Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:śpioszek ;)[/FONT]
ale mam jazdy z tym spaniem:shake:...kiedys przespie wlasna smierc:roll:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Dzindybry:p

Za kilka dni bedziesz miec ladna pogode bo u mnie normalnie wiosna:loveu::lol:

pogoda jakos ekspresowo przylazla bo i u nas dzis wiosenka:cool3:...Maxina nawet za pileczka poganiala:loveu:

Posted

trzy posty jeden pod drugim....ale trudno....popierd....niczyl mi sie dzionek:angryy:
a to wszystko prze to ze dzisiaj ostatni dzien wakacji swiatecznych mojego pierworodnego jedynaka:-(. I zas trzeba bedzie sie usmiechac do znajomych w szkole, znow zaczna sie jazdy na terapie z chlopakiem moim. Oooo opowiem o terapi bo mnie szlag trafia ale musze.
Moj synek.. wtedy jeszcze 6-cio letni jest bardzo wrazliwy i emocjonalny. Wlasnie te swoje emocje pokazuje w stopniu..jakby tu powiedziec.... przesadnym raczej;). I przez to zostal wyslany na terapie. Terapia ta wyglada tak ze jego terapeltka gra z nim w pilke i pyta sie go dlaczego on placze czesto, dlaczego krzyczy jak go boli..... Serio.... Tu sie nie pokazuje emocji. Holenderskie dzieciaki nie potrafia plakac. A jak moj Eryk ryczy to wie cala wiocha:diabloti:. Moj chlopak za duzo ryczy ale tez mocno kocha, jest bardzo wrazliwy jesli chodzi o przyrode. Ostatnie jako jedyne dziecko na boisku szkolnym zainteresowal sie i oburzyl dlaczego wycinaja drzewka okalajace plac zabaw... Ale takie zachowania nie sa zauwazane...najwazniejsze zeby nie pokazywal co czuje i siedzial z zamknieta buzia. I to w kraju gdzie tyle uwagi poswieca sie srodowisku (sraty taty):angryy:.
Kurcze cos zolc mnie dzisiaj zalala:roll:

Posted

furciaczek napisał(a):
I pomyslec ze inni marzna w PL:loveu::diabloti::evil_lol:

no...wlasnie moja chlopina pojechala do Polski biznesowo:evil_lol::evil_lol:....w plaszczyku i krotkich butkach:evil_lol::evil_lol:.....zgupl:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Dzindybry:p

Za kilka dni bedziesz miec ladna pogode bo u mnie normalnie wiosna:loveu::lol:
[FONT=Arial]tysz chcem :razz:

[/FONT] [quote name='lolka75']ale mam jazdy z tym spaniem:shake:...kiedys przespie wlasna smierc:roll:
[FONT=Arial]ha ha....nie licz na to ;)[/FONT]

[quote name='lolka75']pogoda jakos ekspresowo przylazla bo i u nas dzis wiosenka:cool3:...Maxina nawet za pileczka poganiala:loveu:
[FONT=Arial] a u nas chlapa chlapa chlapa ...w dzień deszcz i śnieg na zmianę :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]tysz chcem :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]ha ha....nie licz na to ;)[/FONT]

kurcze a ja tak po cichu liczylam:-(:diabloti:

[FONT=Arial]a u nas chlapa chlapa chlapa ...w dzień deszcz i śnieg na zmianę :diabloti:[/FONT]

sniegu zazdraszczam:roll:...ale deszczu nie bo u nas go dostatek:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:dotarłam .....fotaski supcio ....[/FONT]
[FONT=Arial]dziekuje:oops::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]jakoś tak milej patrzy mi się na zieloną trawkę ;)[/FONT]

ale ja chcialabym zeby bylo bialo:loveu:

Posted

[quote name='a_ga.isk']:mdleje:
Ja to się już na wiosne nastawiłam :razz:

[FONT=Arial]:hmmmm: ale macie zachcianki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']witaski serdeczne:multi::loveu:
a pogoda sie spaskudzila u mienia:shake:..ciapie i jest buro:-(

[FONT=Arial]ja mialam rano śnieżek ...potem słoneczko ...a teraz jest ciapa :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: ale macie zachcianki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko :multi::multi::multi:
[/FONT]
Hmm, hmm... ja to często słyszę :diabloti:

A u mnie trochę pochmurno ale nie pada i ciepło jest :eviltong:

Apropos czy Epe nie leży gdzieś koło Ede? [FONT=Arial]:hmmmm: [/FONT]

Posted

[quote name='a_ga.isk']Hmm, hmm... ja to często słyszę :diabloti:

A u mnie trochę pochmurno ale nie pada i ciepło jest :eviltong:

Apropos czy Epe nie leży gdzieś koło Ede? [FONT=Arial]:hmmmm: [/FONT]
Aga...z Epe do Ede dosc daleko (jak na Holandie;)). Epe lezy w polowie drogi miedzy Zwolle a Apeldoorn.

Posted

Przepraszam ze nie pisze....ale historia malego Jaska mnie rozwalila:-(.....jak tu pisac z radosnym przytupem jak tyle nieszczescia na swiecie:-(............... Dol mnie wciaga znowu:placz:

Posted

[quote name='lolka75']Przepraszam ze nie pisze....ale historia malego Jaska mnie rozwalila:-(.....jak tu pisac z radosnym przytupem jak tyle nieszczescia na swiecie:-(............... Dol mnie wciaga znowu:placz:

[FONT=Arial]wyłaź z dołeczka...:glaszcze: życ trzeba dalej ...nie znamy dnia ani godziny kiedy znów trzeba będzie się pochylic ...więc uśmiechnij się ...to i do Jaśka los się uśmiechnie [/FONT]