Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']Alutkowo najmilejsza witaj....idziekus za kawe.....tez jestem uzalezniona
uzależnieniom mówimy stanowcze NIE! :roll:

[quote name='lolka75']..... Magda, to naprawde Ty.................................. bo myslalam ze juz mnie nie lubisz
no naprawde ja... lubiam cie alem była zdechnięta potem miałam tyyyyle nadrabiania.... :mdleje:

[quote name='Alicja']oj muszę uważac co by stworzonka nie łyknąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie łykaj nie łykaj :shake:
[quote name='lolka75']Alutka....lykaj...ono sprytne i sie uwolni druga strona

buuuhahahhahhaha.... a tera to cie i koffom a nie ino lubie :loveu::loveu:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z dwojga złego ;)
noo:evil_lol::evil_lol:
pikna pogoda u mnie...ide ze piesem bo wczoraj poszkodowana byla bo mnie grypa przygniotla do wyrka...i wychodzilismy tylko na siku na 10 minut:oops::shake:. Dzisiaj pobiegamy:loveu:. A ona jak sie wynudzi to wymysla okropnie. Wczoraj wieczorem przynosila mi pileczke do lozka zebym jej rzucala:roll:, pozniej przyniosla cebulke z kuchni:roll:..ale tak delikatnie nosila ze skorka nienaruszona:loveu:, pozniej przynosila po kolei pluszaki z Eryka pokoju...ale tak nosila po cichutku, bo wie ze jej nie wolno:evil_lol:. Na koniec naszczekala na kocice bo ta przylazla pic z psiej miski. Co kocica na to?? Popatrzyla na psa jednym okiem...i pila dalej:loveu:.

Posted

[quote name='clockwork']uzależnieniom mówimy stanowcze NIE! :roll:

buuuhahahhahhaha.... a tera to cie i koffom a nie ino lubie :loveu::loveu:
no to jak mie juz koffosz to bedziemy sie tez pluskac w jednej wannie jak Ty z Alutka?:oops::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']noo:evil_lol::evil_lol:
pikna pogoda u mnie....

dlaczego wy mi to robicie :placz::placz: a u nas wali sniegiem jak ściekniony :placz::placz:

[quote name='lolka75']no to jak mie juz koffosz to bedziemy sie tez pluskac w jednej wannie jak Ty z Alutka?:oops::loveu::diabloti:
ale u Ciebie... bo u mnie woda droga a Ala przebrała limit :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']no to jak mie juz koffosz to bedziemy sie tez pluskac w jednej wannie jak Ty z Alutka?:oops::loveu::diabloti:

tylko uważaj ...nie napuszczaj za dużo wody bo Klocusiowa wpada między piany jak się fale zrobi :roll::loveu:

[quote name='clockwork']dlaczego wy mi to robicie :placz::placz: a u nas wali sniegiem jak ściekniony :placz::placz:

potwierdzam :placz::placz::placz::placz::placz:

że niby ja :roll:.........przecie przywiezłam w termosie :grins:

Posted

[quote name='Alicja']tylko uważaj ...nie napuszczaj za dużo wody bo Klocusiowa wpada między piany jak się fale zrobi :roll::loveu:
ja zawsze nalewam malo wody bo jak wlaze to sie jej poziom drastycznie podnosi

że niby ja :roll:.........przecie przywiezłam w termosie :grins:

Posted

[quote name='clockwork']dlaczego wy mi to robicie :placz::placz: a u nas wali sniegiem jak ściekniony :placz::placz:

ja tam wolalamby snieg
moze byc u mnie:cool3:..... ale uprzedzam ze jak jest kapiel to psica sie gapi caly czas:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']moze byc u mnie:cool3:..... ale uprzedzam ze jak jest kapiel to psica sie gapi caly czas:loveu:

aaa no to kiepsko.. że nie masz łazienki w której można sie zamknąć ino cza w balii to ja dziękuje ;)

Posted

[quote name='clockwork']aaa no to kiepsko.. że nie masz łazienki w której można sie zamknąć ino cza w balii to ja dziękuje ;)
a po co sie zamykac w lazience:niewiem:....ja jestem za wolnoscia w szerokim tego slowa znaczeniu

Posted

[quote name='clockwork']aaa no to kiepsko.. że nie masz łazienki w której można sie zamknąć ino cza w balii to ja dziękuje ;)

:razz::razz:szczoteczką Moją do ząbków plecki myjesz :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:szczoteczką Moją do ząbków plecki myjesz :hmmmm:
Alutka...takie male i kosciste plecki to nawet na szczoteczce sladu nie bedzie:diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']Alutka...takie male i kosciste plecki to nawet na szczoteczce sladu nie bedzie:diabloti:

a to ja wiem że plecki maluśkie ....6 banieczek wlazło ....a i tak bidulki się :roll::oops:stukały .....:oops:

Posted

[quote name='Alicja']a to ja wiem że plecki maluśkie ....6 banieczek wlazło ....a i tak bidulki się :roll::oops:stukały .....:oops:

że kto sie stukał?? banieczki???? :oops:
aaa... tak sie rozmnaża kase... inwestujesz 6 baniek :razz::razz::roll:

Posted

[quote name='clockwork']
że kto sie stukał?? banieczki???? :oops:
aaa... tak sie rozmnaża kase... inwestujesz 6 baniek :razz::razz::roll:

noooo...a w pudełku było już 8 ;)

Posted

[quote name='Alicja']noooo...a w pudełku było już 8 ;)

ooo i to sie nazywa robienie kasy ... dorobiłaś sie na moich własnych plecach... na garbie moim i na kościach kase rozmnożyłaś :shake::shake::cool1:

Posted

[quote name='clockwork']ooo i to sie nazywa robienie kasy ... dorobiłaś sie na moich własnych plecach... na garbie moim i na kościach kase rozmnożyłaś :shake::shake::cool1:
no to jak ...zakładasz ze Mna :grins:spółkę :razz:;)

Posted

[quote name='Alicja']no to jak ...zakładasz ze Mna :grins:spółkę :razz:;)

bedziecie spolkowac:crazyeye::diabloti:

:hand: dzien dobry Lolkowa:multi:

Posted

[quote name='agbar']bedziecie spolkowac:crazyeye::diabloti:

no TAK :roll::evil_lol:

:hand: dzien dobry Lolkowa:multi:

siem przyłączam do powitanka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']nie ma to jak porzadne spolkowanie z ranca:multi::loveu:

witajcie dziewuszki:loveu::loveu:

;)...znasz się na rzeczy i wiesz co dobre :multi:

Jak tam Wasza Wesoła Gromadka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']a zebys wiedziala Alcia ze gromadka dzis wesola...i zre jak najeta:roll:....co im sie dzisiaj dzieje:niewiem:?....moze idzie mrozna zima :diabloti:

;)....to ja naszą zimę wysłałam do Was :evil_lol::evil_lol:...u nas za to deszcz i plucha ...wcale mi się to nie podoba :shake:

Posted

[quote name='Alicja'];)....to ja naszą zimę wysłałam do Was :evil_lol::evil_lol:...u nas za to deszcz i plucha ...wcale mi się to nie podoba :shake:

dzieki Ci slodka Alicjo:loveu:...bedzie zimka...bedzie zimka:multi:

Posted

milosc mojej suki do mojej kocicy jest przeogromna i niereformowalna. Maxina juz tyle razy dostala po pysku a mimo to nadal kocha i nadal sie nie zniecheca:niewiem:
"- kocham cie ty moja mala czarnuszko..."

"- a ja cie NIE!! i masz".... i lisc:diabloti:

"- ale ja cie naprawde kocham, udowodnie ci to...masz caluska":loveu:

"- to za caluska dostaniesz dwa liscie:diabloti:"