Cordia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 a na tam gdzie plyn do plukania w wersjii extra wlewamy odzywke no to pstrykaj zdjecia poki efekt jest :loveu::loveu: ja sie wybieram do zakopanego.... pociagiem z psem :mad::mad: bo mojej szanownej rodzinie nie chce sie dooopska ruszyc ... :shake::shake: a ja pewnie sie zgubie pies mi sie zesra w polowie drogi... masakra Quote
lolka75 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:na mus kupić pralkę z suszarką ;)[/FONT] mam i pralke i suszarke..ale do dziury od pralki suka nie wejdzie:shake: Tinka:) napisał(a):mój po takim czasie to by śmierdział że strach sie bać... pierwse kąpano zaliczył dwa tygodnie od wzięcia go, teraz kąpię go co miesiąc mniej-więcej, aż śmierdzieć zaczyna. A te pchły to paskudztwo:shake: Maxinę sru, ustawić program, wlać szampon tam gdzie sie proszek wsypuje i wszystko :evil_lol: Juz chyba wiem skad takie upierdliwe pchly na mojej suce. Sasiadka ma chyba z piec kotow...i te koty zapchlone jak nie wiem co. Nawet juz lazic nie potrafia bo co chwile musza sie podrapac. Szkoda kotow ale i szkoda mojej suki ktora pozeraja kocie pchly. I jak w takiej sytuacji mam wytepic ta plage....szans nie ma:placz: Cordia napisał(a):a na tam gdzie plyn do plukania w wersjii extra wlewamy odzywke no to pstrykaj zdjecia poki efekt jest :loveu::loveu: ja sie wybieram do zakopanego.... pociagiem z psem :mad::mad: bo mojej szanownej rodzinie nie chce sie dooopska ruszyc ... :shake::shake: a ja pewnie sie zgubie pies mi sie zesra w polowie drogi... masakra Cordia jest grzeczna i wytrzyma w pociagu. Nie zapomnij tylko kaganca:diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 lolka75 napisał(a):Juz chyba wiem skad takie upierdliwe pchly na mojej suce. Sasiadka ma chyba z piec kotow...i te koty zapchlone jak nie wiem co. Nawet juz lazic nie potrafia bo co chwile musza sie podrapac. Szkoda kotow ale i szkoda mojej suki ktora pozeraja kocie pchly. I jak w takiej sytuacji mam wytepic ta plage....szans nie ma:placz: a nie możesz głosić tego do jakiegoś sanepidu czy czegoś innego związanego z higieną? a może macie tam policje dla zwierząt? albo chociaż na normalną policję- przecież tak żyć nie można:shake: Quote
Cordia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 kaganiec standard... w autobusie ma zawsze... bardziej sie boje o siebie.. wezzz pstryknij cos! Quote
agbar Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 kochana,kup sasiadce preparat na pchly...znaczy nie sasiadce tylko kotom sasiadki....ale cholercia wie...moze sasiadka tez potrzebuje:diabloti: Quote
jbk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ktoś mnie tu ostatnio popędzał w kwestii fotek..... a tu co? Gdzie Maxinka? Quote
Cordia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 z wyjazdu nici.... ;( a tak sie napalilam... pociag jedzie dlugo pozatym 1 raz nie bede jechac sama i z psem... myslam nad busem... jedna firma powiedziala ze w regulaminie jest zakaz, ale wszystko zalezy od pasazerow i kierowcy... na dwoje babka wrozyla.. moze ktos sie zlituje nad takim pieknym misiem.... sproboje jeszcze przed wejsciem do busa pogadac.... z kierowca... najwyzej szarik wroci do domu a ja pojade. Quote
lolka75 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Dawno mnie tu nie bylo... ale gosci tez nie bylo:roll:....:evil_lol: Mielismy ta KONTROLE:crazyeye:... W pisemnej wiadomosci stalo ze ktos przyjedzie do mnie miedzy 9.00 a 11.00. Dzien wczesniej chalupa na blysk, nawet w szafkach posporzatalam (a skad mialam wiedziec czego bedzie dotyczyc kontrola:roll::evil_lol:). Cala noc nie spalam bo obmyslalam co jeszcze mogliby sprawdzic. Nawet miski okazilam..... bo a nuz beda flore bakteryjna pobierac:shake:. Jest ranek... odwiozlam mlodego do szkoly....przyjechalam i czekam:roll:. Oki mnie sie zamykaja bo nie spalam w nocy... W koncu dzwonek do drzwi:crazyeye::placz::roll:. Weszla starsza pani, mila z wygladu (uff)...i poprosila zeby przytrzymac psa. Sprawdzila tatuaz Maxiny, powiedziala ze dokumenty przyjda w ciagu kilku tygodni, spytala czy moze sie u nas wysikac..... i pojechala:mdleje:. Kontrola trwala (razem z sikaniem) okolo 5 minut:evil_lol: Albo ja jestem nienormalna z moim histeryzowaniem...albo te kontrole sa nie teges...Stawiam na mnie:diabloti: Quote
furciaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Hihi tez myslalam ze ta kontrola inaczej bedzie wygladac:evil_lol: Quote
Tepes Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 haha niezła kontrola:D A Ty się tak martwiłaś:D Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 przynajmniej masz dom czysty:evil_lol::evil_lol: niczym w programie perfekcyjna pani domu:razz::diabloti: Quote
Tepes Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Sorry za off:D Ale chyba wiem o jaki program chodzi:D I jak to jest tan co myśle ta Pani co tam pokazuje jak mają sprzatać itd nazywa się jak ja:D Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Acctiually']Sorry za off:D Ale chyba wiem o jaki program chodzi:D I jak to jest tan co myśle ta Pani co tam pokazuje jak mają sprzatać itd nazywa się jak ja:D Anthea?:diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Acctiually']Tylko ja mam bez h:D Antea:D o dżiz, to aż takie wymyśle imiona są:razz::diabloti: Quote
Tepes Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Haha wiem głupie:Dmi sie niezbyt podoba:Pale przynajmniej nie ma takiej osoby co się nazywa jak ja xP Dobra nieważne kończymy offa:D Quote
agaciaaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Hehe, przynajmniej masz czysto w domu :evil_lol: nie ma tego złego.........;) Quote
agbar Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Czesc Lolilka:loveu: a kiedy mi zrobisz kontrole:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wiem wiem .....pani przyszla skontrolować Twój WuCet :evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 furciaczek napisał(a):No i gdzie znowu polazlas??:mad: Pewnie siedzi na necie i kupuje...kupuje..kupuje..asasasa:diabloti: Quote
lolka75 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 moja kotka niezyje............ znalazlam ja lezaca na placyku....musiala umrzec w nocy byla z nami 10 lat:-( spij spokojnie Pumcia Quote
Recommended Posts