Cordia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 niech dziewczyna ochłonie ;) nie popedzajmy :D tyle wytrzymalismy to juz nas ta chwila nie zbawi. dobra DAWAJ TE ZDJECIA Cordi nad solnia wlazi do cyckow sama z sibie ale zapedzona do plywania nie byla szczesliwa Quote
lolka75 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 no to zaczynam moj fotoreportaz....wcale nie ladny ani ambitny:shake:....ale wspomnieniowy:p pierwsze noce w Szczecinie... Trzebabylo nadrobic zaleglosci filmowe:cool3:, zrobic troszke zakupow i odpoczac po podrozy do PL. Jestem jedynym kierowca i taka droga meczy mnie dosc mocno:roll: To widok z pokoju w hotelu (hotel super:multi:) kolejne dni juz w Pobierowie. Maxina spotkala sie z owczarkiem z tej samej hodowli co ona. To byl jeszcze szczenior i dal mojej suce popalic:evil_lol: przepraszam za jakosc...ale przypomnialam sobie o robieniu zdjec jak juz sie ciemno robilo:roll: Quote
lolka75 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 wreszcie na plazy:multi::loveu:. Suka latala jak porabana:loveu:....piasek to jest to:multi: oczywiscie Eryk to najlepszy kumpel do zabawy:loveu: trafilismy na upaly, wiec na plaze lazilismy wieczorami...dlatego takie swiatlo;) a Maxia jak to prawdziwa dama probowala nie zamoczyc nawet pazurkow:evil_lol: ale jak zobaczyla ze ONI wlaza do wody to wpadla w panike i probowala IM to wybic z glowy....oczywiscie upierdliwym szczekaniem:roll: Quote
lolka75 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 moi panowie mogliby wcale z wody nie wychodzic.... moze raczej Eryk bardziej bo TZ byl non stop glodny:roll: syczydlo nie moglo zniesc ze Oni w Tej wodzie sie ciapia.... nawolywala ICH caly czas.....az uszy puchly:roll: Quote
lolka75 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 ale kopanie w piachu to rewelacyjne zajecie:loveu: a drugim powaznym zajeciem jest unikanie fal:evil_lol: no i pozowanie....tylko ze to juz niepowazne:roll::shake:...widac po minie;) Quote
lolka75 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 malawaszka napisał(a):fantastycznie :loveu::loveu::loveu: hurrrrrrrrra:multi::loveu::multi: ktos oglada:loveu: Witaj Wasiu:diabloti::loveu: Quote
lolka75 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 ONI w wodzie a suczysko spanikowane na brzegu:evil_lol: no wylazcie juz bo pypcia dostane:placz:.....:evil_lol: nareszcie wychodza i wolaja suke do siebie. Dlugo walczyla ze swoimi pogladami co do wody...ale milosc do chlopakow zwyciezyla i zmusila do zamoczenia nozek:evil_lol: potem nawet i cyckow:crazyeye::evil_lol: ale tego juz bylo dla suki za wiele:roflt: Quote
furciaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wyjatkowo piekne zdiecia:loveu::loveu: Quote
Ela i Luna Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Witam! Jak miło, że pojawiły się nowe zdjęcia :loveu: Widzę, że urlop był udany :) Fotki są super a Maxina coraz piękniejsza! Pozdrawiam serdecznie! Quote
lolka75 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 furciaczek napisał(a):Wyjatkowo piekne zdiecia:loveu::loveu: dziemkujem:oops:.... czesc Gosico:diabloti::loveu::loveu: Ela i Luna napisał(a):Witam! Jak miło, że pojawiły się nowe zdjęcia :loveu: Widzę, że urlop był udany :) Fotki są super a Maxina coraz piękniejsza! Pozdrawiam serdecznie! fajnie Was widziec:loveu::loveu: Quote
agbar Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Witam cie wywczasowana:loveu: cudne fotki-nie narzekaj tak:mad: Quote
Unbelievable Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Cześć Maxiny:loveu: podoba mi się sprawozdanie znad morza ; ) Fajnie że już wróciłyście;) Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :multi::multi::multi:som som fotaski :loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 wstawie jeszcze troszke zdjec....ale nie chce byc nudna:roll::oops: jak cos to nie ogladajcie...bo nie ma co:shake: Quote
furciaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Nudna??:crazyeye: Chyba za duzo na sloncu siedzialas bo bzdury pleciesz:eviltong: Nie ma to jak morze i piaszczysta plaza:loveu: i jeszcze taki piekny pies:multi: Quote
lolka75 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 :roll:Jeszcze troche ponudze fotkami:oops:....ale obiecuje ze jak skoncze to dluuugo nie bedzie zdjec:multi: sosnowy patolek :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Haha troche Ci psice wykrecilo nad tym morzem:evil_lol: http://images24.fotosik.pl/266/cccb3743527a97cb.jpg Quote
lolka75 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 zdjecie pokazujace przestrzeganie przepisow:evil_lol: gdzie polazl Eryk:placz: Quote
lolka75 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Eryyyyyk, wraaaacaj!!!! rajd:cool1: relaks:cool1: utopil mi dziecko:placz: a po utopieniu dziecko wybitnie szczesliwe:evil_lol: Quote
lolka75 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='furciaczek']Haha troche Ci psice wykrecilo nad tym morzem:evil_lol: http://images24.fotosik.pl/266/cccb3743527a97cb.jpg a tyle razy mi mowila ze woda zimna az jej pazury wykreca:evil_lol: Quote
Selket Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Widziałam :loveu: :loveu: Cudne fotaski :loveu: :loveu: Więcej proszę ;) Quote
lolka75 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Selket napisał(a):Widziałam :loveu: :loveu: Cudne fotaski :loveu: :loveu: Więcej proszę ;) wiecej nie bedzie bo to koniec wakacyjnej opowiesci:multi: ale milo ze sie podobujom:multi::loveu: Quote
Selket Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 lolka75 napisał(a):wiecej nie bedzie bo to koniec wakacyjnej opowiesci:multi: ale milo ze sie podobujom:multi::loveu: o szkoda:placz: Sam cudniaste i opowieść też:multi::multi: Quote
Recommended Posts