Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przepraszam ze nie odwiedzam wszystkich krewnych i znajomych krolika w ich galeriach... ale zycie mi sie pogmatwalo wlasnie i musze sporo przemyslec i sporo przezyc...
ale zagladam czasem tylko nie pisze bo smuty same mi przychodza teraz do glowy i szkoda smiecic moimi bzdurami

a tym czasem fotki

suczydlo i jej szczeniaczek:loveu:

Uploaded with ImageShack.us

pan P.i.e.r.d.o.l.a:loveu:

i pojechalismy dzisiaj nad morze... musialam zobaczyc sztorm na morzu polnocnym... czyli to byl moj pierwszy raz:oops::evil_lol:
i pieski moje

zgodnosc kroku:loveu:

zadowolona buraczyca:loveu:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
rany jakie cudne zdjęcia!!!!! :loveu: ta ich biel WOW!!!!

mam nadzieję Lolka że wszystko się uda poukładać!!!!!!! trzymam :kciuki: za to!!!!!!!!!!

dziekuje Wasienko za dobre slowo... dobrze czasem wiedziec ze ktos przesle pozytywna mysl

Posted

[quote name='malawaszka']Lolka dla ciebie dobre słowo zawsze! a jeśli mogę coś wiecej niż tylko słowo to wal jak w dym!

Wasio Ty moja:calus::Rose:

ten unoszacy sie piasek az bolesnie uderzal w twarz, psy tez czesto lapami pocieraly oczy

ale nie przeszkadzalo to w szajbie:roll:

ten cymbal nie omieszkal sprawdzic czy moze sie wypluskac... ale na moje delikatne i kobiece: Borys ku....wa wracaj bo nogi z d..py powyrywam, wrocil grzecznie:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! :mdleje: przyznaj się, że byłaś na jakims kursie foto??!! zajebiste foty!

Wasienko czy Ty siem suoneczko ze mnie nabijasz:mad::shake:
przeca normalne foty... [SIZE="1"]i jeszcze z lenistwa robione na trybie sport :oops::shake:

Posted

bardzo dziekuje za mile slowa dotyuczace moich foteczek... podnosi mnie to na duchu i bardzo cieszy:loveu:. Dziekuje kochane:Rose:

zaraz jak sie przeprowadzilismy zobaczylam na sliwie ktora mamy w ogordzie siateczki po karmie dla ptakow. Od razu wiedzialam ze tez bede dokarmiac ptaki bo czytalam ze ptaki sie bardzo przyzwyczajaja do karmienia w zimie w danym miejscu. A ze juz zimno i mokro postanowilam powiesic siateczki z orzechami.
Od tego czasy na mojej sliwie zawrzalo:evil_lol:... przylatuja sikorki, kawki, wrony... nie widzialam jeszcze wrobli co mnie zdziwilo.
Ale najdziwniejszymi goscmi na sliwie sa te paskudki:loveu:

te papuzki mieszkaja na wolnosci w parkach Hagi... lataja calymi stadami i dra sie niemilosiernie:evil_lol:

ale dzieki zaptasieniu mojego drzewka kociska maja kino przez pol dnia:evil_lol:... siedza jak zaczarowane przed ogromnym oknem wychodzacym na podworko i tylko nerwowo ruszaja koncowkami ogonkow:loveu: