lolka75 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 pusia2405 napisał(a):Herbatka z malinką, grzane piwko i szybciochem pod kołderkę (wskazane dwa żywe termofory);). tylko ze te termofory wlaza do lozka tylko jak chca sie powyglupiac. A to oznacza skakanie i tratowanie mnie:shake:. A jak leza to tylko przez jakies 5 minut bo pozniej sie za goraco robi:roll:. Takie to sa zalety kudlaczy. Quote
pusia2405 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ech, to bez serca są te twoje kudłacze:lol:. Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Loluś ....zaaplikuj sobie jakąś koniową dawkę , wypoć i jedź na spotkanku ;) Quote
lolka75 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a):Loluś ....zaaplikuj sobie jakąś koniową dawkę , wypoć i jedź na spotkanku ;) nic z tego niestety...Eryk cala noc wyl z bolu....znowu ucho:-(:shake: rano wyprowadzilam pieski na siku i co zobaczylam? SNIEG!!!!:multi::multi::multi: piesy dostaly szleju....oto kilka foteczek szalaly i kladly sie w sniegu na zmiane...czasem ryly w nim jak swinki:evil_lol: zdjatek mam wiecej ale goraczka padla mi na oczy i juz nic nie widze:shake:... i prosze mi wybaczyc zachwyt nad kilkoma platkami sniegu:loveu::oops:...w Holandii to naprawde cos:roll::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ale szaleją piękności :loveu::loveu: Barti nietety nie ma z kim tak szaleć Uwielbiam śniegowe foty Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :multi::multi::multi:ale supcio http://images32.fotosik.pl/404/0b029ffe5d705697.jpg Oj kurujcie się dzieciaczki :calus: Quote
pusia2405 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ale świetnie:multi:. Jak ja wam zazdroszczę tych paru płatków śniegu:roll: i nie dziwię się tej dzikiej radości:lol:. Duużo zdrówka życzę!! Quote
lolka75 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 psy biedne stoja w oknie i sie gapia na snieg:shake: a ja mam goraczke:placz:... ciezko byc samotna matka trojki dzieci:-( jeszcze troche szalenstwa:loveu:....bo sniezek powoli topnieje kurcze cos malo dynamiczne te szalenstwa:roll::evil_lol: Quote
Ela i Luna Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Super te fotki. Ja też mam śnieg za oknem. Pada od wczorajszego wieczora. Luna szalała na podwórku a teraz śpi. Ja mam za sobą sobotnie porządki więc teraz chwila relaksu :) Quote
lolka75 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Ela i Luna napisał(a):Super te fotki. Ja też mam śnieg za oknem. Pada od wczorajszego wieczora. Luna szalała na podwórku a teraz śpi. Ja mam za sobą sobotnie porządki więc teraz chwila relaksu :) zazdroszcze bo robienie porzadkow dopiero przede mna:placz: a Lunka to tez chyba sniezkowa dziewuszka:loveu:. Moje to jakby ktos im jakies napoje energetyczne dal. Normalnie radosc az tryskala. Koniecznie musze je zabrac gdziec gdzie jest duzo sniegu:roll: Quote
Selket Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jakie słodkie białaski:loveu: Mój dzisiaj też cały zachwycony śniegiem:loveu: Byliśmy w parku na spacerku. A Ty możesz sobie pieski tak wśród ludków puszczać (znaczy domki i autka na fotce), mój to zaraz by coś zrobił i kogoś pogonił:roll: Quote
lolka75 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Selket napisał(a):Jakie słodkie białaski:loveu: Mój dzisiaj też cały zachwycony śniegiem:loveu: Byliśmy w parku na spacerku. A Ty możesz sobie pieski tak wśród ludków puszczać (znaczy domki i autka na fotce), mój to zaraz by coś zrobił i kogoś pogonił:roll: one sa raczej grzczne.... wlasnie dzisiaj mialam sprawdzian bo przylazl do nich kotek.... pieski przeszczesliwe i dawaj sie bawic z kotkiem. Na co kotek oczywiscie nie zareagowal pozytywnie i zwial. Myslalm ze pogonia za koteckiem ale posluchaly "zostan":multi:. Najgorzej jak uslysza dzieci i jeszcze te dzieci pojda w nasza strone...wtedy psy sa nie moje:shake:. Dzieci to jest to co samojedy lubia najbardziej:roll:. Ale to jest skwerek przed naszym domkiem (mieszkamy w dzielnicy szeregowcow:roll:)....dookola parking samochodowy i drogi dojazdowe. Jest raczej spokojnie i pieski tam chodza na sik jak nie mam sily isc na psacer:oops: raczej nie mam problemu z nieprzychylnoscia moich futer....problem jest wlasnie z wylewnoscia. Mialam raz niezla jazde jak moj Borysek w przyplywie milosci do obcego pana skoczyl ubloconymi lapskami na jasne pana spodnie:shake::oops::roll:.... Baaardzo tego pana przepraszalam.... i szybko sie ulotnilam...tak mi bylo glupio. A najlepsze jak Borysek skoczyl na pana policjanta (zreszta bardzo milego) ktory przyszedl nam zwrocic uwage zeby pieski nie robily kupy w tym miejscu bo przychodza na to miejsce dzieci sie bawic. I moj piesek tak pokochal pana policjanta ze pan policjant mial sliczne ublocone spodnie:oops: I wlasnie z tym musze walczyc:roll::shake: Quote
agaciaaa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Cześć lolka :multi: Super śniegowe szaleństwa :loveu: wyglądają na tym śniegu jak bałwany :lol: Quote
