Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']nie, no nie przezywam zbytnio.... tylko taki szok psio kulturowy:shake:. Ja nie wiem skad sie wzielo ze labrador to rodzinny pies.
Jestem pewna ze to wspaniale psy, ale nie dla rodziny i to z malymi dziecmi. Brita wogole nie jest delikatna... taki slon w skladzie porcelany. Zbyt zywiolowa, zbyt aktywna jak na domowe warunki. Moze to kwestia przyzwyczajenia:roll:? Ja uwielbiam jak moje przychodza na mizianko. Lezymy sobie i drapie bialasy po szyjkach a one az bialka pokazuja z blogosci. Brity tak sie nie da. No coz.... pozostaje stwierdzenie ze wybralam dla siebie rase idealna:multi:

acha.... i chcialam tak niesmialo sie pochwalic ze robie moim bialasom strone internetowa:oops::roll:

Białaski to najlepsza rasa na świecie, Loluś, wiesz :)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk dziekuje :) mialysmy dzis sesje na dworze ale zdjecia beda dopiero w przyszlym tygodniu.

jbk swietne zdjecie- samojedzie tlo sprawia wrazenie ze to tylko punkciki a nie pies.... no mam nadzieje ze chociaz troche mnie zrozumialas;)

Posted

Cordia napisał(a):
jbk dziekuje :) mialysmy dzis sesje na dworze ale zdjecia beda dopiero w przyszlym tygodniu.

jbk swietne zdjecie- samojedzie tlo sprawia wrazenie ze to tylko punkciki a nie pies.... no mam nadzieje ze chociaz troche mnie zrozumialas;)

Zrozumiałam :) Najśmieszniejsze jest to, że chociaż w zasadzie nie wiadomo, kiedy to zdjęcie było robione, bo cały kadr zajmuje psia mordka, wszyscy mówią, że to zima ;) Przez tą biel :)

Posted

Czesc dziewczynki:loveu:
chcialam Wam pokazac moje wypociny, czyli sronke Maxi i Boryska.
Czekam na konstruktywna krytyke (ale nie badzcie zbyt srogimi sedziami...plisss:-(). Ona bedzie sie rozwijac i bardzo prosze o pomoc w wyszukiwaniu bledow:oops:

Samojedy Maxina i Borys

Posted

Lolciu!

stronka super!
tylko mam jedno "ale"...na niebieskim tle kiepsko widac niebieskie literki :shake:

najbardziej mi sie podobał 'kodeks' ;)...do wilczego też by go można było:eviltong:

m.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Lolciu!

stronka super!
tylko mam jedno "ale"...na niebieskim tle kiepsko widac niebieskie literki :shake:

najbardziej mi sie podobał 'kodeks' ;)...do wilczego też by go można było:eviltong:

m.
zmienie kolorek;)

a ten kodeks to widzialam dla wszystkich ras dorabiany....
stad go zciagnelam
CafePress: Custom t-shirts plus unique & personalized gifts
wpisuje sie rase psiaka i wyskakuje wsio co maja na jego temat.

Posted

[quote name='Maks i Spark']

o to to! własnie to miałam napisać - zwłaszcza na opisach Maxiny i Borysa źle się czyta

a tak to rozwijaj stronkę - fajnie byłoby dodać jakąś fajniejszą grafikę czy jak się to nazywa :lol: - nie pomogę Ci bo ja to kompletna noga jestem z tych klocków :lol: ja parę ładnych lat temu zrobiłam stronę Lunie :lol: :oops: ale szybko się zniechęciłam bo nie umiałam zrobić nic ponad to co widać hahaha
Strona Luny i nie tylko

Posted

[quote name='malawaszka']o to to! własnie to miałam napisać - zwłaszcza na opisach Maxiny i Borysa źle się czyta

a tak to rozwijaj stronkę - fajnie byłoby dodać jakąś fajniejszą grafikę czy jak się to nazywa :lol: - nie pomogę Ci bo ja to kompletna noga jestem z tych klocków :lol: ja parę ładnych lat temu zrobiłam stronę Lunie :lol: :oops: ale szybko się zniechęciłam bo nie umiałam zrobić nic ponad to co widać hahaha
Strona Luny i nie tylko
fajna stronka Luniastej:loveu:
a czemu zaniechalas:roll: (ale goopie slowo:evil_lol:)
co do grafiki, to nie wyjde poza to co mi oferuja w panelu kontrolnym:shake: a jest mizerny. Ale w sumie dobrze ze jest taki bo moje umiejetnosci w kwestii informatycznej sa mniej niz mizerne:evil_lol::shake::oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
zaniechałam bo nie podobała mi się grafika a innej nie umiałam (nie chciało mi się nauczyć) zrobić no i to zostawiłam :lol:

ja zmienilam grafike.... na taka nowoczesniejsza (jednak mam wieksze mozliwosci w panelu niz sadzilam)

Wasiu a ja wiem ze Ty Myszko nie masz czasu na takie bzdurki. Jestes aktywna kobitka:loveu:

Posted

Nareszcie dostałam się na dogomanię. Nie wiem dlaczego przez trzy ostatnie dni nie mogłam wejśc...
Stęskniłam się za Wami :)
Stronę już widziałam. Ośmieliłam się nawet wpisac do księgi gości ;)
Pozdrawiam serdecznie.
Buziaki!

Posted

Dodałam linka do strony Twoich białasków na stronie moich białasków :))

Podziwiam Cię, że Ci się chce pracować nad stroną, ja to potrzebuję pomocy, Ania (akzs) mi przerabia, żeby było nie według szablonu :)

Posted

Hej, oczywiście zawitałam na stronkę. Jestem w trakcie oglądania;). Ależ z ciebie czarna kobitka. Tak jak jbk. Jednym słowem czarny biały przyciąga:evil_lol:.
Synek śliczny!!!

Będę zaglądać, ale mam nadzieję, że na dogo też jakieś nowości będą:razz:.

Posted

[quote name='Selket']Lolcia:loveu:

bardzo dziekuje Karolko:loveu:

[quote name='Ela i Luna']Nareszcie dostałam się na dogomanię. Nie wiem dlaczego przez trzy ostatnie dni nie mogłam wejśc...
Stęskniłam się za Wami :)
Stronę już widziałam. Ośmieliłam się nawet wpisac do księgi gości ;)
Pozdrawiam serdecznie.
Buziaki!
Dzieki za odwiedzinki tu i na stronce:loveu::multi:
i dzieki za wpis:loveu:

[quote name='jbk']Dodałam linka do strony Twoich białasków na stronie moich białasków :))

Podziwiam Cię, że Ci się chce pracować nad stroną, ja to potrzebuję pomocy, Ania (akzs) mi przerabia, żeby było nie według szablonu :)
dzieki za linka:loveu:

ja sobie szukam zajecia.... a to dosc przyjemne zbierac wszystko w jednym miejscu. Przy okazji odkurzam wspomnienia, poskanowalam nawet stare zdjecia. Fajna sprawa:p

[quote name='jbk']Loleczko, kochana, pozdrawiam Cię spod zaspy :)

Ósmy dzień u nas sypie ;)

nawet nie wiesz jak Wam zazdroszcze:placz:.... u nas dzisiaj swieci slonce i jest 8 stopni:roll:

[quote name='pusia2405']Hej, oczywiście zawitałam na stronkę. Jestem w trakcie oglądania;). Ależ z ciebie czarna kobitka. Tak jak jbk. Jednym słowem czarny biały przyciąga:evil_lol:.
Synek śliczny!!!

Będę zaglądać, ale mam nadzieję, że na dogo też jakieś nowości będą:razz:.
ale ze czarna ze co:roll:?.....:evil_lol:;)

ja dogo nie zdradze... na dogo mam przyjaciol:loveu:

napstrykalam dzisiaj kilka fotek....