Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Loluś ...ja pierdziu ;) ale Ci zazdraszczam bliskości morza :loveu:

Alutka nie zazdraszczaj tylko pakuj swoich i przyjezdzaj:multi:

dalej fotki

Uploaded with ImageShack.us

zdjecie pod tytulem "i co z tego ze pazdziernik:roll:" , syn moj przyjechal do domu mokry do pasa:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wow ale czadersko :loveu:
przyjezdzaj Wasia na wizyte:multi::loveu:
[quote name='Alicja']zaje2biste :loveu:
http://img843.imageshack.us/img843/5668/nordzee099.jpg

ogólnie wszystkie piękne
co mnie najbardziej zachwyca , że psiaków taka ilość na plaży :multi:

a to już :loveu:
http://img254.imageshack.us/img254/2967/nordzee2178.jpg

A teraz lecę się pakowac ;)

pakuj sie ale o Ozulku moim nie zapomnij:multi::loveu:
[quote name='anetta']U was jest jakaś tradycja że na spacery to tylko parami albo grupą? :evil_lol:

jakos sie tak zlozylo:evil_lol:...ale obok mnie pancia ma trzy jorczki wiec juz teoria upada:eviltong:

a teraz moj dzisiejszy szoczek:crazyeye:

wracam ja sobie z zakupow z Erykiem i widze w domku dziwne podniecenie:roll:. Se mysle: Miska pewnie cos zezarla albo Borys nawalil, albo co gorszego sie stalo. Ale to szczegolnie koty jakies poruszone. Louis mnie przywital w drzwiach i zaraz pobiegl do kuchni. Lece za nim:roll:. A na srodku kuchni lezy MYSZ:crazyeye:...prawdziwa, choc pozbawiona juz zycia:roll:. Moj Loui jest bohaterem:multi:, zlapal myszke:multi:. Ale kolejna mysl: jasna pogoda, mamy myszy w domu:shake:. Ale dzieki postawie Wasi:loveu: i jej zaangazowaniu w pakowanie kociatych:loveu: moge czuc sie bezpieczna:p.

Louisek siedzi teraz na szafie i memla ta myche:roll:...dziamdzia, chrupie, malaska i przez caly czas burczy:evil_lol:. A burczy tak ze nawet Maxina zeszla mu z drogi:evil_lol:

zrobilam na szybko fotke i z gory przepraszam i za jakosc i za tematyke:lol:. Ale jestem dumna z mojego malucha. przeciez on ma dopiero cos kolo pieciu miesiecy:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']o fuuuuu, mam to na codzień ale nienawidze tego widoku :shock:

prawdziwy wieśniak z Louiego :lol: wymemla, wymemla, połknie a potem ją gdzieś wyrzyga :mdleje:[/QUOTE]

:roflt: :roflt:

• 2 weeks later...
Posted

a kuku...:p

pamietacie nas jeszcze:eviltong:

chcialam sie pochwalic ze dzisiaj piesek Dunblane Double Delight czyli po normalnemu Borys, na wystawie miedzynarodowej w Utrechcie zdobyl:
BOS
BOB
I 2 BOG
:multi::multi::multi::loveu::loveu::multi::multi::multi:

• 2 weeks later...