Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lolka75']Przepraszam ze nie pisze....ale historia malego Jaska mnie rozwalila:-(.....jak tu pisac z radosnym przytupem jak tyle nieszczescia na swiecie:-(............... Dol mnie wciaga znowu:placz:
[FONT=Arial]
mojego Jaśka???? :razz::razz:

to uśmiech plisssss.. Jasio już szczęsliwy w domciu:multi::multi:
[/FONT]

Posted

no i wydarlu mnie dogomaniaczki z dola za kudly:mad:....dziekuje:loveu::loveu:. Skad, w Was ludzie, takie wielkie serducha?? Zazdroszcze...

beda nowe fotki Maxiny..jak wygram z fotosikiem:angryy:

Posted

[quote name='lolka75']no i wydarlu mnie dogomaniaczki z dola za kudly:mad:....dziekuje:loveu::loveu:. Skad, w Was ludzie, takie wielkie serducha?? Zazdroszcze...

beda nowe fotki Maxiny..jak wygram z fotosikiem:angryy:

[FONT=Arial]a poka kudły :roll:...czy jest jeszcze za co ciągnąć ;)....i masz zakaza wpadania w dołki :p[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']no i wydarlu mnie dogomaniaczki z dola za kudly:mad:....dziekuje:loveu::loveu:. Skad, w Was ludzie, takie wielkie serducha?? Zazdroszcze...

[FONT=Arial]to nie serducha ino my są nieczułe na krzywde :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a poka kudły :roll:...czy jest jeszcze za co ciągnąć ;)....i masz zakaza wpadania w dołki :p[/FONT]
fotosik gna jak szaleniec ............zaraz beda foty:cool3:
a co do dolkow...to niestety moje drugie imie:-(

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]to nie serducha ino my są nieczułe na krzywde :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

tja....i wyrywacie muchom skrzydelka i zabieracie dzieciakom lizaki

ale mam zabawe z tymi emotami teraz

no to jedziem....foty som....4

Posted

[quote name='lolka75']fotosik gna jak szaleniec ............zaraz beda foty:cool3:
[FONT=Arial]
rączkę Ci podam :calus: miałam nawet kiedyś kopareczkę ;)...bo tak dołki kopałam ...ale z pomocą dobej duszki jakoś mi się poprawiło ...:grins:
ważne mieć z kim o tym pogadać kim komu ufasz a nie zakopywać głowy w piasek ;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z emotami to i ja mam ucieche :evil_lol:

widze 3 foty z Maximką:loveu: i 1 widoczek :loveu:

;)
i stawiamy samochody na miejscach dla inwalidów a dziadkom wyrywamy z rak laski :mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]rączkę Ci podam :calus: miałam nawet kiedyś kopareczkę ;)...bo tak dołki kopałam ...ale z pomocą dobej duszki jakoś mi się poprawiło ...:grins: [/FONT]
[FONT=Arial]ważne mieć z kim o tym pogadać kim komu ufasz a nie zakopywać głowy w piasek ;)[/FONT]

kofaniusia jestes Alutka...ze mna jest ten problem ze w realu stronie od ludzi....Zwyczajnie boje sie ich:-(....a o zaufaniu to mowy nie ma:shake:.Dobrze ze mam sucz....ona tak madrze ze mna rozmawia:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']kofaniusia jestes Alutka...ze mna jest ten problem ze w realu stronie od ludzi....Zwyczajnie boje sie ich:-(....a o zaufaniu to mowy nie ma:shake:.Dobrze ze mam sucz....ona tak madrze ze mna rozmawia:loveu:

[FONT=Arial]a może trzeba szukać ... spotkasz na pewno kiedyś taka osobę z którą będziesz mogła podzielić się swoimi troskami i problemami a ona tobie ...wierzę w to :calus:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a może trzeba szukać ... spotkasz na pewno kiedyś taka osobę z którą będziesz mogła podzielić się swoimi troskami i problemami a ona tobie ...wierzę w to :calus:[/FONT]

Ala.....musialo by sie chciec szukac.......ciezko z tym.
moze nie mowmy juz o mnie...to taki niefajny temat

Posted

[quote name='lolka75']Ala.....musialo by sie chciec szukac.......ciezko z tym.
moze nie mowmy juz o mnie...to taki niefajny temat

[FONT=Arial]to oć do mnie na foty najruchliwszego psa ...wczoraj chyba dawałam :hmmmm:[/FONT]

Posted

dzien dober:grins:

[quote name='lolka75']:cool3:

ty dolkowa....przestan kopac a bedzie lepiej...juz to komus stad powtarzalam:roll:

[quote name='lolka75']kofaniusia jestes Alutka...ze mna jest ten problem ze w realu stronie od ludzi....Zwyczajnie boje sie ich:-(....a o zaufaniu to mowy nie ma:shake:.Dobrze ze mam sucz....ona tak madrze ze mna rozmawia:loveu:
nie pindol...wsiadaj w autko i choooo na kawe...daleko nie masz:diabloti:

bialy szalejacy potwor cuudooo:loveu:

Posted

[quote name='agbar']

[FONT=Arial]ano właśnie :multi::multi::multi:....przeca wy macie wcale niedaleko do siebie :grins:

Doberek :hand:
[/FONT]

Posted

agbar napisał(a):
dzien dober:grins:

ty dolkowa....przestan kopac a bedzie lepiej...juz to komus stad powtarzalam:roll:

cos nie pamietam...czekaj....poszukam

a jak niedaleko mam?
bialy szalejacy potwor cuudooo:loveu:

cudo co wlasnie mi klocka postawilo w przedpokoju...........

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]ano właśnie :multi::multi::multi:....przeca wy macie wcale niedaleko do siebie :grins:[/FONT]

[FONT=Arial]Doberek :hand:[/FONT]

berek Alenka

Posted

Izabela124. napisał(a):
CZesc:loveu:
Zakochalam sie w tym bialym misu, ja tez ce takiego:placz:
A skad wy macie takie fajne emotki? Ja te ce:placz:

ja sie tez w misiu zakochalam a wyroslo mi kawal psiska
czesc Izabelka