clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']np taką za chudą Klockową :evil_lol:.:loveu: do wakacji zgrubne... już mie sie robią wałeczki na brzuchu :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']do wakacji zgrubne... już mie sie robią wałeczki na brzuchu :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam :oops:.........wałeczki :evil_lol::evil_lol:.... Loluś :calus: smutki i komplexy precz .....;) Quote
lolka75 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']do wakacji zgrubne... już mie sie robią wałeczki na brzuchu :evil_lol::evil_lol: te waleczki to jelitka co przez skore przeswituja:eviltong: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='lolka75']te waleczki to jelitka co przez skore przeswituja:eviltong: nie nie ....najprawdziwsze sadełko :multi::multi::multi: a jak chcesz to dam ci linka do albumu na fotosiku i zobaczysz jak niedawno jeszcze wygladałam ;) Quote
lolka75 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']nie nie ....najprawdziwsze sadełko :multi::multi::multi: a jak chcesz to dam ci linka do albumu na fotosiku i zobaczysz jak niedawno jeszcze wygladałam ;) dziwne....dopiero jak chcialam zacytowac to ukazala mi sie druga czesc postu:-o....co to za czary:crazyeye:? a co do linka to dawaj:multi:...chce ogladac:multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='lolka75']dziwne....dopiero jak chcialam zacytowac to ukazala mi sie druga czesc postu:-o....co to za czary:crazyeye:? a co do linka to dawaj:multi:...chce ogladac:multi::loveu: pośrę Ci na PW ;)..ino że dopiero dotarłam do domeczku :loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Alu, dziekuje za lineczki.... i jeszcze raz przepraszam za to co tam popisalam.....ale wyslane to po ptakach Quote
furciaczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dziendoberek sasiadko z za morza:loveu: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='lolka75']Alu, dziekuje za lineczki.... i jeszcze raz przepraszam za to co tam popisalam.....ale wyslane to po ptakach Loleczko ...:calus:... milutkie godzionka życzę :multi::loveu::multi: jak się pozbieram ;) i wrócę od dentysty to napiszę do Ciebie ...bo teraz jestem odrobinkę rozkojarzona ;)przed wizytą ...:razz: Quote
lolka75 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja'] Loleczko ...:calus:... milutkie godzionka życzę :multi::loveu::multi: jak się pozbieram ;) i wrócę od dentysty to napiszę do Ciebie ...bo teraz jestem odrobinkę rozkojarzona ;)przed wizytą ...:razz: nie trzeba Alu...nie odpisuj mi na te bzdety co Ci tam powypisywalam.....naszlo mnie...taka chwila slabosci:oops: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='lolka75']nie trzeba Alu...nie odpisuj mi na te bzdety co Ci tam powypisywalam.....naszlo mnie...taka chwila slabosci:oops: Moja Ty bzdetko koffana :calus: to wcale nie bzdetki ....;):razz: a tymczasem Cię witam porannie :loveu::multi::loveu:z deszczowego i wietrznego Śląska Quote
lolka75 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']Moja Ty bzdetko koffana :calus: to wcale nie bzdetki ....;):razz: a tymczasem Cię witam porannie :loveu::multi::loveu:z deszczowego i wietrznego Śląska witaski Alutka:loveu: u mnie w nocy burza z piorunami byla, walilo gradem i deszczem.....a teraz wieje jakby koniec swiata przyszedl:shake:. Pies mi sie ze strachu zwalil w domku:shake:. Nie lubie wiatru:roll: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 osz cholera... ja też nie lubie wiatru... bo zazwyczaj nestępstwem jest... odcięcie od neta :evil_lol::evil_lol: a tak serio to takie tornada mnie przerażają... mój psiak ma to w dupie, ale te inne :placz::placz: cze LOL ;) Quote
lolka75 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']osz cholera... ja też nie lubie wiatru... bo zazwyczaj nestępstwem jest... odcięcie od neta :evil_lol::evil_lol: a tak serio to takie tornada mnie przerażają... mój psiak ma to w dupie, ale te inne :placz::placz: cze LOL ;) Magdus...Ty masz wielgachne serduszko w tej malenkiej klateczce piersiowej:loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Zameldowywuję że był śnieg , deszcz , burza z piorunami ....więc przegląd wszystkiego :razz::razz:...i wieje coraz mocniej :roll: Quote
lolka75 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']Zameldowywuję że był śnieg , deszcz , burza z piorunami ....więc przegląd wszystkiego :razz::razz:...i wieje coraz mocniej :roll: ja sie seryjnie boje wiatru. Kiedys mieszkalismy w lesie...to znaczy w domku w lesie:roll: i musialam jezdzic rowerem do miasta, wozic Eryka do szkoly i byla podobna wichura, drzewa lamaly sie jak zapalki. Jak zobaczylam ze na nas upada drzewo to histerii dostalam:oops:. Od tego czasu panikuje jak widze mocno ruszajace sie drzewa:-(. Bylam na spacerku z piesem wlasnie. Spacerek trwal chyba jakie 7 minut:roll:...kupa, siki i wio do domku:oops: Quote
furciaczek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No na wyspie tez wieje jak cholera:shake: nie cierpie wiatru... gdyby nie pies to by mnie chyba zwialo:lol: Quote
lolka75 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 furciaczek napisał(a):No na wyspie tez wieje jak cholera:shake: nie cierpie wiatru... gdyby nie pies to by mnie chyba zwialo:lol: noo...wy chudzinki macie ten problem:cool3:...ja nie:cool1:..mnie jedynie pies na smyczy powiewa jak latawiec:eviltong: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='lolka75']noo...wy chudzinki macie ten problem:cool3:...ja nie:cool1:..mnie jedynie pies na smyczy powiewa jak latawiec:eviltong: A mnie tam też porwać nie chciało :shake:.....i zaś się sprawdziło stare porzekadło :razz:ze złego Diabli nie biorą :diabloti:.............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Berek Alunia dziwna pogode mam dzisiaj.... i pies moj dziwnie sie zachowuje....cos dziwnego wisi w powietrzu:shake: Quote
furciaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='lolka75']Berek Alunia dziwna pogode mam dzisiaj.... i pies moj dziwnie sie zachowuje....cos dziwnego wisi w powietrzu:shake: Jaki optymizm:eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='lolka75']Berek Alunia dziwna pogode mam dzisiaj.... i pies moj dziwnie sie zachowuje....cos dziwnego wisi w powietrzu:shake: Loluś ....:hmmmm: jak się to stało ze ja tu za dnia po raz wtóry nie dotarłam :roll:.... i jak minął dzionek ...chyba nie było tak źle :razz::razz: :calus: dobranoc tymczasem Quote
lolka75 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='furciaczek']Jaki optymizm:eviltong: moj chlop tez tak zawsze do mnie mowi:loveu: [quote name='Alicja']Loluś ....:hmmmm: jak się to stało ze ja tu za dnia po raz wtóry nie dotarłam :roll:.... i jak minął dzionek ...chyba nie było tak źle :razz::razz: :calus: dobranoc tymczasem wczoraj bylo nawet fajnie...i spac poszlam o jakiejsc dziwnej porze:shake:....ze dzisiaj jestem wyspana:niewiem:. Cos sie ze mna dzieje? Moze budze sie ze snu zimowego:hmmmm:. Idem na spacera bo suke cos nosi po domku:p I dzien dobry kochanienkie:loveu: Quote
furciaczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dziendobry:loveu: Milego spacerku zycze:multi: Quote
Recommended Posts