papudraczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 hopsaj Blekuś po domek!! może w końcu cię ktoś zauważy i pokocha!!!! Quote
betinka24 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 papudraczek napisał(a):hopsaj Blekuś po domek!! może w końcu cię ktoś zauważy i pokocha!!!! Oby ktos go wreszczie ktos go zauwazyl to naprawde cudoowny psiak ktory nie powinien juz dluzej przebywac w schronisku, on tam tak bardzo cierpi!!!:placz: Quote
papudraczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 betinka24 napisał(a):Oby ktos go wreszczie ktos go zauwazyl to naprawde cudoowny psiak ktory nie powinien juz dluzej przebywac w schronisku, on tam tak bardzo cierpi!!!:placz: Też mam taką nadzieję!! są jeszcze ludzie na tym świecie którzy pokochaję tą psinę!!! :shake: ja niestety narazie nie mam możliwości na zapewnienie mu ciepłego domku!! już mam jednego łobuza!! pytam znajomych ale chętnych brak!!!:-( Haloooo!!! tu jesteśmy!!! potrzebny dom!!!!!!!!!!!!! Quote
betinka24 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 papudraczek napisał(a):Też mam taką nadzieję!! są jeszcze ludzie na tym świecie którzy pokochaję tą psinę!!! :shake: ja niestety narazie nie mam możliwości na zapewnienie mu ciepłego domku!! już mam jednego łobuza!! pytam znajomych ale chętnych brak!!!:-( Haloooo!!! tu jesteśmy!!! potrzebny dom!!!!!!!!!!!!! Ja tez niestety nie mam mozliwosci go przygarniecia, oglaszam go gdzie sie da ale narazie cisza, biedna psinka, zima sie zbliza a on bedzie siedzial na lancuch przyczepionym do udy calkiem ale to calkiem samotny:placz::placz: Quote
papudraczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 pokazuj się śliczny!! wierzę że KTOŚ uratuje cię przed samotnością w mrozne zimowe dni!!! trzymam kciku!!! Quote
betinka24 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Bleki tak bardzo błag o domek, daj mu szanse Quote
papudraczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Bleki już powoli traci nadzieję na lepsze życie!! pomóżcie MU ją odzyskać!!!!!! wzywamy pomocy!!! Quote
betinka24 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Dogomaniacy pomorzcie temu psiakowi znalesc dom, on tak bardzo potrzebuje naszej pomocy Quote
papudraczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 betinka24 napisał(a):Dogomaniacy pomorzcie temu psiakowi znalesc dom, on tak bardzo potrzebuje naszej pomocy hallloooooo!!!! czy nikt nie słyszy wołania o pomoc!! Bleki liczy tylko na odrobimą miłości!!!! Quote
betinka24 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Czy nikt juz go nie zauwazy i nie pokocha!!!:placz: Quote
Koperek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Zamiast bez sensu podnosić do góry, zajrzyj lepiej na stronę Palucha! Bleki znalzł dom. Quote
betinka24 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Koperek napisał(a):Zamiast bez sensu podnosić do góry, zajrzyj lepiej na stronę Palucha! Bleki znalzł dom. No to jestem zdziwiona ze wzgledu na to ze opiekun Blekiego obiecal ze da mi znac jak znajdzie domek. A ty nuie musisz byc odrazu taki nie mily Quote
Koperek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No to już wiesz, że nie masz co liczyć na opiekunów! A gdzież ja tam "niemiły":evil_lol: Quote
betinka24 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Koperek napisał(a):No to już wiesz, że nie masz co liczyć na opiekunów! A gdzież ja tam "niemiły":evil_lol: No coz wkazdym razie bardzo sie ciesze zalezalo mi bardzo zeby znalal domek, a wiesz moze cos wiecej na temat tego gdzie trafil i od kiedy jest w nowym domku??? Quote
betinka24 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Bleki pojechal do nowego domku 22 września 2007 roku.:multi::multi::multi: Oto co jest napisane na stronie schroniska!!! [FONT=Arial Black]22 września 2007 r.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To niewątpliwie największe wydarzenie tego dnia. Bleki po 7 latach spędzonych w schronisku opuścił je... Trafił tu jako szczeniak, stracił oko i nie sądziliśmy, że kiedykolwiek pojedzie do domu. Dorotka miała łzy w oczach gdy się z nim żegnała. Bleki będzie moim sąsiadem - tak, przygarniają go wspaniali Państwo mieszkający niedaleko mnie. A więc obiecuję informacje o Blekusiu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Edi100 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Cudoooooooooooooooooowne wieści:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
papudraczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 :lol::multi::multi::multi: Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts