lolka75 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Maks i Spark']Hej Lolciu!!! ale sen...zabić się można własna pięścią:diabloti: a ten link, to do strony jest i nic więcej nie widać:razz: miłego spaceru:lol: u nas też jest pięęękny dzień A. dziwne...wczesniej pokazywalo sie wsio w tych linkach..... moze tu bedzie dobrze widac te lancuszki.... Gold Dog Show Chain tak sobie ich szukam i wcale latwo nie jest je znalezc:roll:. Kurka, dobrze ze sobie kupilam na wystawie a tu drapaczka do kamienia na zebach TRIM, alles voor honden en katten verzorging! trimbenodigdheden, trimartikelen, trimsalon, trimspullen, trimmen, fokkers, trimschema's a tu szczoteczka TRIM, alles voor honden en katten verzorging! trimbenodigdheden, trimartikelen, trimsalon, trimspullen, trimmen, fokkers, trimschema's Quote
M&S Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Teraz widać, ładne, ale zwróc uwagę, czy nie wyrywają włosa... A. Quote
lolka75 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 co do wyrywania...to jestem przekonana ze wyrywa, jak kazdy lancuszek:mad:...ale to tylko na ring....wiec wielkich szkod chyba nie bedzie troszke fotek lyse suczydlo:placz: samojed ze smutnym ogonkiem:roll: tam w tle widac plac zabaw dla dzieci.... jakby mnie zlapali to mandat wynosi 70 euro za psa:evil_lol: Quote
M&S Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Lolcia, z tym łysym suczydłem to przesadziłaś......:razz:, chyba nie widziałaś łysego. Fajny ten dalmatyńczyk.... świetnie się bawią:lol: ImageShack - Image Hosting :: parknext053976x6525.jpg A. Quote
Cordia Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 one maja takie cudowne grube kosci. wez chyba łysego nie widzialas :evil_lol: pokazac Ci Cordie? czy ta paste i szczoteczke masz z petosanu?? bo ja mialam dla Cordi takie w sprayu ona jak to poczuje odrazu sie krzywi zamyka gebe i tak to sie konczy. musze miec cos w stanie stalym :) i smaczne Quote
lolka75 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 paste mam z beaphar... pieski ja uwielbiaja:multi::loveu: Ale do pryskania do pychola mama witaminki.... uzylam ich tylko raz. Maxina byla taka oburzona ze zaczela na mnie szczekac:evil_lol: A kiedy macie ta wystaweczke? i dalej foteczki Quote
Selket Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Cześć Loluś :loveu: Cudne białaski ;) O nieee...dzieciów to ja nie chce :shake: Quote
Cordia Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 okkk zakupim :) u nas jakie fukanie przy tym pryskaniu bylo ze szok :lol: wystawka dopiero w czerwcu 14 bodajże ale szucz nie zgloszona ale kwestia czasu. zielen to najlepsze tlo dla samoyeda. zielona ta trawa w holandii :evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Selket']Cześć Loluś :loveu: Cudne białaski ;) O nieee...dzieciów to ja nie chce :shake: jeden dziec fajnie miec:loveu::multi::loveu: i jeszcze foteczki.... ostatnie;)..... obiecuje:diabloti: Maxina je suroweczke:loveu: ciekawe czy ktos wie co to za kffiatek;) a sokiem (mleczkiem) z tej rosliny usuwa sie kurzajki:p to diabelstwo kwitnie na stracha dla licealistow:diabloti: a to..... wiadomo:lol: Quote
lolka75 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Cordia napisał(a):okkk zakupim :) u nas jakie fukanie przy tym pryskaniu bylo ze szok :lol: wystawka dopiero w czerwcu 14 bodajże ale szucz nie zgloszona ale kwestia czasu. zielen to najlepsze tlo dla samoyeda. zielona ta trawa w holandii :evil_lol::evil_lol: taka zadbana traffka w naszym psim parku:multi: zglaszaj szybciochem bo przegapisz:mad: Quote
lolka75 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Selket napisał(a):Dzieci są może i fajne....ale u kogoś :grins: A to nie są tak: 1) głóg 2) glistnik jaskółcze ziele 3) kasztanowiec zwyczajny 4) mniszek lekarski :oops: mam nadzieje ze jeszcze przyjdzie Ci ochota na dzieciatko:loveu: a kffiatki zgadla wszystkie:multi: Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak się fajnie podszczypują ;) Quote
Selket Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Dzieci są może i fajne....ale u kogoś :grins: A to nie są tak: 1) głóg 2) glistnik jaskółcze ziele 3) kasztanowiec zwyczajny 4) mniszek lekarski :oops: Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Dziecka są fajne i koffane ...znaczy ja mówie o pojedynczych sztukach :pbo hurtem 25 to trochę za dużo tego szczęścia:diabloti::evil_lol:....ale jak to jest nasze maleństwo czy kogoś bliskiego to kocha się go ...nawet człoiek nie wie kiedy wpada w tą sieć uczuć :oops: Quote
Selket Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Moze kiedyś... Na razie to zdecydowanie nie.. chociaz spedzilam po poludnie z 2 letnia dziewczynką, nawet nie wiedzialam, ze jest taka rozwinieta. i taka smieszna była. Ale zajmować się na co dzień... zdecydowanie to jeszcze nie ten czas.. O ile w ogóle taki czas będzie ;) Quote
agaciaaa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Są foteczki :multi: http://img218.imageshack.us/img218/2203/parknext042976x6524.jpg coś jej zrobiła że ogonek się zasmucił? :mad: :evil_lol: http://img390.imageshack.us/img390/4497/parknext055crop722x5476.jpg uwielbiam te białe szaleństwa :loveu: Quote
M&S Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Lolcia, świetne foty, jak Białasy się pięknie bawią:lol: a kto tu kogo w dooopkę gryzie:cool3: ImageShack - Image Hosting :: parknext088976x65210.jpg A. Quote
lolka75 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak się fajnie podszczypują ;) no....tam fruwaja powyrywane klaki jak oni sie bawia:evil_lol: [quote name='Alicja']Dziecka są fajne i koffane ...znaczy ja mówie o pojedynczych sztukach :pbo hurtem 25 to trochę za dużo tego szczęścia:diabloti::evil_lol:....ale jak to jest nasze maleństwo czy kogoś bliskiego to kocha się go ...nawet człoiek nie wie kiedy wpada w tą sieć uczuć :oops: uczucia do dziecka wlasnego nie da sie z niczym porownac..... ja nigdy tak nie kochalam nikogo jak pokochalam Eryka [quote name='Selket']Moze kiedyś... Na razie to zdecydowanie nie.. chociaz spedzilam po poludnie z 2 letnia dziewczynką, nawet nie wiedzialam, ze jest taka rozwinieta. i taka smieszna była. Ale zajmować się na co dzień... zdecydowanie to jeszcze nie ten czas.. O ile w ogóle taki czas będzie ;) to jeszcze nie Twoj czas.....ale wrazliwa dziewuszka jestes:loveu:...pewnie czas nadejdzie;) [quote name='agaciaaa']Są foteczki :multi: http://img218.imageshack.us/img218/2203/parknext042976x6524.jpg coś jej zrobiła że ogonek się zasmucił? :mad: :evil_lol: http://img390.imageshack.us/img390/4497/parknext055crop722x5476.jpg uwielbiam te białe szaleństwa :loveu: to Borysa ogonek jest smutny....tak ma napisane w opisie z wystawy:evil_lol:. Ja bym powiedziala ze na wystawie caly Borys byl smutny a nie tylko jego ogonek:evil_lol: takie zabawy sa tylko w wypadku gdy zapomne wziac pileczki ze soba. Jak jest pileczka, to Borys jest w nia zapatrzony, a Maxina ma gdzies takie dziecinne zajecia;) [quote name='Maks i Spark']Lolcia, świetne foty, jak Białasy się pięknie bawią:lol: a kto tu kogo w dooopkę gryzie:cool3: ImageShack - Image Hosting :: parknext088976x65210.jpg A. to Maxina zatrzymuje Borysa:lol:.... jak Borys jest z tylu to ma w pysku Maxininy ogon:diabloti:...zawsze:evil_lol: Quote
Selket Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ach, Lolciu :loveu: A może jestem zbyt nieczuła by mieć dziecię? Sporo różnych mych "znajomych" już zadzieciona, a to są dziewczyny w mym wieku, albo mlodsze. Ale z drugiej strony to jednak nie ta pora. A narazie milego dnia :calus: Quote
Cordia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 oj na dzieci trzeba dojrzec,tylko zeby nie bylo za pozno :) i to jest moje zdanie, ja jak widze MIEKKIE dziecko to mi sie wszystkie kiszki przekrecaja, a jeszcze kazdy sie zachwyca tym czyms. potem okras lata 2 5 jest cudnie, a potem zaczyna sie cwaniakowanie na razie na moje 18 lat dzieci feee:evil_lol: a tam przegapisz... wlasciwie ta wystawa nic mi nie daje, po sedziuje mnie ta sama sedzina 2 raz, ale ide na nia zeby przyszli moi znajomi i zobaczyli co to wystawa :cool3: o Selket bedziesz na tej czerwcowej wystawie? w lublinie, <bo z tego co sie orientuje to chyba studiujesz w lublinie:oops:> wczoraj byla u nas wyprawa do lasu, moze zaraz pocisne nad rzeczke, zrobilam z bratem swietne zdjecia ale sa w ravach wiec zobaczysz je dopiero w przyszly weekend ide sniadankowac :p Quote
agaciaaa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 lolka75 napisał(a):to Borysa ogonek jest smutny....tak ma napisane w opisie z wystawy:evil_lol:. Ja bym powiedziala ze na wystawie caly Borys byl smutny a nie tylko jego ogonek:evil_lol: :oops: jak zwykle nie rozpoznaje które to które.. A z ogonkiem to ciekawe :evil_lol: Quote
lolka75 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Hondensport en Training - Slipkettingen - Slipketting. Verguld. Slangenschakel - Beestenspul dla zainteresowanych znalazlam lepsze foto i lepsza dostepnosc lancuszkow do wystawiania psiakow. Aniu i tu dopisali ze nadaja sie dla psow o dlugiej siersci...czyli rozumiem ze nie wyrywaja;) Quote
M&S Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 lolka75 napisał(a): dla zainteresowanych znalazlam lepsze foto i lepsza dostepnosc lancuszkow do wystawiania psiakow. Aniu i tu dopisali ze nadaja sie dla psow o dlugiej siersci...czyli rozumiem ze nie wyrywaja;) jak nie wyrywają to dobrze:p A. Quote
Recommended Posts