lolka75 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 malawaszka napisał(a):piękna sesja kanapowa :loveu::loveu::loveu: zdążyłam z życzonkami :loveu: 100 LAT Loluś!!! Spełnienia Marzeń!!! :BIG: dziekuje laleczko:loveu:.... jak to milo ze jestescie:loveu: Quote
lolka75 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:jaka sesyjka znudzonej damy ;):loveu: :Rose: no...znudzona jak cholera bo myalm podloge i pogonilam ja na kanape:evil_lol:.... bo inaczej sie nie da....ona zawsze sie kladzie tam gdzie ja chce pozamiatac czy pomyc:mad::niewiem:....wiec kazalam jej sie wynosic na kanape to ona sie tam z nudow uspila:p....to wtedy ja jej fleszem po okach:diabloti: Quote
lolka75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 oto co wczoraj zastalam w lozku:shake:...moj syn z czarna:roll:....przytuleni:loveu:....jak chcialam ich odsunac od siebie to sie pobudzili i protestowali:evil_lol: prosze zwrocic uwage na jednakowe ulozenie odnozy przednich:evil_lol: i stali sie jednym cialem....:roll:......:evil_lol: Quote
lolka75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 cos mi zyc sie odechcialo............. Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hahaha jakie foty :lol::lol::lol: czemu Ci się odechciało????? :calus: Yerbe zaparz ;) Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 lolka75 napisał(a):cos mi zyc sie odechcialo............. gadaj....no gadaj..........:razz: Quote
lolka75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 mam tyle do opowiedzenia...... nie mam komu..... po co meczyc innych swoja durna historia. Wlasnie zdalam sobie sprawe jak bardzo mozna byc samotnym w tlumie ludzi. Historie zycia i problemow z nim zwiazanycvh sa tak banalne ze nawet nie mozna o nich myslec....a co dopiero opowiadac innym. Zwiazalam sie z losem bezbronnych i to trzyma ja cuma...... bo inaczej................................................. Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Niczyja historia nie jest durna! :shake: każdy z nas ma jakieś smutki i czasem po prostu musimy się wygadać... nawet osobie poznanej na forum - to bardzo pomaga - mnie pomogło nie raz wygadanie się dogociółkom ;) Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Waszka ma racje...niczyja historia nie jest durna!! Czasem maly problemik urasta do rangi problemiska,bo siedzi w czlowieku a jak sie powie to na glos ,czesto okazuje sie ze wcale nie jest tak zle.Dla kazdego jego problem bedzie zawsze najwiekszy,zawsze...A z doswiadczenia wiem ,ze czasem pomaga wygadac sie z osoba ''obca'',kims kogo nie ma sie na codzien i nie trzeba na drugi dzien spojrzec mu w oczy... Wiec jesli chcesz to my jestesmy....:p Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :loveu::loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/197/4fa8487feb39feb9.jpg Loluś :calus:......bo doopalonka spiore....przecież już napisałam nie raz Quote
lolka75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 od tylu lat jestem sama............. nie jest latwo tak zyc jak ja zyje. Moj syn jest cudowny ale to 7dnio latek...duzo rozumie i zawsze jest w stanie mnie uratowac..... ale to wciaz 7dnio latek. Moj maz...no coz...ona ma "swoje'problemy tam gdzie jest..... nie moge mu opowiadac ze mam dola. Zreszta nie moge opowiadac nikomu... chyba czas na podwojna dawke lekow:evil_lol: przepraszam Was dziewczyny............ nie powinnam............ale sie nie powstrzymalam:shake: Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 lolka75 napisał(a):od tylu lat jestem sama............. nie jest latwo tak zyc jak ja zyje. Moj syn jest cudowny ale to 7dnio latek...duzo rozumie i zawsze jest w stanie mnie uratowac..... ale to wciaz 7dnio latek. Moj maz...no coz...ona ma "swoje'problemy tam gdzie jest..... nie moge mu opowiadac ze mam dola. Zreszta nie moge opowiadac nikomu... chyba czas na podwojna dawke lekow:evil_lol: przepraszam Was dziewczyny............ nie powinnam............ale sie nie powstrzymalam:shake: opowiadaj nam...opowiadaj.... czlowiek jest w stanie zniesc takie rzeczy ze sam sobie z tego sprawy nie zdaje...najgorzej ,to prawda, zostac samemu ze swoim bolem....nie bede sie wymadrzac czy licytowac komu bylo ,jest zle,gorzej i najgorzej...ale uwierz mi..jesli sama sobie nie bedziesz chciala pomoc nikt ci nie pomoze.Znam to z autospji...trzymaj sie Lolus..i mow do Nas... Quote
lolka75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 agbar napisał(a):opowiadaj nam...opowiadaj.... czlowiek jest w stanie zniesc takie rzeczy ze sam sobie z tego sprawy nie zdaje...najgorzej ,to prawda, zostac samemu ze swoim bolem....nie bede sie wymadrzac czy licytowac komu bylo ,jest zle,gorzej i najgorzej...ale uwierz mi..jesli sama sobie nie bedziesz chciala pomoc nikt ci nie pomoze.Znam to z autospji...trzymaj sie Lolus..i mow do Nas... jestes kochana Agniesiu:loveu:....az Cie znalazlam na NK:evil_lol: i sobie poogladalam ile moglam:roll:..... bo wiecej nie moglam:niewiem:....:evil_lol: ale lepiej zebym sie nie wywnetrzala.....zdrowiej dla innych:flaming: pewnie jutro bede sie wstydzic ze wymieklam, ze dalam sie zobaczyc od brzucha strony..... ale to cala ja:shake:....zal ze zrobiona:shake: Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ojjj Lolka Lolka!!! :mad: ja miałam wczoraj taki dzień - to chyba przez tą pogodę :shake: pół dnia ryczałam :oops: mało się samochodem nie rozwaliłam bo podczas jazdy zbyt intensywnie analizowałam życie i mi się oczy spociły :oops: jutro będzie lepiej zobaczysz :loveu: a jak potrzebujesz sie wygadać to pisz - nie miej skrupułów bo żadna z nas ich nie ma jak jej źle i musi się wyżalić ;) Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 lolka75 napisał(a):jestes kochana Agniesiu:loveu:....az Cie znalazlam na NK:evil_lol: i sobie poogladalam ile moglam:roll:..... bo wiecej nie moglam:niewiem:....:evil_lol: ale lepiej zebym sie nie wywnetrzala.....zdrowiej dla innych:flaming: pewnie jutro bede sie wstydzic ze wymieklam, ze dalam sie zobaczyc od brzucha strony..... ale to cala ja:shake:....zal ze zrobiona:shake: kliknij na gie...podam ci cos zebys wiecej mogla;) bedziesz sie wstydzic byc moze,nie zaprzeczam....ale i tak mniej niz gdybys z kims w cztery oka gadala.... Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Loluś słońce ......:glaszcze: mówiłam pisaj albo dawaj na skypka ....wywalić do kosza te depreszki ...te rozłąkowe dylematy ...MY tu jesteśmy ... mówiłam Ci jak bardzo KTOŚ mi pomógł ....naprawde to działa Quote
lolka75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='malawaszka']ojjj Lolka Lolka!!! :mad: ja miałam wczoraj taki dzień - to chyba przez tą pogodę :shake: pół dnia ryczałam :oops: mało się samochodem nie rozwaliłam bo podczas jazdy zbyt intensywnie analizowałam życie i mi się oczy spociły :oops: jutro będzie lepiej zobaczysz :loveu: a jak potrzebujesz sie wygadać to pisz - nie miej skrupułów bo żadna z nas ich nie ma jak jej źle i musi się wyżalić ;) ja potrzebuje wygadania...... ale jak mozna walic takie zyciowe bzdury komus kto byc moze ma wieksze problemy??? to jest najwiekszy bol..... [quote name='agbar']kliknij na gie...podam ci cos zebys wiecej mogla;) bedziesz sie wstydzic byc moze,nie zaprzeczam....ale i tak mniej niz gdybys z kims w cztery oka gadala.... klikam i klikam......i doopa..... na tym giegie nie ma nikogusienko:-( [quote name='Alicja']Loluś słońce ......:glaszcze: mówiłam pisaj albo dawaj na skypka ....wywalić do kosza te depreszki ...te rozłąkowe dylematy ...MY tu jesteśmy ... mówiłam Ci jak bardzo KTOŚ mi pomógł ....naprawde to działa Ala....ale Ty cos znaczylas.....cos robilas.....cos mialas dla innych..... ja jestem tylko kims kto nie powinien byl zaistniec ...... tylko zyje bo sie starzy zagalopowali:shake: Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 lolka75 napisał(a):ja potrzebuje wygadania...... ale jak mozna walic takie zyciowe bzdury komus kto byc moze ma wieksze problemy??? to jest najwiekszy bol..... ja jestem tylko kims kto nie powinien byl zaistniec ...... tylko zyje bo sie starzy zagalopowali:shake: ojjj babo jedna!!! każda z nas Ci mówi, że możesz pisać!!! nam możesz pisać wsio i niczym się nie przejmuj!!! a większość z nas jest na świecie dlatego, że rodzice się zagalopowali ;) Quote
lolka75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 malawaszka napisał(a):ojjj babo jedna!!! każda z nas Ci mówi, że możesz pisać!!! nam możesz pisać wsio i niczym się nie przejmuj!!! a większość z nas jest na świecie dlatego, że rodzice się zagalopowali ;) Waszeczko...nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ze o starych swoich mowisz rodzice:-(................i sie poryczalam ze nie widze klawiatury Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 aaaaaaa nie rycz błagam!!!!! Lolka noooo :calus: oć ja Cię przytulę :calus: Quote
lolka75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 malawaszka napisał(a):aaaaaaa nie rycz błagam!!!!! Lolka noooo :calus: oć ja Cię przytulę :calus: nie da sie mnie przytulic....trzeba miec dluuuuuuugie ramiona:roll: Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 tobie to chyba trzeba z grubej rury???? miedzy wierszami czytam: rozlaka cie dreczy i kontakty ze starymi??? to my ci tu analize walniemy zaraz..poczekajjjjjj:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='lolka75']ja potrzebuje wygadania...... ale jak mozna walic takie zyciowe bzdury komus kto byc moze ma wieksze problemy??? to jest najwiekszy bol..... LOluś ...pisałam już ......TWÓJ problem obojętnie jaki dla Ciebie będzie zawsze NAJWIĘKSZY i nie daj sobie wmówić że ktoś m większe .....TWÓJ jest dla Ciebie NAJWAŻNIEJSZY i tego nie zmieniaj ....tylko z nim walcz ...i daj rekę jak ktoś wyciąga ją do Ciebie z pomocą ....nie bój się tego Ala....ale Ty cos znaczylas.....cos robilas.....cos mialas dla innych..... ja jestem tylko kims kto nie powinien byl zaistniec ...... tylko zyje bo sie starzy zagalopowali:shake: Karolina ....każdy COŚ znaczy ........ musisz uwierzyć , że jesteś wartościowym człowiekiem......JESTEŚ Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='lolka75']Waszeczko...nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ze o starych swoich mowisz rodzice:-(................i sie poryczalam ze nie widze klawiatury oć ja Cię utulkam :glaszcze:...ja taka Wasza mamusia tu jestem :oops: Quote
lolka75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Alicja'] oć ja Cię utulkam :glaszcze:...ja taka Wasza mamusia tu jestem :oops: ale musialaby wczesnie zaczynac Alusku:evil_lol: Quote
Recommended Posts