Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pusia2405 napisał(a):
Herbatka z malinką, grzane piwko i szybciochem pod kołderkę (wskazane dwa żywe termofory);).

tylko ze te termofory wlaza do lozka tylko jak chca sie powyglupiac. A to oznacza skakanie i tratowanie mnie:shake:. A jak leza to tylko przez jakies 5 minut bo pozniej sie za goraco robi:roll:. Takie to sa zalety kudlaczy.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
Loluś ....zaaplikuj sobie jakąś koniową dawkę , wypoć i jedź na spotkanku ;)

nic z tego niestety...Eryk cala noc wyl z bolu....znowu ucho:-(:shake:

rano wyprowadzilam pieski na siku i co zobaczylam? SNIEG!!!!:multi::multi::multi:
piesy dostaly szleju....oto kilka foteczek

szalaly i kladly sie w sniegu na zmiane...czasem ryly w nim jak swinki:evil_lol:

zdjatek mam wiecej ale goraczka padla mi na oczy i juz nic nie widze:shake:... i prosze mi wybaczyc zachwyt nad kilkoma platkami sniegu:loveu::oops:...w Holandii to naprawde cos:roll::evil_lol:

Posted

psy biedne stoja w oknie i sie gapia na snieg:shake: a ja mam goraczke:placz:... ciezko byc samotna matka trojki dzieci:-(

jeszcze troche szalenstwa:loveu:....bo sniezek powoli topnieje

kurcze cos malo dynamiczne te szalenstwa:roll::evil_lol:

Posted

Ela i Luna napisał(a):
Super te fotki.

Ja też mam śnieg za oknem. Pada od wczorajszego wieczora.
Luna szalała na podwórku a teraz śpi.
Ja mam za sobą sobotnie porządki więc teraz chwila relaksu :)

zazdroszcze bo robienie porzadkow dopiero przede mna:placz:

a Lunka to tez chyba sniezkowa dziewuszka:loveu:. Moje to jakby ktos im jakies napoje energetyczne dal. Normalnie radosc az tryskala. Koniecznie musze je zabrac gdziec gdzie jest duzo sniegu:roll:

Posted

Jakie słodkie białaski:loveu: Mój dzisiaj też cały zachwycony śniegiem:loveu: Byliśmy w parku na spacerku. A Ty możesz sobie pieski tak wśród ludków puszczać (znaczy domki i autka na fotce), mój to zaraz by coś zrobił i kogoś pogonił:roll:

Posted

Selket napisał(a):
Jakie słodkie białaski:loveu: Mój dzisiaj też cały zachwycony śniegiem:loveu: Byliśmy w parku na spacerku. A Ty możesz sobie pieski tak wśród ludków puszczać (znaczy domki i autka na fotce), mój to zaraz by coś zrobił i kogoś pogonił:roll:

one sa raczej grzczne.... wlasnie dzisiaj mialam sprawdzian bo przylazl do nich kotek.... pieski przeszczesliwe i dawaj sie bawic z kotkiem. Na co kotek oczywiscie nie zareagowal pozytywnie i zwial. Myslalm ze pogonia za koteckiem ale posluchaly "zostan":multi:. Najgorzej jak uslysza dzieci i jeszcze te dzieci pojda w nasza strone...wtedy psy sa nie moje:shake:. Dzieci to jest to co samojedy lubia najbardziej:roll:. Ale to jest skwerek przed naszym domkiem (mieszkamy w dzielnicy szeregowcow:roll:)....dookola parking samochodowy i drogi dojazdowe. Jest raczej spokojnie i pieski tam chodza na sik jak nie mam sily isc na psacer:oops:
raczej nie mam problemu z nieprzychylnoscia moich futer....problem jest wlasnie z wylewnoscia. Mialam raz niezla jazde jak moj Borysek w przyplywie milosci do obcego pana skoczyl ubloconymi lapskami na jasne pana spodnie:shake::oops::roll:.... Baaardzo tego pana przepraszalam.... i szybko sie ulotnilam...tak mi bylo glupio. A najlepsze jak Borysek skoczyl na pana policjanta (zreszta bardzo milego) ktory przyszedl nam zwrocic uwage zeby pieski nie robily kupy w tym miejscu bo przychodza na to miejsce dzieci sie bawic. I moj piesek tak pokochal pana policjanta ze pan policjant mial sliczne ublocone spodnie:oops:
I wlasnie z tym musze walczyc:roll::shake:

