Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a na tam gdzie plyn do plukania w wersjii extra wlewamy odzywke
no to pstrykaj zdjecia poki efekt jest :loveu::loveu:

ja sie wybieram do zakopanego.... pociagiem z psem :mad::mad: bo mojej szanownej rodzinie nie chce sie dooopska ruszyc ... :shake::shake: a ja pewnie sie zgubie pies mi sie zesra w polowie drogi... masakra

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:na mus kupić pralkę z suszarką ;)[/FONT]

mam i pralke i suszarke..ale do dziury od pralki suka nie wejdzie:shake:

Tinka:) napisał(a):
mój po takim czasie to by śmierdział że strach sie bać... pierwse kąpano zaliczył dwa tygodnie od wzięcia go, teraz kąpię go co miesiąc mniej-więcej, aż śmierdzieć zaczyna.
A te pchły to paskudztwo:shake:

Maxinę sru, ustawić program, wlać szampon tam gdzie sie proszek wsypuje i wszystko :evil_lol:

Juz chyba wiem skad takie upierdliwe pchly na mojej suce. Sasiadka ma chyba z piec kotow...i te koty zapchlone jak nie wiem co. Nawet juz lazic nie potrafia bo co chwile musza sie podrapac. Szkoda kotow ale i szkoda mojej suki ktora pozeraja kocie pchly. I jak w takiej sytuacji mam wytepic ta plage....szans nie ma:placz:
Cordia napisał(a):
a na tam gdzie plyn do plukania w wersjii extra wlewamy odzywke
no to pstrykaj zdjecia poki efekt jest :loveu::loveu:

ja sie wybieram do zakopanego.... pociagiem z psem :mad::mad: bo mojej szanownej rodzinie nie chce sie dooopska ruszyc ... :shake::shake: a ja pewnie sie zgubie pies mi sie zesra w polowie drogi... masakra

Cordia jest grzeczna i wytrzyma w pociagu. Nie zapomnij tylko kaganca:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
Juz chyba wiem skad takie upierdliwe pchly na mojej suce. Sasiadka ma chyba z piec kotow...i te koty zapchlone jak nie wiem co. Nawet juz lazic nie potrafia bo co chwile musza sie podrapac. Szkoda kotow ale i szkoda mojej suki ktora pozeraja kocie pchly. I jak w takiej sytuacji mam wytepic ta plage....szans nie ma:placz:

a nie możesz głosić tego do jakiegoś sanepidu czy czegoś innego związanego z higieną? a może macie tam policje dla zwierząt? albo chociaż na normalną policję- przecież tak żyć nie można:shake:

Posted

kochana,kup sasiadce preparat na pchly...znaczy nie sasiadce tylko kotom sasiadki....ale cholercia wie...moze sasiadka tez potrzebuje:diabloti:

Posted

z wyjazdu nici.... ;( a tak sie napalilam... pociag jedzie dlugo pozatym 1 raz nie bede jechac sama i z psem... myslam nad busem... jedna firma powiedziala ze w regulaminie jest zakaz, ale wszystko zalezy od pasazerow i kierowcy... na dwoje babka wrozyla.. moze ktos sie zlituje nad takim pieknym misiem.... sproboje jeszcze przed wejsciem do busa pogadac.... z kierowca... najwyzej szarik wroci do domu a ja pojade.

Posted

Dawno mnie tu nie bylo... ale gosci tez nie bylo:roll:....:evil_lol:
Mielismy ta KONTROLE:crazyeye:...
W pisemnej wiadomosci stalo ze ktos przyjedzie do mnie miedzy 9.00 a 11.00. Dzien wczesniej chalupa na blysk, nawet w szafkach posporzatalam (a skad mialam wiedziec czego bedzie dotyczyc kontrola:roll::evil_lol:). Cala noc nie spalam bo obmyslalam co jeszcze mogliby sprawdzic. Nawet miski okazilam..... bo a nuz beda flore bakteryjna pobierac:shake:.
Jest ranek... odwiozlam mlodego do szkoly....przyjechalam i czekam:roll:. Oki mnie sie zamykaja bo nie spalam w nocy... W koncu dzwonek do drzwi:crazyeye::placz::roll:. Weszla starsza pani, mila z wygladu (uff)...i poprosila zeby przytrzymac psa. Sprawdzila tatuaz Maxiny, powiedziala ze dokumenty przyjda w ciagu kilku tygodni, spytala czy moze sie u nas wysikac..... i pojechala:mdleje:. Kontrola trwala (razem z sikaniem) okolo 5 minut:evil_lol:

Albo ja jestem nienormalna z moim histeryzowaniem...albo te kontrole sa nie teges...Stawiam na mnie:diabloti:

Posted

Sorry za off:D
Ale chyba wiem o jaki program chodzi:D
I jak to jest tan co myśle ta Pani co tam
pokazuje jak mają sprzatać itd nazywa się jak ja:D