M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 dzięki za fotkę, nawet nie kees:lol: fajnie Imageshack - oss082986x6623.jpg - Uploaded by lolka75 A. Quote
lolka75 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Ela i Luna']Serdeczne gratulacje!!! A nie mówiłam że Maxina ma w sobie to coś! Przewidziałam jej sukcesy wystawowe :) Taki ogromny jej sukces to znow nie byl... byla jedyna w klasie otwartej:evil_lol:... a pozniej przegrala z czempionkami:placz: [quote name='malawaszka']GRATKI!!!! :klacz: http://img4.imageshack.us/img4/2928/oss280986x6624.jpg a te są BOSKIE!!!!!:loveu: no jak zobaczylam te posagi to sie obsmialam:evil_lol:. Nawet na cmokanie i gwizdanie nie reagowaly. A zagapily sie na czilalke:roll::evil_lol:...ciekawe w jakich zamiarach:diabloti:? [quote name='agaciaaa']Gratulacje :multi: http://img4.imageshack.us/img4/6853/oss012986x6621.jpg :loveu::loveu: dziekujemy:loveu: [quote name='Maks i Spark']dzięki za fotkę, nawet nie kees:lol: fajnie Imageshack - oss082986x6623.jpg - Uploaded by lolka75 A. a prosze bardzo:p. Jak tylko je zobaczylam to powiedzialam do meza ze musze je pofocic dla Ani z dogo;) i jeszcze kilka fotek z wystawy w Oss konkurencja:placz: najmilsza akitka jaka znam...wyslimtala mnie na maxa:loveu:...az Maxina zaczela szczekac:evil_lol: smutasy:roll: i wilcze C.D.;) Quote
lolka75 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 a tego pieknota widzialam pierwszy raz na zywo saarlooswolfhond:loveu: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A może by tak Boryska trochę posocjalizować? pojeździć na jakieś dworce, do centrum handlowego, gdzie jest dużo ludzi, ruch, hałas... dużo smaków, na zachętę, za robienie poleceń(nigdy za darmo) i co najważniejsze zachowywać się tak jak wszędzie, żeby zobaczył że to nic strasznego ;) Quote
lolka75 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Tinka:)']A może by tak Boryska trochę posocjalizować? pojeździć na jakieś dworce, do centrum handlowego, gdzie jest dużo ludzi, ruch, hałas... dużo smaków, na zachętę, za robienie poleceń(nigdy za darmo) i co najważniejsze zachowywać się tak jak wszędzie, żeby zobaczył że to nic strasznego ;) tak chyba bede robic...chociaz jezdzilismy kilka razy na targ zeby zobaczyc jak jest w tlumie ludzi. Ja mysle ze dziwne dzwieki w hali go tak rozwalaja:shake: i jeszcze kilka fotek:roll: Quote
lolka75 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 i juz ostatnie foteczki;).... koniec przynudzania:evil_lol: szczenior nie wymierzyl :evil_lol: kooooniec:p Quote
Selket Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Śliczne fotaski :loveu: :loveu: Rozmawiałam dzisiaj z sędziną, że nie powinno się młodych piesków wystawiać w hali, bo potem bardzo często im się wystawy źle kojarzą. Ale nie wiem czy u Was są wystawy pod gołym niebiem :oops: :oops: Quote
lolka75 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):Fajne zdjęcia, ładne psiuchy:lol: A. dziekuje:loveu:... ja sie nie moge :loveu:apatrzyc na rozne psiaki.... i wszystkie chcialabym miec:oops: Selket napisał(a):Śliczne fotaski :loveu: :loveu: Rozmawiałam dzisiaj z sędziną, że nie powinno się młodych piesków wystawiać w hali, bo potem bardzo często im się wystawy źle kojarzą. Ale nie wiem czy u Was są wystawy pod gołym niebiem :oops: :oops: no wlasnie u nas jest ten problem ze bardzo malo jest wystaw na wolnym powietrzu:shake:. Bedzie za miesiac jedna ale spoznilam sie ze zgloszeniem psow:placz:. Moze za roczek pojawimy sie na wystawie w Szczecinie:roll: Quote
M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Selket napisał(a):Śliczne fotaski :loveu: :loveu: Rozmawiałam dzisiaj z sędziną, że nie powinno się młodych piesków wystawiać w hali, bo potem bardzo często im się wystawy źle kojarzą. Ale nie wiem czy u Was są wystawy pod gołym niebiem :oops: :oops: ...to nie jest takie oczywiste, Spark zaczynał się wystawiać na dworzu, a i tak zwiewał z ringu:evil_lol: moim zdaniem to kwestia czasu i trochę pracy;) A. Quote
Selket Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 lolka75 napisał(a): no wlasnie u nas jest ten problem ze bardzo malo jest wystaw na wolnym powietrzu:shake:. Bedzie za miesiac jedna ale spoznilam sie ze zgloszeniem psow:placz:. Moze za roczek pojawimy sie na wystawie w Szczecinie:roll: Oj czemu Szczecin tak daleko :-( Quote
malawaszka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 lolka75 napisał(a): no jak zobaczylam te posagi to sie obsmialam:evil_lol:. Nawet na cmokanie i gwizdanie nie reagowaly. A zagapily sie na czilalke:roll::evil_lol:...ciekawe w jakich zamiarach:diabloti:? hahaha ano ciekawe bardzo - tym bardziej, że to psy myśliwskie :roll::lol: Quote
Ela i Luna Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='lolka75'] a tego pieknota widzialam pierwszy raz na zywo saarlooswolfhond:loveu: Piesek sympatyczny tylko ta nazwa jakaś ... skomplikowana... :crazyeye: Jak poprawnie się ją wymawia? To jest szpic? Quote
M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ela i Luna napisał(a):Piesek sympatyczny tylko ta nazwa jakaś ... skomplikowana... :crazyeye: Jak poprawnie się ją wymawia? To jest szpic? to nie jest szpic, to jest holenderska lub francuska krzyżówka wilka z owczarkiem niemieckim...chyba, inna niż wilczak i wymaga badzo dobrej socjalizacji i mocnej ręki, ma więcej wilka niż psa. Czytałam o tej rasie ładny jest, ale nie chciałabym go mieć.... A. Quote
lolka75 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):...to nie jest takie oczywiste, Spark zaczynał się wystawiać na dworzu, a i tak zwiewał z ringu:evil_lol: moim zdaniem to kwestia czasu i trochę pracy;) A. mielismy miejsce blisko ringu i jak bieglam z Borysem blisko naszego miejsca to on robil w tyl zwrot i ucieczka:evil_lol:. Wlasnie przegral przez to zachowanie na ringu. Nawet w opisie mamy napisane ze powinien stac bardziej sprezyscie:roll: Selket napisał(a):Oj czemu Szczecin tak daleko :-( Ale moze bedziesz w delegacji jako sekretarz na tej wystawce i zalatwisz nam najwyzsze noty:cool3::multi::loveu:? malawaszka napisał(a):hahaha ano ciekawe bardzo - tym bardziej, że to psy myśliwskie :roll::lol: ha...mysliwski, zwisloskorne:loveu:... nasmieszniejsze ze myslalam ze one sie poteznie slinia.... a najgorzej slinily sie akity amerykanskie:crazyeye::evil_lol: Ela i Luna napisał(a):Piesek sympatyczny tylko ta nazwa jakaś ... skomplikowana... :crazyeye: Jak poprawnie się ją wymawia? To jest szpic? to jest wilczak saarloosa...ale myslalam ze one beda mialy bardziej wilczy wyglad.... ale czechoslowackie wilczaki sa bardziej dzikie w wygladzie Quote
Selket Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 lolka75 napisał(a): Ale moze bedziesz w delegacji jako sekretarz na tej wystawce i zalatwisz nam najwyzsze noty:cool3::multi::loveu:? Dla Ciebie wszystko Kochana, nawet Szczecin :calus: :calus: Quote
halgre Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Georgia]Wprosiłam się tak poprostu tutaj :evil_lol: i nie żałuję nic, a nic :shake: Obejrzałam tyyyle pięknistych piesów ... :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: Zajrzę tu zaś ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Bullila.nl Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Gratulacje:multi::multi::multi: Bedziesz na show w Almere? Sliczne foteczki:p Quote
M&S Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bullila.nl napisał(a):Gratulacje:multi::multi::multi: Bedziesz na show w Almere? ...a to jest duża wystawa? A. Quote
agaciaaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Super fotki Loluś :multi: http://img3.imageshack.us/img3/7074/oss145983x65213.jpg :loveu: http://img3.imageshack.us/img3/1183/oss066983x6539.jpg :loveu::loveu::loveu: http://img3.imageshack.us/img3/2989/oss304983x65227.jpg a co to za rasa? :razz: Fajniutki :loveu: Quote
Bullila.nl Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):...a to jest duża wystawa? A. wlasnie sprawdzilam na stronie ZK w nl. i nie ma jej:crazyeye:..pewnie odwolana:roll: Quote
Recommended Posts