Posted

lolka75 napisał(a):
one sa raczej grzczne.... wlasnie dzisiaj mialam sprawdzian bo przylazl do nich kotek.... pieski przeszczesliwe i dawaj sie bawic z kotkiem. Na co kotek oczywiscie nie zareagowal pozytywnie i zwial. Myslalm ze pogonia za koteckiem ale posluchaly "zostan":multi:. Najgorzej jak uslysza dzieci i jeszcze te dzieci pojda w nasza strone...wtedy psy sa nie moje:shake:. Dzieci to jest to co samojedy lubia najbardziej:roll:. Ale to jest skwerek przed naszym domkiem (mieszkamy w dzielnicy szeregowcow:roll:)....dookola parking samochodowy i drogi dojazdowe. Jest raczej spokojnie i pieski tam chodza na sik jak nie mam sily isc na psacer:oops:
raczej nie mam problemu z nieprzychylnoscia moich futer....problem jest wlasnie z wylewnoscia. Mialam raz niezla jazde jak moj Borysek w przyplywie milosci do obcego pana skoczyl ubloconymi lapskami na jasne pana spodnie:shake::oops::roll:.... Baaardzo tego pana przepraszalam.... i szybko sie ulotnilam...tak mi bylo glupio. A najlepsze jak Borysek skoczyl na pana policjanta (zreszta bardzo milego) ktory przyszedl nam zwrocic uwage zeby pieski nie robily kupy w tym miejscu bo przychodza na to miejsce dzieci sie bawic. I moj piesek tak pokochal pana policjanta ze pan policjant mial sliczne ublocone spodnie:oops:
I wlasnie z tym musze walczyc:roll::shake:

Foty - jakbym moje widziała ;) I zabawy z dziećmi i skakanie na ludzi - to samo :) To jest chyba najprzyjaźniejsza rasa na świecie, z każdym się chcą zaprzyjaźnić ;)

A jak szukasz śniegu - zapraszam do mnie, dziś już nie widać spod śniegu nieczego ;) Zaraz biegnę narobić psom radości i będziemy hasać, już trzeci spacer dziś :)

Posted

a mojej poki cieczka nie przejdzie to moze pobiegac po gorodku ostatecznie..... :shake:

kazdemu chce sie oddac nie ze mna te numery malenka :evil_lol:

a samoyed w ruchu to cos pieknego.

i znowu zaczna sie komenttarze do lisa polarnego

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć lolka :multi:

Super śniegowe szaleństwa wyglądają na tym śniegu jak bałwany :lol:

taki kremowe balwany:loveu:...dopiero na sniegu widac ze z ta biela to nie tak do konca;)

jbk napisał(a):
Foty - jakbym moje widziała I zabawy z dziećmi i skakanie na ludzi - to samo :) To jest chyba najprzyjaźniejsza rasa na świecie, z każdym się chcą zaprzyjaźnić ;)

A jak szukasz śniegu - zapraszam do mnie, dziś już nie widać spod śniegu nieczego ;) Zaraz biegnę narobić psom radości i będziemy hasać, już trzeci spacer dziś :)

Do ciebie na wies to chetnie bym przyjechala..... tam napewna sa przestrzenie gdzie psiska moglyby sobie pobiegac:p

Cordia napisał(a):
a mojej poki cieczka nie przejdzie to moze pobiegac po gorodku ostatecznie..... :shake:

kazdemu chce sie oddac nie ze mna te numery malenka :evil_lol:

a samoyed w ruchu to cos pieknego.

i znowu zaczna sie komenttarze do lisa polarnego

a moja sucz...pomimo wszystkich znakow na ziemi i w niebie nie ma cieczki dalej:shake:.... martwi mnie to troche

Selket napisał(a):
Cześć Loluś:loveu:

czesc Karolus:loveu:

malawaszka napisał(a):
ale piękne liski polarne :diabloti: :loveu:

:eviltong::eviltong:
czesc Wasiu:diabloti::loveu:

jbk napisał(a):
I co tam nowego Karolciu?

nowego to ze mnie tez uszy zaczynaja bolec:roll:
ludzie bierzcie witaminki i jedzcie czosnek bo chorobska lataja:placz:
a nie ma nic gorszego ja patrzec jak psiska chca na spacer a ty lezysz bo ciezko podniesc glowe z poduszki:-(

pusia2405 napisał(a):
Jak zdrówko, słoneczko:loveu:?

do du....znaczy sie zle:roll:
z nosa leci, leb peka, w gardle gwozdzie, w uszach pisk:shake:
ja chce zeby to chorobsko juz sobie poszlo:placz:
ubierajcie sie cieplo!

jbk napisał(a):
Karola to strasznie rzadko tu bywa :(

Asiu...ja jestem bardzo czesto..... ale widzisz co mam do powiedzenia....tylko uzalanie sie i smuty:shake:

ale dzisiaj utrwalilam moje psiska na ruchomym nosniku:roll:

YouTube - filmy 150.MPG

Posted

agbar napisał(a):
Skad masz kiszone ogorki na zupke????:diabloti:

Jak masz ochote to zapraszam na bigos:)

znalazlam sloik ktory jeszcze sobie z Polski przywiozlam:roll::oops:...musi miec z 3 lata:oops::roll:....ale jak otworzylam to ogorasy jedrne i pachnace. No tom zupy zrobila i zjadla 3 taleze:oops:..... najwyzej bede miala sr.... biegunke znaczy sie:evil_lol:

A bigosik to weselny?:cool3: