Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']do wakacji zgrubne... już mie sie robią wałeczki na brzuchu :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam :oops:.........wałeczki :evil_lol::evil_lol:....

Loluś :calus: smutki i komplexy precz .....;)

Posted

[quote name='clockwork']do wakacji zgrubne... już mie sie robią wałeczki na brzuchu :evil_lol::evil_lol:
te waleczki to jelitka co przez skore przeswituja:eviltong:

Posted

[quote name='lolka75']te waleczki to jelitka co przez skore przeswituja:eviltong:
nie nie ....najprawdziwsze sadełko :multi::multi::multi:

a jak chcesz to dam ci linka do albumu na fotosiku i zobaczysz jak niedawno jeszcze wygladałam ;)

Posted

[quote name='Alicja']nie nie ....najprawdziwsze sadełko :multi::multi::multi:

a jak chcesz to dam ci linka do albumu na fotosiku i zobaczysz jak niedawno jeszcze wygladałam ;)

dziwne....dopiero jak chcialam zacytowac to ukazala mi sie druga czesc postu:-o....co to za czary:crazyeye:?
a co do linka to dawaj:multi:...chce ogladac:multi::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']dziwne....dopiero jak chcialam zacytowac to ukazala mi sie druga czesc postu:-o....co to za czary:crazyeye:?
a co do linka to dawaj:multi:...chce ogladac:multi::loveu:

pośrę Ci na PW ;)..ino że dopiero dotarłam do domeczku :loveu::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']Alu, dziekuje za lineczki.... i jeszcze raz przepraszam za to co tam popisalam.....ale wyslane to po ptakach

Loleczko ...:calus:... milutkie godzionka życzę :multi::loveu::multi:

jak się pozbieram ;) i wrócę od dentysty to napiszę do Ciebie ...bo teraz jestem odrobinkę rozkojarzona ;)przed wizytą ...:razz:

Posted

[quote name='Alicja']
Loleczko ...:calus:... milutkie godzionka życzę :multi::loveu::multi:

jak się pozbieram ;) i wrócę od dentysty to napiszę do Ciebie ...bo teraz jestem odrobinkę rozkojarzona ;)przed wizytą ...:razz:
nie trzeba Alu...nie odpisuj mi na te bzdety co Ci tam powypisywalam.....naszlo mnie...taka chwila slabosci:oops:

Posted

[quote name='lolka75']nie trzeba Alu...nie odpisuj mi na te bzdety co Ci tam powypisywalam.....naszlo mnie...taka chwila slabosci:oops:

Moja Ty bzdetko koffana :calus: to wcale nie bzdetki ....;):razz:
a tymczasem Cię witam porannie :loveu::multi::loveu:z deszczowego i wietrznego Śląska

Posted

[quote name='Alicja']Moja Ty bzdetko koffana :calus: to wcale nie bzdetki ....;):razz:
a tymczasem Cię witam porannie :loveu::multi::loveu:z deszczowego i wietrznego Śląska

witaski Alutka:loveu:
u mnie w nocy burza z piorunami byla, walilo gradem i deszczem.....a teraz wieje jakby koniec swiata przyszedl:shake:. Pies mi sie ze strachu zwalil w domku:shake:. Nie lubie wiatru:roll:

Posted

osz cholera... ja też nie lubie wiatru... bo zazwyczaj nestępstwem jest... odcięcie od neta :evil_lol::evil_lol:

a tak serio to takie tornada mnie przerażają... mój psiak ma to w dupie, ale te inne :placz::placz:

cze LOL ;)

Posted

[quote name='clockwork']osz cholera... ja też nie lubie wiatru... bo zazwyczaj nestępstwem jest... odcięcie od neta :evil_lol::evil_lol:

a tak serio to takie tornada mnie przerażają... mój psiak ma to w dupie, ale te inne :placz::placz:

cze LOL ;)
Magdus...Ty masz wielgachne serduszko w tej malenkiej klateczce piersiowej:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Zameldowywuję że był śnieg , deszcz , burza z piorunami ....więc przegląd wszystkiego :razz::razz:...i wieje coraz mocniej :roll:
ja sie seryjnie boje wiatru. Kiedys mieszkalismy w lesie...to znaczy w domku w lesie:roll: i musialam jezdzic rowerem do miasta, wozic Eryka do szkoly i byla podobna wichura, drzewa lamaly sie jak zapalki. Jak zobaczylam ze na nas upada drzewo to histerii dostalam:oops:. Od tego czasu panikuje jak widze mocno ruszajace sie drzewa:-(.
Bylam na spacerku z piesem wlasnie. Spacerek trwal chyba jakie 7 minut:roll:...kupa, siki i wio do domku:oops:

Posted

furciaczek napisał(a):
No na wyspie tez wieje jak cholera:shake: nie cierpie wiatru...
gdyby nie pies to by mnie chyba zwialo:lol:

noo...wy chudzinki macie ten problem:cool3:...ja nie:cool1:..mnie jedynie pies na smyczy powiewa jak latawiec:eviltong:

Posted

[quote name='lolka75']noo...wy chudzinki macie ten problem:cool3:...ja nie:cool1:..mnie jedynie pies na smyczy powiewa jak latawiec:eviltong:

A mnie tam też porwać nie chciało :shake:.....i zaś się sprawdziło stare porzekadło :razz:ze złego Diabli nie biorą :diabloti:.............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']Berek Alunia
dziwna pogode mam dzisiaj.... i pies moj dziwnie sie zachowuje....cos dziwnego wisi w powietrzu:shake:

Loluś ....:hmmmm: jak się to stało ze ja tu za dnia po raz wtóry nie dotarłam :roll:.... i jak minął dzionek ...chyba nie było tak źle :razz::razz:

:calus: dobranoc tymczasem

Posted

[quote name='furciaczek']Jaki optymizm:eviltong:

moj chlop tez tak zawsze do mnie mowi:loveu:

[quote name='Alicja']Loluś ....:hmmmm: jak się to stało ze ja tu za dnia po raz wtóry nie dotarłam :roll:.... i jak minął dzionek ...chyba nie było tak źle :razz::razz:

:calus: dobranoc tymczasem
wczoraj bylo nawet fajnie...i spac poszlam o jakiejsc dziwnej porze:shake:....ze dzisiaj jestem wyspana:niewiem:. Cos sie ze mna dzieje? Moze budze sie ze snu zimowego:hmmmm:.
Idem na spacera bo suke cos nosi po domku:p
I dzien dobry kochanienkie:loveu: