Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jestem już wrócona z zakupów i psacerku ....wypijam kaff i biorę się za robótki domowe :cool1:....ale będę zaglądać na dogo :evil_lol:... dobereczek Quote
furciaczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jej ale ona wielgachna:crazyeye::crazyeye::loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :multi::multi::multi:jaki fajny kolorowy psi przekładaniec :loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/166/c0c444af9ae96a7e.jpg Quote
lolka75 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:jaki fajny kolorowy psi przekładaniec :loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/166/c0c444af9ae96a7e.jpg no:loveu:...i co najwazniejsze lubia sie ze soba bawic:multi: sorki ze takie nudne ale uwielbiam jak rozdziawiaja paszcze:loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ,,....alem się uśmiała z twojego kawału koleżanko ;)....'' http://images24.fotosik.pl/170/7921a6632cefa9f5.jpg Quote
lolka75 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 i jeszcze kilka i juz nie przynudzam:oops: i wstyd mi ze za ciemne:oops:...ale skakalam z ustawieniami jak glupia i nic i tak mi z tego nie wyjszlo:placz: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :multi::multi::multi:dawa dawa ...przynudzaj :loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Alicja'],,....alem się uśmiała z twojego kawału koleżanko ;)....'' http://images24.fotosik.pl/170/7921a6632cefa9f5.jpg "kolego";)...... to Didja, co podobno po hiszpansku znaczy szczescie. Sama myslalam ze to suka. Nawet zapytalam wlascicielki czy ona juz miala cieczke bo sa z Maxina w jednym wieku.... A pani mi na to ze nie miala i miec nie bedzie:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='lolka75']"kolego";)...... to Didja, co podobno po hiszpansku znaczy szczescie. Sama myslalam ze to suka. Nawet zapytalam wlascicielki czy ona juz miala cieczke bo sa z Maxina w jednym wieku.... A pani mi na to ze nie miala i miec nie bedzie:evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: tośmy obie spostrzegawcze ;) Quote
lolka75 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Alicja'] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: tośmy obie spostrzegawcze ;) ale w tym jego futrze to siuraka nie widac:niewiem:..................:roflt: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='lolka75']ale w tym jego futrze to siuraka nie widac:niewiem:..................:roflt: skutecznie se ukrył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a ma taką dziewczęcą urodę ;) Quote
lolka75 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja']skutecznie se ukrył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a ma taką dziewczęcą urodę ;) naprawde:loveu: No to dzisiaj pokaze jaka zima zla przyszla do wiatrakowni:evil_lol: :roflt: Quote
furciaczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Piekna jest:loveu: No beda smigac na sankach holendry :roflt: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ....ile śniegu :roflt: :roflt: :roflt: ile kwiatusiów i panience do twarzy ;) wśród nich :loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/166/6f103ea72384f454.jpg Quote
lolka75 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Alicja'] bereczek świątecznie i wiosennie :calus: a witaj Alutko pieknie w swiateczny dzien:loveu: [quote name='furciaczek']Gdzies Ty?? jestem tylko mie kregoslup strzelil i ledwo siedze...jestem przy kompie na chwilke i zaraz musze sie polozyc na podlodze.....a do kibla to na czworaka chodze:roll:. Ciezko sie zyje jak nie ma kto pomoc:shake:. Dobrze ze dziecko zaradne i sobie sam jedzenie robi:placz: Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='lolka75']a witaj Alutko pieknie w swiateczny dzien:loveu: jestem tylko mie kregoslup strzelil i ledwo siedze...jestem przy kompie na chwilke i zaraz musze sie polozyc na podlodze.....a do kibla to na czworaka chodze:roll:. Ciezko sie zyje jak nie ma kto pomoc:shake:. Dobrze ze dziecko zaradne i sobie sam jedzenie robi:placz: :glaszcze: o Moja Koffana ...kuruj się szybciorkiem ...współczuwam :calus: Quote
lolka75 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Alicja']Loleczku :calus: jak dzisiaj :razz::razz: czesc Alutka. Ty jestes troskliwa dziewczynka:calus:. Jakos ciapie powoli. Bylam z psem na spacerku...ale pies sie wkurzal bo to bylo zolwie tempo:shake:. Juz chodze w pozycji homo sapiens ale boli jak cholera:-(. Dziekuje ze o mnie pamietasz kochana Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='lolka75']czesc Alutka. Ty jestes troskliwa dziewczynka:calus:. Jakos ciapie powoli. Bylam z psem na spacerku...ale pies sie wkurzal bo to bylo zolwie tempo:shake:. Juz chodze w pozycji homo sapiens ale boli jak cholera:-(. Dziekuje ze o mnie pamietasz kochana :glaszcze: współczuwam boleści ....na pewno sobie tam jakoś farmaceutycznie dogadzasz ;)....liczę ze ból szybciutko minie bo jak tu funkcjonować :razz::razz: Quote
lolka75 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Alicja'] :glaszcze: współczuwam boleści ....na pewno sobie tam jakoś farmaceutycznie dogadzasz ;)....liczę ze ból szybciutko minie bo jak tu funkcjonować :razz::razz: troche tam ciapkam sie jakimis masciami przeciwbolowymi i lykam prochy na bolesci ale to slabo pomaga. Ale zauwazylam ze jak sie rozruszam to na drugi dzien mniej boli:multi:. Dzisiaj wyciagne wiosla, ktore zarosly kuszem w schowku:oops::roll:....czas sie za siebie wziac a wlasnie sobie zamowilam kosmetyki:multi: i ide wyslac zamowionko bo poczta musze (zapomnialam swojego loginu i nie moge komputerkiem:oops::placz:). Lubiam ta firme bo nie testuje na zwierzakach i opiera sie na wyciagach roslinnych:thumbs:....juz sie nie moge doczekac:multi:. Ja to mam te radosci w zyciu:stupid::jumpie: Quote
Recommended Posts