Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
:razz::razz::razz:...pieszczoch podniebienny ;)

nie ić .......bo bedę zazdraszczać :evil_lol::evil_lol:
cho ze mna:grins:.....pochrapiemy sobie razem:calus:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co to za chrapanie w południe :evil_lol:

śliczne fotki :loveu: a Maxinie po doopce nalej za uciekanie :mad: może ona po prostu nie chciała jeszcze iść do domu - moja Luneta jak niewybiega sie wystarczająco to jak widzi, że ja zmierzam w kierunku domu to staje i gapi się na mnie jak debilek i stoi, ja mogę sobie wołać i wołać, a ona stoi i się patrzy i NIC hahaha :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']a co to za chrapanie w południe :evil_lol:

śliczne fotki :loveu: a Maxinie po doopce nalej za uciekanie :mad: może ona po prostu nie chciała jeszcze iść do domu - moja Luneta jak niewybiega sie wystarczająco to jak widzi, że ja zmierzam w kierunku domu to staje i gapi się na mnie jak debilek i stoi, ja mogę sobie wołać i wołać, a ona stoi i się patrzy i NIC hahaha :mad:
gadalam wlasnie z hodowca Maxiny i dowiedzialam sie ze mloda moze przechodzic bunt nastolatki:roll::evil_lol:...
a teraz kilka foteczek:roll:
na tym zdjeciu widac kto rzadzi w tym zwiazku:shake:

zagapiona nastolatka:mad:

a tak nastolatka biegnie do mamusi jak mamusia zawola:angryy::mad:

mordo ty moja:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:w sam raz na tapetkę na kompka :loveu:
http://images23.fotosik.pl/200/f3b888ff51a2632d.jpg

bereczek :multi::loveu::multi:
czesc Alusia......a z tapeta to mnie rozpracowalas:evil_lol:
[quote name='furciaczek']Kicia:loveu:
Piekna masz te nastolatke:loveu:
kicia po sterylce sie okropna zrobila.....gania ta suke jak wsciekla.....nie ma litosci:shake:
[quote name='Ela i Luna']Mordkę Maxina ma śliczną :Rose:
moze i sliczna ale za to bardzo przemadrzala:mad::evil_lol:

dziekujemy za odwiedzinki:multi::loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
moze i sliczna ale za to bardzo przemadrzala:mad::evil_lol:

Te nasze miśki już tak mają ;)
Słuchają kiedy chcą, a jak nie chcą, to udają że słuch straciły... ;)
Luna nawet potrafi się skarżyc kiedy coś jej nie pasuje (Uuuu! Buuu! Uuuu!)

Posted

Ela i Luna napisał(a):
Te nasze miśki już tak mają ;)
Słuchają kiedy chcą, a jak nie chcą, to udają że słuch straciły... ;)
Luna nawet potrafi się skarżyc kiedy coś jej nie pasuje (Uuuu! Buuu! Uuuu!)

Maxina tez gada....zwlaszcza jak mnie pogania rano zeby wyjsc na siku.... mowi rauuu, erauu z ryjkiem w trabke:loveu:

Ela zaloz Lunce galerie...albo jak Ci sie nie chce to wstawiaj fotki u mnie. Tak lubie mamutki:loveu: a tak malo je widuje:shake:

Posted

[quote name='lolka75']Maxina tez gada....zwlaszcza jak mnie pogania rano zeby wyjsc na siku.... mowi rauuu, erauu z ryjkiem w trabke
Ten ryjek w trąbkę to zawsze mnie rozbraja. Luna ma wtedy taki śmieszny wyraz "twarzy" :lol:
Kiedy wchodzi do pokoju wita się z domownikami wydając z siebie te tajemnicze pomruki (czasami do każdego z osobna).
Ech, te piesy ;)

Ostatnie fotki Luny możesz zobaczyc na stronie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49002&page=22
Zbiorowa strona malamutów z dogomanii.

Pozdrawiam serdecznie!

Posted

[quote name='Ela i Luna']Ten ryjek w trąbkę to zawsze mnie rozbraja. Luna ma wtedy taki śmieszny wyraz "twarzy" :lol:
Kiedy wchodzi do pokoju wita się z domownikami wydając z siebie te tajemnicze pomruki (czasami do każdego z osobna).
Ech, te piesy ;)

Ostatnie fotki Luny możesz zobaczyc na stronie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49002&page=22
Zbiorowa strona malamutów z dogomanii.

Pozdrawiam serdecznie!
widzialam Luneczke:loveu:...jest piekna:loveu:
[quote name='agbar']juhuuuuuuuuuuuuuu:hand:
juhuuuuuuuu:multi:
ale ale...rety rety....czytalam ze ten..no...pajonk Cie rozdeptal:roll::niewiem:?

Posted

lolka75 napisał(a):

juhuuuuuuuu:multi:
ale ale...rety rety....czytalam ze ten..no...pajonk Cie rozdeptal:roll::niewiem:?

nooooo normalnie szok...nadepnal mi na noge i z calych przycisnal:roll:nawet nie moglam machnac noga zeby go zrzucic...tak sie trzymal cholernik jeden:roll:ale bylam dzielna i slyszalo mnie tylko pol wsi:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
nooooo normalnie szok...nadepnal mi na noge i z calych przycisnal:roll:nawet nie moglam machnac noga zeby go zrzucic...tak sie trzymal cholernik jeden:roll:ale bylam dzielna i slyszalo mnie tylko pol wsi:diabloti:

tyle dobrze ze urzadzilas rykowisko...jak mnie cos przestraszy to mnie przytyka i ani beeee, ani muuuu:shake:.....

Posted

lolka75 napisał(a):
tyle dobrze ze urzadzilas rykowisko...jak mnie cos przestraszy to mnie przytyka i ani beeee, ani muuuu:shake:.....

jakby mnie przytkalo przy pajaku to chyba bym pekla....:shake:

Posted

[quote name='lolka75']tyle dobrze ze urzadzilas rykowisko...jak mnie cos przestraszy to mnie przytyka i ani beeee, ani muuuu:shake:.....

:roll:..pajonk na rykowisku ma ciężkie życie .......jAMENt :diabloti: