Agappe Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 super zdjęcia i super kociaczki!!! w szczególności ten szary mi się podoba :) dziki zwierz ;) Quote
jambi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 loluś, cóż za obszerna relacja! takie posty lubię :p a Loui jest boski :loveu: uwielbiam kociaki w tym typie :loveu: Pepperek też niczego sobie, ale Loui rządzi :p lolka75 napisał(a): Szybka instalacja w miejscu noclegu i oczekiwanie na spotkanie z Wasia nasza kochana:loveu:. Przyjechala wkoncu:mad:..............:loveu:. I co sie pozniej dzialo musi pozostac przykryte calunem milczenia:oops::shake:.......................:diabloti: hmmm... ale teraz to mnie zaciekawiłaś na śmierć niemalże... czemuż to przyjazd Wasi wywarł tak silną reakcję - patrz: "Przyjechala wkoncu:mad:" ??? no i jednak czy nie mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy??? plooose, bo umre z ciekawości lolka75 napisał(a): Juz na wejsciu moj Borysek cymbal podniosl nozke i najszczal Wasi na doniczke a kwiatkami:mdleje:, a potem walnal w ogrodku ogromnego klocka. co Ty, jemu pewnie też się u Wasi podobało, i tak jak ludzie wrzucają np. do fontann pieniązki, tak on po prostu zostawił na pamiątkę "tu byłem i jeszcze tu wrócę" :evil_lol: lolka75 napisał(a): Ja oczywiscie dalam kolejna plame bo okazalo sie ze jedzonko, ktore mialam przygotowane na droge dla kociakow zostalo w domu, w Holandii. Wasia i teraz mnie uratowala. Ona jest kochana:Rose:. iii tam, pewnie bała się, że się rozmyślicie i chciała uniknąć niepotrzebnych przeszkód :evil_lol: :eviltong: malawaszka napisał(a):boszzz jak oni urośli!!!! :mdleje: :icon_roc:Wasia... przez 1 dzień ???:rolleyes: Quote
andromeda Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Hejka Białaski :) Czytania sporo po tak dlugim czasie :) dzieje sie u was, oj dzieje.... Pozdrawiamy Quote
lolka75 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='Alicja']no nareszcie :multi: wiem wiem ...byliście w Siewierzu na piwie :grins: :diabloti: Alcia masz dobre zrodla informacji;):evil_lol: [quote name='malawaszka']boszzz jak oni urośli!!!! :mdleje: kochane chłopaki!!!!! ja chce foty jak jeżdza na Borysie :lol: aaa i chcę fotki!!!! Te Których Publikować Nie Wolno :roflt: fotki TKPNW slabe wyszly ale wysle;) i jasne ze urosli...to duze chlopaki sa:loveu: a na Borysie jeszcze nie jezdza... dzisiaj sie bawili miedzy lapami Maxiny a ona koniecznie chciala wylizac kocie miejsca intymne:evil_lol: [quote name='Alicja']oczywiśćie te NIE DO PUBLIKACJI wstaw Loluś na dogo :grins: niestety musialam podpisac umowe gwarantujaca tajnosc fotek:shake::roll:..........:diabloti: Quote
lolka75 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='Agappe']super zdjęcia i super kociaczki!!! w szczególności ten szary mi się podoba dziki zwierz ;) to strasznie dziki dzik:evil_lol:...ale w zachowaniu to loui chyba wiekszy zboj [quote name='Maks i Spark'] dziekuje...sa naprawde cudowni:loveu: [quote name='jambi_']loluś, cóż za obszerna relacja! takie posty lubię a Loui jest boski uwielbiam kociaki w tym typie Pepperek też niczego sobie, ale Loui rządzi hmmm... ale teraz to mnie zaciekawiłaś na śmierć niemalże... czemuż to przyjazd Wasi wywarł tak silną reakcję - patrz: "Przyjechala wkoncu:mad:" ??? no i jednak czy nie mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy??? plooose, bo umre z ciekawości co Ty, jemu pewnie też się u Wasi podobało, i tak jak ludzie wrzucają np. do fontann pieniązki, tak on po prostu zostawił na pamiątkę "tu byłem i jeszcze tu wrócę" iii tam, pewnie bała się, że się rozmyślicie i chciała uniknąć niepotrzebnych przeszkód :eviltong: Wasia... przez 1 dzień ???:rolleyes: reakcja na przyjazd wasi taka bo sie przyjachala po ogien... na chwileczke:shake: no widac Boryskowi bardzo sie spodobalo:angryy:... ale chyba raczej nie spodobal mu sie zapach Dropsa w domku;) a co do dobrodusznosci wasi to ona jest naprawde przeogromna:loveu: [quote name='malawaszka']wasia srasia :evil_lol: [quote name='andromeda']Hejka Białaski Czytania sporo po tak dlugim czasie dzieje sie u was, oj dzieje.... Pozdrawiamy no sie troszke dzieje....co by nudno nie bylo;) pozdrowki Quote
Vectra Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 koty klawe , ale to już gdzieś pisałam , u takiej Wasi Srasi :diabloti: ja tu z pytaniem ... jak się wwozi na teren Holandii psa ? co musi on mieć ze sobą - dokumenty jakie ? turystycznie naturalnie. Quote
M&S Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Cześć Lolcia!!! Głaski dla futrzastych i fajnego dnia Quote
lolka75 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Vectra napisał(a):koty klawe , ale to już gdzieś pisałam , u takiej Wasi Srasi :diabloti: ja tu z pytaniem ... jak się wwozi na teren Holandii psa ? co musi on mieć ze sobą - dokumenty jakie ? turystycznie naturalnie. jezeli ma powyzej 3 miesiecy to musi miec szczepienie przeciwko wsciekliznie zrobione miesiac przed wyjazdem, musi miec chip lub wyrazny tatuaz i paszport, na dzien lub dwa przed wyjazdem lekarz musi wydac opienie czy piesek jest zdrowy na tyle zeby podrozowac... i tyle przepisy;) a z kim jedziesz do Holandii?:cool3: Maks i Spark napisał(a):Cześć Lolcia!!! Głaski dla futrzastych i fajnego dnia dziekuje i wzajemnie:loveu: Quote
jambi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 lolka75 napisał(a):a co do dobrodusznosci wasi to ona jest naprawde przeogromna:loveu: :evil_lol: no przecież ja żartowałam... o czym zresztą wasia wie... ale lepiej się wasi nie narażajmy bo nam się serio dostanie :evil_lol: Quote
lolka75 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 no ja wiem ze zartowalas:eviltong: a teraz relacja jak to pozbylam sie lozka:shake::roll::loveu: odczep sie, spie:angryy: Uploaded with ImageShack.us a ja spie tymbardziej:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us oba dwa se spimy:eviltong: Uploaded with ImageShack.us :loveu::loveu: Uploaded with ImageShack.us i tak tez spimy:loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
lolka75 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 a to jeszcze cieple suka i kocisko:loveu::loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kot zupelny luzz:cool1:...zadnego strachu, zadnej paniki, to bardziej suczydlo podniecone:evil_lol: Quote
jambi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 lolka75 napisał(a): kot zupelny luzz:cool1:...zadnego strachu, zadnej paniki, to bardziej suczydlo podniecone:evil_lol: no właśnie, bo na tej pierwszej fotce suczydło ma minę jakby się ukradkiem oblizywało... a Twoje nowe synki boskie!, a do całkowitego pozbycia się łóżka to chyba jeszcze troche brakuje ;) Quote
M&S Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 no nie mogę.... http://img571.imageshack.us/i/sen021crop.jpg/ bomba!!!! http://img34.imageshack.us/i/sen028crop.jpg/ ale mina:) http://img261.imageshack.us/i/psy003crop.jpg/ są super!!! Quote
lolka75 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 jambi_ napisał(a):no właśnie, bo na tej pierwszej fotce suczydło ma minę jakby się ukradkiem oblizywało... a Twoje nowe synki boskie!, a do całkowitego pozbycia się łóżka to chyba jeszcze troche brakuje ;) czyzbys sugerowala ze mam za malo futer?:evil_lol::roll::evil_lol: Quote
lolka75 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Maks i Spark napisał(a):no nie mogę.... http://img571.imageshack.us/i/sen021crop.jpg/ bomba!!!! http://img34.imageshack.us/i/sen028crop.jpg/ ale mina:) http://img261.imageshack.us/i/psy003crop.jpg/ są super!!! no sa slodziusi ja siedze przy nich i sie gapie...lepsze to niz telewizor:evil_lol::loveu: Quote
jambi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ja? nie... skąd... a widziałaś moją kanapę??? tam juz tylko szczura możnabyło wcisnąć, co też uczyniwszy... ;) Quote
M&S Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 lolka75 napisał(a):no sa slodziusi ja siedze przy nich i sie gapie...lepsze to niz telewizor:evil_lol::loveu: Taż tak myślę:) Quote
malawaszka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 boszzzz jaki luzik na pyskach :loveu: moje kochane pasibrzuchy :loveu: Quote
Alicja Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 miodzioooooooooooooooooooooooooooooooooo:loveu: http://img413.imageshack.us/img413/803/sen015crop.jpg Quote
lolka75 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 witaski:loveu: chcialam pokazac jak Maxina bawi sie z kociakami...ale zdjecia do d...y:shake: i tak wstawie:diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
lolka75 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Uploaded with ImageShack.us kocisko probuje mi zagryzc suczydlo :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us przepraszam za jakosc ale fotki robilam w ciemnym pokoju...mam nadzieje ze cos widac ;) Quote
Alicja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 bowskie są ..i ta zabawa wąsikami Maxinki ;) nie bójta chłopaki ..nie spadniecie ;) http://a.imageshack.us/img375/717/kocio008.jpg Quote
Recommended Posts