Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']wpadaj do mła Loluś na te śledziki :multi:
uwielbiam sledziki:multi:

[quote name='furciaczek']Fujjj a Wy znowu z tymi sledziami:shake:
Goska...sledzki sa de best:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Bredzisz:eviltong:
nie znasz sie......:eviltong:
ale jak chcesz to mozemy powalczyc o to kto ma racje......na gole klaty:diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']nie znasz sie......:eviltong:
ale jak chcesz to mozemy powalczyc o to kto ma racje......na gole klaty:diabloti:

Oj to przegrana jestem:shake: Klate jak i cala reszte mam niewielka:evil_lol:

A moge Fur wystawic:diabloti:

PS. widzialam samoyeda w schronie:placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Oj to przegrana jestem:shake: Klate jak i cala reszte mam niewielka:evil_lol:

A moge Fur wystawic:diabloti:

z Furcia wole nie zaczynac:evil_lol:

PS. widzialam samoyeda w schronie:placz:
o zesz qrdwa jego mac:placz:

a ja wczoraj odwiedzalam wirtualnie schrony w NL i kilka CC tez bylo:placz::shake:

Posted

Wpadłam się do Ciebie pochlastać :-(...mam niesmak po rozmowie na wątku Rudziaszka ...i chyba dam se spokój bo nie da się współpracować tam gdzie jeden chce rządzić :shake:.......skończe tego bazara i dam se spokój ....znów będę sobie pomagać sama bez haloo na dogo ....bo nie o rozgłos mi chodzi a o lepszy los psiaków .....
A wogóle bolą mnie nogi bo mi się zachciało tapety myć :splat: i właziłam i złaziłam z drabiny i jeszcze musiałam uważać by nie zdepnąć Ozzulka :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przecież dziś musiał pomagać :diabloti::evil_lol:

a tak wogóle .......

Posted

[quote name='Alicja']Wpadłam się do Ciebie pochlastać :-(...mam niesmak po rozmowie na wątku Rudziaszka ...i chyba dam se spokój bo nie da się współpracować tam gdzie jeden chce rządzić :shake:.......skończe tego bazara i dam se spokój ....znów będę sobie pomagać sama bez haloo na dogo ....bo nie o rozgłos mi chodzi a o lepszy los psiaków .....
A wogóle bolą mnie nogi bo mi się zachciało tapety myć :splat: i właziłam i złaziłam z drabiny i jeszcze musiałam uważać by nie zdepnąć Ozzulka :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przecież dziś musiał pomagać :diabloti::evil_lol:

a tak wogóle .......
czesc Alusia:calus:...kochana... nie wiem co sie stalo....nie martw sie tym ze ludzie maja jakies waty....najczesciej to jakies kompleksy i kryja to za wymadrzaniem sie. Najwazniejsze ze Ty czujesz ze robisz dobrze...i najwazniejsze ze cokolwiek robisz a nie siedzisz i marudzisz (jak co po niektorzy:oops::placz:). Ja jestem tak dumna z tego ze tyle robicie..... jestescie supermenki, Ty i reszta dzielnych dziewczynek. Oby wiecej takich ludzi:multi::loveu::multi:.
Alusia...nie zalamuj sie...jestem z Toba

co do pomagania psiowego to Maxina pom aga mi myc okna..... tam gdzie dostanie nochalem to sliczne szlaczki mam na dopiero co umytych oknach:mad:

Posted

[quote name='Alicja']Przynoszę śnieżek ze sobą :razz::razz:...u nas dziś zima ...tak najprawdziwsza ...:cool1:a ja już chciałabym wiosenkę :loveu::loveu::loveu:
u nas rano tez byl sniezek ale juz go ni ma:placz:....ale Eryk i tak zdazyl zamoczyc buty:loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
u nas rano tez byl sniezek ale juz go ni ma:placz:....ale Eryk i tak zdazyl zamoczyc buty:loveu:

gumiaczki by cza było ;)...a ja już chcę wiosnę :loveu:....ta pogoda źle na mnie działa:shake:

Posted

Alicja napisał(a):
gumiaczki by cza było ;)...a ja już chcę wiosnę :loveu:....ta pogoda źle na mnie działa:shake:

ja sie nawet ucieszylam ze sniegu.... bo i Eryk mial radoche i Maxina. To byl pierwszy snieg w jej zyciu. Zarla go jak wariatka:evil_lol:. U nas od srodu ulewne deszcze...chyba wole snieg:roll:

Posted

lolka75 napisał(a):
ja sie nawet ucieszylam ze sniegu.... bo i Eryk mial radoche i Maxina. To byl pierwszy snieg w jej zyciu. Zarla go jak wariatka:evil_lol:. U nas od srodu ulewne deszcze...chyba wole snieg:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Eryk tak jak ja :roll:....ja też przemokłam buty ;)....Ozzy lubi snieg :diabloti:czego doświadczyłam wczoraj jak TZ wrócił z wieczornego psacerku ....a pies miał za obrożą i na niej grudy błota z boiska cały urąbany .........bo pańcio pozwolił się w śnieżku pokulać :angryy::angryy::angryy:

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Eryk tak jak ja :roll:....ja też przemokłam buty ;)....Ozzy lubi snieg :diabloti:czego doświadczyłam wczoraj jak TZ wrócił z wieczornego psacerku ....a pies miał za obrożą i na niej grudy błota z boiska cały urąbany .........bo pańcio pozwolił się w śnieżku pokulać :angryy::angryy::angryy:

sama wiesz ze brudny pies.....;)
moj mezus szanowny juz wybyl.... zabojad jeden:shake:... wcale nie czuje ze byl w domu. C holera by to wziela...nie dosc ze przyjechal na chwilke to telefon tarabanil non stop:angryy:. I znow jestem sama...dobrze ze synus to moj wielki przyjaciel:loveu:.

Posted

lolka75 napisał(a):
sama wiesz ze brudny pies.....;)
moj mezus szanowny juz wybyl.... zabojad jeden:shake:... wcale nie czuje ze byl w domu. C holera by to wziela...nie dosc ze przyjechal na chwilke to telefon tarabanil non stop:angryy:. I znow jestem sama...dobrze ze synus to moj wielki przyjaciel:loveu:.

:calus: przyjedzie znowu ...

Qba to też mój super qmpel ...tylko że nawet jemu nie mogę wszystkiego powiedzieć i zostaje Ozzy ....:razz: