Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 cze Moja koffana Marudko .....zaciskaj kciukaski i nie płaksaj ....;) Quote
lolka75 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']cze Moja koffana Marudko .....zaciskaj kciukaski i nie płaksaj ....;) Czesc Alutka Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='lolka75']Czesc Alutka wpadaj do mła Loluś na te śledziki :multi: Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']wpadaj do mła Loluś na te śledziki :multi: Fujjj a Wy znowu z tymi sledziami:shake: Quote
lolka75 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']wpadaj do mła Loluś na te śledziki :multi: uwielbiam sledziki:multi: [quote name='furciaczek']Fujjj a Wy znowu z tymi sledziami:shake: Goska...sledzki sa de best:diabloti: Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 lolka75 napisał(a): Goska...sledzki sa de best:diabloti: Bredzisz:eviltong: Quote
lolka75 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='furciaczek']Bredzisz:eviltong: nie znasz sie......:eviltong: ale jak chcesz to mozemy powalczyc o to kto ma racje......na gole klaty:diabloti: Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='lolka75']nie znasz sie......:eviltong: ale jak chcesz to mozemy powalczyc o to kto ma racje......na gole klaty:diabloti: Oj to przegrana jestem:shake: Klate jak i cala reszte mam niewielka:evil_lol: A moge Fur wystawic:diabloti: PS. widzialam samoyeda w schronie:placz: Quote
lolka75 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='furciaczek']Oj to przegrana jestem:shake: Klate jak i cala reszte mam niewielka:evil_lol: A moge Fur wystawic:diabloti: z Furcia wole nie zaczynac:evil_lol: PS. widzialam samoyeda w schronie:placz: o zesz qrdwa jego mac:placz: a ja wczoraj odwiedzalam wirtualnie schrony w NL i kilka CC tez bylo:placz::shake: Quote
furciaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 lolka75 napisał(a):o zesz qrdwa jego mac:placz: a ja wczoraj odwiedzalam wirtualnie schrony w NL i kilka CC tez bylo:placz::shake: Nic tylko sie chlastac:placz: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wpadłam się do Ciebie pochlastać :-(...mam niesmak po rozmowie na wątku Rudziaszka ...i chyba dam se spokój bo nie da się współpracować tam gdzie jeden chce rządzić :shake:.......skończe tego bazara i dam se spokój ....znów będę sobie pomagać sama bez haloo na dogo ....bo nie o rozgłos mi chodzi a o lepszy los psiaków ..... A wogóle bolą mnie nogi bo mi się zachciało tapety myć :splat: i właziłam i złaziłam z drabiny i jeszcze musiałam uważać by nie zdepnąć Ozzulka :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przecież dziś musiał pomagać :diabloti::evil_lol: a tak wogóle ....... Quote
lolka75 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Alicja']Wpadłam się do Ciebie pochlastać :-(...mam niesmak po rozmowie na wątku Rudziaszka ...i chyba dam se spokój bo nie da się współpracować tam gdzie jeden chce rządzić :shake:.......skończe tego bazara i dam se spokój ....znów będę sobie pomagać sama bez haloo na dogo ....bo nie o rozgłos mi chodzi a o lepszy los psiaków ..... A wogóle bolą mnie nogi bo mi się zachciało tapety myć :splat: i właziłam i złaziłam z drabiny i jeszcze musiałam uważać by nie zdepnąć Ozzulka :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przecież dziś musiał pomagać :diabloti::evil_lol: a tak wogóle ....... czesc Alusia:calus:...kochana... nie wiem co sie stalo....nie martw sie tym ze ludzie maja jakies waty....najczesciej to jakies kompleksy i kryja to za wymadrzaniem sie. Najwazniejsze ze Ty czujesz ze robisz dobrze...i najwazniejsze ze cokolwiek robisz a nie siedzisz i marudzisz (jak co po niektorzy:oops::placz:). Ja jestem tak dumna z tego ze tyle robicie..... jestescie supermenki, Ty i reszta dzielnych dziewczynek. Oby wiecej takich ludzi:multi::loveu::multi:. Alusia...nie zalamuj sie...jestem z Toba co do pomagania psiowego to Maxina pom aga mi myc okna..... tam gdzie dostanie nochalem to sliczne szlaczki mam na dopiero co umytych oknach:mad: Quote
lolka75 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='furciaczek']Wpadalam zyczyc dobrej nocki:loveu: dzien dobry:loveu: i wesolych jajek:multi: [quote name='agaciaaa']Życzenia od nas ;) http://images32.fotosik.pl/187/ebd0ca1cd9ecf572.jpg nie.... no dechy z Sarenki w jaju...wyglada jak dinozaur:loveu:. Dziekujemy slicznie i zyczymy wesolych swiat:multi: Quote
Alicja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 :calus: ..... musiałam zajrzeć :oops: :loveu: Quote
lolka75 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='Alicja']:calus: ..... musiałam zajrzeć :oops: :loveu: :calus: KCM:loveu: Quote
clockwork Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 witanko.... melduje żem byla i lece dalej :mdleje: Quote
lolka75 Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='clockwork']witanko.... melduje żem byla i lece dalej :mdleje: dziekuje ze mnie odwiedzacie....:loveu::oops: Quote
Alicja Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Przynoszę śnieżek ze sobą :razz::razz:...u nas dziś zima ...tak najprawdziwsza ...:cool1:a ja już chciałabym wiosenkę :loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Alicja']Przynoszę śnieżek ze sobą :razz::razz:...u nas dziś zima ...tak najprawdziwsza ...:cool1:a ja już chciałabym wiosenkę :loveu::loveu::loveu: u nas rano tez byl sniezek ale juz go ni ma:placz:....ale Eryk i tak zdazyl zamoczyc buty:loveu: Quote
Alicja Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 lolka75 napisał(a):u nas rano tez byl sniezek ale juz go ni ma:placz:....ale Eryk i tak zdazyl zamoczyc buty:loveu: gumiaczki by cza było ;)...a ja już chcę wiosnę :loveu:....ta pogoda źle na mnie działa:shake: Quote
lolka75 Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Alicja napisał(a):gumiaczki by cza było ;)...a ja już chcę wiosnę :loveu:....ta pogoda źle na mnie działa:shake: ja sie nawet ucieszylam ze sniegu.... bo i Eryk mial radoche i Maxina. To byl pierwszy snieg w jej zyciu. Zarla go jak wariatka:evil_lol:. U nas od srodu ulewne deszcze...chyba wole snieg:roll: Quote
Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 lolka75 napisał(a):ja sie nawet ucieszylam ze sniegu.... bo i Eryk mial radoche i Maxina. To byl pierwszy snieg w jej zyciu. Zarla go jak wariatka:evil_lol:. U nas od srodu ulewne deszcze...chyba wole snieg:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Eryk tak jak ja :roll:....ja też przemokłam buty ;)....Ozzy lubi snieg :diabloti:czego doświadczyłam wczoraj jak TZ wrócił z wieczornego psacerku ....a pies miał za obrożą i na niej grudy błota z boiska cały urąbany .........bo pańcio pozwolił się w śnieżku pokulać :angryy::angryy::angryy: Quote
lolka75 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Eryk tak jak ja :roll:....ja też przemokłam buty ;)....Ozzy lubi snieg :diabloti:czego doświadczyłam wczoraj jak TZ wrócił z wieczornego psacerku ....a pies miał za obrożą i na niej grudy błota z boiska cały urąbany .........bo pańcio pozwolił się w śnieżku pokulać :angryy::angryy::angryy: sama wiesz ze brudny pies.....;) moj mezus szanowny juz wybyl.... zabojad jeden:shake:... wcale nie czuje ze byl w domu. C holera by to wziela...nie dosc ze przyjechal na chwilke to telefon tarabanil non stop:angryy:. I znow jestem sama...dobrze ze synus to moj wielki przyjaciel:loveu:. Quote
Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 lolka75 napisał(a):sama wiesz ze brudny pies.....;) moj mezus szanowny juz wybyl.... zabojad jeden:shake:... wcale nie czuje ze byl w domu. C holera by to wziela...nie dosc ze przyjechal na chwilke to telefon tarabanil non stop:angryy:. I znow jestem sama...dobrze ze synus to moj wielki przyjaciel:loveu:. :calus: przyjedzie znowu ... Qba to też mój super qmpel ...tylko że nawet jemu nie mogę wszystkiego powiedzieć i zostaje Ozzy ....:razz: Quote
Recommended Posts