Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tak, no cóż....co kraj to obyczaj..............Swoją drogą ciekawe rytuały mają :crazyeye: nie marwtiaj się będzie dobrze :calus: Quote
furciaczek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nie stresuj sie, zobaczysz ze bedzie OK:loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 chybaby mnie trafiło jakby mi taką inspekcję chcieli zrobić :lol: Quote
lolka75 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Selket napisał(a):Tak, no cóż....co kraj to obyczaj..............Swoją drogą ciekawe rytuały mają :crazyeye: nie marwtiaj się będzie dobrze :calus: musi byc dobrze:p furciaczek napisał(a):Nie stresuj sie, zobaczysz ze bedzie OK:loveu: mam nadzieje:roll: malawaszka napisał(a):chybaby mnie trafiło jakby mi taką inspekcję chcieli zrobić :lol: wlasnie mnie trafia...niedosc ze sie naczekalam na dokumenty z kraju, to teraz jeszcze robia jazdy:shake: Cordia napisał(a):Lolka nie ma bata trzeba w domu wysprzatac :P Agacisko:diabloti:...ales mnie rozpracowalo:eviltong: Quote
Cordia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 nie ma to jak wakacje i nadmiar czasu :) VOILA! sygnaly uspokoajace ja tu rzadze odrazu mowie ze mistrzem obiektywu nie jestem :D:D:D czy wiecie jak samoyed moze byc obrazony, w kazdym razie baardzo a na deser brat Cordii- Cyprys Albin http://img49.imageshack.us/my.php?image=img4529wr7.jpg Quote
lolka75 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 ona jest bosska:loveu::multi:... i z Maxina sa do siebie bardzo podobne;) Agatko...wyslalam do Cia zapr. na NK....chyba do Ciebie:roll: Quote
agaciaaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 http://images31.fotosik.pl/304/edf0147f235e0ae7.jpg jak ja dawno nie widziałam tego cudnego pycholka :loveu::loveu: Quote
jbk Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tak patrzę sobie na Cordię, Maxina ma chyba węższy pyszczek, podobnie jak Fialka, mam rację? Quote
Cordia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 mi sie zdaje ze Maxinka ma tez inne oczy takie wieksze szersze na poczatku Quote
jbk Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cordia napisał(a):mi sie zdaje ze Maxinka ma tez inne oczy takie wieksze szersze na poczatku I dobrze, że się nam psiaki różnią :) A czy Cordia ma fotobloga? Quote
furciaczek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Acctiually napisał(a):A może by tak czas na fotki Maxiny:D?? O wlasnie!!:diabloti: Quote
Cordia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nie Cordii nie ma fotobloga bo ma stosunkowo malo zdjec... nigdy mi sie nie chce za to zabrac... Quote
lolka75 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Selket napisał(a):Dzień dobry przyszlam rzec :loveu: a jakze milo agaciaaa napisał(a):http://images31.fotosik.pl/304/edf0147f235e0ae7.jpg jak ja dawno nie widziałam tego cudnego pycholka :loveu::loveu: nooo jbk napisał(a):Tak patrzę sobie na Cordię, Maxina ma chyba węższy pyszczek, podobnie jak Fialka, mam rację? Cordia napisał(a):mi sie zdaje ze Maxinka ma tez inne oczy takie wieksze szersze na poczatku ja nie mam pojecia jbk napisał(a):I dobrze, że się nam psiaki różnią :) A czy Cordia ma fotobloga? no roznia sie...troszke Acctiually napisał(a):A może by tak czas na fotki Maxiny:D?? beda fotki Selket napisał(a):Cześć Lolka ;) Kiedy Ty masz tą kontrolę?? ;) we wtorek:placz: furciaczek napisał(a):O wlasnie!!:diabloti: beda agbar napisał(a):Czesc Karolineczko:razz::loveu: czesc Agniesiuniusiunieczko:loveu: Cordia napisał(a):Nie Cordii nie ma fotobloga bo ma stosunkowo malo zdjec... nigdy mi sie nie chce za to zabrac... wakacje sa....zdjecia rob!!! Quote
lolka75 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 no to fotki z lasku...z dzisiaj Maxina wcina jagody...musialam ja stamtad zabrac bo balam sie ze sraczki dostanie:roll: nasze wrzosowiska i zwierz Quote
lolka75 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 wyszedl zuczek przed chalupke zdjal majteczki, zrobil kupke dobrzes, dobrzes zuczku zrobil zes chalupke przyozdobil Quote
malawaszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 lolka75 napisał(a):wyszedl zuczek przed chalupke zdjal majteczki, zrobil kupke dobrzes, dobrzes zuczku zrobil zes chalupke przyozdobil :roflt: hahahahhaha qrczaki wcześniej poznawałam Cię po avatarze, teraz nie dosć, że zmieniłaś av to jeszcze pojawiły się dwie z samoyedami w avkach i się gubię :placz::evil_lol: Quote
Cordia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Maxina ma wiecej futra niz Cordii mysli w głowie :placz::roll: jest cuuudna ":*:*:* Quote
Recommended Posts