lolka75 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Witajcie kochane dziewuszki:multi: jestem bardzo zadowolona:multi:... moj Borysek dzisiaj ostrzymal swoj pierwszy punkt do mlodziezowego championatu Holandii:loveu:, a Maxina doskonala, lokata druga. Swietna wystawa:multi:, ale jestem ledwo zywa. Zdjatka i szczegoly jutro:p Pozdrowienia:loveu: Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 brawo!!!!! :laola: czekamy na fotki :loveu: Quote
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :klacz::multi::multi::multi: a teraz czekamy na fotaski :multi::multi::multi: Quote
Cordia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 gratttkiii :loveu::loveu: prosze wypisac dokladnie po polsku opisiki :D Quote
Ela i Luna Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Brawo! Gratulacje! Bardzo się cieszę! Specjalnie weszłam na dogomanię (już miałam iśc spac) by dowiedziec się co u Was słychac i zastałam tu takie wspaniałe wiadomości! A nie mówiłam że Maxina ma w sobie to coś :) Borysek oczywiście też świetny psiak. Jeszcze raz gratuluję i z niecierpliwością czekam na fotki i więcej informacji! Quote
lolka75 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Troche pospalam to moge cos opowiedziec;) Borysek wygral bo po pierwsze nie ja go wystawialam:eviltong:, a po drugie byl jedynym psem w tej klasie:diabloti:. Ale sedziemu bardzo sie podobal. Tak, okazalo sie ze sedzina z anglii to sedzia:evil_lol:. Ale calkiem mily:loveu:, Po sedziowaniu samojedow podszedl do naszej grupy i podajac reke podziekowal za milo spedzony czas:crazyeye::loveu:. Maxina zajela drugie miejsce po mamusi Boryska:roll:. Mysle ze Maxina jest troszke lepsza od tamtej.... ale tu ja zawalilam oczywiscie. Jestem beznadziejnym handlerem a i moje psiaczki dosc ciezko znosza wystawy. Myra (mama Borysa) stala slicznie, napieta, ogonek do gory, uszka postawione. A Maxina jak sierota:evil_lol:, ogon na dol, mina cierpietnicy. Jak sedzia przyszedl ja obmacac to ona siadla:roll:. Ale opisik ma super. Sedzia szczegolnie zachwycil sie jej glowa, ze proporcjonalna, ze idealna, ze pieknie sucza. A co jej inochodu to tylko jak wbiegalismy na ring to Maxia zle poszla. Pozniej sedzia po ocenie Myry poprosil o kolejne koleczko. Maxina poszla jak marzenie... tylko ze sedzia podszedl i powiedzial ze przeprasza ale nie patrzyl:mad:. Udalo sie jednak i Maxia poszla znow slicznie. Boryska wystawila hodowczyni. Narzekala ze ciezko skupic jego uwage na sobie. Tylko ze jak cwiczymy na lace to Borysek patrzy slicznie mi w oczy, glowka zadarta, zainteresowany. Tu pomoze jedynie obycie z wystawami...chyba:roll:. Oczywiscie najpierw hodowczyni musiala go "zrobic"po swojemu. Ja sie nie obrazam bo moglam zobaczyc jak to robia profesjonalisci:cool3:. Pocwiczyla z nim na ringu, uzyla modnej ringowki. Bo okazalo sie ze teraz tu sie nie wystawia psow na ringowkach sznurkowych, tylko na lancuszku zaciskowym. I to musi byc taki zaokraglony lancuszek, a do niego doczepiona cieniutka smycz. No coz... moda to moda:evil_lol:. Juz kupilam sobie taki lancuszek:roflt:... Ja tez poddaje sie modzie:roflt:. Tylko ze ta moda kosztuje prawie 30 euro:grab:. Co do zakupow to pieski maja nowe obrozki, smyczki, ogromny wor uszek krowich, tchawice, pensy. Ja mam naklejki na samochod::evil_lol: A wystawa wisuala na wlosku bo Eryk sie rozchorowal:-(. Jeszcze wczoraj mial goraczke, ale dzisiaj zdecydowla ze sie czuje lepiej i pojechalismy. To byl fajny dzien... tylko ze bardzo meczacy. Psy leza jak byki, rodzina juz spi... a i mi sie morda drze:sleep2: Jutro wstawie kilka fotek... ale z tego co przegladnelam to sa strasznie cienkie:shake: Pozdrawiam:hand: Quote
Cordia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 gratuuulleeencjeee jeszcze raz : D mówisz łancuszek, juz sprawdze na allegro. jednakze musze pocwiczyc na normalnej bo bym ja zadusila i nici z wystaw i z psa :evil_lol: Quote
M&S Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 G R A T U L A C J E !!!! już wczoraj chciałam napisać, ale net umarł :razz: super obojgu poszło!!! Maxinka jest młodziutka i to dopiero początek jej kariery, myślę, ze możesz być z niej dumna :loveu: a Borysek cud miód :cool3: załoze się, ze z Tobą jeszcze lepiej by wypadł, bo byłby w ciebie jak w obrazek wpatrzony, w końcu to ty jesteś Pańcią hehe ;) każdy dostał to co chciał - psiaki przysmaki, a ty naklejki...hehe każdemy według zasług :evil_lol: Erykowi życzę zdrówka! a jeśli fotki są tak ''kiepskie'' jak ostatnio to ja poproszę wszystkie :cool3: a były tam jakie wilcze???...jakbys stawkę nam podrzuciła :roll: pozdrawiamy Quote
jbk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 lolka75 napisał(a):Witajcie kochane dziewuszki:multi: jestem bardzo zadowolona:multi:... moj Borysek dzisiaj ostrzymal swoj pierwszy punkt do mlodziezowego championatu Holandii:loveu:, a Maxina doskonala, lokata druga. Swietna wystawa:multi:, ale jestem ledwo zywa. Zdjatka i szczegoly jutro:p Pozdrowienia:loveu: BRAWO! Moja krew, chciałoby się rzec :) Quote
Ela i Luna Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Czekamy na dalszy ciąg wieści z wystawy i FOTKI! Quote
halgre Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Witam ... :multi: I też gratuluję ... :laola: Quote
lolka75 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 moj Borysek i jego hodowczyni Borysek za kratami:diabloti: Quote
lolka75 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 teraz troszke fotek z powystawowej wyprawy do lasu:p :roll::stupid: :roll: Quote
malawaszka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 haha od razu lepsze :loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 cholera!!! czemu ja nie moge wstawic avatara i banerka:crazyeye:?? banana mam na to czy jaki dziad? moze mi ktos cos podpowiedziec?.... probuje juz kolejny banerek i nic ...."ivalid file".... ale ze co ivalid? nie chce zawracac glowy Vectrze:roll: Quote
Vectra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 lolka75 napisał(a):cholera!!! czemu ja nie moge wstawic avatara i banerka:crazyeye:?? banana mam na to czy jaki dziad? moze mi ktos cos podpowiedziec?.... probuje juz kolejny banerek i nic ...."ivalid file".... ale ze co ivalid? nie chce zawracac glowy Vectrze:roll: nie masz innego wyjścia :diabloti: wstawiasz z dysku czy z zewnętrznego serwera ? puść mi to , co Ci wstawię ;) Quote
M&S Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Hej Lolcia!!! superowe foty, a ta z ząbkami piękna:lol: ImageShack - Image Hosting :: afterleeuw058976x6526k.jpg A. Quote
Jacu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Witajcie! Przeczytałem wszystkie posty w tym temacie, jestem po prostu oczarowany! Lolciu twój styl pisania jest tak wspaniały, że do późna nocy czytałem i na drugi dzień skończyłem! Nie będę ukrywał, że to twoje opisy, zdjęcia, komentarze do zdjęć oraz uczucie jakim darzysz te pieski spowodowały, że mocno zacząłem się interesować akurat tą rasą, od dawna chciałem mieć podobnego psa, tylko jeszcze nie wiedziałem jakiej rasy! W mojej miejscowości jest tylko jeden piesek tej rasy i akurat ma go koleżanka mojej córki, które przyprowadziły kiedyś do nas! Oczywiście byłem zachwycony, natychmiast usiadłem przed kompem i poszukałem w necie wszelkich informacji na temat tej rasy, tak też trafiłem na to forum i na twój temat! Z uwagą śledzę wydarzenia związane z twoimi pieskami :cool3: Gratuluję śmiałej decyzji o wystawieniu piesków na pokazy, niedługo pewnie się pochwalisz osobistym udziałem i ukoronowaniem tego co do tej pory dokonałaś! Pewnie będę miał wiele pytań, ale zrobię to już na PW o ile pozwolisz! Pozdrawiam serdecznie Ciebie o raz tym którzy tu tobie "kibicują"! Quote
agbar Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Lolka gratulejszyn:multi: Pisze szybko i krotko bo mam tone prania,wypakowywania i w ogole nie wiem o co chodzi..nie bylo mnie dwa tygodnie a prania mam jak po pulku wojska po manewrach miesiecznych i kurzu tone w chalupie i ogrod zarosniety i w ogole ide sobie uprzednio informujac ze bylam,jestem i bede:) Quote
lolka75 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Vectra']nie masz innego wyjścia :diabloti: wstawiasz z dysku czy z zewnętrznego serwera ? puść mi to , co Ci wstawię ;) pewnie nie mam jak tak mowisz:diabloti: to moj banerek:roll: a jak to sie stalo Vectra ze na jedno wspomnienie o Tobie pojawiasz sie jak aniol stroz czy cos:diabloti::evil_lol:? Quote
Recommended Posts