Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lolka75 napisał(a):
czesc Babeczki:loveu:
a tu dyskusja czeresniowa trwa:shake:....

Zamiast dyskusji o psach ;) Świnki z nas, świnki :diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
W pierwszym momencie myslalam ze Lolka nik zmienila:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Matko jaka ja goopia:lol:

A tu następny Samoyedek się pojawił po prostu :))

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: hellołłłłłłłłłłłłłłłłł Loluś [/FONT]
moja kochana Aleczka:loveu::placz::multi::loveu:
jak fajnie ze do mnie przyszlas....
poogladalam sobie nowki foteczki u Madzi.....fajne. Jaki to aparatosik? No i Ty Alutka jestes ekstra lasencja....bossko Ci w tej spodniczce:loveu:. Tak zazdraszczam:oops::-(.

a tak ogolnie to zapomnialam isc do lekarza po nowa recepte i przez weekend bede miec syndrom glodu narkotykowego. Niby te leki nie uzalezniaja.....ale sproboj ich nie brac:shake:

Posted

[quote name='lolka75']moja kochana Aleczka:loveu::multi:
jak fajnie ze do mnie przyszlas....
poogladalam sobie nowki foteczki u Madzi.....fajne. Jaki to aparatosik? No i Ty Alutka jestes ekstra lasencja....bossko Ci w tej spodniczce:loveu:. Tak zazdraszczam:oops:.

a tak ogolnie to zapomnialam isc do lekarza po nowa recepte i przez weekend bede miec syndrom glodu narkotykowego. Niby te leki nie uzalezniaja.....ale sproboj ich nie brac:shake:
[FONT=Arial]
dasz rade :glaszcze:

:evil_lol: lasencja z krzywymi nóziami ...lalunia z siniakami :evil_lol:......musiałam w spódniczce bo sie moje spodenki krótkie suszyły a na długie za ciepło było :angryy:......były w plecaku

aparacik Nikon D60 ...tymczasem z obiektywem AF-S DX NIKKOR 18-55 mm VR...czyli jak to powiadają doopa aledlamła na poczatek oki
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]dasz rade :glaszcze:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol: lasencja z krzywymi nóziami ...lalunia z siniakami :evil_lol:......musiałam w spódniczce bo sie moje spodenki krótkie suszyły a na długie za ciepło było :angryy:......były w plecaku [/FONT]

[FONT=Arial]aparacik Nikon D60 ...tymczasem z obiektywem AF-S DX NIKKOR 18-55 mm VR...czyli jak to powiadają doopa aledlamła na poczatek oki [/FONT]
naprawde slicznie wygladasz...... Qba chyba dumny ze ma taka mamuske mlodke:multi:

co do aparatki to dobrze ze wzielas nikona...ja mam canona i wydaje mi sie ze kazde zdjecie zrobiona nikonem jest lepsze....
no i moi znajomi fotografowie wszyscy maja nikony. Ale fajnie miec now rzecz.....czlowiek tez od razu robi sie jakis nowy

Posted

[FONT=Arial]ja się łamałam między Canonem a Nikonem ...Canonka mam kompakcika i nie powiem chwalę ...ale Nikona też wiele osób chwaliło ...czasem trzeba zaryzykować i zmienić ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja się łamałam między Canonem a Nikonem ...Canonka mam kompakcika i nie powiem chwalę ...ale Nikona też wiele osób chwaliło ...czasem trzeba zaryzykować i zmienić ;)[/FONT]
jasne ze trzeba.....jak to Artur mowi: "kto nie ryzykuje...w wiezieniu nie siedzi..." czy jakos tak:roll:..............:evil_lol:
[quote name='Tinka:)']cześć Maxiny:loveu:

e tam, ja mam 15 lat i nie noszę krótkich spódniczek i spodenek, i żyję
czesc Tinki:multi:
[quote name='Selket']Cześć :loveu: Wpadlam w odwiedzinki ;)
czesc Karolina:multi:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz:nie no .....znów cię nie ma :placz:[/FONT]
jestem Alciu...bylam z dziecmi na wycieczce

Posted

:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:wow fotaski i to jakie piękne :loveu::loveu:

powiedz Arturowi ze sie do więzienia nie wybieram :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]wow fotaski i to jakie piękne :loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]powiedz Arturowi ze sie do więzienia nie wybieram :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

piekne to wcale te fotki:shake:.... niestety to dla mnie ciezka sprawa z fotografowaniem:-(
[quote name='Tinka:)']a już myślałam...:roll::evil_lol:
no wlasnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Acctiually']Heej:multi:
Ile fotek ii i dzieci oglądają za płotem kooozę:D
A malutka ma szeleczki czy obróżkę bo przez te futrzysko nie widzę:D

oni te koze draznili....podchodzili do siatki a koza dostawala amoku:diabloti:
Mloda ma obroze.... ale szelki tez zakladamy;)