Cordia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 witanko, wczorajsza wyprawa nad rzeke -cos pieknego suka teraz tak smierdzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mułem wazne ze jest szczesliwa :evil_lol: brała sie za patyki 1.2 cm wyciągała wszystko z wody, stan kleszczy 0 <odpukac> dobrze biega na ringowce tylko te uszy :angryy: a co u Was?? Quote
lolka75 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 ja pierdziu:angryy:...napislam elaborat i wkleilam fotki i mi zniklo wsio:mad: No nic, bede sie powtarzac:roll:... przepraszam za nieobecnosc, ale sama sobie narobilam klopotow. Zachcialo mi sie bezprzewodowego netu i tak skopalam sprawe tak konkretnie ze stracilam internet calkiem:roll:. pan w sklepie zapewnial ze zainstalowanie routera to tylko trzy kroki opisane w instrukcji.....tja:mad:.... Znajomy siedzial nad tym dwie godziny:shake:. Cale szczescie mam juz neta i pisze sobie ze swojego laptoka:multi:. A z tym zwiazane sa fotki krore wstawie. Ogaladalam i wspominalam zeszloroczne wakacje:loveu:. I chcialam sie z Wami podzielic wspomnieniami, zwlaszcza ze w tym roku raczej nie pojedziemy nad polskie morze, ktore tak kocham. Mamy sporo wydatkow:shake: a i kryzys panuje ogolnoswiatowy;):eviltong:. Tak wiec Maxina nad morzem:loveu: a to sliczne nadmorskie chmurki:p Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 juejku jak mi się chce jechać nad morze :placz: Quote
lolka75 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 malawaszka napisał(a):juejku jak mi się chce jechać nad morze :placz: mi tez:placz::placz: Quote
Alicja Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 :loveu::loveu::loveu:morze .... Loluś nad naszym routerem też znajomy siedział 2 godziny .... pozornie łatwe ale trzeba było jakieś sterowniki czy coś z netu ściągać :roll: Quote
M&S Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Witaj Lolcia! dobrze, że już jesteś:lol: śliczna fotka ImageShack - Image Hosting :: plaza2024crop1859x6273.jpg ...ja wprawdzie nie przepadam za naszym morzem, zimne jest, ale lubię patrzeć na nie.... A. Quote
lolka75 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:morze .... Loluś nad naszym routerem też znajomy siedział 2 godziny .... pozornie łatwe ale trzeba było jakieś sterowniki czy coś z netu ściągać :roll: no wlasnie jakies loginy, hasla samemu trzeba tworzyc....ja nie dalam rady, poprosilam mlodego co sie zna;). A zwlaszcza ze wsio mialam po wiatrakowemu. Normalna mowe to ja kumam ale te bzdury techniczne to czarna magia (nawet po polskiemu:evil_lol:) Quote
Unbelievable Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Mój brat-informatyk internet robił jakieś 10min ;) bez podłączania i sterowników do wifi, bo to już było :razz: Quote
lolka75 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witaj Lolcia! dobrze, że już jesteś:lol: śliczna fotka ImageShack - Image Hosting :: plaza2024crop1859x6273.jpg ...ja wprawdzie nie przepadam za naszym morzem, zimne jest, ale lubię patrzeć na nie.... A. ja sie nie kapie, nie opalam:roll:.....lubie urok naszego morza:loveu: i lubie jak psiska ganiaja po piachu:multi: Quote
lolka75 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Tinka:) napisał(a):Mój brat-informatyk internet robił jakieś 10min ;) bez podłączania i sterowników do wifi, bo to już było :razz: nie mam brata informatyka:shake:;) Quote
Alicja Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 lolka75 napisał(a):ja sie nie kapie, nie opalam:roll:.....lubie urok naszego morza:loveu: i lubie jak psiska ganiaja po piachu:multi: ja uwielbiam siedzieć na wydmach i wsłuchiwać się w szum wiatru i fal ....i uwielbiam Nasze polskie morze ... nie jest dla mnie atrakcją pchać sie w taki sam tylko ciepły syf :cool1: kiedy wokół mnie jeszcze tyle niepoznanych miejsc na wyciągnięcie ręki Quote
Alicja Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Tinka:) napisał(a):Mój brat-informatyk internet robił jakieś 10min ;) bez podłączania i sterowników do wifi, bo to już było :razz: nie wszędzie sieć przygotowana jest na takie ewentualności , poza tym to zawsze sprawy indywidualnego połączenia :cool1: Quote
Unbelievable Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Alicja napisał(a): nie wszędzie sieć przygotowana jest na takie ewentualności , poza tym to zawsze sprawy indywidualnego połączenia :cool1: jasne ;) ja sama się mocowałam z tym spooro :evil_lol: tylko właśnie, u mnie już sieć była przygotowana, prawie w każdym pokoju jest gniazdko do internetu plus router do laptopa, zakładane wszystko w jednym czasie ;) co nie zmienia faktu że się inteligentnie wyłącza co jakiś czas po paru dniach samemu włączając i jest straszliwie wolny :evil_lol: złośliwość żeczy martwych, ale dobrze że jest ;) Quote
Cordia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 byl deszczowy dzien Cordia musiala zostac sama w domu wkurzyla sie i stan garderoby minus jedna czapka :D bylam na koncertcie audiofeels? kojarzysz ich z mam talent?? oni sa przeboscy :loveu: co lepsze mialam z nimi wywiad :shake: skompromitowalam sie, ale chlopaki sa boscy :D Quote
lolka75 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):Przyszłam powiedzieć dzień dobry:lol: A. a dzien dobry:loveu::multi: Alicja napisał(a):Lolka !!!! wstawaj :grins: ffstalam.... o 12.20:grins: ale na usprawiedliwienie mam ze czytalam wczoraj (dzisiaj:roll:) do 03.30, a juz o 06.30 bylam ze psami na psacerku. Boryna na mnie wlazl i nie bylo sily, spacerek musial sie odbyc:evil_lol:. Bo jak mlody chce na siku rano to napierw wzdycha kolo mojej glowy jak spie. jak to sie nie powiedzie to wskakuje na wyro i sie na mnie uwala... tak konkretnie, ze tchu mi brak (bo on jest grubas:evil_lol:), normalnie kladzie mi sie na plecach:roll: Tinka:) napisał(a):jasne ;) ja sama się mocowałam z tym spooro :evil_lol: tylko właśnie, u mnie już sieć była przygotowana, prawie w każdym pokoju jest gniazdko do internetu plus router do laptopa, zakładane wszystko w jednym czasie ;) co nie zmienia faktu że się inteligentnie wyłącza co jakiś czas po paru dniach samemu włączając i jest straszliwie wolny :evil_lol: złośliwość żeczy martwych, ale dobrze że jest ;) ja wlasnie teraz nie wiem czy to dogo tak wolno chodzi czy to przez moj router tak sie slimaczy? Cordia napisał(a):byl deszczowy dzien Cordia musiala zostac sama w domu wkurzyla sie i stan garderoby minus jedna czapka :D bylam na koncertcie audiofeels? kojarzysz ich z mam talent?? oni sa przeboscy :loveu: co lepsze mialam z nimi wywiad :shake: skompromitowalam sie, ale chlopaki sa boscy :D ja nie bardzo sledze co sie dzieje na polskiej scenie muzycznej bo jest slabo cos ostatnio (czemu Czesiu nie wydaje plyty?:placz:). A mam talent to kompletnie nie kumam bo nie mam polskiej TV, jedynie cos jakies migawki w necie czasem. Ale super ze sie udal koncercik:multi: A cordia miala racje ze zniszczyla:p..... Pancia sie bawi a psisko nudzi:shake: moje drogie dziewczynki w Nl dzisiaj jest Dzien Matki:multi: wszystkim mamusiom obecnym i przyszlosciowym zycze samej radosci i szczescia:loveu::Rose::cunao: Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 U Nas jak zawsze Dzionek Matuchny 26 Maja ...;) ale tak na zapas to też podziękuję :Rose: Loluś ja dość często resetuje routera :roll: bo bywa że rozłącza z netem ... chyba mnie nie lubi , a mimo to ze to nienajgorszy model to ponoć ten typ tak ma :diabloti::evil_lol: Quote
M&S Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 lolka75 napisał(a):a dzien dobry:loveu::multi: ja nie bardzo sledze co sie dzieje na polskiej scenie muzycznej bo jest slabo cos ostatnio (czemu Czesiu nie wydaje plyty?:placz:). A mam talent to kompletnie nie kumam bo nie mam polskiej TV, jedynie cos jakies migawki w necie czasem. moje drogie dziewczynki w Nl dzisiaj jest Dzien Matki:multi: wszystkim mamusiom obecnym i przyszlosciowym zycze samej radosci i szczescia:loveu::Rose::cunao: Lolcia, jak masz ochotę wiedzieć, co dzieje się u nas to polecam TVN24, można odbierać z satelity, albo www.tvn24.pl To w dniu Twojego Święta Dziś...najlepsze życzenia A. Quote
Cordia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 podeśle linka :) to jest vocal play nie uzywaja instrumentow wysle linki na gg bo tu jakos sie nie da :) Czesiu wydał płytę w marcu reedycje ale to moja ulubiona plyta :) Quote
agaciaaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Piękne fotki z nad morza http://img245.imageshack.us/img245/4161/plaza2073976x6524.jpg :loveu::loveu: A teraz poprosimy jakieś aktualne ;) Quote
Recommended Posts