jbk Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 lolka75 napisał(a):one sa raczej grzczne.... wlasnie dzisiaj mialam sprawdzian bo przylazl do nich kotek.... pieski przeszczesliwe i dawaj sie bawic z kotkiem. Na co kotek oczywiscie nie zareagowal pozytywnie i zwial. Myslalm ze pogonia za koteckiem ale posluchaly "zostan":multi:. Najgorzej jak uslysza dzieci i jeszcze te dzieci pojda w nasza strone...wtedy psy sa nie moje:shake:. Dzieci to jest to co samojedy lubia najbardziej:roll:. Ale to jest skwerek przed naszym domkiem (mieszkamy w dzielnicy szeregowcow:roll:)....dookola parking samochodowy i drogi dojazdowe. Jest raczej spokojnie i pieski tam chodza na sik jak nie mam sily isc na psacer:oops: raczej nie mam problemu z nieprzychylnoscia moich futer....problem jest wlasnie z wylewnoscia. Mialam raz niezla jazde jak moj Borysek w przyplywie milosci do obcego pana skoczyl ubloconymi lapskami na jasne pana spodnie:shake::oops::roll:.... Baaardzo tego pana przepraszalam.... i szybko sie ulotnilam...tak mi bylo glupio. A najlepsze jak Borysek skoczyl na pana policjanta (zreszta bardzo milego) ktory przyszedl nam zwrocic uwage zeby pieski nie robily kupy w tym miejscu bo przychodza na to miejsce dzieci sie bawic. I moj piesek tak pokochal pana policjanta ze pan policjant mial sliczne ublocone spodnie:oops: I wlasnie z tym musze walczyc:roll::shake: Foty - jakbym moje widziała ;) I zabawy z dziećmi i skakanie na ludzi - to samo :) To jest chyba najprzyjaźniejsza rasa na świecie, z każdym się chcą zaprzyjaźnić ;) A jak szukasz śniegu - zapraszam do mnie, dziś już nie widać spod śniegu nieczego ;) Zaraz biegnę narobić psom radości i będziemy hasać, już trzeci spacer dziś :) Quote
Cordia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 a mojej poki cieczka nie przejdzie to moze pobiegac po gorodku ostatecznie..... :shake: kazdemu chce sie oddac nie ze mna te numery malenka :evil_lol: a samoyed w ruchu to cos pieknego. i znowu zaczna sie komenttarze do lisa polarnego Quote
malawaszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ale piękne liski polarne :diabloti: :loveu: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 pusia2405 napisał(a):Jak zdrówko, słoneczko:loveu:? Karola to strasznie rzadko tu bywa :( Quote
lolka75 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć lolka :multi: Super śniegowe szaleństwa wyglądają na tym śniegu jak bałwany :lol: taki kremowe balwany:loveu:...dopiero na sniegu widac ze z ta biela to nie tak do konca;) jbk napisał(a):Foty - jakbym moje widziała I zabawy z dziećmi i skakanie na ludzi - to samo :) To jest chyba najprzyjaźniejsza rasa na świecie, z każdym się chcą zaprzyjaźnić ;) A jak szukasz śniegu - zapraszam do mnie, dziś już nie widać spod śniegu nieczego ;) Zaraz biegnę narobić psom radości i będziemy hasać, już trzeci spacer dziś :) Do ciebie na wies to chetnie bym przyjechala..... tam napewna sa przestrzenie gdzie psiska moglyby sobie pobiegac:p Cordia napisał(a):a mojej poki cieczka nie przejdzie to moze pobiegac po gorodku ostatecznie..... :shake: kazdemu chce sie oddac nie ze mna te numery malenka :evil_lol: a samoyed w ruchu to cos pieknego. i znowu zaczna sie komenttarze do lisa polarnego a moja sucz...pomimo wszystkich znakow na ziemi i w niebie nie ma cieczki dalej:shake:.... martwi mnie to troche Selket napisał(a):Cześć Loluś:loveu: czesc Karolus:loveu: malawaszka napisał(a):ale piękne liski polarne :diabloti: :loveu: :eviltong::eviltong: czesc Wasiu:diabloti::loveu: jbk napisał(a):I co tam nowego Karolciu? nowego to ze mnie tez uszy zaczynaja bolec:roll: ludzie bierzcie witaminki i jedzcie czosnek bo chorobska lataja:placz: a nie ma nic gorszego ja patrzec jak psiska chca na spacer a ty lezysz bo ciezko podniesc glowe z poduszki:-( pusia2405 napisał(a):Jak zdrówko, słoneczko:loveu:? do du....znaczy sie zle:roll: z nosa leci, leb peka, w gardle gwozdzie, w uszach pisk:shake: ja chce zeby to chorobsko juz sobie poszlo:placz: ubierajcie sie cieplo! jbk napisał(a):Karola to strasznie rzadko tu bywa :( Asiu...ja jestem bardzo czesto..... ale widzisz co mam do powiedzenia....tylko uzalanie sie i smuty:shake: ale dzisiaj utrwalilam moje psiska na ruchomym nosniku:roll: YouTube - filmy 150.MPG Quote
agbar Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Skad masz kiszone ogorki na zupke????:diabloti: Jak masz ochote to zapraszam na bigos:) Quote
lolka75 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 agbar napisał(a):Skad masz kiszone ogorki na zupke????:diabloti: Jak masz ochote to zapraszam na bigos:) znalazlam sloik ktory jeszcze sobie z Polski przywiozlam:roll::oops:...musi miec z 3 lata:oops::roll:....ale jak otworzylam to ogorasy jedrne i pachnace. No tom zupy zrobila i zjadla 3 taleze:oops:..... najwyzej bede miala sr.... biegunke znaczy sie:evil_lol: A bigosik to weselny?:cool3: Quote
Recommended Posts