Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witanko, wczorajsza wyprawa nad rzeke -cos pieknego suka teraz tak smierdzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mułem

wazne ze jest szczesliwa :evil_lol:

brała sie za patyki 1.2 cm wyciągała wszystko z wody,

stan kleszczy 0 <odpukac>

dobrze biega na ringowce tylko te uszy :angryy:

a co u Was??

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja pierdziu:angryy:...napislam elaborat i wkleilam fotki i mi zniklo wsio:mad:
No nic, bede sie powtarzac:roll:...
przepraszam za nieobecnosc, ale sama sobie narobilam klopotow. Zachcialo mi sie bezprzewodowego netu i tak skopalam sprawe tak konkretnie ze stracilam internet calkiem:roll:. pan w sklepie zapewnial ze zainstalowanie routera to tylko trzy kroki opisane w instrukcji.....tja:mad:.... Znajomy siedzial nad tym dwie godziny:shake:.
Cale szczescie mam juz neta i pisze sobie ze swojego laptoka:multi:.

A z tym zwiazane sa fotki krore wstawie. Ogaladalam i wspominalam zeszloroczne wakacje:loveu:. I chcialam sie z Wami podzielic wspomnieniami, zwlaszcza ze w tym roku raczej nie pojedziemy nad polskie morze, ktore tak kocham. Mamy sporo wydatkow:shake: a i kryzys panuje ogolnoswiatowy;):eviltong:.

Tak wiec Maxina nad morzem:loveu:

a to sliczne nadmorskie chmurki:p

Posted

:loveu::loveu::loveu:morze ....

Loluś nad naszym routerem też znajomy siedział 2 godziny .... pozornie łatwe ale trzeba było jakieś sterowniki czy coś z netu ściągać :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:morze ....

Loluś nad naszym routerem też znajomy siedział 2 godziny .... pozornie łatwe ale trzeba było jakieś sterowniki czy coś z netu ściągać :roll:

no wlasnie jakies loginy, hasla samemu trzeba tworzyc....ja nie dalam rady, poprosilam mlodego co sie zna;). A zwlaszcza ze wsio mialam po wiatrakowemu. Normalna mowe to ja kumam ale te bzdury techniczne to czarna magia (nawet po polskiemu:evil_lol:)

Posted

Tinka:) napisał(a):
Mój brat-informatyk internet robił jakieś 10min ;) bez podłączania i sterowników do wifi, bo to już było :razz:

nie mam brata informatyka:shake:;)

Posted

lolka75 napisał(a):
ja sie nie kapie, nie opalam:roll:.....lubie urok naszego morza:loveu: i lubie jak psiska ganiaja po piachu:multi:

ja uwielbiam siedzieć na wydmach i wsłuchiwać się w szum wiatru i fal ....i uwielbiam Nasze polskie morze ... nie jest dla mnie atrakcją pchać sie w taki sam tylko ciepły syf :cool1: kiedy wokół mnie jeszcze tyle niepoznanych miejsc na wyciągnięcie ręki

Posted

Mój brat-informatyk internet robił jakieś 10min ;) bez podłączania i sterowników do wifi, bo to już było :razz:

nie wszędzie sieć przygotowana jest na takie ewentualności , poza tym to zawsze sprawy indywidualnego połączenia :cool1:

Posted

Alicja napisał(a):

nie wszędzie sieć przygotowana jest na takie ewentualności , poza tym to zawsze sprawy indywidualnego połączenia :cool1:

jasne ;) ja sama się mocowałam z tym spooro :evil_lol: tylko właśnie, u mnie już sieć była przygotowana, prawie w każdym pokoju jest gniazdko do internetu plus router do laptopa, zakładane wszystko w jednym czasie ;) co nie zmienia faktu że się inteligentnie wyłącza co jakiś czas po paru dniach samemu włączając i jest straszliwie wolny :evil_lol: złośliwość żeczy martwych, ale dobrze że jest ;)

Posted

byl deszczowy dzien Cordia musiala zostac sama w domu wkurzyla sie i stan garderoby minus jedna czapka :D

bylam na koncertcie audiofeels? kojarzysz ich z mam talent?? oni sa przeboscy :loveu: co lepsze mialam z nimi wywiad :shake: skompromitowalam sie, ale chlopaki sa boscy :D

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Przyszłam powiedzieć dzień dobry:lol:

A.

a dzien dobry:loveu::multi:

Alicja napisał(a):
Lolka !!!! wstawaj :grins:

ffstalam.... o 12.20:grins:
ale na usprawiedliwienie mam ze czytalam wczoraj (dzisiaj:roll:) do 03.30, a juz o 06.30 bylam ze psami na psacerku. Boryna na mnie wlazl i nie bylo sily, spacerek musial sie odbyc:evil_lol:.
Bo jak mlody chce na siku rano to napierw wzdycha kolo mojej glowy jak spie. jak to sie nie powiedzie to wskakuje na wyro i sie na mnie uwala... tak konkretnie, ze tchu mi brak (bo on jest grubas:evil_lol:), normalnie kladzie mi sie na plecach:roll:

jasne ;) ja sama się mocowałam z tym spooro :evil_lol: tylko właśnie, u mnie już sieć była przygotowana, prawie w każdym pokoju jest gniazdko do internetu plus router do laptopa, zakładane wszystko w jednym czasie ;) co nie zmienia faktu że się inteligentnie wyłącza co jakiś czas po paru dniach samemu włączając i jest straszliwie wolny :evil_lol: złośliwość żeczy martwych, ale dobrze że jest ;)

ja wlasnie teraz nie wiem czy to dogo tak wolno chodzi czy to przez moj router tak sie slimaczy?

Cordia napisał(a):
byl deszczowy dzien Cordia musiala zostac sama w domu wkurzyla sie i stan garderoby minus jedna czapka :D

bylam na koncertcie audiofeels? kojarzysz ich z mam talent?? oni sa przeboscy :loveu: co lepsze mialam z nimi wywiad :shake: skompromitowalam sie, ale chlopaki sa boscy :D

ja nie bardzo sledze co sie dzieje na polskiej scenie muzycznej bo jest slabo cos ostatnio (czemu Czesiu nie wydaje plyty?:placz:). A mam talent to kompletnie nie kumam bo nie mam polskiej TV, jedynie cos jakies migawki w necie czasem.
Ale super ze sie udal koncercik:multi:

A cordia miala racje ze zniszczyla:p..... Pancia sie bawi a psisko nudzi:shake:

moje drogie dziewczynki w Nl dzisiaj jest Dzien Matki:multi:
wszystkim mamusiom obecnym i przyszlosciowym zycze samej radosci i szczescia:loveu::Rose::cunao:

Posted

U Nas jak zawsze Dzionek Matuchny 26 Maja ...;) ale tak na zapas to też podziękuję :Rose:

Loluś ja dość często resetuje routera :roll: bo bywa że rozłącza z netem ... chyba mnie nie lubi , a mimo to ze to nienajgorszy model to ponoć ten typ tak ma :diabloti::evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
a dzien dobry:loveu::multi:
ja nie bardzo sledze co sie dzieje na polskiej scenie muzycznej bo jest slabo cos ostatnio (czemu Czesiu nie wydaje plyty?:placz:). A mam talent to kompletnie nie kumam bo nie mam polskiej TV, jedynie cos jakies migawki w necie czasem.

moje drogie dziewczynki w Nl dzisiaj jest Dzien Matki:multi:
wszystkim mamusiom obecnym i przyszlosciowym zycze samej radosci i szczescia:loveu::Rose::cunao:

Lolcia, jak masz ochotę wiedzieć, co dzieje się u nas to polecam TVN24, można odbierać z satelity, albo www.tvn24.pl
To w dniu Twojego Święta Dziś...najlepsze życzenia

A.

Posted

podeśle linka :) to jest vocal play nie uzywaja instrumentow

wysle linki na gg bo tu jakos sie nie da :)

Czesiu wydał płytę w marcu reedycje ale to moja ulubiona plyta :)