lolka75 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 wystawa totalna porazka:shake::-( borys przegral z kretesem... ale mozliwe ze zasluzenie bo w konkurencji mial sliczne samce... Za to maxia przegrala chyba za pochodzenie:-(... byla najladniejsza sunia, a dostala bardzo dobry. Nawet ludzie przychodzili i mowili ze nie rozumieja decyzji sedziny. Przegrac z dobrymi to spoko... ale przegrac z myszkami to zal... Za to moj syn pokazal swietny stosunek do majestatu zwiazku kyn holenderskiego:roll:.... przespal wystawe:diabloti: Quote
andromeda Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witam i gratuluje :p A ta klubowke to, zapomniec i tyle :) Quote
M&S Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 lolka75 napisał(a):wystawa totalna porazka:shake::-( borys przegral z kretesem... ale mozliwe ze zasluzenie bo w konkurencji mial sliczne samce... Za to maxia przegrala chyba za pochodzenie:-(... byla najladniejsza sunia, a dostala bardzo dobry. Nawet ludzie przychodzili i mowili ze nie rozumieja decyzji sedziny. Przegrac z dobrymi to spoko... ale przegrac z myszkami to zal... Za to moj syn pokazal swietny stosunek do majestatu zwiazku kyn holenderskiego:roll:.... przespal wystawe:diabloti: Nie przejmuje się, tak też bywa, a nieobiektywnych sędziów w przyszłości trzeba omijać szeroki łukiem......:mad: Głaski dla futer :lol: A. Quote
Agappe Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 lolka75 napisał(a):wystawa totalna porazka:shake::-( borys przegral z kretesem... ale mozliwe ze zasluzenie bo w konkurencji mial sliczne samce... Za to maxia przegrala chyba za pochodzenie:-(... byla najladniejsza sunia, a dostala bardzo dobry. Nawet ludzie przychodzili i mowili ze nie rozumieja decyzji sedziny. Przegrac z dobrymi to spoko... ale przegrac z myszkami to zal... Za to moj syn pokazal swietny stosunek do majestatu zwiazku kyn holenderskiego:roll:.... przespal wystawe:diabloti: no cóż.. sędziowie jak widać nie tylko w Polsce potrawią nawydziwiać :shake: a jakies zdjęcia będą? :roll: akitki złapałaś może jakies? :roll: Quote
Ela i Luna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 lolka75 napisał(a):Za to maxia przegrala chyba za pochodzenie:-(... byla najladniejsza sunia, a dostala bardzo dobry. Nawet ludzie przychodzili i mowili ze nie rozumieja decyzji sedziny. Przegrac z dobrymi to spoko... ale przegrac z myszkami to zal... :mad: Imię, nazwisko i adres sędziny to ja jej już pokażę gdzie raki zimują ;) Jak ona mogła tak skrzywdzic moją samoyedkową idolkę... wrrr... :mad: Lolka - myślałaś o jakiejś wystawie w Polsce? Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ela i Luna napisał(a):Lolka - myślałaś o jakiejś wystawie w Polsce? Dobre pytanie :lol: A. Quote
Cordia Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 właź na gg bo musze z toba pogadac :) Quote
lolka75 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='andromeda']Witam i gratuluje :p A ta klubowke to, zapomniec i tyle :) no nic innego nie pozostaje jak zapomniec [quote name='Maks i Spark']Nie przejmuje się, tak też bywa, a nieobiektywnych sędziów w przyszłości trzeba omijać szeroki łukiem......:mad: Głaski dla futer :lol: A. najgorsze ze po borysku to mi jeszcze wyjasnila co i jak ale po maxinie to spojrzalatylko jakos groznie:shake: [quote name='Agappe']no cóż.. sędziowie jak widać nie tylko w Polsce potrawią nawydziwiać :shake: a jakies zdjęcia będą? :roll: akitki złapałaś może jakies? :roll: przepraszam ale nawet aparatu nie wyjelam... siedzialam kamieniem az pozwolili wyjsc. Zwinelam majdan i jazda do domu. Az jednej szczotki zapomnialam tak mnie gnalo:roll: [quote name='Maks i Spark']Słoneczne dzień dobry :) A. :loveu: [quote name='Ela i Luna']:mad: Imię, nazwisko i adres sędziny to ja jej już pokażę gdzie raki zimują ;) Jak ona mogła tak skrzywdzic moją samoyedkową idolkę... wrrr... :mad: Lolka - myślałaś o jakiejś wystawie w Polsce? [quote name='Maks i Spark']Dobre pytanie :lol: A. wlasnie chcielibysmy w przyszlym roku Polske wystawowo odwiedzic... tylko doradzcie na jaka wystawe sie wybrac:p [quote name='agbar']Cmok cmok:loveu: cmok cmok cmok [quote name='Maks i Spark']Hello :) A. :loveu: [quote name='Cordia']właź na gg bo musze z toba pogadac :) jestem:eviltong: a dzisiaj pojechalismy nad jeziorko:p zaczelo sie niewinnie Borysek moczyl lapki i wyciagal kijki biegali po trawce Quote
lolka75 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 misia kopala dolek:loveu: a Borys zdecydowal ze dosc juz tego dreptania i czas zaczac zabawe:diabloti: Quote
Agappe Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 lolka75 napisał(a): przepraszam ale nawet aparatu nie wyjelam... siedzialam kamieniem az pozwolili wyjsc. Zwinelam majdan i jazda do domu. Az jednej szczotki zapomnialam tak mnie gnalo:roll: szkoda :shake: cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 ucieszone chlopaki:loveu: moja dziewuszka raczy zamoczy stopki:loveu: potffor z loch ness:roll: pokraka:evil_lol: Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ...no raczyła ;):evil_lol: http://img14.imageshack.us/img14/3153/plyw231976x65216.jpg urocze :p Imageshack - plyw280976x65218 - Uploaded by lolka75 Witanko A. Quote
malawaszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 woowwww jak biały wilk :loveu: http://img16.imageshack.us/img16/6889/plyw280976x65218.jpg Quote
agbar Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Hehehe..jakie panienka ma szczuple nozki:evil_lol:Pod suchym futrem nie widac:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 http://img16.imageshack.us/img16/6889/plyw280976x65218.jpg Suuper:loveu: Quote
Recommended Posts