Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']Alu...probowalam....kocisko darlo sie jakbym ja ze skory obdzierala:mad:. A tak ogolnie to mam bardzo rozpieszczone zwierzaki:evil_lol:

pójdzie spać ;)i będzie dobrze :kciuki:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarna pojadla:roll: i spi teraz. Tylko martwie sie bo ma zasunieta trzecia powieke tak do 1/3 oka. Wiem ze to moze byc po narkozie...no ale dobre martwienie nigdy nie jest zle............:hmmmm::stupid::diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']Czarna pojadla:roll: i spi teraz. Tylko martwie sie bo ma zasunieta trzecia powieke tak do 1/3 oka. Wiem ze to moze byc po narkozie...no ale dobre martwienie nigdy nie jest zle............:hmmmm::stupid::diabloti:

będzie dobrze ..jutro to już bedzie Twoja kocinka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']będzie dobrze ..jutro to już bedzie Twoja kocinka :loveu::loveu:

chcialabym bo serce sie kraje jak tak obija sie o meble...:-(. I wlasnie wskoczyla do nas na lozko:loveu:...bedzie spala z nami:loveu:. Tylko znowu Maxina robi takie sutne oczy:shake:. Dobrze ze ja nie mam wiecej dzieci...zameczylo by mnie sumienie:-(

Posted

dzien dobry:loveu:
Przynosze poranny raport:loveu:.
Kocisko spalo ze mna cala noc...wobec powyzszego siem nie wyspalam:shake:. Oczka ma juz ladne, lezy sobie na brzuszku, a nie jak wczoraj tylko boczkiem. Zaraz dam jesc calej bandzie bo cos nie na mnie gapi za mocno:evil_lol:. Psisko juz po spacerku, wlasnie morduje dinozaura:roll:. Eryk buduje statek kosmiczny z lego i drze sie ze ma ochote na platki z mlekiem. Maz we Francy tyra na rodzine:roll:.
Taki oto raporcik:p.

Posted

[quote name='lolka75']dzien dobry:loveu:
Przynosze poranny raport:loveu:.
Kocisko spalo ze mna cala noc...wobec powyzszego siem nie wyspalam:shake:. Oczka ma juz ladne, lezy sobie na brzuszku, a nie jak wczoraj tylko boczkiem. Zaraz dam jesc calej bandzie bo cos nie na mnie gapi za mocno:evil_lol:. Psisko juz po spacerku, wlasnie morduje dinozaura:roll:. Eryk buduje statek kosmiczny z lego i drze sie ze ma ochote na platki z mlekiem. Maz we Francy tyra na rodzine:roll:.
Taki oto raporcik:p.

:hmmmm: a dlaczemu ONE w sobotę tak wcześnie wstają :razz::razz:

Bereczek :loveu::loveu:cieszkam że kicia już lepiej .

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: a dlaczemu ONE w sobotę tak wcześnie wstają :razz::razz:

Bereczek :loveu::loveu:cieszkam że kicia już lepiej .

bo towarzystwo sie domaga mojego wstacia:shake:...ale jak oporzadze ta bande to zawsze sobie jeszcze chrapne z godzinke:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Super ze juz lepiej sie czuje:loveu:

kocisko jak nowonarodzone.....a za to ja jakby mnie diably mielily...goraczka, smarki, kaszel i wszystko co paskudne:bigcry:. Grypa rulez:placz:

Posted

[quote name='Alicja']wpadłam do Cię z kawusią i świezą prasą, Moja ty Loleczko

co tak siedzisz??? :razz::razz::evil_lol::evil_lol:

cze Lolka ... nie było mnie u ciebie ale już estem wrócona do świata żywych :multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']co tak siedzisz??? :razz::razz::evil_lol::evil_lol:

a tak siedze bo sama kawę pijałam :razz:

cze Lolka ... nie było mnie u ciebie ale już estem wrócona do świata żywych :multi::multi::loveu:

no widzisz :razz:....tyś wrócona:multi: a Lolcia się zachorzała :glaszcze:

Posted

[quote name='Alicja']wpadłam do Cię z kawusią i świezą prasą, Moja ty Loleczko
Alutkowo najmilejsza witaj....idziekus za kawe.....tez jestem uzalezniona

Posted

[quote name='clockwork']co tak siedzisz??? :razz::razz::evil_lol::evil_lol:

..... Magda, to naprawde Ty.................................. bo myslalam ze juz mnie nie lubisz