Ulka18 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Juz pojawil sie usmiech na pyszczku Bony :p Quote
saga_86 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Uśmiechnięta ślicznotka tak bardzo prosi o domek.......... Quote
kinga Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Camara - a to dziecko na fotkach - to jako bonusik do Bony? w ramach promocji? Camara :-o - Ty sie zajmujesz handlem dziećmi? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
samoglow Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 dzieciak jest juz ogloszony na Allegro? :evil_lol: kinga napisał(a):Camara - a to dziecko na fotkach - to jako bonusik do Bony? w ramach promocji? Camara :-o - Ty sie zajmujesz handlem dziećmi? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Camara Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 a co? fajny chłopaczek, to się dobrze sprzeda :evil_lol: Quote
Jagienka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Camara napisał(a):a co? fajny chłopaczek, to się dobrze sprzeda :evil_lol: wykastrujecie przed oddaniem? ;) Quote
Camara Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Jagienka napisał(a):wykastrujecie przed oddaniem? ;) teraz się nie da :cool1: dużych ras nie wolno kastrować przed osiągnięciem dojrzałości fizycznej :shake: a maluch ma ledwie 6 miesięcy... czyli lekko licząc mamy 15 lat do zabiegu :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to matka chłoptysia przeczyta to ja już nie żyję a Boniek straci dach nad głową :eek2: :scared: A tak w ogóle Bonia czuje się doskonale - powiedziałabym, że aż za dobrze!!! dziś w nocy ok. 3 - postawiła na nogi cały dom, bo ona musi wyjść na podwórko. Została wypuszczona - no cóż, ma prawo zachcieć się jej siusiu. Ale nie to Bonce było w głowie - ona poszła pod drzewko i ułożyła się do snu :diabloti: a z nieba leje na potęgę. Na Boni gustowny podkoszulek a pod nim jeszcze nie do końca zagojona rana pooperacyjna. Bonia głucha na nawoływania - nie wróci do domu i już!!! Ujawnił się podhalański charrrakterek :roll: I tym sposobem udowodniła, że jest gotowa do adopcji :lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Myslimy o Boni i o domku dla niej .:loveu: Quote
Camara Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 dziś było z przygodami - z powodu ulewnych deszczy DT odcięte od świata. Cała okolica to wielkie błotne bajoro :shake: Nie dało się dojechać - zostawiłam auto na głównej drodze i dalej pieszo po Bone - bo przecież musiałyśmy dotrzeć do weta. Udało sie - tyle, że po tym spacerze wyglądałyśmy jak 3 prosiaki :oops: utytłane w błocku po uszy... i takie pojechałyśmy na wycieczkę do miasta :evil_lol: uff... szwy wyjęte :p łysy brzuchol wygląda całkiem ładnie. Pan doktor dobrze zacerował :cool3: Bonia jest bardzo grzeczna. I ślicznie się uśmiecha. A nam się fajnie zrobiło po ważeniu Bońka - 36kg i 15 dkg :p całe 4 kilo Boni więcej - a to ledwie 9 dni :evil_lol: No ale ma dziewczynka apetyt. Oczywiście nadal jest chuda - tyle, że kości miednicy nie przebijają skóry. To będzie duuuuża dziewczyna - sądzimy, ze dobije do 45 kg przy zachowaniu szczupłej sylwetki ;) wybaczcie - zdjęć nie robiłam, nie bardzo było mi to w głowie - martwiłam się, czy uda nam sie wrócić do domu :cool1: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Ulka18']Bonia sie przypomina Sliczna dziewczynka napewno bedzie sie dobrze prezentowala w czwartek w kundlu. Quote
saga_86 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Obejrzymy program w internecie;)Trzymam kciuki,żeby znalazła szybko domek! Quote
Camara Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 saga_86 napisał(a):Obejrzymy program w internecie;)Trzymam kciuki,żeby znalazła szybko domek! to trzymajcie jeszcze mocniej - bo Bonia ma szczęście do znajdywania fajnych domów... dla innych psów. Tylko dla siebie jakoś... tak nie bardzo :roll: W tym tygodniu wysłała już do domku Atosa od Kasie, a w piątek jedzie podhalanka Brena z Gliwic. oj, Bonia pomyśl trochę o sobie :cool1: ;) Quote
Camara Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 nie - program jest jutro :lol: to z ogłoszeń o Bońce w necie :p Quote
Ulka18 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Bonka bedzie jutro w Kundlu z Beatka ??? Cholera musze nagrac program, bo mam jutro wywiadowke u Ulki :diabloti: Mam nadzieje, ze domek bedzie juz jutro :kciuki: Quote
saga_86 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dzis wielki dzień Bony:cool3: Pokaż sie pięknie w telewizji! Quote
Ulka18 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Bona prezentowala sie wspaniale :p Taka byla dostojna, spokojna i powazna. Mam nadzieje, ze znajdzie dom po programie. Quote
AgaG Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 było duzo telefonów w jej sprawie. mam nadzieję, że domek sie znajdzie. Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ulka18 napisał(a):Bonka bedzie jutro w Kundlu z Beatka ??? Cholera musze nagrac program, bo mam jutro wywiadowke u Ulki :diabloti: Mam nadzieje, ze domek bedzie juz jutro :kciuki: Beatka tylko poprosila pani Magde o miejsce dla Bony w kundlu i owszem byla w kundlu ale jako dopingująca i mam nadzieje że i Bona i Flap znajdzie domek bo bylo po Bone z 8 telefonów. Quote
Ulka18 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 To dobrze, ze jest tyle zainteresowanych, moze dla innych podhalanow znajda sie tez domki :p Bona prezentowala sie bardzo pieknie, jak duzy bialy mis i ten pyszczek slodki :loveu: Quote
black sheep Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Tak, wyglądała ślicznie, nie dziwie sie, że tak dzwonili... :) Quote
Camara Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Telefonów w sprawie Bony było 9, to rzeczywiście dużo... tyle, że chyba nic z tego nie wyjdzie :shake: Dziś od rana dzwonię i z tych 9 tylko 1 mogę uznać za dobry dom, tyle że raczej nie dla Bony. Państwo się jeszcze zastanawiają, ale raczej nic z tego nie wyjdzie. Może zdecydują się na inną sunię. a tak: 1 - potrzebna mu sunia na szczeniaki (bo on rodowity góral i zna się na OP) :angryy: nie usłyszał, że Bona po sterylce 2 - mieszkanie na 4 piętrze - ludzie fajni. Nie widzę Bony człapiącej po schodach i to tak wysoko. Ona już ma lekkie problemy z kręgosłupem. Niestety nie chcą innej suni, ale jak macie jakąś miłą do dzieci Colie to spróbuję ich namówić. Wcześniej mieli mix-colie 3 - małe mieszkanko na strychu i beznadziejny facet do towarzystwa 4 - małolat i rodzice nic nie wiedzieli o telefonie 5 - starszy (bardzo) pan ze wsi - sunia do stróżowania. Bona dla niego za stara. Sądząc po głosie i tak go przeżyje :diabloti: 6 - pani, która w trakcie rozmowy rzuciła słuchawką a później nie odbiera 7 - i chyba jakis żart, bo ten nr to fax 8 - Pani, która miała dzwonić do mnie... ale nie dzwoniła :cool1: Kompletna załamka :shake: Bona nadal bez domu :-( Quote
Recommended Posts