agbar Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Lolinda wypusc meza z wyrka i cho na ploty:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='agbar']Lolinda wypusc meza z wyrka i cho na ploty:evil_lol: oooo dobrze gadasz :cool2: Quote
lolka75 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='agbar']Lolinda wypusc meza z wyrka i cho na ploty:evil_lol: zeby on choc cos w tym wyrku polezal.....ten czlowiek jest uzalezniony od lazenia i telefonowania i zalatwiania spraw.... zwariowac mozna z takim pracoholikiem:shake: [quote name='clockwork']:hand: berczysław Loluś :loveu::loveu: czesc Madzialenko:loveu::multi: [quote name='Alicja']witaj Loluś witaski Aluska:loveu::multi: wstawie jakis fotki...ale nie zebym byla z nich zadowolona:shake: chcial sie ukryc przede mna za drzwiami.... ale zaczela sie jego ulubiona kreskowka:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://images28.fotosik.pl/223/b971f813b9a70d9d.jpg byłoby super, gdyby droga zaczynała się w prawym lub lewym dolnym rogu i szła do środka, bo krajobraz piękny i ładnie Ci wyszedł ; ) pysk krowy też mi sie podoba : P tak w ogóle to witam ciepłym wieczorkiem ; ) Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale extra http://images29.fotosik.pl/222/6fabf6b328bd176d.jpg :razz::razz:młody to przystojniacha ;) Quote
Bewarka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 http://images29.fotosik.pl/222/6fabf6b328bd176d.jpg Genialne :evil_lol: Quote
agbar Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Karolcia gdzies ty ach gdzie?:loveu:jutro robimy grilika-bedziesz:razz::razz: Quote
lolka75 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']http://images28.fotosik.pl/223/b971f813b9a70d9d.jpg byłoby super, gdyby droga zaczynała się w prawym lub lewym dolnym rogu i szła do środka, bo krajobraz piękny i ładnie Ci wyszedł ; ) pysk krowy też mi sie podoba : P tak w ogóle to witam ciepłym wieczorkiem ; ) dzieki za typy...przydadza sie;) [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale extra http://images29.fotosik.pl/222/6fabf6b328bd176d.jpg :razz::razz:młody to przystojniacha ;) przystojniacha po mamusi:crazyeye:...................buhahahahahah [quote name='Acctiually']Ale mućkowy nos:) Maxina piękna;loveu: Maxina o malo dzisiaj cnoty nie stracila:evil_lol: [quote name='Justys95']http://images29.fotosik.pl/222/6fabf6b328bd176d.jpg Genialne :evil_lol: :oops::loveu: [quote name='agbar']Karolcia gdzies ty ach gdzie?:loveu:jutro robimy grilika-bedziesz:razz::razz: auto stare sprzedalam:shake::placz: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 musi będzie że po mamusi bo tatusia nie znam;) witkaj :multi::loveu: Quote
clockwork Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 bereczek...... jakaś krowa mie przywitała :roll::roll: z brudną dziubą ;) Quote
Tepes Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='lolka75'] Maxina o malo dzisiaj cnoty nie stracila:evil_lol: O matko a kto się na nią "rzucił"?:D Quote
lolka75 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Alicja']musi będzie że po mamusi bo tatusia nie znam;) witkaj :multi::loveu: Ala....no prosze Cie:evil_lol:....wole zeby byl do tatki podobny:loveu:....ja jestem poczwara:evil_lol: [quote name='clockwork']bereczek...... jakaś krowa mie przywitała :roll::roll: z brudną dziubą ;) no....zapomnialam jej wysmarkac noska przed zrobieniem foteczki:loveu:...ale i tak jest slodziutka:loveu: [quote name='Acctiually']O matko a kto się na nią "rzucił"?:D W holandi nie ma bezpanskich psow, wiec sie nie boje ze jak Maxina bedzie sobie biegac w trakcie cieczki to cos sie przytrafi. jesli biegaja jakies psiaki to najczesciej bezjajkowe:evil_lol:. A ostatnio szlysmy na spacerek a tu przybiega do nas owczarek belgijski i trzask... wylazi mi na suke:crazyeye:. No to ja paczam czy ma jajki:roll:...MA!!:crazyeye:. Cholrea to sobie mysle co robic:shake:. Wzielam ja na rece:evil_lol: (wazy 20 kilo). Owczarek nie daje za wygrana....:angryy:. No to postawilam suke i mmowie jej bron cnoty bo ja sie juz spocilam. I wyobraz sobie ze w suke diabel wstapil:crazyeye:. Zaczela taniec pod tytulem: doopa schowana a ja caly czas twarza do samca:evil_lol:... Normalnie usmialam sie jak niewiem. A jeszcze na dodatek zaczela warczec co u mojej suki nienormalne:evil_lol:. Na szczescie przybiegl zdyszany pan owczareczka...przeprosil, ale ja mu na to ze piesek pobiegl za zewem natury:niewiem:. Nie za bardzo jestem przekonana ze suka zrozumiala moje polecenie bronienia dziewictwa;). Jej starsza siostra miala zajsc w ciaze niedawno... i tanczyla przed samcem ten sam taniec:evil_lol:... i nie bedzie szczeniakow:shake:. Quote
clockwork Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :crazyeye::crazyeye: a co tu tak cicho???? :crazyeye::crazyeye: cześć Lolita :multi::loveu: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: a co tu tak cicho???? :crazyeye: cześć Lolita :multi::loveu: ha .....pewnie Loluś się pakuje na wczasy :multi::multi: cze :multi::loveu:....dopsz że Klockowa ciem wygrzebała ...boś zanikła :cool1: Quote
lolka75 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='clockwork']:crazyeye:a co tu tak cicho???? :crazyeye: cześć Lolita :multi::loveu: [quote name='Alicja']ha .....pewnie Loluś się pakuje na wczasy :multi: cze :multi::loveu:....dopsz że Klockowa ciem wygrzebała ...boś zanikła :cool1: moje kochane sliczne cudowne dziewuszki przepiekne i przemadre......dziekuje za odwiedzinki:loveu: ja jestem, laze po blozkach i czytam ale nie mam weny zeby cokolwiek pisac.... mam inwazje pchel w domku:roll:. Kupilam kropelki ktore dobre sa na kleszcze ale slabo dzialaja na pchly....no i Maxina przyniosla jakis cholerny roj. Pies juz zakropiony nowymi kroplami, ma nawet o9broze przeciwpchelna a drapie sie jak glupia i pchly skacza po mnie. Musze dzisiaj wypryskac wykladzine w sypialni, chodniki.... Kupilam srodki bo juz mam dosc. Tylko gdzie ja dzisiaj bede spala? nosz qrdwa...co z tymi emotami....szlag by to Quote
furciaczek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Czesc sasiadko zza kanalu:evil_lol: Nio pchel nie zazdroszcze:shake: mi Kidzia przyniosla ostatnio...ze 3 tyg sie meczylam zeby to wytepic:angryy: Quote
lolka75 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 furciaczek napisał(a):Czesc sasiadko zza kanalu:evil_lol: Nio pchel nie zazdroszcze:shake: mi Kidzia przyniosla ostatnio...ze 3 tyg sie meczylam zeby to wytepic:angryy: normalnie ja nie rozumiem.....mielismy juz kiedys pchly ale kropelki dalam i po problemie. A teraz to jakies wsciekle bestie:crazyeye:.....nawet Eryka mi pogryzly:placz: Quote
furciaczek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 lolka75 napisał(a):normalnie ja nie rozumiem.....mielismy juz kiedys pchly ale kropelki dalam i po problemie. A teraz to jakies wsciekle bestie:crazyeye:.....nawet Eryka mi pogryzly:placz: Moze jakies zmutowane cholerstwo:roll: tak jak tu w UK... wet mowil ze sie roztocza jakies mutuja i wywoluja takie objawy jak miala Fur, podobniesz plaga tego byla...wiec moze pchly tez:shake: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 LOluś u nas jest proszek na pcheły jak zaatakują mieszkanka i zwierzaczki ...zapytaj w zoologicznym może też takie coś znajdziesz .Najważniejsze dokładnie przetrzepać chałupkę....innego wyjscia nie ma Quote
lolka75 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']LOluś u nas jest proszek na pcheły jak zaatakują mieszkanka i zwierzaczki ...zapytaj w zoologicznym może też takie coś znajdziesz .Najważniejsze dokładnie przetrzepać chałupkę....innego wyjscia nie ma Alunia...mam juz spraj co zabija i pchly i ich larwy w mieszkaniu......ale napisali zeby po wypryskaniu mieszkania wietrzyc przynajmniej 10 godzin:roll:. Czyli spac musze isc do sasiadki;) Quote
agbar Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 lolka75 napisał(a):Alunia...mam juz spraj co zabija i pchly i ich larwy w mieszkaniu......ale napisali zeby po wypryskaniu mieszkania wietrzyc przynajmniej 10 godzin:roll:. Czyli spac musze isc do sasiadki;) mozesz do mnie przyjechac spac:grins: tylko bez pchel:mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts