lolka75 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 czesc Babeczki:loveu: a tu dyskusja czeresniowa trwa:shake:.... Quote
jbk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 lolka75 napisał(a):czesc Babeczki:loveu: a tu dyskusja czeresniowa trwa:shake:.... Zamiast dyskusji o psach ;) Świnki z nas, świnki :diabloti: Quote
furciaczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 jbk napisał(a):Zamiast dyskusji o psach ;) Świnki z nas, świnki :diabloti: W pierwszym momencie myslalam ze Lolka nik zmienila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matko jaka ja goopia:lol: Quote
jbk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 furciaczek napisał(a):W pierwszym momencie myslalam ze Lolka nik zmienila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matko jaka ja goopia:lol: A tu następny Samoyedek się pojawił po prostu :)) Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]:hand: hellołłłłłłłłłłłłłłłłł Loluś [/FONT] Quote
lolka75 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: hellołłłłłłłłłłłłłłłłł Loluś [/FONT] moja kochana Aleczka:loveu::placz::multi::loveu: jak fajnie ze do mnie przyszlas.... poogladalam sobie nowki foteczki u Madzi.....fajne. Jaki to aparatosik? No i Ty Alutka jestes ekstra lasencja....bossko Ci w tej spodniczce:loveu:. Tak zazdraszczam:oops::-(. a tak ogolnie to zapomnialam isc do lekarza po nowa recepte i przez weekend bede miec syndrom glodu narkotykowego. Niby te leki nie uzalezniaja.....ale sproboj ich nie brac:shake: Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='lolka75']moja kochana Aleczka:loveu::multi: jak fajnie ze do mnie przyszlas.... poogladalam sobie nowki foteczki u Madzi.....fajne. Jaki to aparatosik? No i Ty Alutka jestes ekstra lasencja....bossko Ci w tej spodniczce:loveu:. Tak zazdraszczam:oops:. a tak ogolnie to zapomnialam isc do lekarza po nowa recepte i przez weekend bede miec syndrom glodu narkotykowego. Niby te leki nie uzalezniaja.....ale sproboj ich nie brac:shake: [FONT=Arial] dasz rade :glaszcze: :evil_lol: lasencja z krzywymi nóziami ...lalunia z siniakami :evil_lol:......musiałam w spódniczce bo sie moje spodenki krótkie suszyły a na długie za ciepło było :angryy:......były w plecaku aparacik Nikon D60 ...tymczasem z obiektywem AF-S DX NIKKOR 18-55 mm VR...czyli jak to powiadają doopa aledlamła na poczatek oki [/FONT] Quote
lolka75 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]dasz rade :glaszcze:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol: lasencja z krzywymi nóziami ...lalunia z siniakami :evil_lol:......musiałam w spódniczce bo sie moje spodenki krótkie suszyły a na długie za ciepło było :angryy:......były w plecaku [/FONT] [FONT=Arial]aparacik Nikon D60 ...tymczasem z obiektywem AF-S DX NIKKOR 18-55 mm VR...czyli jak to powiadają doopa aledlamła na poczatek oki [/FONT] naprawde slicznie wygladasz...... Qba chyba dumny ze ma taka mamuske mlodke:multi: co do aparatki to dobrze ze wzielas nikona...ja mam canona i wydaje mi sie ze kazde zdjecie zrobiona nikonem jest lepsze.... no i moi znajomi fotografowie wszyscy maja nikony. Ale fajnie miec now rzecz.....czlowiek tez od razu robi sie jakis nowy Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]ja się łamałam między Canonem a Nikonem ...Canonka mam kompakcika i nie powiem chwalę ...ale Nikona też wiele osób chwaliło ...czasem trzeba zaryzykować i zmienić ;)[/FONT] Quote
Unbelievable Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 cześć Maxiny:loveu: e tam, ja mam 15 lat i nie noszę krótkich spódniczek i spodenek, i żyję:razz: Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:nie no .....znów cię nie ma :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
lolka75 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja się łamałam między Canonem a Nikonem ...Canonka mam kompakcika i nie powiem chwalę ...ale Nikona też wiele osób chwaliło ...czasem trzeba zaryzykować i zmienić ;)[/FONT] jasne ze trzeba.....jak to Artur mowi: "kto nie ryzykuje...w wiezieniu nie siedzi..." czy jakos tak:roll:..............:evil_lol: [quote name='Tinka:)']cześć Maxiny:loveu: e tam, ja mam 15 lat i nie noszę krótkich spódniczek i spodenek, i żyję czesc Tinki:multi: [quote name='Selket']Cześć :loveu: Wpadlam w odwiedzinki ;) czesc Karolina:multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz:nie no .....znów cię nie ma :placz:[/FONT] jestem Alciu...bylam z dziecmi na wycieczce Quote
lolka75 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 foteczki z wycieczki:roll: lejenie:roll: dzieci:loveu: (to za siatka...to nie moje:roll:) Quote
lolka75 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 i dalej dobra woda nie jest zla!! wpienia mnie ta trafka:shake: widze ciemnosc...ciemnosc widze!! Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ale fajne:loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/304/edf0147f235e0ae7.jpg czemu on ma różową smycz? : P http://images33.fotosik.pl/304/31562792dc6a0818.jpg Quote
lolka75 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Tinka:)']ale fajne:loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/304/edf0147f235e0ae7.jpg czemu on ma różową smycz? : P http://images33.fotosik.pl/304/31562792dc6a0818.jpg bo to nie jego smycz tylko Maxiny:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:wow fotaski i to jakie piękne :loveu::loveu: powiedz Arturowi ze sie do więzienia nie wybieram :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 lolka75 napisał(a):bo to nie jego smycz tylko Maxiny:evil_lol: a już myślałam...:roll::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Heej:multi: Ile fotek ii i dzieci oglądają za płotem kooozę:D A malutka ma szeleczki czy obróżkę bo przez te futrzysko nie widzę:D Quote
lolka75 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]wow fotaski i to jakie piękne :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]powiedz Arturowi ze sie do więzienia nie wybieram :evil_lol::evil_lol:[/FONT] piekne to wcale te fotki:shake:.... niestety to dla mnie ciezka sprawa z fotografowaniem:-( [quote name='Tinka:)']a już myślałam...:roll::evil_lol: no wlasnie:evil_lol: Quote
lolka75 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Acctiually']Heej:multi: Ile fotek ii i dzieci oglądają za płotem kooozę:D A malutka ma szeleczki czy obróżkę bo przez te futrzysko nie widzę:D oni te koze draznili....podchodzili do siatki a koza dostawala amoku:diabloti: Mloda ma obroze.... ale szelki tez zakladamy;) Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 lolka75 napisał(a):piekne to wcale te fotki:shake:.... niestety to dla mnie ciezka sprawa z fotografowaniem:-( fajne są... szczególnie że pies biały, a z tym nie tak łatwo ; ) Quote
Recommended Posts