Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ela i Luna']Serdeczne gratulacje dla Maxiny i Borysa! Brawo!
Zdjęcia super więc kiedy odpoczniesz proszę o jeszcze :)

dzieki Ela
i dzieki za odqwiedzinki

no to fotki
bardzo lubie ta rase, mimo ze malenstwo to bardzo serdeczne, wesole i zawsze chetne do zabawy, moglabym miec takiego jednego;)

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='lolka75']
dziekuje Natka:loveu:... on jest naprawde uzalezniony od pilki. Jak jest pileczka to nie istanieje nic innego. Ostatnio w biegu po pilke poturbowal goldenke:shake:. Ale naprawde on jest jak zaczarowany. A jak zapomne schowac w domu pileczke to chodzi z nia w pysku i sam sobie rzuca i skacze za nia... to tak smiesznie wyglada:evil_lol:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to on ma taki obłęd na piłeczkę jak terrier mojej przyjaciółki - tyle że ja do tej pory myślałam że futrzaki to marne aportery - a tu takie cudeńko z Boryska :lol:

A mi na ulicy zwracają uwagę, że psa męczę i powinnam go obciąć bo mu gorąco, ciekawe co by te ludziki powiedziały na tego owczarka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://img188.imageshack.us/img188/2179/img1836crop.jpg

Posted

[quote name='NATKA']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to on ma taki obłęd na piłeczkę jak terrier mojej przyjaciółki - tyle że ja do tej pory myślałam że futrzaki to marne aportery - a tu takie cudeńko z Boryska :lol:

A mi na ulicy zwracają uwagę, że psa męczę i powinnam go obciąć bo mu gorąco, ciekawe co by te ludziki powiedziały na tego owczarka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://img188.imageshack.us/img188/2179/img1836crop.jpg
on tak sam z siebie sie nakrecil na pileczke... nie pomagalam mu. I jest duzy plus tego jego pileczkowania, latwo go odchudzic. Bo jak sie dowiedzilam na wystawie, tendencje do tycia Borysek odziedziczyl po swoim tatusiu. Tylko ze wydaje mi sie ze teraz to on za chudy:roll:...bo ten kregoslupek tak mu okropnie czuc:placz:.

Posted

o jak pięknie Wam poszło :multi:

a nie masz fot jakiś nie kudłatych psów ? :diabloti:
ja mam do Cię prośbę ... jak byś kiedyś nie zapomniała , miała chwilkę czasu - poproszę o parę fotek dobermanów :modla:

Posted

[quote name='Vectra']o jak pięknie Wam poszło :multi:

a nie masz fot jakiś nie kudłatych psów ? :diabloti:
ja mam do Cię prośbę ... jak byś kiedyś nie zapomniała , miała chwilkę czasu - poproszę o parę fotek dobermanów :modla:
nie ma sprawy...tylko ze dobki w holandi wsie uszate i ogoniaste, ale sama chetnie ogladam ta rase. Jak tylko bedziemy z dobermanami w ten sam dzien to postaram sie je obfocic

[quote name='Alicja']:multi: brawo za wyniki na wystawie :Rose:
dziekuje Alu

edit: na nastepnej wystawie bedziemy z terierami to porobie fotki niekudlatych diabelkow:loveu:

Posted

[quote name='agaga21']trafiłam tu po banerku :)
śliczne włochacze! ale powiedz mi proszę lolka, jak ty je rozróżniasz???:-o:oops:

świetne foto!
http://img8.imageshack.us/img8/9995/img1625t.jpg

ale oni sa totalnie inni, borys ma dluzsza siersc, inne uszy, wieksza, masywniejsza kufe, biszkopty na koncowkach uszu, miska ma inne oczka, inaczej chodzi, jak biegnie to delikatnie kreci lebkiem
hahaha....:evil_lol:
to chyba tak jak z mama blizniakow... ona ich odroznia zawsze:evil_lol:

Posted

Wielkieeeeeee gratulacje powystawowe!!!!:lol::multi::loveu:

Nooo,to jednak sie "kręci";)-jeszcze kilka wystaw i bedziesz wsio brała na luzie:lol:Boryska wystawiasz na piłeczkę? A szyby widziałam,całkiem,całkiem są;)

Posted

ejj Lolka, słaba jestes, ja w domu mam samoyeda hokkaido szybowca akite chowchow'a huskiego, szpica.

a oto sposob:
wszystko zalezy od odpowiedniego naciagniecia skory na tym białym ryju :diabloti: a ile ma radosci przy tym :evil_lol: moja suka lubi sie zmieniac.

a jak sie ubrudzi to jest szpicem wilczym :lol:
obecnie jednak jest w roli SZCZURA ;) po linieniu