Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maks i Spark']Hej Lolciu!!!

ale sen...zabić się można własna pięścią:diabloti:

a ten link, to do strony jest i nic więcej nie widać:razz:

miłego spaceru:lol: u nas też jest pięęękny dzień

A.

dziwne...wczesniej pokazywalo sie wsio w tych linkach.....
moze tu bedzie dobrze widac te lancuszki....
Gold Dog Show Chain
tak sobie ich szukam i wcale latwo nie jest je znalezc:roll:. Kurka, dobrze ze sobie kupilam na wystawie

a tu drapaczka do kamienia na zebach
TRIM, alles voor honden en katten verzorging! trimbenodigdheden, trimartikelen, trimsalon, trimspullen, trimmen, fokkers, trimschema's
a tu szczoteczka
TRIM, alles voor honden en katten verzorging! trimbenodigdheden, trimartikelen, trimsalon, trimspullen, trimmen, fokkers, trimschema's

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do wyrywania...to jestem przekonana ze wyrywa, jak kazdy lancuszek:mad:...ale to tylko na ring....wiec wielkich szkod chyba nie bedzie

troszke fotek

lyse suczydlo:placz:

samojed ze smutnym ogonkiem:roll:

tam w tle widac plac zabaw dla dzieci.... jakby mnie zlapali to mandat wynosi 70 euro za psa:evil_lol:

Posted

one maja takie cudowne grube kosci. wez chyba łysego nie widzialas :evil_lol: pokazac Ci Cordie?

czy ta paste i szczoteczke masz z petosanu??

bo ja mialam dla Cordi takie w sprayu ona jak to poczuje odrazu sie krzywi zamyka gebe i tak to sie konczy. musze miec cos w stanie stalym :) i smaczne

Posted

paste mam z beaphar... pieski ja uwielbiaja:multi::loveu:
Ale do pryskania do pychola mama witaminki.... uzylam ich tylko raz. Maxina byla taka oburzona ze zaczela na mnie szczekac:evil_lol:
A kiedy macie ta wystaweczke?

i dalej foteczki

Posted

okkk zakupim :) u nas jakie fukanie przy tym pryskaniu bylo ze szok :lol:
wystawka dopiero w czerwcu 14 bodajże ale szucz nie zgloszona ale kwestia czasu.
zielen to najlepsze tlo dla samoyeda.
zielona ta trawa w holandii :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Cześć Loluś :loveu: Cudne białaski ;)
O nieee...dzieciów to ja nie chce :shake:

jeden dziec fajnie miec:loveu::multi::loveu:

i jeszcze foteczki.... ostatnie;)..... obiecuje:diabloti:
Maxina je suroweczke:loveu:

ciekawe czy ktos wie co to za kffiatek;)

a sokiem (mleczkiem) z tej rosliny usuwa sie kurzajki:p

to diabelstwo kwitnie na stracha dla licealistow:diabloti:

a to..... wiadomo:lol:

Posted

Cordia napisał(a):
okkk zakupim :) u nas jakie fukanie przy tym pryskaniu bylo ze szok :lol:
wystawka dopiero w czerwcu 14 bodajże ale szucz nie zgloszona ale kwestia czasu.
zielen to najlepsze tlo dla samoyeda.
zielona ta trawa w holandii :evil_lol::evil_lol:

taka zadbana traffka w naszym psim parku:multi:

zglaszaj szybciochem bo przegapisz:mad:

Posted

Selket napisał(a):
Dzieci są może i fajne....ale u kogoś :grins:

A to nie są tak:
1) głóg
2) glistnik jaskółcze ziele
3) kasztanowiec zwyczajny
4) mniszek lekarski

:oops:

mam nadzieje ze jeszcze przyjdzie Ci ochota na dzieciatko:loveu:

a kffiatki zgadla wszystkie:multi:

Posted

Dzieci są może i fajne....ale u kogoś :grins:

A to nie są tak:
1) głóg
2) glistnik jaskółcze ziele
3) kasztanowiec zwyczajny
4) mniszek lekarski

:oops:

Posted

Dziecka są fajne i koffane ...znaczy ja mówie o pojedynczych sztukach :pbo hurtem 25 to trochę za dużo tego szczęścia:diabloti::evil_lol:....ale jak to jest nasze maleństwo czy kogoś bliskiego to kocha się go ...nawet człoiek nie wie kiedy wpada w tą sieć uczuć :oops:

Posted

Moze kiedyś... Na razie to zdecydowanie nie.. chociaz spedzilam po poludnie z 2 letnia dziewczynką, nawet nie wiedzialam, ze jest taka rozwinieta. i taka smieszna była. Ale zajmować się na co dzień... zdecydowanie to jeszcze nie ten czas.. O ile w ogóle taki czas będzie ;)

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak się fajnie podszczypują ;)

no....tam fruwaja powyrywane klaki jak oni sie bawia:evil_lol:

[quote name='Alicja']Dziecka są fajne i koffane ...znaczy ja mówie o pojedynczych sztukach :pbo hurtem 25 to trochę za dużo tego szczęścia:diabloti::evil_lol:....ale jak to jest nasze maleństwo czy kogoś bliskiego to kocha się go ...nawet człoiek nie wie kiedy wpada w tą sieć uczuć :oops:

uczucia do dziecka wlasnego nie da sie z niczym porownac..... ja nigdy tak nie kochalam nikogo jak pokochalam Eryka

[quote name='Selket']Moze kiedyś... Na razie to zdecydowanie nie.. chociaz spedzilam po poludnie z 2 letnia dziewczynką, nawet nie wiedzialam, ze jest taka rozwinieta. i taka smieszna była. Ale zajmować się na co dzień... zdecydowanie to jeszcze nie ten czas.. O ile w ogóle taki czas będzie ;)

to jeszcze nie Twoj czas.....ale wrazliwa dziewuszka jestes:loveu:...pewnie czas nadejdzie;)
[quote name='agaciaaa']Są foteczki :multi:

http://img218.imageshack.us/img218/2203/parknext042976x6524.jpg coś jej zrobiła że ogonek się zasmucił? :mad: :evil_lol:

http://img390.imageshack.us/img390/4497/parknext055crop722x5476.jpg uwielbiam te białe szaleństwa :loveu:

to Borysa ogonek jest smutny....tak ma napisane w opisie z wystawy:evil_lol:. Ja bym powiedziala ze na wystawie caly Borys byl smutny a nie tylko jego ogonek:evil_lol:

takie zabawy sa tylko w wypadku gdy zapomne wziac pileczki ze soba. Jak jest pileczka, to Borys jest w nia zapatrzony, a Maxina ma gdzies takie dziecinne zajecia;)

[quote name='Maks i Spark']Lolcia, świetne foty, jak Białasy się pięknie bawią:lol:

a kto tu kogo w dooopkę gryzie:cool3:
ImageShack - Image Hosting :: parknext088976x65210.jpg

A.

to Maxina zatrzymuje Borysa:lol:.... jak Borys jest z tylu to ma w pysku Maxininy ogon:diabloti:...zawsze:evil_lol:

Posted

Ach, Lolciu :loveu: A może jestem zbyt nieczuła by mieć dziecię? Sporo różnych mych "znajomych" już zadzieciona, a to są dziewczyny w mym wieku, albo mlodsze. Ale z drugiej strony to jednak nie ta pora.
A narazie milego dnia :calus:

Posted

oj na dzieci trzeba dojrzec,tylko zeby nie bylo za pozno :) i to jest moje zdanie, ja jak widze MIEKKIE dziecko to mi sie wszystkie kiszki przekrecaja, a jeszcze kazdy sie zachwyca tym czyms. potem okras lata 2 5 jest cudnie, a potem zaczyna sie cwaniakowanie na razie na moje 18 lat dzieci feee:evil_lol:

a tam przegapisz... wlasciwie ta wystawa nic mi nie daje, po sedziuje mnie ta sama sedzina 2 raz, ale ide na nia zeby przyszli moi znajomi i zobaczyli co to wystawa :cool3:
o Selket bedziesz na tej czerwcowej wystawie? w lublinie, <bo z tego co sie orientuje to chyba studiujesz w lublinie:oops:>

wczoraj byla u nas wyprawa do lasu, moze zaraz pocisne nad rzeczke, zrobilam z bratem swietne zdjecia ale sa w ravach wiec zobaczysz je dopiero w przyszly weekend

ide sniadankowac :p

Posted

lolka75 napisał(a):
to Borysa ogonek jest smutny....tak ma napisane w opisie z wystawy:evil_lol:. Ja bym powiedziala ze na wystawie caly Borys byl smutny a nie tylko jego ogonek:evil_lol:

:oops: jak zwykle nie rozpoznaje które to które..

A z ogonkiem to ciekawe :evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):

dla zainteresowanych znalazlam lepsze foto i lepsza dostepnosc lancuszkow do wystawiania psiakow.
Aniu i tu dopisali ze nadaja sie dla psow o dlugiej siersci...czyli rozumiem ze nie wyrywaja;)

jak nie wyrywają to dobrze:p

A.