Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka:) napisał(a):
Grami wpierdziela póki żywe, jak zdechłe to nieciekawe bo nie ma co gonić : P
jeżeli własnołapnie zabije- zje :loveu:
wczoraj wtrząchnął szczypawę:razz: ale pajonków nie lubi bo za mało ruchawe są:cool1:

Pajonki za malo ruchawe:crazyeye::diabloti:toc one popierdzielaja jak gupie:roll:

Posted

gaduly:diabloti:
pracowity dzien mam:shake:
ale jak mi sie chcialo na poczatku to tak teraz mi sie nie chce:roll::diabloti:
a mezus sobie zeberka w sosiku jeszcze zamowil:nonono2:
jak ja bym dala rade jakbym pracowala:crazyeye::niewiem:

aaa...i jeszcze okno w autku mi sie psiuje:shake::angryy:

Posted

lolka75 napisał(a):

a serial ogladala dzis????:diabloti:bo ja tak:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):

Ja właśnie w pracy się tu bawię, w domu nie da rady ;)

Posted

Bullila.nl napisał(a):
a serial ogladala dzis????:diabloti:bo ja tak:diabloti:

ja ogladam na UPSon demand..... i tam mam do dyspozycji caly sezon....na razie do 3go.... bo w zwyklej telewizji to mnie szlag trafia:evil_lol:. Bo0 jak musze wiedziec co dalej to musze JUZ!:evil_lol:
jbk napisał(a):
Ja właśnie w pracy się tu bawię, w domu nie da rady ;)

no wlasnie ja tylko w domu:roll:

Posted

lolka75 napisał(a):

no wlasnie ja tylko w domu:roll:

W domu byłoby wygodniej, w pracy zawsze jest też praca, ale po co się mam z mężem bić o kompa? Hhehe :razz:

Posted

jbk napisał(a):
W domu byłoby wygodniej, w pracy zawsze jest też praca, ale po co się mam z mężem bić o kompa? Hhehe :razz:

bo Ty mloda jestes na frorum jeszcze wiec Ci powiem:eviltong:...... kazda dogomaniaczka organizuje sobie wlasnego kompka bo za duzo konfliktow w domu:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
bo Ty mloda jestes na frorum jeszcze wiec Ci powiem:eviltong:...... kazda dogomaniaczka organizuje sobie wlasnego kompka bo za duzo konfliktow w domu:diabloti:

Ja może młoda dogomaniaczka, ale w necie już za długo jestem, żeby mnie bawiło cały dzień temu poświęcać ;) W domu do zabawy to mam dwa cudne psy ;))

Posted

Zmierzyłyśmy właśnie z teściową szyję Vadira, 43 cm tak dosyć ściśle, ale wiadomo, sierść swoje robi, więc to jest niedokładnie :)

Posted

[quote name='Pandisia']Ja też mam swojego kompka -w domu (i w domku pracuję na nim) ;) takie 2w1 :evil_lol:
spryciulka:loveu:
[quote name='jbk']Ja może młoda dogomaniaczka, ale w necie już za długo jestem, żeby mnie bawiło cały dzień temu poświęcać ;) W domu do zabawy to mam dwa cudne psy ;))

[quote name='jbk']Zmierzyłyśmy właśnie z teściową szyję Vadira, 43 cm tak dosyć ściśle, ale wiadomo, sierść swoje robi, więc to jest niedokładnie :)
dziekuje za pomiary:multi:
[quote name='agaciaaa']Hej Loluś:multi: Zlituj sie nad nami i daj jakieś fotki dwóch białych kulek :loveu:
zaraz beda;)
[quote name='Selket']Cześć Lolcia :loveu: Chyba Cię puchatki nie zjadły ;)
nie zjadly ale byla bardzo ekscytujaca niedzielka:multi:

wybralismy sie na wycieczke. Pojechalismy do pracy mojego TZ. Moj osobisty maz pracuje u swietnych ludzi, ktorzy sa wielbicielami zwierzatek i ja bardzo chcialam zobaczyc ich dom, ogrod i oczywiscie ich zwierzecych przyjaciol.
A to co zobaczylam mnie zatkalo. Piekny dom na wzgorzu, ogrod jak z basni, taki pol dziki....takie uwielbiam, no i zwierzaki cudo. Czesc z tych zwierzat jest adoptpwanych, czesc znalezionych a cvzesc kupionych. Nie udalo mi sie spotkac tylko ich 6cio miesiecznego puli...bardzo zaluje
no to fotki

to ich ogrod....mniej wiecej tak wyglada wszystko. To taki las w ktorym sa sciezki powykladane kamieniami i porosniete mchem

a to chyba najstarszy zmieszkancow ogrodu - 16sto letni Cezar:loveu:. Niestety z racji wieku niewidomy....ale pelen werwy. Pogonil moje psiaki konkretnie. A jak sie darl jak go drapalismy za uchem:evil_lol:. Cezar chodzi wolno po ogrodzie..... czasem nawet wchodzi do domu

adoptowane kaczuszki

jest tez woliera z ptaszkami, z ozdobnymi i bidami co nie moga zyc juz na wolnosci

poszlismy tajemnicza drozka przez las-ogrod i na koncy sciezki byl punkt widokowy