Negri Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 To maleństwo ma 12 lat. Jest kochaną, oddaną i grzeczną sunieczką. Czy przyjdzie jej skończyć na stole weta w schronisku??? Pomóżmy jej ! Quote
malagos Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Zgadnijmy, skad sie wzięła wschronisku?.... Śmierć właściciela? Alergia? Przywiazanie do ogrodzenia? Quote
Negri Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Wiesz, że nie wiem :-( Jutro się dowiem Quote
Bella11 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dlaczego nikt tu nie zagląda :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Negri Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Sunia może mieć mniej lat niż 12 ;) Tak wczoraj usłyszałam a jak luknęłam w ząbki to jak dla mnie ma tak z 9 :p Quote
malagos Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 9 czy 11, szkoda jej w schronisku...:shake: Staruszki chochają mocniej! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Skonczy sie kwarantanna i po suni.Szkoda jej bardzo.. czy ktos ma jakies pomysly? Tyle tych bied, ze nie wiadomo w co rece wlozyc..:shake: Quote
fizia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Trzymam kciuki, żeby zdarzył się taki cud, jak w przypadku Kulki z Kłomnic, oddanej po 14 latach do schroniska - jutro jedzie do Domu, Grinajs zdecydowała się Ja przygarnąć:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77106 Z całego serca życzę tej Malutkiej wspaniałego Domu!!! Quote
Negri Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Sunia ma raczej 9 lat.... ktoś za szybko ocenił jej wiek :-( Quote
Negri Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Mała, kochana i grzeczna.... a nikt jej nie pokocha??? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Potrzebny ładny tekst i allegro.Dodatkowo może Wybrocza? Samo podnoszenie nic nie da :-( Quote
Negri Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Aga tekst to mam nadzieję, że Ty nam podasz ;) A ogłoszenia bardzo potrzebne !!!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Negri, zlituj się.. ja nie fabryka ;) Może ktoś ma talenta pisarskie i zechciałby pomóc ? :cool3: Quote
fizia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ja niestety talentu nie mam..ale jak już tekst powstanie, chętnie pomoge w ogłaszaniu. Może by dodać do ogłoszenia taki wiersz - znalazłam go chyba tu na forum i często dodaję do ogłoszeń "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
Negri Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Fabryka może nie ale produkcja masowa??? czemu nie ;) A tak na serio to może ktos pomóc ??? bo ja naprawdę nie jestem w tym dobra:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ja myślę, że wiersz w zupełności wystarczy.Do tego kilka informacji o psie i będzie super efektownie. Quote
Negri Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 oke ;) To ja może zacznę od kilku ogłoszeń a potem ktoś zrobi allegro no i może jakieś inne portale jeszcze znacie :roll: Quote
Recommended Posts