Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
on to sie miał Leniwiec nazywać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

musze przyznac ze Maxina tez nie jakas rakieta.... Hodowcy opisywali ze po mlodym samojedzie musieli remont w domu robic....a moja sucz zniszczyla jedynie kilka rolek papieru toaletowego:loveu:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lolka75 napisał(a):
musze przyznac ze Maxina tez nie jakas rakieta.... Hodowcy opisywali ze po mlodym samojedzie musieli remont w domu robic....a moja sucz zniszczyla jedynie kilka rolek papieru toaletowego:loveu:

czyżby braterstwo krwi :razz::evil_lol:...ja czytając na bullowatych temacik ile i co poniszczyły bullowate ...to bałam się co mnie czeka ...ale było w sumie niewiele zniszczeń :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
czyżby braterstwo krwi :razz::evil_lol:...ja czytając na bullowatych temacik ile i co poniszczyły bullowate ...to bałam się co mnie czeka ...ale było w sumie niewiele zniszczeń :roll:

nie ma co ukrywac....dobrzy ludzie trafiaja na dobre psy.;......tylko ciii zeby sie inni nie dowiedzieli jakie to my dobre:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
nie ma co ukrywac....dobrzy ludzie trafiaja na dobre psy.;......tylko ciii zeby sie inni nie dowiedzieli jakie to my dobre:diabloti:

dopsz ..to my tu tak po cichutko sobie bedzie siedzieć i sie nie przyznamy że My to te nalepsiejsze są

Posted

lolka75 napisał(a):
Czesc Alutka!..ja dzisiaj z doskoku bo placki po wegiersku robie

mniammmmmm

ja zrobilam spagetti :razz::razz:...ale powiem Ci w tajemnicy że najlepsze spagetti robi Madzia Klocusiowa :loveu:...pychotka ...

teraz wróciliśmy z zakupów i wizyty u Moich Rodziców ...Qba przy okazjibył z życzeniami na dzień Babci i Dziadka

Posted

lolka75 napisał(a):
moj syn nie ma komu zlozyc zyczen...............choc ma dziadka i babcie:-(

:glaszcze: ... nie martwiaj się ... różnie to w życiu się układa ...:calus:

Posted

Alicja napisał(a):
:glaszcze: ... nie martwiaj się ... różnie to w życiu się układa ...:calus:

wiem....ale to moja wina wszystko....to ja musialam wybrac...... A czy zrobilam dobrze...ktos to pewnie kiedys oceni:-(

Posted

lolka75 napisał(a):
wiem....ale to moja wina wszystko....to ja musialam wybrac...... A czy zrobilam dobrze...ktos to pewnie kiedys oceni:-(

:glaszcze: ... nie myśl teraz o tym :calus: nie warto ...

Posted

Alicja napisał(a):
:glaszcze: ... nie myśl teraz o tym :calus: nie warto ...

wiem ze nie warto.....ale to ciagle mnie truje i zabiera skrawki szczescia z mojej rodziny.....ale dosyc juz o tym;)

Posted

[quote name='Alicja']jajeczka na smażonym bekoniku sobie zamówili :razz::razz:
pychotka:loveu:......ale moja zdechla watroba nie dalaby rady:shake:...ale ja jestem hipochondryk:shake::angryy:

Posted

[quote name='lolka75']pychotka:loveu:......ale moja zdechla watroba nie dalaby rady:shake:...ale ja jestem hipochondryk:shake::angryy:

ale ja tego nie jadłam ;)

cze Lolinko :loveu::loveu::loveu:

Posted

ukochane moje dziewuszki:loveu:...nie przejmujcie sie ani mna ani blogaskiem... dolek wykopany, siedze sobie cichutko na samym dnie i udaje ze mnie wogole nie ma:roll:

nie wiem po co wogole zakladalam ten temacik....po to zeby truc ludziom ze mam swira?? DNO!!:shake:

Posted

[quote name='lolka75']ukochane moje dziewuszki:loveu:...nie przejmujcie sie ani mna ani blogaskiem... dolek wykopany, siedze sobie cichutko na samym dnie i udaje ze mnie wogole nie ma:roll:

nie wiem po co wogole zakladalam ten temacik....po to zeby truc ludziom ze mam swira?? DNO!!:shake:

uwaga nadciągają posiłki...

koparki, kopacze, kopidoły i inne tego typu ciężkie działa !!!!

zasypujemy dołeczek, całujemy cie w pychol i prosimy

uśmiechnij sie- jesteś w ukrytej komorze :evil_lol::evil_lol: