lolka75 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a):on to sie miał Leniwiec nazywać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: musze przyznac ze Maxina tez nie jakas rakieta.... Hodowcy opisywali ze po mlodym samojedzie musieli remont w domu robic....a moja sucz zniszczyla jedynie kilka rolek papieru toaletowego:loveu: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 lolka75 napisał(a):musze przyznac ze Maxina tez nie jakas rakieta.... Hodowcy opisywali ze po mlodym samojedzie musieli remont w domu robic....a moja sucz zniszczyla jedynie kilka rolek papieru toaletowego:loveu: czyżby braterstwo krwi :razz::evil_lol:...ja czytając na bullowatych temacik ile i co poniszczyły bullowate ...to bałam się co mnie czeka ...ale było w sumie niewiele zniszczeń :roll: Quote
lolka75 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a):czyżby braterstwo krwi :razz::evil_lol:...ja czytając na bullowatych temacik ile i co poniszczyły bullowate ...to bałam się co mnie czeka ...ale było w sumie niewiele zniszczeń :roll: nie ma co ukrywac....dobrzy ludzie trafiaja na dobre psy.;......tylko ciii zeby sie inni nie dowiedzieli jakie to my dobre:diabloti: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 lolka75 napisał(a):nie ma co ukrywac....dobrzy ludzie trafiaja na dobre psy.;......tylko ciii zeby sie inni nie dowiedzieli jakie to my dobre:diabloti: dopsz ..to my tu tak po cichutko sobie bedzie siedzieć i sie nie przyznamy że My to te nalepsiejsze są Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 doberek nalepsiejoczku to byłam ja drugi nalepsiejoczek Quote
lolka75 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Czesc Alutka!..ja dzisiaj z doskoku bo placki po wegiersku robie Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 lolka75 napisał(a):Czesc Alutka!..ja dzisiaj z doskoku bo placki po wegiersku robie mniammmmmm ja zrobilam spagetti :razz::razz:...ale powiem Ci w tajemnicy że najlepsze spagetti robi Madzia Klocusiowa :loveu:...pychotka ... teraz wróciliśmy z zakupów i wizyty u Moich Rodziców ...Qba przy okazjibył z życzeniami na dzień Babci i Dziadka Quote
lolka75 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 moj syn nie ma komu zlozyc zyczen...............choc ma dziadka i babcie:-( Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 lolka75 napisał(a):moj syn nie ma komu zlozyc zyczen...............choc ma dziadka i babcie:-( :glaszcze: ... nie martwiaj się ... różnie to w życiu się układa ...:calus: Quote
lolka75 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Alicja napisał(a)::glaszcze: ... nie martwiaj się ... różnie to w życiu się układa ...:calus: wiem....ale to moja wina wszystko....to ja musialam wybrac...... A czy zrobilam dobrze...ktos to pewnie kiedys oceni:-( Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 lolka75 napisał(a):wiem....ale to moja wina wszystko....to ja musialam wybrac...... A czy zrobilam dobrze...ktos to pewnie kiedys oceni:-( :glaszcze: ... nie myśl teraz o tym :calus: nie warto ... Quote
lolka75 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Alicja napisał(a)::glaszcze: ... nie myśl teraz o tym :calus: nie warto ... wiem ze nie warto.....ale to ciagle mnie truje i zabiera skrawki szczescia z mojej rodziny.....ale dosyc juz o tym;) Quote
goldenka245 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Jesuuu.... ale mnie tu dawno nie było :mdleje::oops: Strasznie przepraszam! Quote
lolka75 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 goldenka245 napisał(a):Jesuuu.... ale mnie tu dawno nie było :mdleje::oops: Strasznie przepraszam! fajnie ze jestes:loveu::p Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :multi::multi::multi:robie kolację .......poczęstujesz się :razz::razz: Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='lolka75']a cio na kolacje:cool3: jajeczka na smażonym bekoniku sobie zamówili :razz::razz: Quote
lolka75 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='Alicja']jajeczka na smażonym bekoniku sobie zamówili :razz::razz: pychotka:loveu:......ale moja zdechla watroba nie dalaby rady:shake:...ale ja jestem hipochondryk:shake::angryy: Quote
Izabela124. Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witanko Ale zescie bauchy nagadaly Kto mi powie skad barac te fajne emotki? A bialy mis jest sliczny, bardzo podoba mi sie ta rasa, zaparszamy do siebie i pozdrawiamy Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='lolka75']pychotka:loveu:......ale moja zdechla watroba nie dalaby rady:shake:...ale ja jestem hipochondryk:shake::angryy: ale ja tego nie jadłam ;) cze Lolinko :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 cze lolko mła.... wykorzystuje chwilkę czasu to se tu wdepłam powiedzieć że żyje i że pamniętam o Tobie ino czasu za mało :shake::loveu: Quote
lolka75 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ukochane moje dziewuszki:loveu:...nie przejmujcie sie ani mna ani blogaskiem... dolek wykopany, siedze sobie cichutko na samym dnie i udaje ze mnie wogole nie ma:roll: nie wiem po co wogole zakladalam ten temacik....po to zeby truc ludziom ze mam swira?? DNO!!:shake: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='lolka75']ukochane moje dziewuszki:loveu:...nie przejmujcie sie ani mna ani blogaskiem... dolek wykopany, siedze sobie cichutko na samym dnie i udaje ze mnie wogole nie ma:roll: nie wiem po co wogole zakladalam ten temacik....po to zeby truc ludziom ze mam swira?? DNO!!:shake: uwaga nadciągają posiłki... koparki, kopacze, kopidoły i inne tego typu ciężkie działa !!!! zasypujemy dołeczek, całujemy cie w pychol i prosimy uśmiechnij sie- jesteś w ukrytej komorze :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 eeeeeeeeeeeeeeee.... zdążyłaś wyjść?? czy zasypaliśmy cie w tym dołku :roll::roll::shock: Quote
Recommended Posts