M&S Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ...lubię czytać, więc bądź "twórczynia":evil_lol: A. Quote
lolka75 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 ale moich wypocin nie da sie czytac:shake::roll: to beda foteczki:p goopki:loveu: podskoczysz takiemu samcowi:diabloti::loveu: Quote
M&S Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ależ są piękne:loveu: ImageShack - Image Hosting :: laka1037976x6524.jpg A. Quote
Bartiśkowa_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Witamy :hand: http://img187.imageshack.us/img187/6373/laka1002976x6521.jpg Piękne białaski :loveu: ale bym je wytuliła Quote
Selket Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Lolusia:loveu::loveu: Jakie cudne te Twoje białaski :loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Dziekuje za milusie slowa:loveu: tak mi milo ze wstawie jeszcze kilka obrazkow z bialymi psami;) wcinam trawke:p Quote
M&S Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ImageShack - Image Hosting :: laka1044976x6526.jpg uroczy:loveu: ..prawie jak owca:evil_lol: ImageShack - Image Hosting :: laka1058976x6528.jpg A. Quote
malawaszka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 jejku jak im pięknie w tej zieleni :loveu::loveu::loveu: aż nie wiem którą fotkę zacytować :oops: Quote
Cordia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ja to sie tylko załamuje jak widze twoje psy i potem spojze pod swoje nogi :-( nie dosc ze caly czas białe nie dosc ze takie puszyste to jeszcze takie piekne, a Cordia to przy nich hm.... ah. Kochana jak nie zobisz Borysowi reproduktora to tam pojade i Cie zatluke :mad: jest taki sliczny, a Ty pamietaj ze ja mam sunie :cool3: co prawda nie za piekna ale zawsze kochana rasowa sunie :p no i Witam tak po za tym, czy ja sie kiedys doprosze o jakies Twoje zdjcie?? Quote
Alicja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :multi::multi::multi:witaj Loluś wczoraj była burza i deszczor ...dziś znowu słoneczko :loveu::loveu: Quote
Ela i Luna Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/4144/laka1058976x6528.jpg jaka słodka mordka :loveu: Pozdrawiam cieplutko! Quote
M&S Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Cześć!!! u nas dziś leniwie i trochę sennie, słoneczko chowa się za chmurki i czsami kropi wiosenny deszczyk:p A. Quote
Tepes Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Łoj troszku nas tu nie było:oops: http://img230.imageshack.us/img230/4144/laka1058976x6528.jpg kooooza się pasie:evil_lol: Quote
jbk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://img187.imageshack.us/img187/6373/laka1002976x6521.jpg - Loluś, powiedz, który jest który, bo się kłócimy z mężem ;) Quote
Ela i Luna Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='jbk']http://img187.imageshack.us/img187/6373/laka1002976x6521.jpg - Loluś, powiedz, który jest który, bo się kłócimy z mężem ;) To ja zgaduje - pierwszy jest Borys a druga Maxina :) Quote
Cordia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :p na pierwszym planie Borys a na 2 Maxinka. tak obstawiam Quote
lolka75 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Czesc Dziewuszki moje sliczne Dziekuje za mile slowa pod adresem moich kudlatych:loveu: Co do pierwszej fotki to wlasnie tak jak obstawiacie: Pierwszy Borys, druga Maxina. Borys wyglada delikatniej bo pedzil jak nienormalny i mu pychol wyszczuplal. Wlasnie wrocilam ze spaceru z diabelkami. Borys nie zrobil drugiego dania:roll: wiec bedziemy musieli isc drugi raz. W przeciwnym razie bede miala pobudke w srodku nocy. Borys ma na mnie sposob: wskakuje na lozko i najpierw sie gapi intensywnie (najczesciej juz jestem obudzona;) ale udaje ze nie bo moze zrezygnuje:evil_lol:), jak nie odniesie skutku to uwala sie cielskiem na mnie tak ze ciezko oddychac i wtedy nie ma rady:shake:. Wracajac do dzisiejszego spacerku. Idac wieczoram ogladam sobie zycie w naszym miasteczku. Holendrzy maja ogromne okna i najczesciej nie zasloniete i tak jakos oko przyciagaja:roll:. I zobaczylam dzisiaj cos co mnie zachwycilo. A wlasciwie najpierw uslyszalam. W pokoju siedzialo pieciu fajnych chlopakow (tak okolo 35 lat) mieli gitary, saksofon, bongosy i grali stare rockowe kawaki:loveu:... Pieknie grali.... az stanelam za drzewem i podgaldalam... Dlaczego to pisze? A dlatego ze uswiadomilam sobie ze jestem Dulska:-(. Zalezy mi na tym zeby miec bvezprzewodowy internet w domu, zeby lepszy odtwarzacz dvd, zeby wieksze auto... Jak to sie stalo ze jestem czlowiekiem bez pasji? Jak to sie stalo ze jestem gnusna, pesymistyczna, nudna, lubiaca seriale? Czemu inni moga grac na gitarach a ja ogladam film o siostrach Boleyn (fantastyczny tak czy inaczej). Chociaz jakby sie glebiej zastanowic to chyba psy sa moja pasja:loveu:. Ostatnio w naszej sypialnie odbyl sie taki dialog: osoby: ja i monsz i dwa psy sytuacja: deszcz na dworze, ja wrocilam ze spaceru z psami, psy mokre i wskakuja na wyro monsz do psow: spierniczac mi stad byki bo poodaje do azylu, wiecznie mokra posciel bo pieszczoszki musza lezec z mamusia:angryy:...normalnie schronisko was czeka!!! ja do meza: no chyba ty pierwszy do azylu... one niewinne... one szczeniaczki... a zreszta sam wolasz do lozka, a teraz one nie wiedza ze sa mokre:angryy: monsz do mnie: ja sobie zdaje sprawe ze predzej mnie bys oddala do azylu niz te bialasy........................ I tak sobie mysle ze psiaki staly sie dla mnie naprawde dziecmi. Traktuje je chyba na rowni z Erykiem i jakby ktos probowal im zrobic cos zlego to bylabym zdolna do strasznych czynow. I w tej sytuacji czy ciaganie ich po wystawach nie jest z mojej strony okrucienstwem?.... Musze to przemyslec...przespac sie z tym..... A tymczasem ide na dwor ze statywem bo ksiezyc dzisiejszej nocy jest niesamowity... moze uda sie cos pstryknac;) Quote
M&S Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Cześć Lolciu!!!! pięknie piszesz, tak obrazowo, że wszystko jestem w stanie zobaczyć. A co do traktowania psów jak dzieci, to nie jest tak żle, skoro to zauważasz i wiesz, że możesz, a moim zdaniem, powinnas to zmienić. Kocham moje psy baaardzo, ale na łóżka, kanapy, fotele nie wchodzą, ja nie leżę w ich posłaniach i tak jest lepiej dla wszystkich. A wystawy są bardzo fajną formą relaksu i wypoczynku, więc nie ma potrzeby z nich rezygnować. ....a domy w Twoich rejonach są piękne, właśnie te duże okna....super i otoczenie tych domów zupełnie inne od naszych. A. Quote
Cordia Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 no jasne ze masz pasje! ;) a te dwa białe co sie kręcą? jedni graja jedni miziają:lol: ja tez sobie kiiedys taki bilans zrobilam i malo co sie nie zalamałam to bylo przed moja 18. ja w tej holandii to bym do domu nie wracala, ja uwielbiam <wiem ze to chore> ale uwielbiam ogladac jak ktos mieszka mowiac prosciej lubie podgladac :oops: a tam to bym miala raj na ziemi:evil_lol: Quote
Ela i Luna Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Cordia napisał(a): ja uwielbiam <wiem ze to chore> ale uwielbiam ogladac jak ktos mieszka mowiac prosciej lubie podgladac :oops: a tam to bym miala raj na ziemi:evil_lol: A więc jest nas więcej :evil_lol: Najlepsza do podgladania jest pora wkrótce po zachodzie słońca - wtedy nie wszyscy mają już zasłonięte okna :lol: Fajnie popatrzec jak ludzie mają w domku umeblowane itp. Quote
Ela i Luna Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Będę pierwsza! Lolka życzę Ci radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy! Wesołego Alleluja!!! W załączeniku wiosenne kwiatuszki :):Rose: Quote
M&S Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Lolciu, pięknych Świąt Wielkiej Nocy Ania i Mania Quote
lolka75 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Bardzo dziekuje za zyczenia:loveu: ja Wam rowniez chcialam zyczyc wszystkiego co najlepsze i tego czemu sluza te swieta, odrodzenia, odnowy. Zeby juz caly rok byl lepszy, piekniejszy i bardziej kolorowy. Wesolych Swiat!!! planet smilies: easter smiley #17735 Quote
lolka75 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Czesc swiatecznie:loveu: Spedzam niedziele swiateczna na kapieli moich bialasow:shake:. Mokra jestem cala, ale juz i Maxina wykapana teraz tylko suszenie. Z Boryskiem poszlo mi dosc sprawnie,a i on byl baaardzo grzeczny. Maxine wykapalam i wydmuchalam:roll:...to znaczy mam suszarke taka co najpierw silnym strumieniem powietrza wydmuchuje wode z futra...bardzo to pomocna funkcja:loveu:... Tyle tylko ze caly pokoj pokryty jest mgla. I tak jak sie obawialam Maxina puszcza wlos na potege.... nie wiem co z niego zostanie po wysuszeniu:-(. Oczywiscie Borys po wykapaniu i wysuszeniu poszedl na dwor i zrobil sliczna kupe, taka ze caly tylek byl znow do mycia:shake:. Jak wrocimy z wystawy to musze mu tam wloski troszke podstrzyc bo okropna gestwina i dlatego sie brudzi. Suszac psiaki robie co chwila przerwy, bo inaczej nie da sie wyrobic, a i dla suszarki zdrowiej jak ostygnie co jakis czas. I wlasnie czas mojej przerwy sie skonczyl i wracal do mokrej suki;) Pozdrowki swiateczne:multi: Quote
Recommended Posts