Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ela i Luna']Serdeczne gratulacje!!!
A nie mówiłam że Maxina ma w sobie to coś! Przewidziałam jej sukcesy wystawowe :)
Taki ogromny jej sukces to znow nie byl... byla jedyna w klasie otwartej:evil_lol:... a pozniej przegrala z czempionkami:placz:
[quote name='malawaszka']GRATKI!!!! :klacz:

http://img4.imageshack.us/img4/2928/oss280986x6624.jpg

a te są BOSKIE!!!!!:loveu:
no jak zobaczylam te posagi to sie obsmialam:evil_lol:. Nawet na cmokanie i gwizdanie nie reagowaly. A zagapily sie na czilalke:roll::evil_lol:...ciekawe w jakich zamiarach:diabloti:?
[quote name='agaciaaa']Gratulacje :multi:

http://img4.imageshack.us/img4/6853/oss012986x6621.jpg :loveu::loveu:
dziekujemy:loveu:
[quote name='Maks i Spark']dzięki za fotkę, nawet nie kees:lol: fajnie
Imageshack - oss082986x6623.jpg - Uploaded by lolka75

A.
a prosze bardzo:p. Jak tylko je zobaczylam to powiedzialam do meza ze musze je pofocic dla Ani z dogo;)

i jeszcze kilka fotek z wystawy w Oss

konkurencja:placz:

najmilsza akitka jaka znam...wyslimtala mnie na maxa:loveu:...az Maxina zaczela szczekac:evil_lol:

smutasy:roll:

i wilcze C.D.;)

Posted

A może by tak Boryska trochę posocjalizować? pojeździć na jakieś dworce, do centrum handlowego, gdzie jest dużo ludzi, ruch, hałas... dużo smaków, na zachętę, za robienie poleceń(nigdy za darmo) i co najważniejsze zachowywać się tak jak wszędzie, żeby zobaczył że to nic strasznego ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']A może by tak Boryska trochę posocjalizować? pojeździć na jakieś dworce, do centrum handlowego, gdzie jest dużo ludzi, ruch, hałas... dużo smaków, na zachętę, za robienie poleceń(nigdy za darmo) i co najważniejsze zachowywać się tak jak wszędzie, żeby zobaczył że to nic strasznego ;)

tak chyba bede robic...chociaz jezdzilismy kilka razy na targ zeby zobaczyc jak jest w tlumie ludzi. Ja mysle ze dziwne dzwieki w hali go tak rozwalaja:shake:

i jeszcze kilka fotek:roll:

Posted

Śliczne fotaski :loveu: :loveu:
Rozmawiałam dzisiaj z sędziną, że nie powinno się młodych piesków wystawiać w hali, bo potem bardzo często im się wystawy źle kojarzą. Ale nie wiem czy u Was są wystawy pod gołym niebiem :oops: :oops:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Fajne zdjęcia, ładne psiuchy:lol:

A.

dziekuje:loveu:... ja sie nie moge :loveu:apatrzyc na rozne psiaki.... i wszystkie chcialabym miec:oops:
Selket napisał(a):
Rozmawiałam dzisiaj z sędziną, że nie powinno się młodych piesków wystawiać w hali, bo potem bardzo często im się wystawy źle kojarzą. Ale nie wiem czy u Was są wystawy pod gołym niebiem :oops: :oops:

no wlasnie u nas jest ten problem ze bardzo malo jest wystaw na wolnym powietrzu:shake:. Bedzie za miesiac jedna ale spoznilam sie ze zgloszeniem psow:placz:. Moze za roczek pojawimy sie na wystawie w Szczecinie:roll:

Posted

Selket napisał(a):

...to nie jest takie oczywiste, Spark zaczynał się wystawiać na dworzu, a i tak zwiewał z ringu:evil_lol: moim zdaniem to kwestia czasu i trochę pracy;)

A.

Posted

lolka75 napisał(a):

no wlasnie u nas jest ten problem ze bardzo malo jest wystaw na wolnym powietrzu:shake:. Bedzie za miesiac jedna ale spoznilam sie ze zgloszeniem psow:placz:. Moze za roczek pojawimy sie na wystawie w Szczecinie:roll:

Oj czemu Szczecin tak daleko :-(

Posted

lolka75 napisał(a):

no jak zobaczylam te posagi to sie obsmialam:evil_lol:. Nawet na cmokanie i gwizdanie nie reagowaly. A zagapily sie na czilalke:roll::evil_lol:...ciekawe w jakich zamiarach:diabloti:?

hahaha ano ciekawe bardzo - tym bardziej, że to psy myśliwskie :roll::lol:

Posted

[quote name='lolka75']
a tego pieknota widzialam pierwszy raz na zywo
saarlooswolfhond:loveu:

Piesek sympatyczny tylko ta nazwa jakaś ... skomplikowana... :crazyeye:
Jak poprawnie się ją wymawia? To jest szpic?

Posted

Ela i Luna napisał(a):

to nie jest szpic, to jest holenderska lub francuska krzyżówka wilka z owczarkiem niemieckim...chyba, inna niż wilczak i wymaga badzo dobrej socjalizacji i mocnej ręki, ma więcej wilka niż psa. Czytałam o tej rasie ładny jest, ale nie chciałabym go mieć....

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...to nie jest takie oczywiste, Spark zaczynał się wystawiać na dworzu, a i tak zwiewał z ringu:evil_lol: moim zdaniem to kwestia czasu i trochę pracy;)

A.

mielismy miejsce blisko ringu i jak bieglam z Borysem blisko naszego miejsca to on robil w tyl zwrot i ucieczka:evil_lol:. Wlasnie przegral przez to zachowanie na ringu. Nawet w opisie mamy napisane ze powinien stac bardziej sprezyscie:roll:
Selket napisał(a):
Oj czemu Szczecin tak daleko :-(

Ale moze bedziesz w delegacji jako sekretarz na tej wystawce i zalatwisz nam najwyzsze noty:cool3::multi::loveu:?
malawaszka napisał(a):
hahaha ano ciekawe bardzo - tym bardziej, że to psy myśliwskie :roll::lol:

ha...mysliwski, zwisloskorne:loveu:... nasmieszniejsze ze myslalam ze one sie poteznie slinia.... a najgorzej slinily sie akity amerykanskie:crazyeye::evil_lol:
Ela i Luna napisał(a):

to jest wilczak saarloosa...ale myslalam ze one beda mialy bardziej wilczy wyglad.... ale czechoslowackie wilczaki sa bardziej dzikie w wygladzie

Posted

lolka75 napisał(a):

Ale moze bedziesz w delegacji jako sekretarz na tej wystawce i zalatwisz nam najwyzsze noty:cool3::multi::loveu:?

Dla Ciebie wszystko Kochana, nawet Szczecin :calus: :calus:

Posted

[FONT=Georgia]Wprosiłam się tak poprostu tutaj :evil_lol: i nie żałuję nic, a nic :shake:
Obejrzałam tyyyle pięknistych piesów ... :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol:
Zajrzę tu zaś ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]