Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

loluś, cóż za obszerna relacja! takie posty lubię :p

a Loui jest boski :loveu: uwielbiam kociaki w tym typie :loveu:
Pepperek też niczego sobie, ale Loui rządzi :p

lolka75 napisał(a):
Szybka instalacja w miejscu noclegu i oczekiwanie na spotkanie z Wasia nasza kochana:loveu:. Przyjechala wkoncu:mad:..............:loveu:. I co sie pozniej dzialo musi pozostac przykryte calunem milczenia:oops::shake:.......................:diabloti:

hmmm... ale teraz to mnie zaciekawiłaś na śmierć niemalże... czemuż to przyjazd Wasi wywarł tak silną reakcję - patrz: "Przyjechala wkoncu:mad:" ???
no i jednak czy nie mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy??? plooose, bo umre z ciekawości

lolka75 napisał(a):

Juz na wejsciu moj Borysek cymbal podniosl nozke i najszczal Wasi na doniczke a kwiatkami:mdleje:, a potem walnal w ogrodku ogromnego klocka.

co Ty, jemu pewnie też się u Wasi podobało, i tak jak ludzie wrzucają np. do fontann pieniązki, tak on po prostu zostawił na pamiątkę "tu byłem i jeszcze tu wrócę" :evil_lol:

lolka75 napisał(a):

Ja oczywiscie dalam kolejna plame bo okazalo sie ze jedzonko, ktore mialam przygotowane na droge dla kociakow zostalo w domu, w Holandii. Wasia i teraz mnie uratowala. Ona jest kochana:Rose:.

iii tam, pewnie bała się, że się rozmyślicie i chciała uniknąć niepotrzebnych przeszkód :evil_lol: :eviltong:

malawaszka napisał(a):
boszzz jak oni urośli!!!! :mdleje:

:icon_roc:Wasia... przez 1 dzień ???:rolleyes:

Posted

[quote name='Alicja']no nareszcie :multi:

wiem wiem ...byliście w Siewierzu na piwie :grins: :diabloti:

Alcia masz dobre zrodla informacji;):evil_lol:
[quote name='malawaszka']boszzz jak oni urośli!!!! :mdleje:

kochane chłopaki!!!!! ja chce foty jak jeżdza na Borysie :lol:

aaa i chcę fotki!!!! Te Których Publikować Nie Wolno :roflt:
fotki TKPNW slabe wyszly ale wysle;)

i jasne ze urosli...to duze chlopaki sa:loveu:

a na Borysie jeszcze nie jezdza... dzisiaj sie bawili miedzy lapami Maxiny a ona koniecznie chciala wylizac kocie miejsca intymne:evil_lol:
[quote name='Alicja']oczywiśćie te NIE DO PUBLIKACJI wstaw Loluś na dogo :grins:
niestety musialam podpisac umowe gwarantujaca tajnosc fotek:shake::roll:..........:diabloti:

Posted

[quote name='Agappe']super zdjęcia i super kociaczki!!! w szczególności ten szary mi się podoba dziki zwierz ;)
to strasznie dziki dzik:evil_lol:...ale w zachowaniu to loui chyba wiekszy zboj
[quote name='Maks i Spark']
dziekuje...sa naprawde cudowni:loveu:
[quote name='jambi_']loluś, cóż za obszerna relacja! takie posty lubię

a Loui jest boski uwielbiam kociaki w tym typie
Pepperek też niczego sobie, ale Loui rządzi

hmmm... ale teraz to mnie zaciekawiłaś na śmierć niemalże... czemuż to przyjazd Wasi wywarł tak silną reakcję - patrz: "Przyjechala wkoncu:mad:" ???
no i jednak czy nie mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy??? plooose, bo umre z ciekawości

co Ty, jemu pewnie też się u Wasi podobało, i tak jak ludzie wrzucają np. do fontann pieniązki, tak on po prostu zostawił na pamiątkę "tu byłem i jeszcze tu wrócę"

iii tam, pewnie bała się, że się rozmyślicie i chciała uniknąć niepotrzebnych przeszkód :eviltong:

Wasia... przez 1 dzień ???:rolleyes:
reakcja na przyjazd wasi taka bo sie przyjachala po ogien... na chwileczke:shake:
no widac Boryskowi bardzo sie spodobalo:angryy:... ale chyba raczej nie spodobal mu sie zapach Dropsa w domku;)
a co do dobrodusznosci wasi to ona jest naprawde przeogromna:loveu:
[quote name='malawaszka']wasia srasia
:evil_lol:

[quote name='andromeda']Hejka Białaski

Czytania sporo po tak dlugim czasie dzieje sie u was, oj dzieje....

Pozdrawiamy
no sie troszke dzieje....co by nudno nie bylo;)
pozdrowki

Posted

koty klawe , ale to już gdzieś pisałam , u takiej Wasi Srasi :diabloti:

ja tu z pytaniem ... jak się wwozi na teren Holandii psa ? co musi on mieć ze sobą - dokumenty jakie ? turystycznie naturalnie.

Posted

Vectra napisał(a):
koty klawe , ale to już gdzieś pisałam , u takiej Wasi Srasi :diabloti:

ja tu z pytaniem ... jak się wwozi na teren Holandii psa ? co musi on mieć ze sobą - dokumenty jakie ? turystycznie naturalnie.

jezeli ma powyzej 3 miesiecy to musi miec szczepienie przeciwko wsciekliznie zrobione miesiac przed wyjazdem, musi miec chip lub wyrazny tatuaz i paszport, na dzien lub dwa przed wyjazdem lekarz musi wydac opienie czy piesek jest zdrowy na tyle zeby podrozowac... i tyle przepisy;)
a z kim jedziesz do Holandii?:cool3:
Maks i Spark napisał(a):
Cześć Lolcia!!!

Głaski dla futrzastych i fajnego dnia

dziekuje i wzajemnie:loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
a co do dobrodusznosci wasi to ona jest naprawde przeogromna:loveu:

:evil_lol:

no przecież ja żartowałam... o czym zresztą wasia wie... ale lepiej się wasi nie narażajmy bo nam się serio dostanie :evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):

kot zupelny luzz:cool1:...zadnego strachu, zadnej paniki, to bardziej suczydlo podniecone:evil_lol:

no właśnie, bo na tej pierwszej fotce suczydło ma minę jakby się ukradkiem oblizywało...

a Twoje nowe synki boskie!, a do całkowitego pozbycia się łóżka to chyba jeszcze troche brakuje ;)

Posted

jambi_ napisał(a):
no właśnie, bo na tej pierwszej fotce suczydło ma minę jakby się ukradkiem oblizywało...

a Twoje nowe synki boskie!, a do całkowitego pozbycia się łóżka to chyba jeszcze troche brakuje ;)

czyzbys sugerowala ze mam za malo futer?:evil_lol::roll::evil_lol: