Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lolka75 napisał(a):
no to opowiedz tepakowi jak ustawiac aparatke:placz:.... czemu wyszly takie pomaranczowe te foty???:-(

hahah ja żartowałam babo!!! :evil_lol: są bardzo ładne :loveu: i u mnie wcale nie są pomarańczowe :-o mają fajne ciepłe kolory - jak chcesz zimniejsze to musisz pokombinować balansem bieli :cool3:

Posted

furciaczek napisał(a):
Ja tam sie ciesze...moglabym nie wytrzymac sluchajac 24/7
"jesc!!! jessc!!":evil_lol:

moja mowila by "miziaj mnie, miziaj.... i przytrzymaj kotka zebym mogla go wylizac...":evil_lol:
malawaszka napisał(a):
hahah ja żartowałam babo!!! :evil_lol: są bardzo ładne :loveu: i u mnie wcale nie są pomarańczowe :-o mają fajne ciepłe kolory - jak chcesz zimniejsze to musisz pokombinować balansem bieli :cool3:

e tam zartowalas:diabloti:...
a swoja psinki focisz w trybie sport? czy manualnie ustawiasz? Takie piekne te Twoje sznupeczki i takie ostre (fotograficznie;)).... moje bydle bez przerwy sie wierci i nie umiem ustawic tak zeby zlapac ja wyrazna:shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
już tylko na manualu robie i różnie to wychodzi bo nieostrych też cała masa :lol: ale ich nie wstawiam bo po co :lol:

no ja tez wywalam te najgorsze...takze te co sa to sa najlepsze z najgorszych:evil_lol:
a z balansem bieli to sa cycki niezle bo kompletnie go nie kumam.....czasem jest zachmurzone niebo to ustawiam na chmurke a zdjecia wychodza biale jakby maka posypal:shake:

Posted

[FONT=Arial]A czytała samouczka :razz::razz:...ja mam zamiar ostro się wziąć do nauki :roll:zanim zmienie aparatosa a potem ...........................................będę marudzić jak Wy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

lolka75 napisał(a):
no ja tez wywalam te najgorsze...takze te co sa to sa najlepsze z najgorszych:evil_lol:
a z balansem bieli to sa cycki niezle bo kompletnie go nie kumam.....czasem jest zachmurzone niebo to ustawiam na chmurke a zdjecia wychodza biale jakby maka posypal:shake:

haha dokładnie - ja nie kumam jeszcze ustawiania WB bo jak do tego dojrzałam to zostawiłam instrukcję u koleżanki :angryy: i jeszcze jej nie mam, ale ostatnio przestawiałam i zauważyłam, że na chmurce są zimne foty, a ciepłe (tak jak te ostatnie z lasu) wychodzą mi na WB ustawionym na taki domek z cieniem :lol::lol::lol: a z tymi zimnymi kolorami to była masakra bo fociłam fioletowy kwiatek a na zdjęciach był niebieski :shock: wkurzyłam się i zaczęłam przestawiać no i znalazłam, ale chcę jeszcze nauczyć się ustawiać WB nie automatycznie tylko taki mój, ale to bez instrukcji ani rusz :shake:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]A czytała samouczka :razz::razz:...ja mam zamiar ostro się wziąć do nauki :roll:zanim zmienie aparatosa a potem ...........................................będę marudzić jak Wy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Alu...ja mam instrukcje po angielsku, niemiecku, holendersku i francusku..... jedynie angielski srednio i holenderski srednio...niewystarczajaco do czytania instrukcji aparatki:shake:. Kumpel znalazl mi w necie po polskiemu ale glupio sie czyta z kompa:roll:. Musze sobie wydrukowac te ciekawsze fragmenty:hmmmm:
a Ty nie bedziesz marudzic bo Ty masz czuja...ja nie:placz:

[quote name='malawaszka']haha dokładnie - ja nie kumam jeszcze ustawiania WB bo jak do tego dojrzałam to zostawiłam instrukcję u koleżanki :angryy: i jeszcze jej nie mam, ale ostatnio przestawiałam i zauważyłam, że na chmurce są zimne foty, a ciepłe (tak jak te ostatnie z lasu) wychodzą mi na WB ustawionym na taki domek z cieniem :lol::lol::lol: a z tymi zimnymi kolorami to była masakra bo fociłam fioletowy kwiatek a na zdjęciach był niebieski :shock: wkurzyłam się i zaczęłam przestawiać no i znalazłam, ale chcę jeszcze nauczyć się ustawiać WB nie automatycznie tylko taki mój, ale to bez instrukcji ani rusz :shake:

znalazlam zeby ustawic WB trzeba nakierowac aparat na cos co jest naprawde biale i cos tam przycisnac wtedy ustawi sie dobrze....tylko musze to przestudiowac jeszcze raz:roll:

Posted

lolka75 napisał(a):

znalazlam zeby ustawic WB trzeba nakierowac aparat na cos co jest naprawde biale i cos tam przycisnac wtedy ustawi sie dobrze....tylko musze to przestudiowac jeszcze raz:roll:

no to wiem, tylko nie wiem jak to dokładnie w moim się robi :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to wiem, tylko nie wiem jak to dokładnie w moim się robi :lol:

wlasnie...to jest najwiekszy problem...ze sie wie:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Alu Alu poka i mnie tego lineczka :loveu: może w koncu li9znę conieco teorii :oops:

[FONT=Arial]pokazać nie pokaże :roll:...pośle :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']helol fotograficzki:loveu:
a wez sprobuj nawet jak jest lekko zachmurzone ustawic na slonko a nie chmurke:razz:powinno byc lepiej...:p

ooo zapomnialam i Ciebie Agniesiu:diabloti: dopisac do tych co je nienawidze za fotki ktore robia:eviltong::loveu:. Dzieki za porade...poprobuje:loveu:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Loluś ten ostatni lineczek co ci poslałam ...naprawde pomocny jest ;)[/FONT]

na razie to tylko przegladnelam:oops:..ale sie wezme za to:p
[FONT=Arial]Doberek tak na marginesie :loveu::loveu:[/FONT]

doberek slicznosci:loveu:

[quote name='malawaszka']Alu Alu poka i mnie tego lineczka :loveu: może w koncu li9znę conieco teorii :oops:
Ala jest niezastapiona:loveu:.....ze jej sie chce tak tym ludziom pomagac:oops:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]pokazać nie pokaże :roll:...pośle :evil_lol:[/FONT]
malawaszka jest poslem?:hmmmm:.........:evil_lol::evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
ooo zapomnialam i Ciebie Agniesiu:diabloti: dopisac do tych co je nienawidze za fotki ktore robia:eviltong::loveu:. Dzieki za porade...poprobuje:loveu:

nie wiem czy mam byc dumna:cool1:

Posted

no to teraz zobaczymy co dzisiaj nam wyszlo z pstrykania:placz:

a to jakas sierota:evil_lol:

i prosze wybaczyc monotematycznosc czy wrecz nude wiejaca od tych fotecek...ale skupilam sie na jakosci technicznej:roll:....:evil_lol:....co i tak mi nie wyszlo:evil_lol:

Posted

eeeee nie przesadzaj......nie spalilas psa,za ciemne nie sa....moim zdaniem jest lepiej niz bylo:grins:.....i niewazne ze monotematyczne,baw sie ustawieniami, ogladaj foty-jak ci sie jakas podoba uwazasz ze jest dobra, popatrz na jakich ustawieniach ja zrobilas i probuj,probuj,probuj...i nie boj sie manuala....:p