Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lolka75 napisał(a):
tylko nie zapraszaj Pysi ze Zmoroszelmami bo Ci te tuje podkopia:roll:.........:evil_lol::loveu::evil_lol:

dobrze, że Pysia nawet jak wchodzi to nie czyta co kto pisał więc mogę Ci powiedzieć, że spoko spoko brałam to pod uwagę - tuje będą ogrodzone drutem kolczastym :evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
dobrze, że Pysia nawet jak wchodzi to nie czyta co kto pisał więc mogę Ci powiedzieć, że spoko spoko brałam to pod uwagę - tuje będą ogrodzone drutem kolczastym :evil_lol:

tym bardziej ze Pysia chyba nawet nie wie o moim istnieniu:evil_lol::evil_lol:

Posted

dobra....wzielam mineralke:roll:,straszna ksiazke:crazyeye: i ide do wyrka

ja nie moge pic przed poranna jazda bo moja trzachnieta watroba bardzo powoli trawi:oops::roll:.

Posted

malawaszka napisał(a):
haha Lolka oszalała :evil_lol: jak nie wiesz co jeszcze zrobić to wpadnij do mnie posprzątać :evil_lol:

I do mnie tez przyjedz Lolus...ja nie lubie sprzatac...a i do mnie masz blizej niz do waszki:diabloti::loveu:

Posted

TO JUZ DZIS :D:D:D Lolka keep chillin' naprawde psu jest wszystko jedno czy masz czysta wanne i kurze na polkach :D. moja suka uwielbia spac pod lozkiem a tak jest NAJWIECEJ kurzu w calym domu chyba <nie liczac pokoju brata> lataja takie wielkie "koty" jak na dzikim teksasie a ona jak sie tam kladzie je wyjmuje :D wiec.... mlodemu bedzie wszystko jedno.
hartuj od malego :D
Tylko pamietaj zeby nie zaniedab Maxinki!

Posted

dziewcdzynki kochane:loveu:
Przyjechalismy do domu jakas godzine temu. Wrazenie niesamowite. Mala klucha gruba gania za Maxina jak asystent:loveu:. Zakochal sie w niej bez pamieci. A moja suka caly czas go prowokuje....zabiera mu zabawki zaczepia lapa, ucieka zeby tylko mlody interesowal sie nia. Balam sie ze bedzie zazdrosna i nie pozwoli do nas dochodzic....ale w tej chwili nie istbiejemy dla mojej suki. To ja zaczynam byc zazdrosna o moja Maxine:roll:. Mlody jest okropnym zarlokiem. Wtrzachnal swoja miche i pobiegl zezrec Maxinie:diabloti:.
No i jestem w szoku z jak profesjonalnie jest przeprowadzona sprzedarz szczeniaka. Dokumentow dostalam ksiazke:crazyeye:. Wyprawka wazyla tyle ze sama jej nie podnioslam:p.... A teraz mala pirania lezy pod moim krzeslem i gryzie moja koszulke:roll:.....A Maxina stoi nad nia i obserwuje:evil_lol:

Kolejna relacja za chwile:p....i zdjecia tez;)

Posted

Jupi! Pierwsze koty za płoty! :)
Super, że Maxina polubiła maluszka :loveu: Oby tak dalej. Powinno wszystko byc OK. Maxina to suka, on (jakie ma imię hodowlane?) to pies i jeszcze jest różnica wieku, więc wszystkie warunki spełnione.

Czekamy na zdjęcia. Tym razem będą "podwójnie nudne" bo na zdjęciach będą dwa białe psy :lol:
I zdjęcie wyprawki proszę! Zobaczymy jak to w Holandi jest :)

Pozdrawiam i życzę spokojnej pierwszej nocki!

Posted

Zdjecia wyprawki nie ma bo jestem w stanie emocjonalnej rozsypki..... a w dodatku reszta fotek jest do du.....:roll:...... kiepska

przyjechalismy to maluchy wlasnie bawily sie w baseniku:loveu: i przybiegly do nas zmokniete szczurki:loveu:

Borys jakby czul ze my to ci jego:loveu::multi: i od razu przybiegl do Maxiny

my zajelismy sie umowami, kontraktami i instrukcjami a Borysisko kostka

ostatnie zdjecie mamusi.....jakas smutna:-(

Posted

ostatnie tulaski z hodowczynia:-(

a to juz u nas.....od razu wlazl na poslanie:loveu: i ukradl Maxinie stara kostke:evil_lol:

a tak wyglada ich relacja....on sie czyms zajmuje a Maxina stoi nad nim i obserwuje:roll:

poganial za suka i padl na malusi pychol:loveu:

Posted

:loveu::loveu:Loluś Ty się ciesz że wszystko tak super Wam się udało ....nie smuć się ... a Borysek chyba o to chodziło by Maxina miała towarzystwo :multi:... dobrego kompana .... ale masz teraz extra

Posted

Acctiually napisał(a):
Śliczny klusek:loveu:

to naprawde klusek:shake:...jest wielki, gruby, lapska ma jak niedzwiedz:loveu:
Alicja napisał(a):
:loveu::loveu:Loluś Ty się ciesz że wszystko tak super Wam się udało ....nie smuć się ... a Borysek chyba o to chodziło by Maxina miała towarzystwo :multi:... dobrego kompana .... ale masz teraz extra

bedzie miala towarzystwo:multi: i juz mamy rozwiazanie na czas cieczki Maxiny. Hodowcy powiedzieli ze mamy Borysa przywiezc do nich na ten czas bo jak wdal sie w tatusia to bedziie bardzo jurny:oops::evil_lol:
Bullila.nl napisał(a):
Suuuper niedzwiadek!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Moze Maxinie instynkt macierzynski sie obudzil:lol:...znam takie przypadek ze suka mleko dostala:cool3:....

Tylko fot wiecej!!!!!! prosimy!!:p

oby nie dostala mleka....ale jest bardzo fajna dla mlodego....tak delikatnie sie z nim bawi:loveu:

fotek dzis juz wiecej nie bedzie bo pije:diabloti:..... musze odreagowac:roll:

dziekuje wszystkim za milusie slowa:loveu:......ja jeszcze w szoku jestem i nie za bardzo do mnie dotarlo