Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a to takie butki :p , no to musisz być cierpliwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo u bullowatych wszystko idzie dłuższą drogą do mózgu :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
jako ze nigdy nie mialam zbyt duzej stycznosci z takimi psiakami to mi powiedz Alicjo moja slodka jak wyglada dom takiego wariata. Przeciez on roznosi wszystko w pyl. A dzisiaj okazalo sie ze jeden z kursantow ma w domu 9 psow, w tym 7 amerykanskich buldogow jednego teriera tybetanskiego i jorczka:crazyeye::evil_lol:. Ja mam dwa psiaki i to spokojne dosc i caly czas mysle ze musimy sie przeprowadzic do sporo wiekszego domu:roll: mimo ze nasz ma 80 m kw

Posted

jbk napisał(a):
Jakoś nie umiem sobie wyobrazić Borysa spokojniejszego niż bullki ;) Vadir jest żywszy niż wszystkie psy na osiedlu ;)

a widzialas kiedy grupe bullkow biegajace ze soba?
to naprazwe niezapomniany widok:crazyeye::diabloti::evil_lol:
ale tez trzeba brac poprawke na to ze Borys ma dopiero 18 tygodni;)

Posted

lolka75 napisał(a):
a widzialas kiedy grupe bullkow biegajace ze soba?
to naprazwe niezapomniany widok:crazyeye::diabloti::evil_lol:
ale tez trzeba brac poprawke na to ze Borys ma dopiero 18 tygodni;)

Grupy nie, pojedyncze jednostki ;)

Posted

troszke fotek...spierniczonych :roll:
wyraz twarzy Borysa:shake:.... mam nadzieje ze mu sie zmieni:roll: jak dorosnie

a to historyjka jak to biale pieski jadly jabluszko:loveu:

jeden piesek sie zajadal ale drugi tez chcial... i to nie swoje chcial tylko to co jadl pierwszy piesek:mad:

a taka mial minke drugi piesek jak mamcia poprosila zeby jadl swoje jabluszko:roll:

cos zaswedzialo:evil_lol:

Posted

drugi piesek nie popuszczal... czail sie i czail;)

jak tylko umial tak sie staral dorwac do najpyszniejszego jabluszka

i tak dopial swego:multi:

a taka mine mial wyrolowany:evil_lol:

Posted

no wlasnie najgorsze jest to ze ma durna mine:shake:
a czasami jak sobie siadzie i sie zawiesi to normalnie zal patrzyc... taki gupek:evil_lol::evil_lol:
a jego tata ma taki dostojny wyglad:roll:

Posted

lolka75 napisał(a):
no wlasnie najgorsze jest to ze ma durna mine:shake:
a czasami jak sobie siadzie i sie zawiesi to normalnie zal patrzyc... taki gupek:evil_lol::evil_lol:
a jego tata ma taki dostojny wyglad:roll:

Nie wiem, o co Ci chodzi z tą miną, ma śliczną! Widać, że wesoły piesio jest :)) Mi się podoba :)

I pragnę więcej takich spontanicznych sesyjek :)

Posted

pusia2405 napisał(a):
Uwielbiam takie głupkowate wyrazy pysia:loveu:. A historyjka z jabłuszkiem fantastyczna;).
Czekam więc teraz na historię z marchewką:evil_lol:.

ale Boryslawki czasem tak spoglada spode lba ze naprawde sie zastanawiam czy ma wsie klepeczki w glowce:evil_lol:
Alcia ...Ozulkowe minki sa takie Ozulkowe:loveu:... a Borynio to jeszcze nie rozpracowany typek:roll:
a wlasnie ze marcheweczki tez wcinaja:multi:.... jak robie zupke to te dwa lebki slecza zebym rzucila po jednej marfefce. Ale samojedki nie powinny jesc za duzo tego warzywka bo siersciucha sie przebarwi a i na watrobe marchewka niezabardzo:shake:

Posted

pusia2405 napisał(a):
A ty psióry karmisz BARFem, gotujesz, czy sucha?

chcialam sprobowac BARFa ale u nas ciezko o jakiekolwiek kosci, wszystko na pol przetworzone, gotowe kotlety, nawet popanierowane... za duzo kombinowania z miechem:shake:
co do gotowania to za duzy len ze mnie:eviltong:
psiaki dostaja pasze:evil_lol:...czyli suche. Maxina wcina purine pro plan z kurczakiem a Borys bento kronen z jagniecina.... Ale chyba i Maxia przejdzie na bento bo zazdrosci Borysowi i jej lepiej tamto smakuje.
A jeszcze hodowcy Boryska doradzili zeby biale pieski nie jadly kurczaka bo zle wplywa na siersc, znaczy jej kolorek. Nie wiem za bardzo czemu ale tak mowili:roll:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]na fotkę wyrka czekam :p[/FONT]

jeszcze nie ma wyrka:evil_lol:...dalej materac na podlodze:evil_lol:
wyrko bedzie za jakies poltora tygodnia bo pan w sklepu mial rozmiary 140/200 albo 180/200 a my durne se wymyslili ze chcemy 160/200:roll: i pan musial wyslac zamowienie. I tak sobie wlasnie spimy na podlodze z czego najbardziej sa szczesliwe biale bo moga sie po nas tluc w nocy ile wlezie:mad:
Ale pomysl z wyrem to pomysl nagly bo musielismy po moim slicznym szczeniorku wymienic podloge w sypialni:angryy:. Ma bestia wylozone pieluszki po domu a sobie znalazl miejsce w naszej sypialni i w to miejsce jszczal tak konkretnie ze przesiakla wykladzinka, warstwa izolacyjna i szczochy az beton pod spodem wyzarly. Najsmutniejsze jest to ze ja tak przywyklam do smrodu szczochow ze juz ich nie czulam:placz:... To Artur jak przyjezdzal nie mogl zniesc i tak odkrylismy kibel naszego synunia:shake:. Wiec w te pedy kupilismy winyl i nowe podkladowki i polozylismy podloge. Na winyl sie zdecydowalismy bo najtanszy i najszybciej sie polozy... no jak bydle naleje to sie zetrze:mad:
Wracajac do wyra.... jak wynosilismy meble to popatrzylam smutno na nasze lozko ktore juz ledwo zipalo. Musialo przezyc 3 przeprowadzki, skakanie Eryka, walki psow. Sruby byly wyrobione, nogi poobgryzane. No to mezus zdecydowal ze kupi:multi:. Pojechalismy do sklepu i sie okazalo ze sa przeceny bo wchodzi nowa kolekcja. Takze kupilismy wyrko z 50%obnizka:p

tylko co z tego jak dalej spimy na materacu:evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
Pojechalismy do sklepu i sie okazalo ze sa przeceny bo wchodzi nowa kolekcja. Takze kupilismy wyrko z 50%obnizka:p

tylko co z tego jak dalej spimy na materacu:evil_lol:

czemu u nas nie ma takich obniżek? :placz: