Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']Lolinda wypusc meza z wyrka i cho na ploty:evil_lol:
zeby on choc cos w tym wyrku polezal.....ten czlowiek jest uzalezniony od lazenia i telefonowania i zalatwiania spraw.... zwariowac mozna z takim pracoholikiem:shake:
[quote name='clockwork']:hand: berczysław Loluś :loveu::loveu:
czesc Madzialenko:loveu::multi:
[quote name='Alicja']witaj Loluś
witaski Aluska:loveu::multi:

wstawie jakis fotki...ale nie zebym byla z nich zadowolona:shake:

chcial sie ukryc przede mna za drzwiami.... ale zaczela sie jego ulubiona kreskowka:evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']http://images28.fotosik.pl/223/b971f813b9a70d9d.jpg
byłoby super, gdyby droga zaczynała się w prawym lub lewym dolnym rogu i szła do środka, bo krajobraz piękny i ładnie Ci wyszedł ; )
pysk krowy też mi sie podoba : P

tak w ogóle to witam ciepłym wieczorkiem ; )
dzieki za typy...przydadza sie;)
[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale extra
http://images29.fotosik.pl/222/6fabf6b328bd176d.jpg

:razz::razz:młody to przystojniacha ;)
przystojniacha po mamusi:crazyeye:...................buhahahahahah
[quote name='Acctiually']Ale mućkowy nos:)
Maxina piękna;loveu:

Maxina o malo dzisiaj cnoty nie stracila:evil_lol:
[quote name='Justys95']http://images29.fotosik.pl/222/6fabf6b328bd176d.jpg
Genialne :evil_lol:
:oops::loveu:
[quote name='agbar']Karolcia gdzies ty ach gdzie?:loveu:jutro robimy grilika-bedziesz:razz::razz:
auto stare sprzedalam:shake::placz:

Posted

[quote name='Alicja']musi będzie że po mamusi bo tatusia nie znam;)

witkaj :multi::loveu:
Ala....no prosze Cie:evil_lol:....wole zeby byl do tatki podobny:loveu:....ja jestem poczwara:evil_lol:
[quote name='clockwork']bereczek...... jakaś krowa mie przywitała :roll::roll: z brudną dziubą ;)
no....zapomnialam jej wysmarkac noska przed zrobieniem foteczki:loveu:...ale i tak jest slodziutka:loveu:
[quote name='Acctiually']O matko a kto się na nią "rzucił"?:D
W holandi nie ma bezpanskich psow, wiec sie nie boje ze jak Maxina bedzie sobie biegac w trakcie cieczki to cos sie przytrafi. jesli biegaja jakies psiaki to najczesciej bezjajkowe:evil_lol:. A ostatnio szlysmy na spacerek a tu przybiega do nas owczarek belgijski i trzask... wylazi mi na suke:crazyeye:. No to ja paczam czy ma jajki:roll:...MA!!:crazyeye:. Cholrea to sobie mysle co robic:shake:. Wzielam ja na rece:evil_lol: (wazy 20 kilo). Owczarek nie daje za wygrana....:angryy:. No to postawilam suke i mmowie jej bron cnoty bo ja sie juz spocilam. I wyobraz sobie ze w suke diabel wstapil:crazyeye:. Zaczela taniec pod tytulem: doopa schowana a ja caly czas twarza do samca:evil_lol:... Normalnie usmialam sie jak niewiem. A jeszcze na dodatek zaczela warczec co u mojej suki nienormalne:evil_lol:. Na szczescie przybiegl zdyszany pan owczareczka...przeprosil, ale ja mu na to ze piesek pobiegl za zewem natury:niewiem:.
Nie za bardzo jestem przekonana ze suka zrozumiala moje polecenie bronienia dziewictwa;). Jej starsza siostra miala zajsc w ciaze niedawno... i tanczyla przed samcem ten sam taniec:evil_lol:... i nie bedzie szczeniakow:shake:.

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: a co tu tak cicho???? :crazyeye:

cześć Lolita :multi::loveu:

ha .....pewnie Loluś się pakuje na wczasy :multi::multi:

cze :multi::loveu:....dopsz że Klockowa ciem wygrzebała ...boś zanikła :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye:a co tu tak cicho???? :crazyeye:

cześć Lolita :multi::loveu:

[quote name='Alicja']ha .....pewnie Loluś się pakuje na wczasy :multi:

cze :multi::loveu:....dopsz że Klockowa ciem wygrzebała ...boś zanikła :cool1:

moje kochane sliczne cudowne dziewuszki przepiekne i przemadre......dziekuje za odwiedzinki:loveu:
ja jestem, laze po blozkach i czytam ale nie mam weny zeby cokolwiek pisac.... mam inwazje pchel w domku:roll:. Kupilam kropelki ktore dobre sa na kleszcze ale slabo dzialaja na pchly....no i Maxina przyniosla jakis cholerny roj. Pies juz zakropiony nowymi kroplami, ma nawet o9broze przeciwpchelna a drapie sie jak glupia i pchly skacza po mnie. Musze dzisiaj wypryskac wykladzine w sypialni, chodniki.... Kupilam srodki bo juz mam dosc. Tylko gdzie ja dzisiaj bede spala?

nosz qrdwa...co z tymi emotami....szlag by to

Posted

furciaczek napisał(a):
Czesc sasiadko zza kanalu:evil_lol:

Nio pchel nie zazdroszcze:shake: mi Kidzia przyniosla ostatnio...ze 3 tyg sie meczylam zeby to wytepic:angryy:

normalnie ja nie rozumiem.....mielismy juz kiedys pchly ale kropelki dalam i po problemie. A teraz to jakies wsciekle bestie:crazyeye:.....nawet Eryka mi pogryzly:placz:

Posted

lolka75 napisał(a):
normalnie ja nie rozumiem.....mielismy juz kiedys pchly ale kropelki dalam i po problemie. A teraz to jakies wsciekle bestie:crazyeye:.....nawet Eryka mi pogryzly:placz:

Moze jakies zmutowane cholerstwo:roll: tak jak tu w UK... wet mowil ze sie roztocza jakies mutuja i wywoluja takie objawy jak miala Fur, podobniesz plaga tego byla...wiec moze pchly tez:shake:

Posted

LOluś u nas jest proszek na pcheły jak zaatakują mieszkanka i zwierzaczki ...zapytaj w zoologicznym może też takie coś znajdziesz .Najważniejsze dokładnie przetrzepać chałupkę....innego wyjscia nie ma

Posted

[quote name='Alicja']LOluś u nas jest proszek na pcheły jak zaatakują mieszkanka i zwierzaczki ...zapytaj w zoologicznym może też takie coś znajdziesz .Najważniejsze dokładnie przetrzepać chałupkę....innego wyjscia nie ma
Alunia...mam juz spraj co zabija i pchly i ich larwy w mieszkaniu......ale napisali zeby po wypryskaniu mieszkania wietrzyc przynajmniej 10 godzin:roll:. Czyli spac musze isc do sasiadki;)

Posted

lolka75 napisał(a):
Alunia...mam juz spraj co zabija i pchly i ich larwy w mieszkaniu......ale napisali zeby po wypryskaniu mieszkania wietrzyc przynajmniej 10 godzin:roll:. Czyli spac musze isc do sasiadki;)

mozesz do mnie przyjechac spac:grins:
tylko bez pchel:mad::evil_lol: