Matagi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Loluś kochana:lol: Czy mnie sie przydwoiło:roll: czy Ty teraz mieszkasz w Hadze ??? Jeżeli taak,to odezwij sie do mnie ,miałabym dla Ciebie propozycję pójścia za mnie na pewna imprezę;).To ma byc w Gerard Doustraat 158, Den Haag,18 września /sobota/. Quote
lolka75 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Matagi slonko daj swoje namiary to ja zadzwonie:loveu: Quote
lolka75 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='M&S']Cudne kociszcza:loveu: dziekowac [quote name='weszka']Na początek jak kultura nakazuje mówię dzień dobry :) bo o ile mnie moja pamięć nie myli jeszcze się tu nie odzywałam. Ale od kiedy zawitały do Ciebie waszkowe kociaki to podglądam :) Mam nadzieję że mogę zostać z prawem głosu ;) Powiem ci że u mnie jest dokładnie tak samo. Moje sznaucerzyce mają miski na stojakach dość wysokich jak na kota ale nie przeszkadza mu to :-o Wspina się i pije tylko z ich misek. Więc jego zlikwidowałam bo z niej ciamlały suki czyli właśnie jeden chlast jęzorem i po sprawie :) a tak to właśnie wygląda witaj serdecznie u nas...a przyznam sie ze i ja podgladam twoja galerie :) [quote name='Agappe']oo i akitki się załapały na zdjęciach!! :) Gratuluje pięknego wyniku!!! dziekuje [quote name='jambi_']ależ piękne zdjęcia! ale... a gdzie sznaucery?! ależ urosły te Twoje kociaki - toz to już dorosłe kociszcza! wlasnie sznaucerow cos malo bylo jak sie na fotki nie zalapaly a koty rosna...tylko ciagle wydaja mi sie jakies strasznie chude [quote name='M&S']Cześć białasy:) Głaski dla ogonków;) wyglaskane [quote name='Alicja']Loluś , jak Eryk w nowej szkole po wakacjach ?? Eryk pokochal szkole:roll:...powiedzial ostatnio ze dopiero w Hadze dowiedzial sie ze uczenie moze byc przyjemnoscia:loveu:...oczywiscie bez egzaltacji bo szkola to szkola jednak...ale nie ma placzu co rano ze on nie chce isc:p [quote name='M&S']Hello:):):) [quote name='furciaczek']Czesc Lolus:loveu::loveu: [quote name='M&S']Hello Lolencja:):):) czesc dziewczynki:loveu: kilka fotek z dzisiejszej wycieczki do parku ale najpierw paskudne demony:loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i park Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
lolka75 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 taki pomniczek stoi zaraz przy wejsciu... Eryk nazwal go "wkur...ny kotek":evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
malawaszka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 aaaa jak oni się kochają :loveu: cudnie! i białasy oczywista też :loveu: i wcale nie są za chudzi - są młodzi, piękni i muszą być zwinni :loveu: aaale cudo http://img833.imageshack.us/img833/1733/zp055.jpg Quote
lolka75 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 kochaja sie bardzo... jeden drugiego myje, rano biegna do siebie w radosnych podskokach zeby sie nawalac brutalnie szarpiac nawzajem wnetrznosci tylnymi lapami:loveu: sa cudowni...tylko to ich ciuckanie poduszek i wlasnych paluchow troche irytujace jest:evil_lol:... ale wiem ze duzo kotkow ma taka przypadlosc:evil_lol::evil_lol: i dalej z fotami lejeñ:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us lejeñ sie byczy:roll: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
lolka75 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 droga do domu prowadzi wzdluz kanalu...a na nim barki mieszkalne Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us nasza uliczka Uploaded with ImageShack.us i okno przy drzwiach wejsciowych... nie boimy sie wlamania, nie potrzeba tabliczek ostrzegawczych bo widac ze domu pilnuje BESTIA:crazyeye:................:loveu::evil_lol::loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
malawaszka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 hahaha kot stróżujący :loveu: wow barki mieszkalne - tak normalnie na stałe tam mieszkają? Quote
lolka75 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha kot stróżujący :loveu: wow barki mieszkalne - tak normalnie na stałe tam mieszkają? no na stale.... te barki kosztuja nie mniej niz mieszkania:roll:... chyba fajnie tam sie mieszka.... ale bujanie:roll:, wilgoc... to chyba nie dla mnie:shake: Quote
malawaszka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 noo bujanie - potem schodzą na ląd i się kołyszą bo błędnik szaleje :lol: i reumatyzm :lol: Quote
Cordia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 na reumatyzm są koty, dokupilabys sobie jeszcze ze dwa :evil_lol::evil_lol: no ale na wilgoc to nie poradze Quote
FredziaFredzia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Lolka, jakich obróżek używasz dla białasów? :) A w parku fajnie macie! Quote
Ela i Luna Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Cześc Lolcia! Jakie ładne fotki. Świetny park, super zwierzęta, cudna okolica, wyjątkowe widoki - same zalety! Aż miło popatrzec :) Pozdrawiam serdecznie! Quote
Alicja Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Loluś , myślę , ze dobrze trafiłaś z tą przeprowadzką ;) bo i Eryk zadowolony i okolica urokliwa .... proszę o jeszcze fotek ;) Quote
jambi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Piękne zdjęcia! Piękne widoki! Piękna okolica... ja nie wiem, to wszystko jakies piękne tam u Ciebie :shake: aa nie! bo ten wkur**ony kotek wcale a wcale piękny nie jest, jakbym to to zobaczyła dajmy na to w blasku latarki to bym na zawał chyba zeszła w przyspieszonym tempie... Quote
lolka75 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 i chyba przestalo mi sie tu podobac...........................:-( mojego Boryska zaatakowal owczarek holenderski w sobote ja sama w domu, maz we francji...... a psisko w parku dostalo takie wciry ze myslalam ze po nim:placz: nie mogl wstac na przednie lapy, okropnie sie slinil, ciezko oddychal facet z owczarkiem niemieckim pomogl mi zawiezc boryska do weta. Borys dostal kilka zastrzykow... nie mam pojecia co:shake:... do dzisiaj z szoku nie wyszlam cale szczescie w nieszczesciu ze nic mu sie nie stalo poza szokiem. W domu Borys przespal prawie dobe.... podejrzewam ze po tych zastrzykach. Juz wczoraj wieczorem bylo dobrze, lazil, zaxczynal sie bawic. dzisiaj psina juz spoko. Gania kotki i Miske. Nie wiem tylko jak bedzie z wyjsciami do parku:-(. a fiut z owczarkiem holenderskim jak szybko sie pojawil tak szybko znikl:angryy:... a podobno jest legendarny juz. Borys to nie pierwsza jego ofiara:placz: Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 o matko współczuję :shake: wytul ode mnie kochanego Boryska mojego :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ja bym tego z holendrem złapała i chyba sama pogryzła... :shake: Przytul ode mnie Borysa i powiedz, że mój białas przekazuje, że pomógłby go dorwać jakby potrzebował kiedyś. ;) Quote
Cordia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 moja łowczni dołacza sie do ataku :D Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 i banda sznupów morderców też :roflt: Quote
lolka75 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 jejciu jaka krucjata w obronie mojego misia:loveu::loveu::loveu: tylko ze pan wlasciciel tego mordercy to murzyn.... pewnie podpadlibysmy pod rasistowskie zachowania:roll::shake: Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 no i niech tam - moge podpadać :diabloti: oczywiście oddział geriatryczny również się dołączy do walki :lol: Quote
Alicja Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 lolka75 napisał(a):jejciu jaka krucjata w obronie mojego misia:loveu::loveu::loveu: tylko ze pan wlasciciel tego mordercy to murzyn.... pewnie podpadlibysmy pod rasistowskie zachowania:roll::shake: dołączę Ozzulka ;) a tak na fakcie to teraz bez pieprzowego gazu bym się nie ruszała i petardy ....psu gazem w oczy a murzynowi petardę w odbyt :diabloti: a tak szczerze to współczuję :glaszcze: Quote
Recommended Posts