Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wystawa totalna porazka:shake::-(
borys przegral z kretesem... ale mozliwe ze zasluzenie bo w konkurencji mial sliczne samce... Za to maxia przegrala chyba za pochodzenie:-(... byla najladniejsza sunia, a dostala bardzo dobry. Nawet ludzie przychodzili i mowili ze nie rozumieja decyzji sedziny. Przegrac z dobrymi to spoko... ale przegrac z myszkami to zal... Za to moj syn pokazal swietny stosunek do majestatu zwiazku kyn holenderskiego:roll:.... przespal wystawe:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
borys przegral z kretesem... ale mozliwe ze zasluzenie bo w konkurencji mial sliczne samce... Za to maxia przegrala chyba za pochodzenie:-(... byla najladniejsza sunia, a dostala bardzo dobry. Nawet ludzie przychodzili i mowili ze nie rozumieja decyzji sedziny. Przegrac z dobrymi to spoko... ale przegrac z myszkami to zal... Za to moj syn pokazal swietny stosunek do majestatu zwiazku kyn holenderskiego:roll:.... przespal wystawe:diabloti:

Nie przejmuje się, tak też bywa, a nieobiektywnych sędziów w przyszłości trzeba omijać szeroki łukiem......:mad:

Głaski dla futer :lol:

A.

Posted

lolka75 napisał(a):

no cóż.. sędziowie jak widać nie tylko w Polsce potrawią nawydziwiać :shake:

a jakies zdjęcia będą? :roll:

akitki złapałaś może jakies? :roll:

Posted

lolka75 napisał(a):
Za to maxia przegrala chyba za pochodzenie:-(... byla najladniejsza sunia, a dostala bardzo dobry. Nawet ludzie przychodzili i mowili ze nie rozumieja decyzji sedziny. Przegrac z dobrymi to spoko... ale przegrac z myszkami to zal...

:mad:
Imię, nazwisko i adres sędziny to ja jej już pokażę gdzie raki zimują ;)
Jak ona mogła tak skrzywdzic moją samoyedkową idolkę... wrrr... :mad:

Lolka - myślałaś o jakiejś wystawie w Polsce?

Posted

[quote name='andromeda']Witam i gratuluje :p

A ta klubowke to, zapomniec i tyle :)
no nic innego nie pozostaje jak zapomniec
[quote name='Maks i Spark']Nie przejmuje się, tak też bywa, a nieobiektywnych sędziów w przyszłości trzeba omijać szeroki łukiem......:mad:

Głaski dla futer :lol:

A.
najgorsze ze po borysku to mi jeszcze wyjasnila co i jak ale po maxinie to spojrzalatylko jakos groznie:shake:
[quote name='Agappe']no cóż.. sędziowie jak widać nie tylko w Polsce potrawią nawydziwiać :shake:

a jakies zdjęcia będą? :roll:

akitki złapałaś może jakies? :roll:
przepraszam ale nawet aparatu nie wyjelam... siedzialam kamieniem az pozwolili wyjsc. Zwinelam majdan i jazda do domu. Az jednej szczotki zapomnialam tak mnie gnalo:roll:
[quote name='Maks i Spark']Słoneczne dzień dobry :)

A.
:loveu:
[quote name='Ela i Luna']:mad:
Imię, nazwisko i adres sędziny to ja jej już pokażę gdzie raki zimują ;)
Jak ona mogła tak skrzywdzic moją samoyedkową idolkę... wrrr... :mad:

Lolka - myślałaś o jakiejś wystawie w Polsce?

[quote name='Maks i Spark']Dobre pytanie :lol:

A.
wlasnie chcielibysmy w przyszlym roku Polske wystawowo odwiedzic... tylko doradzcie na jaka wystawe sie wybrac:p
[quote name='agbar']Cmok cmok:loveu:
cmok cmok cmok
[quote name='Maks i Spark']Hello :)

A.
:loveu:
[quote name='Cordia']właź na gg bo musze z toba pogadac :)
jestem:eviltong:

a dzisiaj pojechalismy nad jeziorko:p

zaczelo sie niewinnie

Borysek moczyl lapki i wyciagal kijki

biegali po trawce

Posted

lolka75 napisał(a):

przepraszam ale nawet aparatu nie wyjelam... siedzialam kamieniem az pozwolili wyjsc. Zwinelam majdan i jazda do domu. Az jednej szczotki zapomnialam tak mnie gnalo:roll:

szkoda :shake:

cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: