Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolunia:mad:ja ci sto razy mowilam..a od czego masz NAS??Ja tez dzis rano sie obudzilam i zobczylam swiat w czarnych barwach....a potem podnioslam rolete i ujrzalam jasnosc....:diabloti:

Pakuj doope do auta i przyjedzaj na kawe:razz:

Posted

Loluniu, kochana, pomyśł o czymś przyjemnym..... Będzie dobrze :)

Posyłam Ci mnóstwo moich pozytywnych wibracji :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
a dzisiaj dostalam mandat:roll::angryy:

piec dych:wallbash:

zyc nie umierac:angryy:

no ładnie ..piratka drogowa z Ciebie ;)

Posted

kochane dziewuszki....w Holandi jesli przekroczysz predkosc o 50 km/h to zabieraja prawko i masz sprawe w sadzie:shake::roll:

ale wtedy bylam zla na mauza i nie pilnowalam predkosci:placz: i bylo ograniczenie do 60.....:shake:

ale poza tym jest juz lepiej:multi:
bylismy dzisiaj na szkolonku, a lalo jak z cebra. Pies jak zmoknieta kura, ja jak zmoknieta kura.... Kurcze, myslalam, ze trenerka da sobie dzisiaj spokoj z ta nauka:roll:

wie ktos jak sie zmienia zarowke w autku?:roll: :evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
kochane dziewuszki....w Holandi jesli przekroczysz predkosc o 50 km/h to zabieraja prawko i masz sprawe w sadzie:shake::roll:

ale wtedy bylam zla na mauza i nie pilnowalam predkosci:placz: i bylo ograniczenie do 60.....:shake:

ale poza tym jest juz lepiej:multi:
bylismy dzisiaj na szkolonku, a lalo jak z cebra. Pies jak zmoknieta kura, ja jak zmoknieta kura.... Kurcze, myslalam, ze trenerka da sobie dzisiaj spokoj z ta nauka:roll:

wie ktos jak sie zmienia zarowke w autku?:roll: :evil_lol:

A powiedz mi, jaka jest prędkość dozwolona na dwupasie czy autostradzie?

Co do żarówki - nie mam pojęcia, nie prowadzę ;)

Posted

Selket napisał(a):
Loluś gdzie Ty mieszkasz?:crazyeye::crazyeye: Jeżdzić szybko nie można, zbierać grzybkow nie można :niewiem:

normalnie panstwo policyjne jak babcie kocham:shake:....a mowili ze w NL taka wolnosc:roll:

Posted

lolka75 napisał(a):
normalnie panstwo policyjne jak babcie kocham:shake:....a mowili ze w NL taka wolnosc:roll:

Wolność troszku uciśniona jest....:razz:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...a co to za autko i która żaróweczka Ci padła???

to volvo s60 i zaroweczka od mijania..... ale najnormalniej pojechalam do warsztatu i z mina bezradna poprosilam przystojnego:loveu: pana zeby mi pomogl. Zaplacilam 15 euro i mam naprawione:evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
U nas na dwupasie 70 km/h...... I autoradar co km ;)

no coz.... w Polsce autostrad jak na lekarstwo:shake: a euro 2012 zbliza sie wielkimi krokami:roll:

Posted

lolka75 napisał(a):
to volvo s60 i zaroweczka od mijania..... ale najnormalniej pojechalam do warsztatu i z mina bezradna poprosilam przystojnego:loveu: pana zeby mi pomogl. Zaplacilam 15 euro i mam naprawione:evil_lol:

no widzisz jaka jesteś zaradna kobitka:lol: