a_ga.isk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja tam się cieszę że zima tylko 4 dni była ;p Wyglądało pięknie ale ja się już od takich mrozów odzwyczaiłam :lol: A Maxina świetna :loveu: Powiem szczerze że u mnie jeszcze nie widziałam takiego pieska. :mysli: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 http://images28.fotosik.pl/134/e63a7e3fb97defe4.jpg super wygląda :loveu: ale sie uśmiałam czytając, jak Maxinka wparowała do wody :evil_lol: Quote
lolka75 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='furciaczek']Jaki z niej mis puchatek:loveu: i zazdroszcze bo z moich brud nie odpada hihi ja musze sie wkoncu zmobilizowac i mloda wyprac ale mam stracha:shake:.....a ona wiekszego, bo po primo boi sie wody:evil_lol: a po drugie primo boi sie suszarki:evil_lol:...ale przyjdzie kiedys ten dzien:diabloti: [quote name='a_ga.isk']Ja tam się cieszę że zima tylko 4 dni była ;p Wyglądało pięknie ale ja się już od takich mrozów odzwyczaiłam :lol: A Maxina świetna :loveu: Powiem szczerze że u mnie jeszcze nie widziałam takiego pieska. :mysli: ja uwielbiam zime i mrozy i lod i sniezek:placz:...ale jest nadzieja bo z Anglii (Fur;):eviltong::evil_lol:) idzie do nas zimeczka:multi:....zeby tylko nie ominela Gelderland:mad: [quote name='agaciaaa']http://images28.fotosik.pl/134/e63a7e3fb97defe4.jpg super wygląda :loveu: ale sie uśmiałam czytając, jak Maxinka wparowała do wody :evil_lol: ja sie usmialam tez ale pozniej martwilam czy nie przeziebi sie:shake:....nawiedzona jestem wiem:oops:...nawet kolega wet juz mowil zeby poszla na jakas terapie bo dzwonilam ostatnio z pytaniem czy to normalne ze Maxia puszcza duzo bakow:evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Melduję się na właściwym miejscu. Piękne to cudo jest. Zadam goopie pytanie: czy Maxina się nie brudzi? Na wszystkich zdjątkach taka śnieżnobiała. Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Wilejkaros napisał(a):Melduję się na właściwym miejscu. Piękne to cudo jest. Zadam goopie pytanie: czy Maxina się nie brudzi? Na wszystkich zdjątkach taka śnieżnobiała. mloda sie brudzi okropnie:evil_lol: tylko ze jej siersciucha ma to do siebie ze jak tylko wyschnie to wszystko odpada.... nie raz wygladala jak ogr:oops:.... A ja jej jeszcze nigdy nie kapalam:oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Jestem :multi::multi::multi:gdzie diabeł nie może tam Alicję poślij :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widziałam Śnieżynkę i piękną zimę w Niderlandach i twojego syna i TZta ....kurcze ciebie się noie dopatrzyłam ....zaraz jeszcze przejżę :razz::razz:... ona jest cudna http://images25.fotosik.pl/71/4c2db9449092fcb3.jpg ha ha ...skąd mała zna Ozzulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images29.fotosik.pl/71/ccb36a5d202527ce.jpg[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Jestem :multi::multi::multi:gdzie diabeł nie może tam Alicję poślij :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Widziałam Śnieżynkę i piękną zimę w Niderlandach i twojego syna i TZta ....kurcze ciebie się noie dopatrzyłam ....zaraz jeszcze przejżę :razz::razz:...[/FONT] [FONT=Arial]ona jest cudna [/FONT] [FONT=Arial]http://images25.fotosik.pl/71/4c2db9449092fcb3.jpg[/FONT] [FONT=Arial]ha ha ...skąd mała zna Ozzulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]http://images29.fotosik.pl/71/ccb36a5d202527ce.jpg[/FONT] witamy serdecznie:loveu::cunao::beerchug: ja wlasnie zauwazylam ze lezenie siurakiem do gory to ulubiony sport Ozzulcowy:loveu::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]TADAM!!! dostałam cynka na MAXINKE!!! dziś mnie uż nie bedzie... ale to nie moja ostatnia wizyta [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]TADAM!!! dostałam cynka na MAXINKE!!! [/FONT] [FONT=Arial]dziś mnie uż nie bedzie... ale to nie moja ostatnia wizyta [/FONT] trzymam za slowo:loveu:......ja dorwalam Wasze namiary (co nie bylo specjalnie trudne...tylko ze ja taaaki geniusz:shake:) i moze sie zmobilizuje zeby sie wypytac specjalisty o moj wymarzony tatek:oops: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']trzymam za slowo:loveu:......ja dorwalam Wasze namiary (co nie bylo specjalnie trudne...tylko ze ja taaaki geniusz:shake:) i moze sie zmobilizuje zeby sie wypytac specjalisty o moj wymarzony tatek:oops: [FONT=Arial]a ja poraz ostatni mówie... dawaj na PW albo gg... może nie jest to aż takie straszne jak ci sie wydaje ;)[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 dobra to wale na ICQ:oops::oops::oops: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']dobra to wale na ICQ:oops::oops::oops: [FONT=Arial]CZEKA.... MUSZE ZAINSTALOWAć ... BO ICQ MAMY NA KOMPKU W PRACY ;) już instaluje[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]CZEKA.... MUSZE ZAINSTALOWAć ... BO ICQ MAMY NA KOMPKU W PRACY ;) już instaluje[/FONT] dobra...to sie nie pali:p..lepiej zeby czytali kiedys niz teraz co sie tak panicznie wstydze:oops::oops::-( Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']dobra...to sie nie pali:p..lepiej zeby czytali kiedys niz teraz co sie tak panicznie wstydze:oops::oops::-( [FONT=Arial]nikt nie bedzie czytał.... przysięgam!!!! [/FONT] już sie instaluje Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]hallo lolka. mag ik je uitnodigen voor een kopje koffie :razz::razz::eviltong::eviltong: :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]hallo lolka. mag ik je uitnodigen voor een kopje koffie :razz::razz::eviltong::eviltong: :multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:chyba to gdzieś czytałam :hmmmm:;) ta fota mnie rozwaliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images27.fotosik.pl/127/34b4cce09c959b07.jpg[/FONT] Quote
agaciaaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 lolka75 napisał(a):nawet kolega wet juz mowil zeby poszla na jakas terapie bo dzwonilam ostatnio z pytaniem czy to normalne ze Maxia puszcza duzo bakow:evil_lol: i co wet na te bączki? :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:chyba to gdzieś czytałam :hmmmm:;) ta fota mnie rozwaliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images27.fotosik.pl/127/34b4cce09c959b07.jpg[/FONT] [FONT=Arial]buuhahhahahhahaha...... a ja sie przyznam że nie przegladałam blogasa :oops::oops: a czym żywisz białaske?? ponoć po ryżu takie śmierdziele idą i po suchej karmie... zreszta każda istota musi sie odgazować... już my o tym pisały ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahhahahhahaha...... a ja sie przyznam że nie przegladałam blogasa :oops::oops: ja szukam czy gdzieś lolki nie ma na focie ;)bo MY nieanonimowe od dawna a ONA się czai ;) a czym żywisz białaske?? ponoć po ryżu takie śmierdziele idą i po suchej karmie... zreszta każda istota musi sie odgazować... już my o tym pisały ;)[/FONT] [FONT=Arial]Harley jadł wołowinkę i ryż ......masakra :cool1:....Ozzy miał przerób po ACANIE więc sprawa osobnicza :razz:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 moja sucz musi miec urozmaicane..... wcina Acane.... na drugi dzien royala, na trzeci z puchy, na czwarty surowizne..... inaczej nie bierze zarcia do pyska:shake:....ale najgorsze baki sa po surowym:crazyeye: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='lolka75']moja sucz musi miec urozmaicane..... wcina Acane.... na drugi dzien royala, na trzeci z puchy, na czwarty surowizne..... inaczej nie bierze zarcia do pyska:shake:....ale najgorsze baki sa po surowym:crazyeye: [FONT=Arial]hahahahhahaa... podkołderniki jadowite :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]hahahahhahaa... podkołderniki jadowite :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:oops:podogonnik smrodlawy ;)[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Klockowa a skad Ty znasz tyle wiatrakowych slowek i zwrotow??:cool3: Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 agaciaaa napisał(a):i co wet na te bączki? :evil_lol: kazal sie leczyc na glowe:evil_lol: Quote
lolka75 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:chyba to gdzieś czytałam :hmmmm:;)[/FONT] [FONT=Arial]ta fota mnie rozwaliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]http://images27.fotosik.pl/127/34b4cce09c959b07.jpg[/FONT] mnie sama rozwalila....jak zobaczylam jak sie uszka rozlozyly to padlam na panele:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts