malawaszka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 przegapiłam urodzinki :oops: 100 lat Maxinko :laola: :loveu::loveu::loveu: piękne fotki!!! ehh z alergią ja też się zmagam :roll: Quote
lolka75 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Tinka:)']potwierdzam :placz: [quote name='agbar']ojjj biedna......:shake:to dobrze ze sie na razie do mnie nie wybralas,sosny sie wsciekly i brzozy bodajze...wszystko dookola zolte,wszedzie unosi sie zolty pylek...bleeee....i wszyscy kichaja:shake: [quote name='Alicja']:calus: oj Loluś ......biduleczko pyłkowa [quote name='malawaszka']przegapiłam urodzinki :oops: 100 lat Maxinko :laola: :loveu::loveu::loveu: piękne fotki!!! ehh z alergią ja też się zmagam :roll: dziekuje za troske i wspolczucie:loveu: niestety ja musze w ekstremalnych sytuacjach nawet przez mokra szmatke oddychac.... oki mam jak krolik i tez oklady musze robic... tabletki pomagaja jak umarlemu kadzidlo...a te szpraje to mozna sobie szprajowac na muchi chyba:placz:. z opuchnietymi okami pojechalam z Eryslawem na wystawe psoff. Konkluzje mam jedna NIE POTRAFIE FOTOGRAFOWAC:angryy:.... z 500 fot wyszlo jakies 20 i to do doopy:angryy:... i co dalej? Dalej udawac ze umiem i kupowac nowe sprzety mowiac ze teraz foty beda cacy??:placz:Bo mysle o statywie:roll: Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Loluś nie załamowywuj się :shake: po 1 primo jak oki xle patrzą to i foty wyjdą do doopalona , po 2 primo trzeba próbować , ja mam ostatnio tak że mi coraz gorsze wychodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale walcze dalej :roll:...wstawiam to badziewie i ucze sie dalej ...dasz rade :cool2: Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='lolka75'] NIE POTRAFIE FOTOGRAFOWAC:angryy:.... :multi::multi: witaj w klubie :multi::multi: Quote
lolka75 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Alicja']Loluś nie załamowywuj się :shake: po 1 primo jak oki xle patrzą to i foty wyjdą do doopalona , po 2 primo trzeba próbować , ja mam ostatnio tak że mi coraz gorsze wychodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale walcze dalej :roll:...wstawiam to badziewie i ucze sie dalej ...dasz rade :cool2: [quote name='clockwork']:multi::multi: witaj w klubie :multi::multi: ale Wy robicie super fotki....a moje badziewie to tylko do kosza.....a jeszcze tepe babsko ma nowke obiektyw i na sr..anie ten obiektyw:angryy::placz: a oo! golas...ale jego skora wcale nie jest przujemna w dotyku....pryszczasta i kujaca jakby byl ogolony morduja samojedka...ciezka sprawa :( Eryslaw mizia psa faraona...ten byl sliczny a jego wlasciciel mily facet :) i psiatko bardzo przytulasne i wesole \nie wiem co to za slicznota bo mial nadeta wlascicielke...ale szybowiec to to nie jest...chyba a to jeszcze inny wariat... Quote
furciaczek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Hmmm dziwne napislam posta ale go nie widze:roll: Quote
lolka75 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 podobal mi sie ten psiaczek.....ale sedziemu chyba nie bardzo:shake: a ten samojed zdobyl rase...choc mial niefajne zacieki na oczkach:-( a to wilczak.....chcial porwac Erykowi soczek:evil_lol: Quote
lolka75 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 furciaczek napisał(a):Hmmm dziwne napislam posta ale go nie widze:roll: ooo Gosica...jak milo Cie widziec:loveu::multi: Quote
Tepes Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 oo ile ślicznych piesków:loveu: A Maxina na wystawy chodzi?? Quote
lolka75 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Acctiually']oo ile ślicznych piesków:loveu: A Maxina na wystawy chodzi?? Maxina sie przymierza....ale czekamy na papiery z holenderskiego zwiazku kynologicznego:roll:...juz dlugo czekamy:shake: Quote
Unbelievable Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 http://images30.fotosik.pl/213/a2177c29c8f8b96e.jpg AKITA ; ) Quote
lolka75 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Tinka:)']http://images30.fotosik.pl/213/a2177c29c8f8b96e.jpg AKITA ; ) moim zdaniem za mala na akite:roll: Quote
Unbelievable Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 no, właśnie. Może hokkaido ale maść nie ta... Quote
lolka75 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Tinka:) napisał(a):no, właśnie. Może hokkaido ale maść nie ta... ja bym hokkaido obstawiala:roll:...nie wyglada na szczeniora:roll: Quote
Unbelievable Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Ainu-Dog.jpg hokkaido http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Akita_inu.jpeg akita raczej te drugie ; ) Quote
lolka75 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 http://www.hokkaido.pl/ainuinu.html:roll: Quote
Unbelievable Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='lolka75']http://www.hokkaido.pl/ainuinu.html:roll: to ja już nie wiem :cool1: Quote
lolka75 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Tinka:) napisał(a):to ja już nie wiem :cool1: w sumie.....................to wszystko jedno:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 lolka75 napisał(a):w sumie.....................to wszystko jedno:evil_lol: właśnie :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dzien dobry:loveu:Jak sie czujesz?? U nas alergicy nieco odetchneli po wczorajszej burzy.... Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cze Loluś :loveu::loveu: jak dziś samopoczucie :razz: Quote
lolka75 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='agbar']Dzien dobry:loveu:Jak sie czujesz?? U nas alergicy nieco odetchneli po wczorajszej burzy.... czesc Aguniu:loveu:... wlasnie dlatego tak pragne deszczyku:placz: [quote name='Alicja']Cze Loluś :loveu::loveu: jak dziś samopoczucie :razz: czesc Alunia:loveu:.... samopoczucie mialam do 12.00 calkiem niezle..... A potem pojechalam po Erysia:shake:. Stanelam autkiem pod szkola....miejsce wyznaczone na parkingowe, bez koperty ani nic. Wysiadlam i poszlam wykupkac psa:roll:. Wracam dokladnie po kilku minutach a kolo mojego auta ruch. Baba biega gosciu styoi i sie rozglada. Podeszlam i mowie ze to moje auto. Wtedy baba z morda na mnie ze jej zastawilam wyjazd, ze ona sie do pracy spieszy, ze co sobie wyobrazam. Oki mi sie otworzylu jak spodki... pokrecilam glowa, na chamstwo nie ma silnych. Wsiadlam do auta, odpalilam... a facet mi puka w szyba. Otworzylam a on z morda, ze co sobie wyobrazam, powinnam przeprosic a nie krecic glowa:shake:. Wymiekam na takich ludzi. Dlatego mowie do goscia....ze nie bylo mnie 5 minut a tu taki pospiech...moze trzebaby wczesniej do pracy wychodzic z domu... Przyszlam do domu i mysle. Skad tyle zlosci w ludziach...nienawisci. Ta baba az sie telepala taka zla byla. Dlaczego w zyciu brakuje miejsca na zwykla zyczliwosc. Wystarczyloby potraktowac sprawe z humorem i juz inaczej... Smutno mi:-( Quote
Recommended Posts