Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='malawaszka']hahahha Ala :roflt: :evil_lol: [FONT=Arial]no so ............nooooo[/FONT] [FONT=Arial].[/FONT] Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:splat: oczko wodne kawalek luxusu ........WC:cool1:......a rybki się zmieniają od rodzaju pokarmu :diabloti:...to takie nasze rozmowy w temacie luxusów z moim TZtem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]wiem wiem ...stara a głoopia ...ale ja już tak mam :oops::roll:inaczej nie wiem czy bym przetrwała w tym okrutnym świecie :shake:[/FONT] [FONT=Arial]Berek Loluś :calus:[/FONT] Nie ja nie moge z Toba na jednym blogasie przebywac...sikam ze smiechu, placze z bolu i monitor mam kawowy:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='furciaczek']Nie ja nie moge z Toba na jednym blogasie przebywac...sikam ze smiechu, placze z bolu i monitor mam kawowy:evil_lol: [FONT=Arial]no dobra .....wyprowadzam się .....[/FONT] Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no dobra .....wyprowadzam się .....[/FONT] Do mnie??:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='furciaczek']Do mnie??:evil_lol: [FONT=Arial]a mogę :razz::razz:[/FONT] Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a mogę :razz::razz:[/FONT] Jak mi polskie chipsy przywieziesz to mozesz:loveu: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='furciaczek']Jak mi polskie chipsy przywieziesz to mozesz:loveu: [FONT=Arial]:razz::razz:....no to ide na zakupy :grins: [/FONT] Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:....no to ide na zakupy :grins: [/FONT] Ejjj nie tak szybko...poczekaj chociaz jak mi opuchlizna zejdzie:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='furciaczek']Ejjj nie tak szybko...poczekaj chociaz jak mi opuchlizna zejdzie:evil_lol: [FONT=Arial]czekam .........:p [/FONT][FONT=Arial]...........zeszła :razz::razz:??[/FONT] Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czekam .........:p[/FONT] [FONT=Arial]...........zeszła :razz::razz:??[/FONT] A czekaj czekaj jak zejdzie to Ci powiem:evil_lol: no chyba ze zapomne...:diabloti: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='furciaczek']A czekaj czekaj jak zejdzie to Ci powiem:evil_lol: no chyba ze zapomne...:diabloti: [FONT=Arial] zeszła??.... [/FONT][FONT=Arial]bo nie wiem czy nie zapomniałas :razz::razz: [/FONT][FONT=Arial]LOLKA [/FONT] Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]zeszła??....[/FONT] [FONT=Arial]bo nie wiem czy nie zapomniałas :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]LOLKA [/FONT] Ale co zeszlo??:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='furciaczek']Ale co zeszlo??:diabloti::evil_lol: [FONT=Arial] :mad:...................opuchlizna :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:mad:...................opuchlizna :diabloti::evil_lol:[/FONT] Aaaaa...to nie, nie zeszla:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='furciaczek']Aaaaa...to nie, nie zeszla:evil_lol: [FONT=Arial]zrób okład kwaśny :grins:[/FONT] Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zrób okład kwaśny :grins:[/FONT] Robie juz wszytko co mozliwe...z maaarnym efektem:roll: Quote
lolka75 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 :roflt: Jestem gdulki:loveu:....jak fajnie ze mamy dobre humorki:multi: moge foteckami Was ponudzic? moge? no moge czy nie:mad:? no trudno.... i tak wstawie:eviltong: ta tabliczka oznacza ze pieski moga biegac bez smyczy ale trzeba sprzatac po nich:p podoba mi sie ta sunia... to Leila, wesola wariatka:loveu: Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Matko pies Ci pieknieje z kazda chwila:loveu: Quote
lolka75 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 chlopiec i jego pies chmurka:niewiem: nie chmurka:roll:..... ...... krowka:loveu: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:siuperrrrrrrrr http://images34.fotosik.pl/209/9943193a99349492.jpg[/FONT] Quote
lolka75 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 a tu bedzie pszczolka:loveu:....slabo ja widac bo balam sie ze zwieje i chcialam szybko pstryknac:roll: Quote
lolka75 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 a to nasz dom:roll:...nic pieknego ale NASZ:loveu: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='lolka75']a to nasz dom:roll:...nic pieknego ale NASZ:loveu: http://images29.fotosik.pl/191/4c80d7f6db89b964.jpg [FONT=Arial] :razz::razz:a mogę Ci troszkę pozazdraszczać :oops: dlaczemu bojałaś pszczółki a mrówek nie :hmmmm: jak mrówa udziaba to boli jak jasny pieron :diabloti: [/FONT] Quote
lolka75 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:razz::razz:a mogę Ci troszkę pozazdraszczać :oops:[/FONT] [FONT=Arial]dlaczemu bojałaś pszczółki a mrówek nie :hmmmm: jak mrówa udziaba to boli jak jasny pieron :diabloti:[/FONT] czego zazdroscic:hmmmm::niewiem: ja nie bojalam pscolki tylko ze mi zwieje:loveu: Quote
Recommended Posts