agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ach:loveu:och:loveu:miziu miziu:loveu::loveu: pieknyyyyyy:mdleje: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Jakie puchate cudo :loveu: :loveu: Słodziutkie maleństwo :loveu: Quote
lolka75 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 jbk napisał(a):U nas Vadir Fialkę ciągle podgryza i jej się to nie zawsze podoba, więc się odgryza, raz mu (w samoobronie) wyrwała włosa z wąsa, aż mu krew poszła ;) Oczywiście młody się wcale nie przejął ;) No bo te samce to takie troche czolgi sa:evil_lol::loveu: Bullila.nl napisał(a):http://images28.fotosik.pl/272/1266f66197c0b2dc.jpg jaki slodki bialy mis:loveu::loveu::loveu: noo.....jest cudny:loveu::multi: AlKil napisał(a):Miałam wejśc i powiedzieć tylko dzień dobry, ale mnie zatkało na widok pluszaka.... Jejku jakbym toto wymiziała, wyściskała, wycałowała... ach zazdroszczę Ci!!!!!!!! Nie ma co zazdroscic....macie tam takie tereny wokol domku ze znalazlo by sie miejsce dla jeszcze jednego psa:grins: Quote
lolka75 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):ach:loveu:och:loveu:miziu miziu:loveu::loveu: pieknyyyyyy:mdleje: Dziekuje....ja tez ach:loveu:och:loveu: Selket napisał(a):Jakie puchate cudo :loveu: :loveu: Słodziutkie maleństwo :loveu: jeszcze malenstwo:loveu:........wole wieksze:roll: w sensie ze starsze i bardziej kumate....bo toto takie goooopie ze szok:evil_lol: "tak kocham ta duza biala:loveu:" :diabloti: "taki jestem aniolek" Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 och i ach ponownie.....:loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :loveu::loveu::loveu: http://images38.fotosik.pl/7/7b233d8579f94358.jpg Quote
jbk Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 http://images44.fotosik.pl/7/1d01c47d3514beb3.jpg - cudeńko ;) Quote
AlKil Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 lolka75 napisał(a): Nie ma co zazdroscic....macie tam takie tereny wokol domku ze znalazlo by sie miejsce dla jeszcze jednego psa:grins: No wiesz co.... jesteś szalona!!! Moje dziecię już w zeszłym roku mi rzekło " mamo, ja Cię błagam Ty już więcej nie kłóć się z tata, bo on ci znowu kupi psa, a mi już teraz rąk brakuje do ich wyprowadzania..." Dodam, że mówiła to jak jeszcze mieszkaliśmy w Oliwie....:cool3::cool3: agbar napisał(a):och i ach ponownie.....:loveu::diabloti: dołączam się do koleżanki!!!!!:loveu::loveu: Quote
Tepes Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kocha tą dużą białą chyba zębami:evil_lol: Quote
lolka75 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 jaki dzisiaj dziwnie smutny dzien..... spotkalo mnie dzisiaj sporo przykrosci, wrocily zle wspomnienia...... i Dorota z Rybnika:-( oby ten dzien szybko sie skonczyl.............. Quote
agbar Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 lolka75 napisał(a):jaki dzisiaj dziwnie smutny dzien..... spotkalo mnie dzisiaj sporo przykrosci, wrocily zle wspomnienia...... i Dorota z Rybnika:-( oby ten dzien szybko sie skonczyl.............. Lolka kto smial ci sprawic przekrosc:mad:dawa go tuuu:mad: Quote
lolka75 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 agbar napisał(a):Lolka kto smial ci sprawic przekrosc:mad:dawa go tuuu:mad: Agniesiu:loveu:....ale to jest stara prawda ze najlatwiej udezyc slabego.... I to sie stalo wlasnie. Znajoma sprzed lat odezwala sie z zamiarem odnowienia znajomosci. Pomijajac fakt ze to ona zerwala ta relacje to jeszcze narobila zamieszania wokol mojej rodziny i wewnatrz jej. Tera gra ofiare i deklaruje ze chetenie zapomni o tym co sie stalo. Nie umiem z takimi ludzmi.... Tupet mnie przerasta..... A jak zaczyna sie oskarzanie to juz wymiekam. Dlaczego ja w sytuacji podbramkowej nie umiem ryknac, tylko kule sie jak mysz... Cholera, przepraszam ze sie wywnetrzam.... ale cos mnie dzisiaj zycie troszke przerasta. Moze trzeba sie uchlac czy cos? Quote
Alicja Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 lolka75 napisał(a):jaki dzisiaj dziwnie smutny dzien..... spotkalo mnie dzisiaj sporo przykrosci, wrocily zle wspomnienia...... i Dorota z Rybnika:-( oby ten dzien szybko sie skonczyl.............. :glaszcze: Loluś po 1sze dziękuję Ci ze byłaś na wątku Doroty .... strasznie mi źle , ze tak się to skończyło , mój TZ też chodzi zbity z tropu ... nie liczył że może być własnie takie zakończenie :-( lolka75 napisał(a):Agniesiu:loveu:....ale to jest stara prawda ze najlatwiej udezyc slabego.... I to sie stalo wlasnie. Znajoma sprzed lat odezwala sie z zamiarem odnowienia znajomosci. Pomijajac fakt ze to ona zerwala ta relacje to jeszcze narobila zamieszania wokol mojej rodziny i wewnatrz jej. Tera gra ofiare i deklaruje ze chetenie zapomni o tym co sie stalo. Nie umiem z takimi ludzmi.... Tupet mnie przerasta..... A jak zaczyna sie oskarzanie to juz wymiekam. Dlaczego ja w sytuacji podbramkowej nie umiem ryknac, tylko kule sie jak mysz... Cholera, przepraszam ze sie wywnetrzam.... ale cos mnie dzisiaj zycie troszke przerasta. Moze trzeba sie uchlac czy cos? Loleczko ...jeśli TA osoba zrobiła Ci przykrość ...przekreśl ją ....2 razy nie wchodzi się do tej samej rzeki ...uwierz mi .... wykreśl ten odcinek przeszłości ....dasz radę :kciuki: Quote
