malawaszka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 hahhaha koty się chyba tak bawią :lol: ale czuby :D Quote
jambi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 historia z kocim bohaterem w skarpetkach na dachu rozczulająca :loveu: a kociaste jak kociaste... one inne som, dziwne poniekąd... ;) Quote
Patisa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 kociska sa rozwalające :lol: Filmik jak Kiciunio 'wpieszcza się" w psa jest świetny! :lol: Quote
M&S Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Lolcia, hop, hop!!!!!! Znowu nas zostawiałś.......oj nieładnie. Quote
anetta Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Witanko!! Jak tam kurs? Na kotach to ja nic a nic :lol: Quote
lolka75 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 dziekuje wszystkim za zyczenia ja rowniez zycze lepszego Nowego Roku. przepraszam ze sie nie odzywam ale mam sprawe rozwodowa w toku.... ciezko to przezyc i jestem troszke podlamana... ale dziekuje Wam dziewuszki ze pamietacie Quote
malawaszka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Lolka trzym się :calus: nic mądrego nie powiem w tym temacie... Quote
lolka75 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 dziekuje laleczki;) ciezko to przezyc.... czlowiek zadaje sobie wiele pytan.... traci poczycie wlasnej wartosci... wracaja dawne zale... mimo ze rozstalismy sie definitywnie dawno... ponad rok temu... ale w takiej sytuacji analizuje sie od nowa. Zwlaszcza ze jest sie kims z kogo zrezygnowano. przepraszam ze tu pisze takie smuty ale czasem trzeba zrzucic z siebie:roll: ale mam swoje dziecko, psiaki, kociska bandziory no i faceta, na ktorym moge polegac;) nikomu jednak nie zycze takich atrakcji... to nie jest zabawne:shake: ale zeby juz nie smucic to pokaze jak moje suczydlo wcina jabluszko:loveu: http://img715.imageshack.us/img715/5316/vn3i.mp4 a tu moj ostatni zachwyt.... olbrzymek, ktorego robilam w salonie. Wlasciciel kazal go ogolic na zero. Psisko ma zapalenie gruczolow lojowych. Z grud pod skora leje sie ropa:-(. Ale zostawilam troche kudelkow na lapach no i walczylam o garniotur na pucholu;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zdjecia telefonem wiec jakosc tragedia:roll: Quote
M&S Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Cześć Kobieto, nareszcie!!!! Pamiętaj nie ma tego złego........buziaki od nas:):) Quote
Ela i Luna Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Lolka - nareszcie jesteś :) Ach, smutne te sprawy o których piszesz... trzymaj się kobietko, pozytywną myślą jestem/jesteśmy przy Tobie Filmik z Maxiną jest świetny. Wcina to jabłkuszko jak prawdziwa dama Buziaki! Quote
Alicja Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 lolka75 napisał(a):dziekuje wszystkim za zyczenia ja rowniez zycze lepszego Nowego Roku. przepraszam ze sie nie odzywam ale mam sprawe rozwodowa w toku.... ciezko to przezyc i jestem troszke podlamana... ale dziekuje Wam dziewuszki ze pamietacie Loluś głowa do góry :cool2: Nie pisz że z ciebie zrezygnowano ....po prostu on nie potrafił cię docenić i uwierz w siebie , bo popatrz ile zrobiłas ile miałaś siły pokazałaś ze dasz sobie radę Quote
malawaszka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 sznupol staruszek co? śliczny! trzymaj się Lolka - masz teraz kogoś, kto Cię docenia i to jest najważniejsze!!! Quote
mychaaaaa Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Witamy się cieplutko :multi: Przesyłamy buziaki dla białasów :loveu: Quote
lolka75 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 dziekuje dziewuszki za pocieszanki.... musze dac rade bo za duzo lebkow mam pod opieka. jestescie kochane:loveu: sznupek olbrzymek ma okolo 9 latek.... wiec nie mlodzieniaszek...ale slodki jak szczeniaczek.... a te wielgachne dziurasy w nosie normalnie mnie zachwycily. Ja mam maly problem z obcymi psami bo ich slina wywoluje u mnie reakcje alergiczna:roll:... wspaniala przypadlosc jak dla psiego fryzjera:roll:. Ale wystarczy nie dac sie lizac po gebie... Taaaaak tylko ze ja kazdego pchlarza w salonie musze wycmoktac:evil_lol:... i potem laze z parchem na paszczy:evil_lol:. I tak wlasnie bylo z Cezarem (sznupolem olbrzymkiem). Wyslimtalam ten wielgachny nochal i jeszcze nie zdazylam dojechac do domu a juz geba trendowata:shake: dziekuje jeszcze raz za mile slowa i pamiec:loveu: mycha witaj u nas:loveu: Quote
M&S Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Dasz sobie radę, sopko!!!! mizianki dla łebków:):) Quote
Recommended Posts