Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='lolka75']Alu...probowalam....kocisko darlo sie jakbym ja ze skory obdzierala:mad:. A tak ogolnie to mam bardzo rozpieszczone zwierzaki:evil_lol: pójdzie spać ;)i będzie dobrze :kciuki: Quote
lolka75 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Czarna pojadla:roll: i spi teraz. Tylko martwie sie bo ma zasunieta trzecia powieke tak do 1/3 oka. Wiem ze to moze byc po narkozie...no ale dobre martwienie nigdy nie jest zle............:hmmmm::stupid::diabloti: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='lolka75']Czarna pojadla:roll: i spi teraz. Tylko martwie sie bo ma zasunieta trzecia powieke tak do 1/3 oka. Wiem ze to moze byc po narkozie...no ale dobre martwienie nigdy nie jest zle............:hmmmm::stupid::diabloti: będzie dobrze ..jutro to już bedzie Twoja kocinka :loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja']będzie dobrze ..jutro to już bedzie Twoja kocinka :loveu::loveu: chcialabym bo serce sie kraje jak tak obija sie o meble...:-(. I wlasnie wskoczyla do nas na lozko:loveu:...bedzie spala z nami:loveu:. Tylko znowu Maxina robi takie sutne oczy:shake:. Dobrze ze ja nie mam wiecej dzieci...zameczylo by mnie sumienie:-( Quote
furciaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Mam nadzieje ze jutro kocina wroci do normy:) Quote
lolka75 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 dzien dobry:loveu: Przynosze poranny raport:loveu:. Kocisko spalo ze mna cala noc...wobec powyzszego siem nie wyspalam:shake:. Oczka ma juz ladne, lezy sobie na brzuszku, a nie jak wczoraj tylko boczkiem. Zaraz dam jesc calej bandzie bo cos nie na mnie gapi za mocno:evil_lol:. Psisko juz po spacerku, wlasnie morduje dinozaura:roll:. Eryk buduje statek kosmiczny z lego i drze sie ze ma ochote na platki z mlekiem. Maz we Francy tyra na rodzine:roll:. Taki oto raporcik:p. Quote
Alicja Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='lolka75']dzien dobry:loveu: Przynosze poranny raport:loveu:. Kocisko spalo ze mna cala noc...wobec powyzszego siem nie wyspalam:shake:. Oczka ma juz ladne, lezy sobie na brzuszku, a nie jak wczoraj tylko boczkiem. Zaraz dam jesc calej bandzie bo cos nie na mnie gapi za mocno:evil_lol:. Psisko juz po spacerku, wlasnie morduje dinozaura:roll:. Eryk buduje statek kosmiczny z lego i drze sie ze ma ochote na platki z mlekiem. Maz we Francy tyra na rodzine:roll:. Taki oto raporcik:p. :hmmmm: a dlaczemu ONE w sobotę tak wcześnie wstają :razz::razz: Bereczek :loveu::loveu:cieszkam że kicia już lepiej . Quote
lolka75 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: a dlaczemu ONE w sobotę tak wcześnie wstają :razz::razz: Bereczek :loveu::loveu:cieszkam że kicia już lepiej . bo towarzystwo sie domaga mojego wstacia:shake:...ale jak oporzadze ta bande to zawsze sobie jeszcze chrapne z godzinke:evil_lol: Quote
lolka75 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 agaciaaa napisał(a):Super że z kicią już lepiej :loveu: lepiej ale zaczyna za mocno sie interesowac ranka:shake:..jade do zoologika po abazur:p Quote
furciaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Super ze juz lepiej sie czuje:loveu: Quote
lolka75 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='furciaczek']Super ze juz lepiej sie czuje:loveu: kocisko jak nowonarodzone.....a za to ja jakby mnie diably mielily...goraczka, smarki, kaszel i wszystko co paskudne:bigcry:. Grypa rulez:placz: Quote
Alicja Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 :calus: ....trzymaj się Loluś i nie daj zarazie ;):mad: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 wpadłam do Cię z kawusią i świezą prasą, Moja ty Loleczko Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']wpadłam do Cię z kawusią i świezą prasą, Moja ty Loleczko co tak siedzisz??? :razz::razz::evil_lol::evil_lol: cze Lolka ... nie było mnie u ciebie ale już estem wrócona do świata żywych :multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']co tak siedzisz??? :razz::razz::evil_lol::evil_lol: a tak siedze bo sama kawę pijałam :razz: cze Lolka ... nie było mnie u ciebie ale już estem wrócona do świata żywych :multi::multi::loveu: no widzisz :razz:....tyś wrócona:multi: a Lolcia się zachorzała :glaszcze: Quote
lolka75 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']wpadłam do Cię z kawusią i świezą prasą, Moja ty Loleczko Alutkowo najmilejsza witaj....idziekus za kawe.....tez jestem uzalezniona Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='lolka75']Alutkowo najmilejsza witaj....idziekus za kawe.....tez jestem uzalezniona to co pijemy ;) Quote
lolka75 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']co tak siedzisz??? :razz::razz::evil_lol::evil_lol: cze Lolka ... nie było mnie u ciebie ale już estem wrócona do świata żywych :multi::multi::loveu: ..... Magda, to naprawde Ty.................................. bo myslalam ze juz mnie nie lubisz Quote
lolka75 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']no widzisz :razz:....tyś wrócona:multi: a Lolcia się zachorzała :glaszcze: juz pogonilam to co mie mordowalo:diabloti: Quote
lolka75 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']to co pijemy ;) pijemy!!!! Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='lolka75']pijemy!!!! oj muszę uważac co by stworzonka nie łyknąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']oj muszę uważac co by stworzonka nie łyknąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alutka....lykaj...ono sprytne i sie uwolni druga strona Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='lolka75']Alutka....lykaj...ono sprytne i sie uwolni druga strona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z dwojga złego ;) Quote
Recommended Posts