clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']Klockowa a skad Ty znasz tyle wiatrakowych slowek i zwrotow??:cool3: [FONT=Arial]kiedyś wydawałam zina(to taki podziemny magazyn o muzyce) i miałam konika kupować słowniki i rozmówki z rodzimych krajów kapel z którymi korespondowałam... całą półke mam tym zawaloną i jakieś 10 tys. listów w piwnicy :evil_lol::evil_lol: taki sentymemt sprzed 16 lat :roll: [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kiedyś wydawałam zina(to taki podziemny magazyn o muzyce) i miałam konika kupować słowniki i rozmówki z rodzimych krajów kapel z którymi korespondowałam... całą półke mam tym zawaloną i jakieś 10 tys. listów w piwnicy :evil_lol::evil_lol: taki sentymemt sprzed 16 lat :roll:[/FONT] wiem co to zin;)...punkowalam kiedys:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']wiem co to zin;)...punkowalam kiedys:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... wiedziałam że cś za dobrze nam sie bajer kręci.. ja co prawda spod znaku metal ale i punka słucham [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]dogobranoc już... :loveu: [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 ja tez dobranoc:loveu::loveu:..juz za duzo konsumpcji jak na wieczor...jutro bedzie sie chcialo pic:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial]Doberek....co tu tak cicho??[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Doberek....co tu tak cicho??[/FONT] spimy jeszcze:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='lolka75']spimy jeszcze:evil_lol: [FONT=Arial]to pseprasam ze obudziłam :evil_lol:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 nie...Maxina obudzila... na siuranie:p Quote
clockwork Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial] nie śpimy!!!!!!!!!!!!! cholera wsje psy po psacerach a Klocuś właśnie sie przeniósł na drugie łóżko.. aż żal go wyciągać na zewnętrzny :loveu::loveu:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nie śpimy!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial]cholera wsje psy po psacerach a Klocuś właśnie sie przeniósł na drugie łóżko.. aż żal go wyciągać na zewnętrzny :loveu::loveu:[/FONT] jakby Klocuniek mial takie futro jak Maxina...i jeszcze byloby okolo 9 stopni na plusie tez chcialoby mu sie wyjsc:loveu: Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='lolka75']nie...Maxina obudzila... na siuranie:p [FONT=Arial]uffff to az mnie ulgło ...bom się zabojała że to ja się tak dobijałam :roll::evil_lol: Ozzy teraz bierze na ucho ...a ja już nawet nie mam co myslec o spaniu bo śpi w poprzek :diabloti: [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]uffff to az mnie ulgło ...bom się zabojała że to ja się tak dobijałam :roll::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Ozzy teraz bierze na ucho ...a ja już nawet nie mam co myslec o spaniu bo śpi w poprzek :diabloti:[/FONT] i pewnie spi pisiorakiem do gory:multi::loveu::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='lolka75']jakby Klocuniek mial takie futro jak Maxina...i jeszcze byloby okolo 9 stopni na plusie tez chcialoby mu sie wyjsc:loveu: [FONT=Arial]dzięki bogu :roll::diabloti: nie ma... więc śpi do 12tej o wstał.... przeszedł spowrotem na nasze wyro :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='lolka75']i pewnie spi pisiorakiem do gory:multi::loveu::evil_lol: [FONT=Arial]ależ co ci też przyszło do głowy.... OZZY??? :crazyeye::crazyeye::shake::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='lolka75']i pewnie spi pisiorakiem do gory:multi::loveu::evil_lol: [FONT=Arial]zupełnie nie rozumię skad wiedzialas[/FONT][FONT=Arial]:hmmmm:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial]melduje że właśnie Pawcio bierze psa na dwór.... pies aż tryska radością,:roll: łeb spuszczony, ogon tysz.... normalnie choby na skazanie i za kare :evil_lol::evil_lol: chyba podam nas do TOZu... kto to widział o 10.30 psa na spacer wyciągać[/FONT][FONT=Arial]:shake:[/FONT][FONT=Arial]:shake:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
lolka75 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzięki bogu :roll::diabloti: nie ma... więc śpi do 12tej [/FONT] [FONT=Arial]o wstał.... przeszedł spowrotem na nasze wyro :evil_lol::evil_lol:[/FONT] oooo to on dlatego nie wychodzi bo ma duuzo ruchy w domku:loveu::diabloti: [FONT=Arial]ależ co ci też przyszło do głowy.... OZZY??? :crazyeye::crazyeye::shake::diabloti:[/FONT] a cos mię sie chiba pomylylo:hmmmm::diabloti: Quote
lolka75 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zupełnie nie rozumię skad wiedzialas :hmmmm:[/FONT] tak mie przyjszlo na mysl...no taka wizja czy cos:cool1: Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]melduje że właśnie Pawcio bierze psa na dwór.... pies aż tryska radością,:roll: łeb spuszczony, ogon tysz.... normalnie choby na skazanie i za kare :evil_lol::evil_lol: chyba podam nas do TOZu... kto to widział o 10.30 psa na spacer wyciągać[/FONT][FONT=Arial]:shake:[/FONT][FONT=Arial]:shake:[/FONT] [FONT=Arial]Pawcio sobie życia nie waży ....sam cierpi na bezsennośc czy cóś :hmmmm: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Pawcio sobie życia nie waży ....sam cierpi na bezsennośc czy cóś :hmmmm: [/FONT] [FONT=Arial]:niewiem: dziwny jakiś.. o 10tej wstawać :shake::shake::shock: po tym poznaaje że Pawcio jest chory- normalnie wstałby o 7mej :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:niewiem: dziwny jakiś.. o 10tej wstawać :shake::shake::shock: po tym poznaaje że Pawcio jest chory- normalnie wstałby o 7mej :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ano właśnie ....zapomniałam że on potrafi wejśc po długiej nocce do pokoju o 7.30 i zapytac KOMU KAWĘ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='lolka75']tak mie przyjszlo na mysl...no taka wizja czy cos:cool1: [FONT=Arial]Wizjonerka :hmmmm:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='lolka75']spalam:oops::oops::oops::oops: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:śpioszek ;)[/FONT] Quote
furciaczek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dzindybry:p Za kilka dni bedziesz miec ladna pogode bo u mnie normalnie wiosna:loveu::lol: Quote
Recommended Posts