jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jakoś nie umiem sobie wyobrazić Borysa spokojniejszego niż bullki ;) Vadir jest żywszy niż wszystkie psy na osiedlu ;) Quote
lolka75 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a to takie butki :p , no to musisz być cierpliwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo u bullowatych wszystko idzie dłuższą drogą do mózgu :evil_lol::evil_lol:[/FONT] jako ze nigdy nie mialam zbyt duzej stycznosci z takimi psiakami to mi powiedz Alicjo moja slodka jak wyglada dom takiego wariata. Przeciez on roznosi wszystko w pyl. A dzisiaj okazalo sie ze jeden z kursantow ma w domu 9 psow, w tym 7 amerykanskich buldogow jednego teriera tybetanskiego i jorczka:crazyeye::evil_lol:. Ja mam dwa psiaki i to spokojne dosc i caly czas mysle ze musimy sie przeprowadzic do sporo wiekszego domu:roll: mimo ze nasz ma 80 m kw Quote
lolka75 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 jbk napisał(a):Jakoś nie umiem sobie wyobrazić Borysa spokojniejszego niż bullki ;) Vadir jest żywszy niż wszystkie psy na osiedlu ;) a widzialas kiedy grupe bullkow biegajace ze soba? to naprazwe niezapomniany widok:crazyeye::diabloti::evil_lol: ale tez trzeba brac poprawke na to ze Borys ma dopiero 18 tygodni;) Quote
jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 lolka75 napisał(a):a widzialas kiedy grupe bullkow biegajace ze soba? to naprazwe niezapomniany widok:crazyeye::diabloti::evil_lol: ale tez trzeba brac poprawke na to ze Borys ma dopiero 18 tygodni;) Grupy nie, pojedyncze jednostki ;) Quote
lolka75 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 troszke fotek...spierniczonych :roll: wyraz twarzy Borysa:shake:.... mam nadzieje ze mu sie zmieni:roll: jak dorosnie a to historyjka jak to biale pieski jadly jabluszko:loveu: jeden piesek sie zajadal ale drugi tez chcial... i to nie swoje chcial tylko to co jadl pierwszy piesek:mad: a taka mial minke drugi piesek jak mamcia poprosila zeby jadl swoje jabluszko:roll: cos zaswedzialo:evil_lol: Quote
lolka75 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 drugi piesek nie popuszczal... czail sie i czail;) jak tylko umial tak sie staral dorwac do najpyszniejszego jabluszka i tak dopial swego:multi: a taka mine mial wyrolowany:evil_lol: Quote
lolka75 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 a tak grzeczne:roll: pieski leza w swoim legowisku (to znaczy glowa lezy a doopsko lata we wszystkie strony) Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:cudny jest http://images33.fotosik.pl/398/b2c77238c5cc9e63.jpg[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 o jezu jak ja bym chciała takiego wytarmosić :loveu::loveu::loveu: czemu chcesz, żeby zmienił mu sięwyraz twarzy/???? boski ma :loveu: Quote
lolka75 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 no wlasnie najgorsze jest to ze ma durna mine:shake: a czasami jak sobie siadzie i sie zawiesi to normalnie zal patrzyc... taki gupek:evil_lol::evil_lol: a jego tata ma taki dostojny wyglad:roll: Quote
lolka75 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Selket napisał(a)::loveu:Dzień dobry chyba wieczor:eviltong::loveu: no zalezy od ktorej wstalas i o ktorej zamierzasz isc spac:evil_lol:;):loveu: Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 lolka75 napisał(a):no wlasnie najgorsze jest to ze ma durna mine:shake: a czasami jak sobie siadzie i sie zawiesi to normalnie zal patrzyc... taki gupek:evil_lol::evil_lol: a jego tata ma taki dostojny wyglad:roll: Nie wiem, o co Ci chodzi z tą miną, ma śliczną! Widać, że wesoły piesio jest :)) Mi się podoba :) I pragnę więcej takich spontanicznych sesyjek :) Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz: bardziej Ci się podobją goopowate Ozzulkowe :hmmmm:[/FONT] Quote
pusia2405 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Uwielbiam takie głupkowate wyrazy pysia:loveu:. A historyjka z jabłuszkiem fantastyczna;). Czekam więc teraz na historię z marchewką:evil_lol:. Quote
lolka75 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 pusia2405 napisał(a):Uwielbiam takie głupkowate wyrazy pysia:loveu:. A historyjka z jabłuszkiem fantastyczna;). Czekam więc teraz na historię z marchewką:evil_lol:. ale Boryslawki czasem tak spoglada spode lba ze naprawde sie zastanawiam czy ma wsie klepeczki w glowce:evil_lol: Alcia ...Ozulkowe minki sa takie Ozulkowe:loveu:... a Borynio to jeszcze nie rozpracowany typek:roll: a wlasnie ze marcheweczki tez wcinaja:multi:.... jak robie zupke to te dwa lebki slecza zebym rzucila po jednej marfefce. Ale samojedki nie powinny jesc za duzo tego warzywka bo siersciucha sie przebarwi a i na watrobe marchewka niezabardzo:shake: Quote
pusia2405 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A ty psióry karmisz BARFem, gotujesz, czy sucha? Quote
lolka75 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 pusia2405 napisał(a):A ty psióry karmisz BARFem, gotujesz, czy sucha? chcialam sprobowac BARFa ale u nas ciezko o jakiekolwiek kosci, wszystko na pol przetworzone, gotowe kotlety, nawet popanierowane... za duzo kombinowania z miechem:shake: co do gotowania to za duzy len ze mnie:eviltong: psiaki dostaja pasze:evil_lol:...czyli suche. Maxina wcina purine pro plan z kurczakiem a Borys bento kronen z jagniecina.... Ale chyba i Maxia przejdzie na bento bo zazdrosci Borysowi i jej lepiej tamto smakuje. A jeszcze hodowcy Boryska doradzili zeby biale pieski nie jadly kurczaka bo zle wplywa na siersc, znaczy jej kolorek. Nie wiem za bardzo czemu ale tak mowili:roll: Quote
Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [FONT=Arial]na fotkę wyrka czekam :p[/FONT] Quote
lolka75 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]na fotkę wyrka czekam :p[/FONT] jeszcze nie ma wyrka:evil_lol:...dalej materac na podlodze:evil_lol: wyrko bedzie za jakies poltora tygodnia bo pan w sklepu mial rozmiary 140/200 albo 180/200 a my durne se wymyslili ze chcemy 160/200:roll: i pan musial wyslac zamowienie. I tak sobie wlasnie spimy na podlodze z czego najbardziej sa szczesliwe biale bo moga sie po nas tluc w nocy ile wlezie:mad: Ale pomysl z wyrem to pomysl nagly bo musielismy po moim slicznym szczeniorku wymienic podloge w sypialni:angryy:. Ma bestia wylozone pieluszki po domu a sobie znalazl miejsce w naszej sypialni i w to miejsce jszczal tak konkretnie ze przesiakla wykladzinka, warstwa izolacyjna i szczochy az beton pod spodem wyzarly. Najsmutniejsze jest to ze ja tak przywyklam do smrodu szczochow ze juz ich nie czulam:placz:... To Artur jak przyjezdzal nie mogl zniesc i tak odkrylismy kibel naszego synunia:shake:. Wiec w te pedy kupilismy winyl i nowe podkladowki i polozylismy podloge. Na winyl sie zdecydowalismy bo najtanszy i najszybciej sie polozy... no jak bydle naleje to sie zetrze:mad: Wracajac do wyra.... jak wynosilismy meble to popatrzylam smutno na nasze lozko ktore juz ledwo zipalo. Musialo przezyc 3 przeprowadzki, skakanie Eryka, walki psow. Sruby byly wyrobione, nogi poobgryzane. No to mezus zdecydowal ze kupi:multi:. Pojechalismy do sklepu i sie okazalo ze sa przeceny bo wchodzi nowa kolekcja. Takze kupilismy wyrko z 50%obnizka:p tylko co z tego jak dalej spimy na materacu:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Wchodzimy patrzymy a tu piękne fotki :loveu: http://images33.fotosik.pl/398/b2c77238c5cc9e63.jpg boski jest Borysek ;) Quote
malawaszka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 lolka75 napisał(a):Pojechalismy do sklepu i sie okazalo ze sa przeceny bo wchodzi nowa kolekcja. Takze kupilismy wyrko z 50%obnizka:p tylko co z tego jak dalej spimy na materacu:evil_lol: czemu u nas nie ma takich obniżek? :placz: Quote
Recommended Posts