Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

dziekuje wszystkim za zyczenia
ja rowniez zycze lepszego Nowego Roku.
przepraszam ze sie nie odzywam ale mam sprawe rozwodowa w toku.... ciezko to przezyc i jestem troszke podlamana...
ale dziekuje Wam dziewuszki ze pamietacie

Posted

dziekuje laleczki;)
ciezko to przezyc.... czlowiek zadaje sobie wiele pytan.... traci poczycie wlasnej wartosci... wracaja dawne zale...
mimo ze rozstalismy sie definitywnie dawno... ponad rok temu... ale w takiej sytuacji analizuje sie od nowa. Zwlaszcza ze jest sie kims z kogo zrezygnowano.
przepraszam ze tu pisze takie smuty ale czasem trzeba zrzucic z siebie:roll:
ale mam swoje dziecko, psiaki, kociska bandziory no i faceta, na ktorym moge polegac;)
nikomu jednak nie zycze takich atrakcji... to nie jest zabawne:shake:

ale zeby juz nie smucic to pokaze jak moje suczydlo wcina jabluszko:loveu:
http://img715.imageshack.us/img715/5316/vn3i.mp4

a tu moj ostatni zachwyt.... olbrzymek, ktorego robilam w salonie.
Wlasciciel kazal go ogolic na zero. Psisko ma zapalenie gruczolow lojowych. Z grud pod skora leje sie ropa:-(. Ale zostawilam troche kudelkow na lapach no i walczylam o garniotur na pucholu;)

Uploaded with ImageShack.us

zdjecia telefonem wiec jakosc tragedia:roll:

Posted

Lolka - nareszcie jesteś :)
Ach, smutne te sprawy o których piszesz... trzymaj się kobietko, pozytywną myślą jestem/jesteśmy przy Tobie
Filmik z Maxiną jest świetny. Wcina to jabłkuszko jak prawdziwa dama
Buziaki!

Posted

lolka75 napisał(a):
dziekuje wszystkim za zyczenia
ja rowniez zycze lepszego Nowego Roku.
przepraszam ze sie nie odzywam ale mam sprawe rozwodowa w toku.... ciezko to przezyc i jestem troszke podlamana...
ale dziekuje Wam dziewuszki ze pamietacie

Loluś głowa do góry :cool2:
Nie pisz że z ciebie zrezygnowano ....po prostu on nie potrafił cię docenić i uwierz w siebie , bo popatrz ile zrobiłas ile miałaś siły pokazałaś ze dasz sobie radę

Posted

dziekuje dziewuszki za pocieszanki.... musze dac rade bo za duzo lebkow mam pod opieka.
jestescie kochane:loveu:

sznupek olbrzymek ma okolo 9 latek.... wiec nie mlodzieniaszek...ale slodki jak szczeniaczek.... a te wielgachne dziurasy w nosie normalnie mnie zachwycily.
Ja mam maly problem z obcymi psami bo ich slina wywoluje u mnie reakcje alergiczna:roll:... wspaniala przypadlosc jak dla psiego fryzjera:roll:. Ale wystarczy nie dac sie lizac po gebie... Taaaaak tylko ze ja kazdego pchlarza w salonie musze wycmoktac:evil_lol:... i potem laze z parchem na paszczy:evil_lol:.
I tak wlasnie bylo z Cezarem (sznupolem olbrzymkiem). Wyslimtalam ten wielgachny nochal i jeszcze nie zdazylam dojechac do domu a juz geba trendowata:shake:

dziekuje jeszcze raz za mile slowa i pamiec:loveu:

mycha witaj u nas:loveu: