M&S Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 cuuudne!!!! http://img210.imageshack.us/i/kocio014crop.jpg/ Quote
lolka75 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 no coz.... chyba zyje ale co to za zycie:evil_lol: dogomania wplywa na mnie bardzo zalamujaco... niby forum ludzi o takich samych pasjach a pelno jadu, pelno hipokryzjii, pelno "ja wiem lepiej" i "moja racja jest najmojsza" i te wypowiedzi protekcjonalne.... az chce sie odejsc i nie tracic nerwow i nie wsciekac sie na tych ktorych jeszcze wczoraj podziwialam:-(:shake: ale ciagle sa ci na ktorych mi zalezy i ktorych lubie i tych wlasnie zal byloby stracic;) co do kotow..... broja:mad:...wsciekaja sie tak ze czasem az psy uciekaja:evil_lol:. Ostatnio odkrylismy z Erykiem ze jeden z kociakow potraktowal jego pojemnik z klockami lego jak kuwete:roll: i walnal do niego wielka kupe:shake:. Jakbym nie byla leniem i wczesniej spakowala graty Eryka to nie byloby lego kupy:roll: Borys najadl sie ziemniakow surowych i mial mega biegunke:-(... byl bardzo biedny... ale udalo nam sie zapanowac nad sytuacja. Smecta dziala zawsze:lol:. Misia strasznie chce byc mamusia kociakow ale one juz nie potrzebuja mamusi tylko przestrzeni do biegania. Ale zabawy w potracaniem kota nosem sa nadal na topie:loveu:. Loui jest strasznym przytulakiem, wsadza sie na poduszke i mruczy i delikatnie dotyka lapkami twarzy zeby upomniec sie o drapanki. Pepper byl bardzo przytulasny ale juz z dwa dni ucieka przede mna... nie mam pojecia czemu:-(. Kocia psychika jest zupelnie rozna od psiej... i ciezko czasem je zrozumiec. Macie moze jakies pomysly na uciekanie Pepperka? pozdrawiam z chlodnej Holandii;) Quote
Ela i Luna Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Lolcia - nie odchodź z Dogomanii! Zostań, bo ja bardzo bym tęskniła za Tobą, białaskami i tą fotogalerią Mało piszę na dogo ale Twoją galerię odwiedzam zawsze gdy widzę nowy wpis. Nie wiem co się stało, ale nie przejmuj się i nie zostawiaj nas :) Na temat Pepperka nic nie potrafię Ci doradzic. Może ktoś bardziej kompetentny się wypowie ;) Podziwiam Twoje samoyedki że tolerują koteczki w swoim otoczeniu (w końcu to szpice...) Niestety ja Lunie nie mogłabym powierzyc kotów pod opiekę... Quote
M&S Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Lolcia, co poradzić ludzie są różni.....moim zdanie nie warto się zbytnio przejmować. Fajnie, że ogonki zaaklimatyzowały się i białasy dogadują sie z nimi. Szpice mądre są i mogą bez problemów egzystować z kotami (wiem coś o tym;)). Miłego dnia:) Quote
jambi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 lolka75 napisał(a):dogomania wplywa na mnie bardzo zalamujaco... niby forum ludzi o takich samych pasjach a pelno jadu, pelno hipokryzjii, pelno "ja wiem lepiej" i "moja racja jest najmojsza" i te wypowiedzi protekcjonalne.... az chce sie odejsc i nie tracic nerwow i nie wsciekac sie na tych ktorych jeszcze wczoraj podziwialam:-(:shake: ale ciagle sa ci na ktorych mi zalezy i ktorych lubie i tych wlasnie zal byloby stracic;) lolek i tego ostatniego się trzymaj :p forum jest jak życie - i tu i tu wszędzie dookoła Ciebie pełno ludzi, ale przecież nie każdego od razu trzeba kochać, ba! i na forum i w życiu spotyka się 100 różnych charakterów, i niekoniecznie każda napotkana jednostka musi nam się podobać... a co do tej wspólnej pasji - nie do końca się zgodzę! owszem, tym co łączy społeczność dogomanii jest "pies" - jako gatunek, ale już postrzeganie tegoż psa przez różne "podgrupy" tej ogromnej społeczności jest szalenie różne. Jedni sa tu po to aby uczestniczyć w walce o te najbiedniejsze, o te najbardziej odrzucone, często poświęcając temu ogromną ilość swojego czasu, energii i pieniędzy; a inni po to by zyskiwać poklask dla -nie swoich wszakże - dokonań, chełpić sie posiadaniem super-hiper championów i chwalić kolejnymi miotami szczeniąt a oprócz tego wszędzie przewijaja się "zadymiarze", jednostki nerwowe, złośliwe tudzież niezadowolone, które zwyczajnie lubuja sie w sianiu zametu i dokopywaniu... c`est la vie i każdemu nie dogodzisz :niewiem: ale tak jak piszesz, są też tacy, za którymi z zamkniętymi oczami choćby w ogień a świadomośc że są, i że "nadajecie na podobnych falach" sprawia, że jednak warto ;) Ela i Luna napisał(a):Lolcia - nie odchodź z Dogomanii! Zostań, bo ja bardzo bym tęskniła za Tobą, białaskami i tą fotogalerią Mało piszę na dogo ale Twoją galerię odwiedzam zawsze gdy widzę nowy wpis. Nie wiem co się stało, ale nie przejmuj się i nie zostawiaj nas :) eeee tam, ja myślę, że Lolce tak się tylko wyrwało... prawda? ;) a co do Pepperka - nie wiem co poradzić - my mamy 2 koty, jeden to anioł w kociej skórze, totalnie spsiały, przytulaśny i pro-człowieczy natomiast drugi, a właściwie druga, to dzicz kompletna, anty-człowiecza, na ręce za skarby nie pójdzie (bez skarbów zresztą też) i ucieka... nie wiem, dla mnie kot to tez zagadka, psa rozgryzę w 99 % ale kota co najwyżej w 0,9... Quote
lolka75 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 kochane dziewuszki:loveu::loveu: alez oczywiscie ze nie odejde:loveu:... ja czasami mam dolki i latwo mnie wtedy dzgnac... i mnie dzgnela niesprawiedliwosc. Ale co zrobic cale zycie jest niesprawiedliwe, a sprawiedliwa tylko kostucha:evil_lol: raport: kociska broja, psy spia, ja sie lenie zamiast pakowac:p i to tyle:evil_lol: milej niedzielki zycze wszystkim:loveu: Quote
malawaszka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 hahah jaki masz bannerek śliczny :evil_lol: kiedy przeprowadzka? Quote
lolka75 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 monsz obiecal ze pod koniec przyszlego tygodnia bedziemy juz mieszkac:roll:.... ja uwierze jak zobacze:shake: ale ja rozumiem posuwy... oni moga malowac i kleic tylko jak maja wolna chwile, a bardzo zapracowane chlopaki :( To co Wasia, kiedy wizyta poadopcyjna:loveu::multi:?? Quote
malawaszka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 mówiłam Ci już - jak auto jeżdżące bezpiecznie kupię... czyli nieprędko pewnie :( a co do domku - no tak - szewc bez butów chodzi Quote
NATKA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Witanko, Łomamusiu ile tu się dzieje, nowe dzieciątka słodziaczki że hej :loveu: Pozdrowionka przesyłam :lol: Quote
Cordia Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ty sie najpierw mądralo przeprowadz :diabloti::diabloti::razz::razz: hihhihihi. a nie gosci zapraszasz :evil_lol: Quote
lolka75 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 zwierzaki:loveu: jestem bosski:sg168:...wiem Uploaded with ImageShack.us dobra byla kolacyjka:p Uploaded with ImageShack.us Maxina i Pepper ogladaja animal planet:loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 kurcze ....czy one już urosły :hmmmm: Loluś , kiedy przeprowadzka ?? Quote
lolka75 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Alicja']kurcze ....czy one już urosły :hmmmm: Loluś , kiedy przeprowadzka ?? urosly byki jak niewiem..... duze chlopaki juz som:p a co do przeprowadzki to ja juz mam dosc:shake:...siedze na skrzynkach (zeby zas nie bylo ze na pudlach:evil_lol:) i czekam az moj maz ze swoja BUDOWLANA firma znajdzie chwilke na remoncik:roll: [quote name='M&S']Cudne:loveu::loveu::loveu: a dziekuje...fajne kociska;) Quote
lolka75 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Alicja']no taaaaa...szewc bez butów chodzi ;) az szlag trafia czasami:shake: Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='lolka75']az szlag trafia czasami:shake: [FONT=Arial]wiem , wiem :glaszcze: [/FONT] Quote
lolka75 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 pojechal pierwszy bus z gratami do nowego domku:multi: zaczelo sie:roll:... tylko coraz bardziej zal odjezdzac:-( Quote
Recommended Posts