agbar Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 lolka75 napisał(a):Agniesiu:loveu:....ale to jest stara prawda ze najlatwiej udezyc slabego.... I to sie stalo wlasnie. Znajoma sprzed lat odezwala sie z zamiarem odnowienia znajomosci. Pomijajac fakt ze to ona zerwala ta relacje to jeszcze narobila zamieszania wokol mojej rodziny i wewnatrz jej. Tera gra ofiare i deklaruje ze chetenie zapomni o tym co sie stalo. Nie umiem z takimi ludzmi.... Tupet mnie przerasta..... A jak zaczyna sie oskarzanie to juz wymiekam. Dlaczego ja w sytuacji podbramkowej nie umiem ryknac, tylko kule sie jak mysz... Cholera, przepraszam ze sie wywnetrzam.... ale cos mnie dzisiaj zycie troszke przerasta. Moze trzeba sie uchlac czy cos? zadeklaruj jej ze chetnie zapomnisz tez...ale o niej:diabloti:....ktos taki nie jest ci potrzebny.Alicja ma racje,nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki.... nie uchlewaj sie -szkoda watroby:roll: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 lolka75 napisał(a):Moze trzeba sie uchlac czy cos? Lepiej przytul sie do piesów :loveu: http://images28.fotosik.pl/272/1266f66197c0b2dc.jpg :lol: :loveu::loveu: Quote
Pandisia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Cześć Lolka :loveu: Piękne te Twoje psy :razz: Quote
AlKil Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 agbar napisał(a):zadeklaruj jej ze chetnie zapomnisz tez...ale o niej:diabloti:....ktos taki nie jest ci potrzebny.Alicja ma racje,nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki.... nie uchlewaj sie -szkoda watroby:roll: Popieram w całej rozciągłości!!!! Nie zawracaj sobie gitary tą osobą, lepiej pokaż Puchatki :loveu: Quote
jbk Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ludzie to są świnie, więc lepiej się psiakami zajmij, zgadzam się z przedmówcami :) Quote
lolka75 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 bardzo Wam dziekuje dzieweczki za porady. Zrobie jak mowicie. Przeciez to ja decyduje o swoim zyciu. Tylko ze ja jestem slaba i dlatego czesto dostaje kopa. Dziekuje za cieple slowa i pomoc:loveu: a teraz troche waty:diabloti: a to zdjecie dla ludzi o silnych nerwach:diabloti::loveu: Quote
lolka75 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Pandisia napisał(a):Cześć Lolka :loveu: Piękne te Twoje psy :razz: oooo Pandisia:p...witaj u nas:multi: Quote
lolka75 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 no to jeszcze chcialam sie pochwalic jak mlodemu uchi staneli:multi: najpierw jak bylo:shake: i jak jest teraz:multi: acha musze tylko dodac ze to na szyi to jego wiecznie mokry lalok:mad:. Mlody jak pije wode to calym soba:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 http://images49.fotosik.pl/9/18d037432d4c8e34.jpg :loveu: walki misiów polarnych :evil_lol: Quote
Ela i Luna Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Szczęśliwa Maxina: http://images45.fotosik.pl/9/b402abcd8c75ffd3.jpg Ale ona odmłodniała przy Borysku. Teraz masz dwa szczeniaki :lol: A uchi Boryska pięknie stoją. BRAWO!!! :multi: Quote
Alicja Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :loveu::loveu::loveu:ale uszatek teraz z Niego .....c:loveu:udnie razem wygladają Loleczko , czasami trzeba powalczyć, a TY masz w sobie tą siłę tylko MUSISZ ją obudzić ;):multi: Quote
lolka75 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Tinka:)']http://images49.fotosik.pl/9/18d037432d4c8e34.jpg :loveu: walki misiów polarnych :evil_lol: miski sa ostre:evil_lol: [quote name='Ela i Luna']Szczęśliwa Maxina: http://images45.fotosik.pl/9/b402abcd8c75ffd3.jpg Ale ona odmłodniała przy Borysku. Teraz masz dwa szczeniaki :lol: A uchi Boryska pięknie stoją. BRAWO!!! :multi: no Maxina wiecej sie bawi teraz...dobre to dla niej a i dla malego to dobrze ze ma kompana do szalenstw [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:ale uszatek teraz z Niego .....c:loveu:udnie razem wygladają ...no uchi dostaly erekcji:roll::loveu: Loleczko , czasami trzeba powalczyć, a TY masz w sobie tą siłę tylko MUSISZ ją obudzić ;):multi: Alusia...ja wiem ze mam sile bo umialam walczyc o rodzine jak trzeba bylo. Tylko w bardziej blahych sytuacjach jakos sie poddaje:shake: Quote
Recommended Posts