylko bede takie robione telefonem
tu Kentakuś ze swoja pańcią w wieku 9 tygodni

a tu ze swoim pańciem

Pozdrawiam i dziekuje za komentarze :p

Posted

[quote name='Patka']fiu fiu ale foty :) nagie brzuszki w cenie :razz:

a no w cenie:cool3:
fotki dalej robione telefonem , wiec jakośc kiepska :roll:

Dzisiaj Kentucky znalazł sobie obiekt westchnień :evil_lol: Bokserke Lenke, najpierw chcial zostać tatusiem:mad: :mad: a jak mu to nie wychodziło(niestety za niski szczyl jeszcze:evil_lol: ) to postanowił sobie zrobić z dziewczyny mamuśke i zaczął doić CYCA:evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Iwona1984 napisał(a):
Dzisiaj Kentucky znalazł sobie obiekt westchnień :evil_lol: Bokserke Lenke, najpierw chcial zostać tatusiem:mad: :mad: a jak mu to nie wychodziło(niestety za niski szczyl jeszcze:evil_lol: ) to postanowił sobie zrobić z dziewczyny mamuśke i zaczął doić CYCA:evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Śmiesznie to wyglądało :evil_lol: Urocy psiak z niego :cool3: A foty jak na komórkę to mają niezłą jakość :cool3:

Posted

Niestety to nie mój kuzyn stał się włascicielem ASTa z tej hodowlii, choć nie ukrywam - szczerze się z tego powodu cieszę :evil_lol: Fajnie by było mieć tak takie cudo w rodzinie, tylko jak to cudo byłoby wychowane... nie chcę wiedzieć.

Fotki z komórki czy też nie - cudne, bo model cudny :loveu:

Posted

Hejo... super Galeria i super Kentucky :loveu: Lena też zakochana w szczylu teraz śpi bo ją tak wymęczyl .. ztarzeje sie ta moja dziewycha hehe :lol: ....Czekamy na Kenyuckiego bo pobycie w Warszawie z nową "fryzurką"....:multi:

Posted

Bardzo dziekuje za odwiedziny w galeri mojego KsięciuniA:loveu:
Zabawa z nowym kumplem

Taaaakich dłuuuugich uszzzzzu na podkarpaciu nikt nie ma jak Kentucky :lol: :lol:

Tak sie prezentujemy tyłem 8)

Do domu marsz :!:

mały odpoczynek

Uśmiech dla wszystkich :lol: :lol: :lol: :lol:

Fotki ciągle robione telefonem , wiec sorki za jakość

Pozdrawiamy

Posted

Dziś Kentacky pierwszy raz był nad woda 8) , tak wiec wiem ze Księciunio pływać umie, wody sie nie boi, ba a nawet bardzo mu sie podoba :lol: :lol:

Marsz z dzieciakami nad wode ;)

Pierwsza styczność z tak duża ilościa wody

Ale mi sie podoba ;)

O kurcze ale zimna ta woda Uciekam :!:

Ratuj sie kto może ;)

Posted

No mój Księciunio urządził mi dziś mała niespodzianke :mad: Powitanie miałąm już w drzwiach, co mnie zaniepokoiło, gdyż Kentucky podczas mojej nieobecnosci w domu siedzi w kuchni a zamiast drzwi to jest jego klatka, ale klateczka mojego Księciunia znalazła się jakim cudem na środku kuchni i piesio wyszedł na "łowy" na całe M1 8) :evil_lol:

Na pierwszy odstrzał poszły moje studenckie notatki( o jak dobrze że ja już skonczyłam studia :lol: ) i opakowanie po telefonie, uff dobrze że było puste
Kolejna ofiara Księciunia to ładowarka do telefonu, bo przecież mi sie nie przyda :twisted: taki kabelek z wtyczka to na pewno musi być osobno :roll:
No i Kentakus stwiewrdził że kwiatka którego wczoraj przesadziłam trzeba wykopać bo brzydko wygląda w tej doniczce :diabloti: :diabloti: :evil_lol:

Pozdrawiam zrozpaczona zachowaniem Księciunia Iwona :wink: