Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to drozki w tajemniczym ogrodzie:loveu:

stamtad jest tylko 2 km nad morze polnocne....nie nazywalabym sie lolka jakbym odpuscila wizyte nad morzem:multi:
moje zwierzaki byly, jak widac, badzo zadowolone:evil_lol:

Borys nawet zaczal latac:crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
dalej dalej pokazuj to cudo :loveu:

nie mam za duzo zdjec bo tak mnie przytykalo ze zapomnialam ze mam aparatke:evil_lol:
Pandisia napisał(a):
Morze :crazyeye: ale się rozmarzyłam :roll: . Fajną mieliście wycieczkę, zazdroszczę :eviltong:

Ile muszelek, moja córcia by chyba skakała z radości

no zrobilam dzisiaj 350km...ale bylo warto:loveu:
a muszelki byly sliczne....nie z tych co sie szybko lamia tylko takie twarde:p

Posted

Kurde, ale fajnie, jak można z psiakami na plażę wejść.... u nas to nawet nie wiem, cy gdziekolwiek jest taka możliwość.... A psiurki miałyby raj....

Następnym razem skup się bardziej na foceniu, my pooglądamy, a i dla Ciebie pamiątka będzie ;)

Posted

[quote name='clockwork']
se przyszłam bo se mam dziś troszke czasu i przelatuje Was wszystkie :evil_lol::evil_lol:

O matko, jakie tu perwersje się dzieją :crazyeye:

Posted

:mdleje: :mdleje: Lolcia jak tam pięknie jest :loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzieję, że to nie była jednorazowa wycieczka i z następnej będzie więcej fotecków ;)

Posted

[quote name='malawaszka']fantastycznie :mdleje: i te białe misie w tajemniczym ogrodzie :mdleje: padłam :loveu:
Maxina latala jak szalona a Borys konkretnie zwiedzal. I to on sie nie bal swiniaka:evil_lol:
[quote name='agaciaaa']Świetną wycieczke mieliście, cudowne miejsce :)

http://images34.fotosik.pl/370/40d5d60d43e2bacc.jpg aaaaa rozpływam sie :loveu::loveu:

http://images50.fotosik.pl/15/67580e44f737f051.jpg nawet dołek razem kopali :loveu:
no.....dogaduja sie te moje waciaki:loveu:
[quote name='agbar']Piekny Tajemniczy Ogrod:loveu:
Czesc Karolcia:multi::loveu:

[quote name='jbk']Kurde, ale fajnie, jak można z psiakami na plażę wejść.... u nas to nawet nie wiem, cy gdziekolwiek jest taka możliwość.... A psiurki miałyby raj....

Następnym razem skup się bardziej na foceniu, my pooglądamy, a i dla Ciebie pamiątka będzie ;)
tam mozna nie tylko z psami zaraz wstawie dowod:cool3:
[quote name='Ela i Luna']Jaki uśmiech: http://images44.fotosik.pl/15/4e427b7d3d9fb196.jpg
:loveu:
Ten ogród jest cudny. Plaża super!
mnie tez zachwycil.... lubie takie dzikie miejsca

Posted

[quote name='clockwork']http://images34.fotosik.pl/370/55bda477256bc8aa.jpg
a ja byłam przekonana że masz ino białe psy :roll:

cze Loluśka :multi::multi:

se przyszłam bo se mam dziś troszke czasu i przelatuje Was wszystkie :evil_lol::evil_lol:
wiesz Madziusia....znudzil mi sie bialy kolorek to se na chwilke zmienilam obiekt milowania;)
[quote name='jbk']O matko, jakie tu perwersje się dzieją :crazyeye:
perwersje?....nie.....to milosc:loveu:
[quote name='Selket']:mdleje: :mdleje: Lolcia jak tam pięknie jest :loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzieję, że to nie była jednorazowa wycieczka i z następnej będzie więcej fotecków ;)
no ja tez mam nadzieje....ale kroi mi sie tam fuszka wiec spedze tam troszke czasu:p
[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:o dżisys ale cudownie ....

imiennik mojego TZta zaje2bisty :cool2:
no fajnie tam.....a imiennik boski:loveu:...tylko ze jego wymawiaja "sezar";)

i mam nadzieje ze sie Pan C. nie obrazi.... ale ja znam krowe co ma na imie Karolina:evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
O krówcia Nasza Imienniczka :loveu: A jak fuszka Ci się trafia :razz: :razz: W taki uroczym miejscu :loveu:

bede malowac napisy na starej kaplicy...jakies holenderskie sentencje....:roll:
AlKil napisał(a):
jeny, obejrzałam ten fantastyczny ogród. Oprócz Puchatków zachwycił mnie Cezary... jest po prostu BOSKI!!!!!:loveu:

Cezar jest super....jest ulubiencem pani domu. Nosi mu umyte marchewki i jablka z najlepszych ekologicznych sadow:roll:.... A raz, jak pracownicy mojego TZta zapomnieli zamknac brame i Cezar wylazl poza posiadlosc to afera byla na stodwa:evil_lol:. No i musieli postawic maly plotek dookola stawikow bo pancia sie bala zeby Cezar sie nie utopil:roflt:

kazdy ma jakiegos bzika...kazdy jakies hobby ma:evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):

no fajnie tam.....a imiennik boski:loveu:...tylko ze jego wymawiaja "sezar";)

i mam nadzieje ze sie Pan C. nie obrazi.... ale ja znam krowe co ma na imie Karolina:evil_lol:

U mojej babci każda klacz się nazywała Baśka :evil_lol:

Posted

Czesc Lolka:p

Widzialam fotki z nad morza,super:multi: a gdzie Ty bylas ze z piesami wolno??:cool3: czy zakaz byl a i tak wlazlas??:evil_lol:
Bo do Misiow to sie tak chyba nie czepiaja:razz:

Ale dzis pada:-( ze az nie chce z piesami wyjsc;)