agbar Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :-( Przykro mi Karolcia... Pumciu spij spokojnie.... Quote
Selket Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ooo....Kochana :calus: :calus: Bardzo mi przykro :( Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 o kurcze weszłam po kilku dniach a tu takie wieści :-(:-(:-( bardzo mi przykro ['] wiadomo dlaczego odeszła? :-( Quote
lolka75 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 dziekuje za dobre slowa.... nie wiem dlaczego umarla..... chyba ja potracil samochod.....choc nie bylo zadnych sladow (krwi, ani zlaman).... Musialm sie spieszyc zeby mnie nikt nie zobaczyl.... chcialam zrobic jej grobek w ogrodku...tu nie wolno. Dlatego szybciutko musialam zadzialac. Nie plakalam jak ja znalazlam, nie plakalam jak kopalam grobek, nie plakalam jak chowalam lopate.... A teraz prawie trace przytomnosc z zalu. To byl takie fajny kotek. Nad zycie kochala Eryka..jak tylko sie urodzil i przyjechalam z nim do domu to kocisko caly czas przy nim siedzialo. I do wczoraj jak tylko uslyszala placz Eryka to pedzila na pomoc... Juz nawet polubila Maxine. Zdarzalo jej sie poocierac pysiem o pychol Maxiny... spaly czasem w moim lozku obok siebie. Wszystko bylo na dobrej drodze. Mogla jeszcze pozyc pare lat. Ale juz gdzies pisalam ze ona byla niepowazna z lazeniem po ulicy. Moglam ja trzymac w domu zamknieta...ale kot to wolny duch....szkoda wiezic ducha. Moze tez umarla w zwiazku z tymi guzami co wet wykryl w jej macicy... Moze to byl juz rak... Pytania bez odpowiedzi.... Tylko taki smutek Quote
halgre Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='lolka75']Dawno mnie tu nie bylo... ale gosci tez nie bylo:roll:....:evil_lol: Mielismy ta KONTROLE:crazyeye:... W pisemnej wiadomosci stalo ze ktos przyjedzie do mnie miedzy 9.00 a 11.00. Dzien wczesniej chalupa na blysk, nawet w szafkach posporzatalam (a skad mialam wiedziec czego bedzie dotyczyc kontrola:roll::evil_lol:). Cala noc nie spalam bo obmyslalam co jeszcze mogliby sprawdzic. Nawet miski okazilam..... bo a nuz beda flore bakteryjna pobierac:shake:. Jest ranek... odwiozlam mlodego do szkoly....przyjechalam i czekam:roll:. Oki mnie sie zamykaja bo nie spalam w nocy... W koncu dzwonek do drzwi:crazyeye::placz::roll:. Weszla starsza pani, mila z wygladu (uff)...i poprosila zeby przytrzymac psa. Sprawdzila tatuaz Maxiny, powiedziala ze dokumenty przyjda w ciagu kilku tygodni, spytala czy moze sie u nas wysikac..... i pojechala:mdleje:. Kontrola trwala (razem z sikaniem) okolo 5 minut:evil_lol: Albo ja jestem nienormalna z moim histeryzowaniem...albo te kontrole sa nie teges...Stawiam na mnie:diabloti: hahaha ... ale się z tego uśmiałam :megagrin: Tak fajnie to opisałaś, że trudno było się powstrzymać od śmiechu :mdrmed: PS. Mój Dino ma kolegę samoyedka - wabi się Sammi i ma jakieś 3. lata. http://img114.imageshack.us/img114/6734/11072008pitekwparku121sc4.jpg Pozdrawiam :mdrmed: Co do kotki - to naprawdę bardzo współczuję ... Quote
AlKil Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dzień dobry! Przyszłam z rewizytą, a tu takie smutne wieści...:-( Quote
agbar Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Lolinda czy ty juz na te wywczasy sie pakujesz:razz: Quote
lolka75 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 halgre58 napisał(a):hahaha ... ale się z tego uśmiałam :megagrin: Tak fajnie to opisałaś, że trudno było się powstrzymać od śmiechu :mdrmed: PS. Mój Dino ma kolegę samoyedka - wabi się Sammi i ma jakieś 3. lata. http://img114.imageshack.us/img114/6734/11072008pitekwparku121sc4.jpg Pozdrawiam :mdrmed: Co do kotki - to naprawdę bardzo współczuję ... czasami jest wesolo:evil_lol: Selket napisał(a):Cześć :multi: :multi: :multi: czesc Karolinko:loveu: AlKil napisał(a):Dzień dobry! Przyszłam z rewizytą, a tu takie smutne wieści...:-( Witajcie u nas:multi::loveu:...a co do wiesci....to takie zycie:shake: Selket napisał(a):Cześć ;) :loveu: Czesc Karolka:loveu: Quote
Cordia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witam :) po dluugiej przerwie http://img292.imageshack.us/my.php?image=dppafssdfss1010101pj2.jpg Cordia i Albin Quote
lolka75 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 furciaczek napisał(a):Wlasnie przeczytalam o Pumci....:-( a no..... zamowilam duze zdjecia kociczki i powiesilam sobie na scianie....nigdy o niej nie zapomnimy Cordia napisał(a):Witam :) po dluugiej przerwie http://img292.imageshack.us/my.php?image=dppafssdfss1010101pj2.jpg Cordia i Albin ale sliczna fotka:loveu: witajk u mnie znowu siedze sobie na pewnym forum i sie zre jak jakas zolza. Popsulam sobie humora tak to talnie ze sie poryczalam.... Czy ja juz jestem calkiem nienormalna czy to swiat zaczyna wariowac:shake: Quote
agbar Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 lolka75 napisał(a): siedze sobie na pewnym forum i sie zre jak jakas zolza. Popsulam sobie humora tak to talnie ze sie poryczalam.... Czy ja juz jestem calkiem nienormalna czy to swiat zaczyna wariowac:shake: Swiat nie zaczyna wariowac...on zawsze byl jest i bedzie zwariowany:roll: a co to za forum:razz::razz: Quote
lolka75 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 forum dotyczace Wybrzeza rewalskiego kiedys tam bylo fajnie ale moze moje spojrzenie na swiat zmienilo sie na patrzenie przez pryzmat mojego bialego paskudztwa:diabloti: jeden sfrustrowany pan zaznaczy mi na wstepie ze jak sprobuje wejsc na plaze z psem to pies dostanie z buta:roll:...wiec zajelam sie tym panem dosc mocno..... ale ze nie da sie rozmwaic ani dyskutowac z lysym o grzebieniu to chyba juz dam sobie spokoj.... Quote
malawaszka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agbar napisał(a): a co to za forum:razz::razz: no właśnie :razz: przyjedziemy, wesprzemy :mad::lol:;) ni martw się Loluś!!! świat jest pełny idiotów :evil_lol: Quote
Cordia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 powiedz mu ze rozwnie dobrze on moze dostac z buta, tylko dlatego ze on ci sie nie podoba... meeen co za ludzie... ale tam jest masa niestrzezonych plaz wiec bez przypalu Quote
lolka75 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 http://www.forum.rewal.pl/viewtopic.php?f=32&t=8468&st=0&sk=t&sd=a&sid=e1f2d39e08d7de8329a96dabc8578169&start=285 tu sie zaczyna:diabloti:...no mozna by powiedziec ze ja pana troszke sprowokowalam:roll: ale dla mnie zakzaz wprowadzania psiakow na plaze to najwieksza glupota na swiecie Quote
furciaczek Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 malawaszka napisał(a):no właśnie :razz: przyjedziemy, wesprzemy :mad::lol:;) ni martw się Loluś!!! świat jest pełny idiotów :evil_lol: Lepiej bym tego nie powiedziala:loveu: Lolus jak będziesz jechać pożyczę Ci Fureczke...niech ten Pan spróbuje ja kopnąć:diabloti::evil_lol: A tak powaznie mowiac to takim ludziom nie przetłumaczysz...cham juz zawsze bedzie chamem:shake: Quote
lolka75 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 furciaczek napisał(a):Lepiej bym tego nie powiedziala:loveu: Lolus jak będziesz jechać pożyczę Ci Fureczke...niech ten Pan spróbuje ja kopnąć:diabloti::evil_lol: A tak powaznie mowiac to takim ludziom nie przetłumaczysz...cham juz zawsze bedzie chamem:shake: dawa Fureczke:multi::multi: bedzie jatka:diabloti: a no cham nad chamy...to jak on juz na koncu pisal to mnie witki opady:shake: Quote
Selket Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cześć Lolka ;) dam ja Ciebie sunię rodziców..... małe to to a złośliwe, w sam raz dla tego pana od czystości plaży ;)Cięzko z buta trafić a i tak zawsze nasra gdzie nietrzeba :evil_lol: A tak serio, to nie przejmaj się. Ludzie potrafią widzieć psie kupska, a nie zauważają ton śmieci które sami produkują. A głupi ludzi są i będą i nic na to nie poradzimy. Trzeba zrobić jak KWŻ u TZ na kursie "kładę na to wszystko moją wielką pałę i *******ę" ;) NIe przejmaj się Kochana :calus: Nie masz kim :calus: Quote
AlKil Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Mieszkam nad morzem... nie powiem czyje g... najczęściej widać na plażach w morzu, lub na wydmach...:mad: Dzień dobry:lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]Loluś :calus: przykro mi bardzo :glaszcze:[/FONT] Quote
Recommended Posts