Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [ URL = wklej adres galerii ] [ IMG ] wklej adres banerka [ / IMG] [ / URL ] tylko wsio bez spacji Quote
lolka75 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Acctiually']Witam:) Śliczna psinka:loveu: witaj:multi: z bialym nam do twarzy;) Quote
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://images34.fotosik.pl/235/dfe423059058d3d9.jpg :loveu:hahah taka lalunia po takim tarzanku w ziemi to dopiero musi super wyglądać :evil_lol: Quote
lolka75 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='malawaszka']http://images34.fotosik.pl/235/dfe423059058d3d9.jpg :loveu:hahah taka lalunia po takim tarzanku w ziemi to dopiero musi super wyglądać :evil_lol: no....szkoda ze wczoraj jej foty nie zrobilam:shake:...po jej wejsciu do domu bylo sprzatanie od nowa:roll:. Ona tylko wyglada na lalunie...tak naprawde to brudas i niechluj:evil_lol:...dobrze chociaz ze qp nie jada:diabloti: Quote
lolka75 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 bylismy dzisiaj na slicznej wycieczce do lasu. Jest tak pieknie zielono..jasno-zielono:loveu: na ten widok Maxinie wylazly oczy z orbit:evil_lol: a to zagadka....co to jest:cool3:? Quote
lolka75 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 w drodze powrotnej natknelismy sie na takie cos:cool3:.... niestety to byl juz koniec zawodow...ale popstrykalismy sobie kunie:loveu: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 :multi::multi:super http://images31.fotosik.pl/237/7db38337f1a28ca8.jpg boróweczki http://images27.fotosik.pl/205/541fd8f48e4e25eb.jpg:p bereczek :multi::multi::loveu: Quote
Tepes Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Witam Białych:) No fajny spacerek po lesie:) I jakie śliczne koniki:loveu: Quote
lolka75 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:super http://images31.fotosik.pl/237/7db38337f1a28ca8.jpg boróweczki http://images27.fotosik.pl/205/541fd8f48e4e25eb.jpg:p bereczek :multi::multi::loveu: czesc Alcia:multi::loveu:.... to kfiatki jagodek:sabber:...bedzie ich duzo w tym roku:multi:..a te wariaty holendery ich nie zbieraja:shake:....bo niby nie wolno:crazyeye:.... Ale my nie wiemy ze nie wolno:eviltong: i jezdzimy sie ponapychac jagodami:multi:.... [quote name='Acctiually']Witam Białych:) No fajny spacerek po lesie:) I jakie śliczne koniki:loveu: Fajny spacerek byl..... a jak tylko weszlismy do domku walnelo gradem i piorunami:evil_lol:. Za to jak teraz pieknie pachnie...i tak cicho jest i spokojnie:loveu: Witajcie Kremowi:multi::loveu: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 bo holendry się nie znają ;)a boróweczki to jagodki :grins: Quote
agbar Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jestesmy jagodki czarne jagodki :evil_lol: Tatooooo a co to jest??? -to synku jest jagoda Tatoooo a czemu ona jest czerwona??? -bo jest jeszcze zielona:diabloti: Chcielimy my Lolina do cia na kawe jechac dzis:evil_lol:ale nas goscie napadli:roll:na szczescie se juz poszli:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 chyba idziemy na jagody : P fajną tam okolicę macie ; ) Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 a nasze czarne serca czarne serca ...biją nam radośnie bum tarara bum :evil_lol: Quote
agbar Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Alicja napisał(a):a nasze czarne serca czarne serca ...biją nam radośnie bum tarara bum :evil_lol: a kiedy dzien nadchodziiiii dzien nadchoooodziiiii:evil_lol: Quote
lolka75 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Alicja napisał(a):bo holendry się nie znają ;)a boróweczki to jagodki :grins: to chyba sie inaczej mowi na jagody w roznych rejonach...bo po naszemu borowki to te czerwone...co sie z nich robi dzemik do dziczyzny:roll: agbar napisał(a):Jestesmy jagodki czarne jagodki :evil_lol: Tatooooo a co to jest??? -to synku jest jagoda Tatoooo a czemu ona jest czerwona??? -bo jest jeszcze zielona:diabloti: Chcielimy my Lolina do cia na kawe jechac dzis:evil_lol:ale nas goscie napadli:roll:na szczescie se juz poszli:evil_lol: to chodzta na te kafke:multi:...tylko trza wczesniej gadac cobym chociaz wejscie do chalpy odgruzowala:oops:....kiedy przyjedzieta?:multi: bo ja to nie wiem:shake::oops:...troche sie bojam:oops: Tinka:) napisał(a):chyba idziemy na jagody : P fajną tam okolicę macie ; ) fajna ale nie wzielam picia do lasku:shake: i mlodym zaschlo:roll:...inaczej spacerek bylby dluzszy:-( Alicja napisał(a):a nasze czarne serca czarne serca ...biją nam radośnie bum tarara bum :evil_lol: agbar napisał(a):a kiedy dzien nadchodziiiii dzien nadchoooodziiiii:evil_lol: ...mieszkamy w lesie zielonym...oczka mamy czarne, buzki granatowe a sukienki sa zielone i seledynkowe:multi: Quote
agbar Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 lolka75 napisał(a): to chodzta na te kafke:multi:...tylko trza wczesniej gadac cobym chociaz wejscie do chalpy odgruzowala:oops:....kiedy przyjedzieta?:multi: bo ja to nie wiem:shake::oops:...troche sie bojam:oops: mnie sie bojasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja nie gryze:shake::grins:...B.czyli MOJ MAZ buhahhaha..rzekl:niech nie piiiiip..tylko przyjezdza:diabloti: Quote
lolka75 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 agbar napisał(a):mnie sie bojasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja nie gryze:shake::grins:...B.czyli MOJ MAZ buhahhaha..rzekl:niech nie piiiiip..tylko przyjezdza:diabloti: uuu ze mna nie ma tak latwo....ja sie musze przegryzc jak wisnie w spirycie:shake:... Boje sie tak: 1. poznac nowych ludziow... 2. co sobie o mnie pomysla... 3. zebym jakos wypadla... 4. zeby Eryk sie spodobal... chociaz zeby nie zniechecil:shake:... 5. zeby sie psy dogadaly... 6. zebym nie wyszla na idiotke... 7. drogi... to na razie tyle:grins: Quote
agbar Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 lolka75 napisał(a):uuu ze mna nie ma tak latwo....ja sie musze przegryzc jak wisnie w spirycie:shake:... Boje sie tak: 1. poznac nowych ludziow... 2. co sobie o mnie pomysla... 3. zebym jakos wypadla... 4. zeby Eryk sie spodobal... chociaz zeby nie zniechecil:shake:... 5. zeby sie psy dogadaly... 6. zebym nie wyszla na idiotke... 7. drogi... to na razie tyle:grins: Ad.1-jakie my tam nowe ludzie....czesciowo juz sie znamy,tyle o sobie wiemy:razz: Ad2.-ty nie badz taka gwiazda-ja mysle o milardzie rzeczy ..jeszcze o tobie mam myslec:crazyeye: Ad.3-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zebys nie wypadla raczej...zreszta u mnie nie mam skad wypasc,chyba ze ze schodow zlecisz:grins: Ad.4-eee komu sie ma spodobac??? nie mam corki na wydaniu:diabloti: Ad.5-yyyy..o psie juz wiesz,a jak sie nie dogadaja to jeden taki brazowy dostanie w czerep i pojdzie spac:evil_lol: Ad.6- wyjsc mozesz jedynie na taras..:cool1: Ad.7-yyyyyyyyyy....niemieckie drogi nie gryza,sa nawet dosc przyjazne dla uzytkownikow,a inni uzytkownicy sa mili dla innych uzytkownikow:loveu: Lolka ty nie fandzol dzioucha ino pakuj manele i i rychtuj sie do drogi:diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Lolka ...bier tego GPSa i jedź :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 lolka75 napisał(a): a to zagadka....co to jest:cool3:? agbar napisał(a):Jestesmy jagodki czarne jagodki :evil_lol: Tatooooo a co to jest??? -to synku jest jagoda Tatoooo a czemu ona jest czerwona??? -bo jest jeszcze zielona:diabloti: ja to chciałam powiedzieć :mad: wszyscy wykorzystuja moją nieobecność i mówią coś co ja chce powiedzieć :mad::mad: Lolka czemu nie podjechałaś po drodze po mła jak jechałaś do agi?? :mad::mad: jechałaś?? :razz::razz: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):ja to chciałam powiedzieć :mad: wszyscy wykorzystuja moją nieobecność i mówią coś co ja chce powiedzieć :mad::mad: kto późno przychodzi sam sobie szkodzi :p Lolka czemu nie podjechałaś po drodze po mła jak jechałaś do agi?? :mad::mad: jechałaś?? :razz::razz: taaa jechała ........przez TYCHY :grins: Quote
Recommended Posts