Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem już wrócona z zakupów i psacerku ....wypijam kaff i biorę się za robótki domowe :cool1:....ale będę zaglądać na dogo :evil_lol:...

dobereczek

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze kilka i juz nie przynudzam:oops:

i wstyd mi ze za ciemne:oops:...ale skakalam z ustawieniami jak glupia i nic i tak mi z tego nie wyjszlo:placz:

Posted

[quote name='lolka75']"kolego";)...... to Didja, co podobno po hiszpansku znaczy szczescie. Sama myslalam ze to suka. Nawet zapytalam wlascicielki czy ona juz miala cieczke bo sa z Maxina w jednym wieku.... A pani mi na to ze nie miala i miec nie bedzie:evil_lol::evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: tośmy obie spostrzegawcze ;)

Posted

[quote name='Alicja']
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: tośmy obie spostrzegawcze ;)

ale w tym jego futrze to siuraka nie widac:niewiem:..................:roflt:

Posted

[quote name='lolka75']ale w tym jego futrze to siuraka nie widac:niewiem:..................:roflt:

skutecznie se ukrył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a ma taką dziewczęcą urodę ;)

Posted

[quote name='Alicja']skutecznie se ukrył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a ma taką dziewczęcą urodę ;)
naprawde:loveu:

No to dzisiaj pokaze jaka zima zla przyszla do wiatrakowni:evil_lol:

:roflt:

Posted

[quote name='Alicja'] bereczek świątecznie i wiosennie :calus:

a witaj Alutko pieknie w swiateczny dzien:loveu:

[quote name='furciaczek']Gdzies Ty??
jestem tylko mie kregoslup strzelil i ledwo siedze...jestem przy kompie na chwilke i zaraz musze sie polozyc na podlodze.....a do kibla to na czworaka chodze:roll:. Ciezko sie zyje jak nie ma kto pomoc:shake:. Dobrze ze dziecko zaradne i sobie sam jedzenie robi:placz:

Posted

[quote name='lolka75']a witaj Alutko pieknie w swiateczny dzien:loveu:

jestem tylko mie kregoslup strzelil i ledwo siedze...jestem przy kompie na chwilke i zaraz musze sie polozyc na podlodze.....a do kibla to na czworaka chodze:roll:. Ciezko sie zyje jak nie ma kto pomoc:shake:. Dobrze ze dziecko zaradne i sobie sam jedzenie robi:placz:

:glaszcze: o Moja Koffana ...kuruj się szybciorkiem ...współczuwam :calus:

Posted

[quote name='Alicja']Loleczku :calus: jak dzisiaj :razz::razz:
czesc Alutka. Ty jestes troskliwa dziewczynka:calus:.
Jakos ciapie powoli. Bylam z psem na spacerku...ale pies sie wkurzal bo to bylo zolwie tempo:shake:. Juz chodze w pozycji homo sapiens ale boli jak cholera:-(. Dziekuje ze o mnie pamietasz kochana

Posted

[quote name='lolka75']czesc Alutka. Ty jestes troskliwa dziewczynka:calus:.
Jakos ciapie powoli. Bylam z psem na spacerku...ale pies sie wkurzal bo to bylo zolwie tempo:shake:. Juz chodze w pozycji homo sapiens ale boli jak cholera:-(. Dziekuje ze o mnie pamietasz kochana

:glaszcze: współczuwam boleści ....na pewno sobie tam jakoś farmaceutycznie dogadzasz ;)....liczę ze ból szybciutko minie bo jak tu funkcjonować :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']
:glaszcze: współczuwam boleści ....na pewno sobie tam jakoś farmaceutycznie dogadzasz ;)....liczę ze ból szybciutko minie bo jak tu funkcjonować :razz::razz:
troche tam ciapkam sie jakimis masciami przeciwbolowymi i lykam prochy na bolesci ale to slabo pomaga. Ale zauwazylam ze jak sie rozruszam to na drugi dzien mniej boli:multi:. Dzisiaj wyciagne wiosla, ktore zarosly kuszem w schowku:oops::roll:....czas sie za siebie wziac
a wlasnie sobie zamowilam kosmetyki:multi: i ide wyslac zamowionko bo poczta musze (zapomnialam swojego loginu i nie moge komputerkiem:oops::placz:). Lubiam ta firme bo nie testuje na zwierzakach i opiera sie na wyciagach roslinnych:thumbs:....juz sie nie moge doczekac:multi:. Ja to mam te radosci w zyciu:stupid::jumpie: